Yumurtalarım boş cikti

35_oz

Allahım Ol De ve Olsun
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.394
299
123
Bugün yumurta toplamam vardı ve hepsi boş çıktı napicagimi bilmiyorum

hayırlısı diyeceksin umudunu kaybetmeyeceksin arkadaşım

Benim gibi yumurtası bos çikan nasıl bir yol izledi .hamile kalabildimi

Benim gibi yumurtası bos çikan nasıl bir yol izledi .hamile kalabildimi
geçmiş olsun cnim.kaç yumurta toplandı?bildiğim kadarıyla sen bayadir tedavidesin, saf arisutu bildiğim kadarıyla çok etkili.vitaminler benim için fasa fiso sadece para ve zaman kaybı olarak görüyorum.eşim 4aydir aylık 500vitamine verip içiyor.hiç etkisi yok.gerçi esimdede bi problem yok.Cnim seni üzmek istemiyorum ama şu gercigide bilip ona göre davranman lazım,eğer yumurtan sürekli boş veya kalitesiz çıkıyorsa vücudun öyle uretiyordur. bunun içinde malesef pek yapılacak bişey yok.dediğim gibi saf arı sutu etkili diye duydum hücre yenileyici etkisi varmış.hakkında hayirlisi olur inşa

Öncekilerde döllenme oldu ama kalitesi yine düşüktü bunda hepsi bos cikti

Benimde son denemede başıma geldi büyük bir hayal kırıklığı oluyor ama Allah büyük bundan sonrakiler böyle olmaz inşallah

Vurulan çatlatma iğnesinin markasımarkası, iğnenin dozu ya da vurulma saatiyle ilğili olabiliyor yazmışlar biçok yerde ben kendi yumurtalıklarımla ilgili olcağını düşündüm çünkü rezervim az ve zaten tek yumurtam vardı sizin rezerviniz az mıydı kaç yumurtanız boş çıktı

Evet canım benim de yumurta rezervim az 2 yumurtam vardı sadece

Benim 20 yumurtadan 19 u boş çıktı amh çok iyi başka doktora gittim yazık etmişler sana dedi çatlatma ignesinden kaynaklandığını düşünüyorum 2.ye çok korkuyorum bilmiyorum ne olacak :

Benim 20 yumurtadan 19 u boş çıktı amh çok iyi başka doktora gittim yazık etmişler sana dedi çatlatma ignesinden kaynaklandığını düşünüyorum 2.ye çok korkuyorum bilmiyorum ne olacak :
Ğittiıiniz doktor iğneden kaynaklı olabilir dedi mi burda iğnenin ismini veremiyoruz sanırım bende yeni üyeyim bu durum başıma gelince sormak istedim

Ğittiıiniz doktor iğneden kaynaklı olabilir dedi mi burda iğnenin ismini veremiyoruz sanırım bende yeni üyeyim bu durum başıma gelince sormak istedim
Canım tüp doktorum şu cümleyi kurdu sen bana başka doktordan bu sonuçla gelmiş olsaydın yumurtalarını erken toplamışlar derdim dedi sonra başka doktora gittim sana yazık etmişler çatlatçatlatma ignesinden yanlış tedavi uygulamalar uygulamislar dedi iğne lu.. diye başlayan igne

Bir de doktorum sebebi bilinmiyor dedi ama bence beni başından atmak için yaptı çünkü yumurtaların çok güzel dedi bna hep tedavide

Anladım canım sanada çok geçmiş olsun yinede şansın yüksek yumurtan varmış yine olur canını sıkma bizim durum biraz daha zor zaten yumurta çok az oda hep böyle boş mu olacak ondan korkuyorum

Anladım canım sanada çok geçmiş olsun yinede şansın yüksek yumurtan varmış yine olur canını sıkma bizim durum biraz daha zor zaten yumurta çok az oda hep böyle boş mu olacak ondan korkuyorum
Seni anlıyorum canım ama bak rezerv iyi olsa da ellerim boş yani Allah yardımcımız olsun süreç çok zor

Bir de doktorum sebebi bilinmiyor dedi ama bence beni başından atmak için yaptı çünkü yumurtaların çok güzel dedi bna hep tedavide
Çok enteresan baya da yumurta varmış hepsi nasıl boş çıkıyo muhtemelen yanlış bişeyler yapılmış canım olsun yinede canını sıkma yumurtan çok yine olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…