Yumurtalarım boş cikti

Benim 20 yumurtadan 19 u boş çıktı amh çok iyi başka doktora gittim yazık etmişler sana dedi çatlatma ignesinden kaynaklandığını düşünüyorum 2.ye çok korkuyorum bilmiyorum ne olacak :
Aaaa okadar yumurtadan sadece bitanemi dolu çıktı? çok enterasan bir durum.

Seni anlıyorum canım ama bak rezerv iyi olsa da ellerim boş yani Allah yardımcımız olsun süreç çok zor
Aynen cnim,bende senin gibi düşünüyorum bir tane olsun bizim olsun. benim 30yum hepsi dolu ama hiç kaliteli embiriyo çıkmadı.

Benim hepsi boş çıktı ilk ve tek tedavimdi. Yumurta tembelliğim var 21. gün opu olmuştum doktor sadece bazen böyle olabilir dedi. Yeni doktora gidiyorum bunun nedeniyle ilgili onlarca şey saydı hepsi olabilir ama önce genetik test yapalim dedi testin sonucunu bekliyoruz. Ama bende büyüme hormonu eksik çıktı acaba önceki tedavimin böyle uzun sürme sebebi bu muydu diye düşünüyorum.

Hadi ya üzüldüm canım senin de tuhaf değil mi nedenmiş peki bu ne açıklama yaptilar
sebebsiz infertilite cnim.en son bi dna sperm hasar testi kalmıştı onuda yaptik.ondanda bişey çıkmadı.2.tup tedavisinde 10dolgun yum ve hiç birinde dollenme gerçekleşmedi.bende çok üzgünüm ne yapacağımızı bilmiyoruz.çaresiz kaldik:KK43:

Yumurtası boş çıkıp daha sonra kaliteli yumurta elde eden arkadaşlar bize neler yaptılar burda paylasirlarsa bizlere tecrübe olurlar

Yumurta boş çıktıktan kaç gün sonra adet olunuyo peki o boş çıkan yumurta oordan alınıyor mu orda mı bırakılıyo doktoruma sormayı unutmuşum moralim bozulunca

Yumurta boş çıktıktan kaç gün sonra adet olunuyo peki o boş çıkan yumurta oordan alınıyor mu orda mı bırakılıyo doktoruma sormayı unutmuşum moralim bozulunca
cnim toplanıyor.embirilog mikroskop.altında baktıktan.sonra boş veya dolu olduğu anlaşılıyor

Anladım canım çok teşekkürler o zaman yeni yumurtam oluşacak en baştan öyle adet olabilecem demi çünkü dr adet olunca gel dedi inş adet olurum
Rica ederim cnim,her adet olusunda gebelik olmadığında oluşan yumurtalar adet ile dökülür.tabiki adet olduktan sonra yeni yumurtalar oluşacaktır.inşa bu sefer dolu çıkarlar

Rica ederim cnim,her adet olusunda gebelik olmadığında oluşan yumurtalar adet ile dökülür.tabiki adet olduktan sonra yeni yumurtalar oluşacaktır.inşa bu sefer dolu çıkarlar
Çok teşekkürler canım benim durumum çok sıkıntılı zaten adet olamıyorum bitkisel kürlerle adet olabiliyorum bu ay onlarla bile olamadım o yüzden dr a gittim hemen alalım dedi bi yumurta var dedi boş çıkınca çok üzüldüm inş tekrar oluşur dolu çıkar

Çok teşekkürler canım benim durumum çok sıkıntılı zaten adet olamıyorum bitkisel kürlerle adet olabiliyorum bu ay onlarla bile olamadım o yüzden dr a gittim hemen alalım dedi bi yumurta var dedi boş çıkınca çok üzüldüm inş tekrar oluşur dolu çıkar
cnim sen bi saf arisutunu iki ay denesene,birde beslenmeni protein ağırlıklı tuket.

Bir de doktorum sebebi bilinmiyor dedi ama bence beni başından atmak için yaptı çünkü yumurtaların çok güzel dedi bna hep tedavide
20 yumurta boş çıkar tabi.cunku amaç 8-9 tane kaliteli yumurta elde etmek.sayi arttıkça kalite düşer ve boş çıkma riski artar.ilac dozun fazla olmuş çok yumurta elde edilmiş

20 yumurta boş çıkar tabi.cunku amaç 8-9 tane kaliteli yumurta elde etmek.sayi arttıkça kalite düşer ve boş çıkma riski artar.ilac dozun fazla olmuş çok yumurta elde edilmiş
Buna katılmıyorum sayı fazlaysa kalite illa az mıdır Hayır elbet bir kaç tane de kaliteli olabilir ya da hepsi de olabilir

Benim şansım varmı acaba bu 6. Denemem öncekilerde de kalite düşüktü mbiriyolarimin bu seferde yumurtam boş çıktı tekrar denesem mi ne yapsam bilemiyorum ,tecrübeli arkadaşlar nerdesiniz

Benim şansım varmı acaba bu 6. Denemem öncekilerde de kalite düşüktü mbiriyolarimin bu seferde yumurtam boş çıktı tekrar denesem mi ne yapsam bilemiyorum ,tecrübeli arkadaşlar nerdesiniz
Valla canım bende tüp bebek sürecindeyim benim bu ikinci ilki negatif.5 yumurtam var daha toplanmadı sayı az ama kısmet bu işler.yakın bir arkadaşım bir Kızı vardı ikinci için uğraştı olmadı benim zorumla iki defa tüp yaptı ikisinde de bir yumurta toplandı boş çıktılar.Ama 7-8 ay vitaminler kullandı gene boş.doktorlar senin tüplerde çocuğun olmaz boşa masraf etme dedi.menapoz başlangıcı dediler.tüpten sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı biz inanamadık.şimdi 7 aylık kızı var.Yani bence pes etme derim.Sonuçta Allah’ın nasibi.

Back
X