Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bir şey soracağım. aranızda biosteron kaullanan olduysa ne kadar kullandınız ya da tüp bebek tedavisi başladığında yumurta gelirştirici iğnelere başlandığında da biosteronu kullanmaya devam ettiniz mi ? yoksa tedavi başlayınca kestiniz mi ?
Benim.de birkaç tane boş çıkmıştı bazı aylar böyle olabilir demişti belki bir sonraki ay daha kaliteli yumurta elde edilir demisti ama benim ilk denemem pozitif oldu yaşamadım birdaha incir küru öneriyorlar bunun için t3daviye başlamadan içmeye basla faydası olur diye düşünüyorum allah yardimcin olsun
Kizlar benim bir ay bos cikti o da yanlis zamanda catlagma ignesi oldugum icin tedavime baslamadan once ari sutu vitamin ve dikkatli beslendim,dr secimi cok onemli
Kizlar benim bir ay bos cikti o da yanlis zamanda catlagma ignesi oldugum icin tedavime baslamadan once ari sutu vitamin ve dikkatli beslendim,dr secimi cok onemli