Yumurtalarım boş cikti

Yumurtası boş çıkıp daha sonra kaliteli yumurta elde eden arkadaşlar bize neler yaptılar burda paylasirlarsa bizlere tecrübe olurlar
Arkadasim benim ilk denememde yumurtalarim kotu kalite cikti(rezerv azligim var) ve dr donasyon onderdi bana daha ilk denemede alay eder gibi. Simdi gittigim hastahanede 4 yumurtam olustu ve 2si 1. Kalite embriyo oldu. Gerci hamilelik elde edemedik ama yumurtlarimin dogru tedaviyle nasil gelisim gosterdigini gormus olduk. Tup bebekte bircok dr ezbere tedavi uyguluyorlar olan bizlere oluyor. Ilk deneme yaptirdigim dr yumurtalarimi erken toplamis ve opuya kadar hic kandan hormon degerlerime bakmamisti. O hastahane ve drun bilgisizligi yuzunden cok sıkıntılı gunler gecirmistim.
Cok uzattim galiba :) kısacasi laboratuvari gelismis olan, kisiye ozel tedavi uygulayan bir hastahane ve dr bulun kendinize

Arkadasim benim ilk denememde yumurtalarim kotu kalite cikti(rezerv azligim var) ve dr donasyon onderdi bana daha ilk denemede alay eder gibi. Simdi gittigim hastahanede 4 yumurtam olustu ve 2si 1. Kalite embriyo oldu. Gerci hamilelik elde edemedik ama yumurtlarimin dogru tedaviyle nasil gelisim gosterdigini gormus olduk. Tup bebekte bircok dr ezbere tedavi uyguluyorlar olan bizlere oluyor. Ilk deneme yaptirdigim dr yumurtalarimi erken toplamis ve opuya kadar hic kandan hormon degerlerime bakmamisti. O hastahane ve drun bilgisizligi yuzunden cok sıkıntılı gunler gecirmistim.
Cok uzattim galiba :) kısacasi laboratuvari gelismis olan, kisiye ozel tedavi uygulayan bir hastahane ve dr bulun kendinize
Nasıl bi tedavi uygulandı boş çıkan yumurta doktorun hatası mı oluyor cidden benim de yumurtam boş çıktı zaten bi yumurtam vardı adet olursan gel yoksa yapacak bişiy yok dedi ama iki aydır adette olamıyorum ddktorunuz kimdi biraz bilgi verebilir misiniz

Nasıl bi tedavi uygulandı boş çıkan yumurta doktorun hatası mı oluyor cidden benim de yumurtam boş çıktı zaten bi yumurtam vardı adet olursan gel yoksa yapacak bişiy yok dedi ama iki aydır adette olamıyorum ddktorunuz kimdi biraz bilgi verebilir misiniz
Ozelden mesaj yazdim size ayrintili bir sekilde

Evikap ve l arginine aldım içiyorum kizlar internette arastirdim

Merhaba kızlar. Yaşım 42 de. Toplam 4 yumurta toplandı. 3 yumurta boş çıktı. 1 dönlendı. 4 gün içerisinde iyi dönlendı , 5 günü dönlenme durdu.6 günü dönlenme ilerleme olmadığınan dolayı durduruldu, işlem iptal oldu. Sebebi: yaş buyuklugu ve yumuta kalitesizliği. İşte bu işlemde böyle oldu. Hayırlısı. Allah üzümüze bakar bir günü inşallah.

39 yaşımda olduğumda bir bilgili tüp bebek doktora gittiğimde , ilk görüşmede Kıbrısa git,donasiyon yaptır demişti. Tedavi yugulamak istememişti...ya işte doktordu kötüledık, doymuş vs dedik. Ama şimdi de anliyorum, doğruyısın söylemiş. Bu seferinde Allah diyerek Kıbrısa yolculuk.

CocukgelsinYeni ÜyeÜye
Tekrar iyi akşamlar!
Bende 4 tane yumurta toplandı.3 kalitesiz boş çıktı. 1 yumurta 4 gün dönlendı, 5 günü dönlwnmesı yavaşlap durmuş, 6 günü iptal etti. Yani dondurulmadı. İşlem iptal oldu. 6500 ödemiştim , ortalama kaç parasın iade eder acaba. Ve ben yabanciyım, amaTCvatandaşıyım. Nasıl paramı istersem, türkçe. Yanı daha kebar ve net ve kesin hangi sözlerdi kullana bilirim. Valla kusura bakmayın her şeyı soruyorum. Tşk ediyorum, ltf cevap bekliyorum.

Embriyon dondurulma, transfer işlemlerı olmadığı için paranın bellı birmıktarı gerı iade edilir mı?

Bana da yazar mısınız merak ettim bir de neden buraya yazmadınız onu da merak ettim

Evet özelden değil, neden buraya yazmadınız?

Tekrar merhaba hanımlar

Özelden yazma nedenim şu, bana kötü şeyler yaşatan doktorun adını özelden yazabiliyorum, eğer buradan yazarsam şuan ona tedavi olan birileri olabilir ve morallerini bozabilir belki. Kimseyi üzmek veya yanlış yönlendirmek istemem.

Ama haklısınız şuan tedavi gördüğüm hastahaneyi yazayım çünkü gerçekten işlerini çok düzgün, önem vererek yapıyorlar. Nişantaşı Amerikan Hastanesine gidiyorum şuan, çok memnunum.

Tekrar merhaba hanımlar

Özelden yazma nedenim şu, bana kötü şeyler yaşatan doktorun adını özelden yazabiliyorum, eğer buradan yazarsam şuan ona tedavi olan birileri olabilir ve morallerini bozabilir belki. Kimseyi üzmek veya yanlış yönlendirmek istemem.

Ama haklısınız şuan tedavi gördüğüm hastahaneyi yazayım çünkü gerçekten işlerini çok düzgün, önem vererek yapıyorlar. Nişantaşı Amerikan Hastanesine gidiyorum şuan, çok memnunum.
Banada yazarmısınız özelime. Bizde bilelim. Ltf

Back
X