Yumurtalarım büyümüyor!!!!!

xBettyx

Sabırla bekliyorum.....
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
1.264
10
683
48
Konya
Arkadaşlar bu 4. denemem ve daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım.. Puregon kullanıyorum dün 4. günümdü USG kontrolümde yumurtalarımın tedaviye cevap vermediğini söyledi dr.. Dozu zaten yüksek başladık 300 ıu....

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Lütfen yardım edin moralim çok bozuk hiç böyle bir durum olacağını düşünmemiştim.....

deneme sayısı arttıkça ilaçlara daha geç cevap veriyor yumurtalar bende iki deneme yaptım ikincisinde aynı şeyle karşılaştım..üçüncüye sırf bu yüzden başlamaya korkuyorum

deneme sayısı arttıkça ilaçlara daha geç cevap veriyor yumurtalar bende iki deneme yaptım ikincisinde aynı şeyle karşılaştım..üçüncüye sırf bu yüzden başlamaya korkuyorum

Teşekkür ederim canım cevabın için umarım sebep budur başka bir şey yoktur....

merhaba bende de dozaji arttirmislardi yumurtalarin bazilari buyumus bazilari kucuk kalmis hatta yuksek doz kullaninca diger yumurtalari catlatabilir dediler ama Allahdan bisey olmadi ,,daha sonra hepsi normal buyukluge ulasdi ,,belki daha uzun sure kullanmaniz gerekecek igneleri bilemiyorum ama doktorunuzun cevap vermiyor demesi ne anlama geliyor yani tedaviniz yarim mi kalacak tam anliyamadim ,,,hakkiniz da hayirlisi olsun

Henüz 4 gündür kullanıyorum iğneyi ama USG kontrolünde yumurtaların olması gereken büyüklüğe ulaşmadığını söyledi dr.. henüz tedavi yarım kalır gibi birşey söylemedi... Dozu atıracaktı ama e2 sonucu iyi çıktığı için 2 gün daha aynı dozda devam et dedi dr... Ama daha önce böyle bir şey yaşamadığım için korktum açıkçası

Bettycim;

Benim basima da benzer bir sorun geldi. Gerci ben dondurulmuslari deneyecekken oldu. Zaten dondurulmuslarda yumurta buyutucu ilac almiyorsun ama transfer icin onlarin gene belirli bir buyukluge ulasmasi gerekiyor. Benimkiler Dr un istedigi buyukluge gelmediler bir turlu. Bu ay bekleyelim yumoslar tadsiz bu ay dedi. Bir sonraki reglimin 3. ve 7. gunleri arasinda burda (Letrozole ya da femara) diye gecen bir hap kullandim. Yumoslar hemen kivama gelmislerdi. Belki seninkinden biraz farkli ama simdi her sorunun cozumu var. Belki sana da boyle bir ekstra ilac falan verirler ya da dozu arttirabilirler. Korkma lutfen..

cevabın için teşekkürler canım zaten hemşire de eğer böyle devam ederse merniol muydu neydi takviye bir ilaç vereceğiz dedi ilaç versinler kullanırım ama tedavinin ertelenmesi veya yarıda kalması fikri beni çok korkutuyor bu ay kendimi çok hazırladım tekrar aynı gücü bulamam

Elbette insan basta hayal kirikligini ugruyor ama herseyde vardir bir hayir. Lutfen kendimi bir daha hazirlayamam falan deme. Bir daha ki ay yumoslarin ekstra ilacla hemen buyuyunce sen de kendini cok daha iyi hissedeceksin. Ins hersey cok daha guzel olacak. SImdi bosu bosuna bastan tadsiz gidiyorsa zaten hic ustune gitme...

canım benim başıma da geldi. 3 micro geçirdim. 1. de doz 275'le başladı. 2. de 300'le 3. de 425'le. her tedavide doz arttı. ama sonuç önemli olan yumurtalarımın kalitesi iyiydi. stres yapma...

canım benim başıma da geldi. 3 micro geçirdim. 1. de doz 275'le başladı. 2. de 300'le 3. de 425'le. her tedavide doz arttı. ama sonuç önemli olan yumurtalarımın kalitesi iyiydi. stres yapma...

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın inş. yumurtaların kalitesi iyi olur 3 gün fazla iğne kullanmaya razıyım

canım kuru incir,ceviz badem ye tedavin boyunca bunlar yumurtayı kaliteli yapıyormuş.bal tarçın çörekotuda ben bunları yapmadığım için çok pişmanım şu an deneyen arkadaşlar var umarım sende de işe yarar.sanırım mayada tedavi oluyorsun sende bende gecen ay ordaydım.

Evet ben de mayada yaptırıyorum şu an.... senin sonucunu okudum inan çok üzüldüm inş. en kısa zamanda pozitif sonucu da görürsün.... Bu benim 4. denemem olduğu için artık bir dahaki seferi düşünmek istemiyorum çok yorulduğumu hissediyorum böyle aksilikler olunca daha çok korkuyorum ve stres yapıyorum....

Çörek otu-bal-tarçın karışımını uyguluyorum ceviz badem ve incir yemeye de başlarım artık iyi olsunlar diye her yolu deniyoruz... cevabın için tşkler.... opuyorumnanaktan

benim iki aşılama ve iki tüp bebek deneyimim var ilk aşılama 75 puregonla gayet başarılı 3 yumurtam oldu ikinci aşılamadada sıkıntı yaşamadım ama tüp bebeğe sıra gelince önce uzun protokol 300 le başladık dozu 450 ye çıkarttık aşılamada 7 günde gelişen yumurtalar 9. gün anca gelişti iki tane toplandı biri boş çıktı diğeri geç döllendi 3 hücreli son anda transfer edildi ikinci denememde kısa protokol 450 puregon + 150 menagonla tam 13. gün yumurtalarım gelişebildi 4 tane yumurta toplandı 2 tane 5 hücreli bir tane 3 hücreli 3 tane embriyo transfer edildi ama yumurta kalitem pek iyi değildi negatif sonucum kaçınılmazdı tüm bunlar moral bozucu ama ilk aşılamamda kimyasal gebelikte olsa pozitif sonucu almıştım yani bu yumurtaların sağı solu belli olmuyor doktorun tedaviyi ertelemek isterse sakın moralini bozma ama şunuda bilmen gerekir 4. gün okadar erkenki bir anda depar atabiliyor bu yumoşlar kuru incir ye bol bol ve kafanı takma

canım geçmiş olsun gerçekten zor durumlar yaşamışsın inş. tekrar yaşamazsın...

Bugünki kontrolümde yumurtaların büyümeye başladığını gördük yaklaşık 10-11 mm olmuşlar dozu yükseltmeye gerek görmedi dr... Hayırlısıyla kaliteleri de iyi olur inş.. Ben bal-çörek otu-tarçın karışımı yiyorum göreceğiz bakalım faydası olup olmadığını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…