Yumurtalarim dollenmedi

Yaş kaç sizin? Bide takviye ne kullanıyorsunuz? Sadece gonalf yada merional mi kullandınız? Bana bu ay Farklı bişey başlayacak sanırım dr. Büyütme hormonu dedi.growth hormone. Nasıl oluyor bilmiyorum haftada bir iğne sanırım.
36 yım.
Rutin kullandıklarım omega 3, b12, folik asit, d vitamini idi. Bunlara ubiquinol ve arı sütü polen propolis karışımı ekledim.
Ben 150 Gonalf ve 150 lik Merional kullanmıştım. Ama 7. Gün yumurtalarım küçülmüş e2 de düştüğü için ara verdirdi adetin 16. Günü tekrar ayni dozlarda devam etmiştik.
Bakalım bu siklusumda nasıl ilaç uygulayacak?

36 yım.
Rutin kullandıklarım omega 3, b12, folik asit, d vitamini idi. Bunlara ubiquinol ve arı sütü polen propolis karışımı ekledim.
Ben 150 Gonalf ve 150 lik Merional kullanmıştım. Ama 7. Gün yumurtalarım küçülmüş e2 de düştüğü için ara verdirdi adetin 16. Günü tekrar ayni dozlarda devam etmiştik.
Bakalım bu siklusumda nasıl ilaç uygulayacak?
Anladım canım. Ben hiç birşey kullanmıyorum şu an. Bi vitamin alıcam ama karar veremedim. O kadarda sağlıklı besleniyordum ki sorma hatta sigarayı bıraktım yazdan beri içmiyorum.

Anladım canım. Ben hiç birşey kullanmıyorum şu an. Bi vitamin alıcam ama karar veremedim. O kadarda sağlıklı besleniyordum ki sorma hatta sigarayı bıraktım yazdan beri içmiyorum.
Aslında etkisi kanıtlanmış tek takviye q10. Ben diğerlerini rutinimde alıyordum zaten. Ben de temiz besleniyorum paketli gıda rafine şeker yok ortalama 2,5-3 yıldır. O 5-10 dk da pişen Market tavuğunu bile yemiyoruz. Mevsim dışı sebze meyve tüketmiyoruz. Sigarayı bırakmakla çok iyi yapmışsın.

Canim selam daha onceki denemelerim de bana hem Ca'yi hem de elektrigi denediler pek bir fark olmadi sadece olusan embiryo daha kaliteliydi sayi ayniydi. Umarim sen de fark yaratir cunku ise yarayan bir teknikmis aslinda ama benim yumurtalar tembel sanirim. Hangi merkez gidiyorsun?
Merhaba Hangi merkezde denenmişti elektrik yöntemi?

Merhaba kizlar,

Bugun 4. IVF denemenin sonucunu aldim. Daha onceden dusuk dollenme orani vardi 1 ya da 2 embiryom oluyordu. Bu sefer 17 yumurtadan hic biri dollenmemis. Cok uzgunum, aglamaktan gozlerim sisti. Benimle ayni durumu yasayan varmi? Simdiden tesekkurler.
Canım bizimde ilk denememizde hiç döllenmedi 10 yumurtanın biri bile döllenmedi ankarda bir merkezde piezzo ile güzel sonuç aldık fakat düşük oldu.

Uzuldum canim. Simdi ne durumdasin. Yeniden denemeye basliyacakmisin? Piezzo nedir buarada? Calcium ve titresimmi?
canım bu neden olur doktorlar bişey dedi mi size yada araştırdınız mı ?
bizde ilk tüp bebek denememizi yaptık morfoloji 1 di ve sayı hız çok azdı tutmadı özelde deneyecektik ikinciyi malum durumlardan dolayı başlayamadık tedaviye ..

Uzuldum canim. Simdi ne durumdasin. Yeniden denemeye basliyacakmisin? Piezzo nedir buarada? Calcium ve titresimmi?
Canım döllenme bozukluğunda elektrikle döllüyolar bizim hiç döllenmeyen yumurtalar yuzde 85 döllendi. Piezzo elektrik deniyor benim eşimde yuvarlak başlı sperm oranı yüksek bu döllenmeyi etkilermiş bizimde detaylı bakılınca tespit edildi.

canım bu neden olur doktorlar bişey dedi mi size yada araştırdınız mı ?
bizde ilk tüp bebek denememizi yaptık morfoloji 1 di ve sayı hız çok azdı tutmadı özelde deneyecektik ikinciyi malum durumlardan dolayı başlayamadık tedaviye ..
Yumurtadan kaynakli dediler. Cunku once ki denemelerimde de embiryo sayisi dusuktu. Daha fazla bir arastirma yapilmadi. Sende demi embiryo sayisi azdi?

Yumurtadan kaynakli dediler. Cunku once ki denemelerimde de embiryo sayisi dusuktu. Daha fazla bir arastirma yapilmadi. Sende demi embiryo sayisi azdi?
ilk denememde yumurtadan 17 tanesi dollendi dediler bana ama embriyo oluşma sayısı 3 tü çok azdı
benim eşimde sorun olduğu için muhtemelen ona bağlıyorum
kalan yumurtalarda geç gelişim göstermişti 6 günlük embriyo transfer edilmesine rağmen tutmadı 1 tanesi sadece orta kaliteydi..onu transfer ettiler diğerleri kötüydü dediler

hatta ben embriyo dondurmak istediğimi söylediğimde sizin embriyolarınız kalitesi yeterli değil cevabını aldım

Kızlar DHEA 'yi duydunuz mu ya da kullanananiz oldu mu,q10 ile birlikte kullanıldığında erken menapozda yanı yumurtalik yetmezliginde ve yumurta kalitesini artirmada etkiliymis

Belki dr unuza sorar fikir sahibi olursunuz

Eklentiler

• Screenshot_20200421-205631_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20200421-205631_Samsung Internet.webp
    103,3 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20200420-234516_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20200420-234516_Samsung Internet.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 30
Aslında etkisi kanıtlanmış tek takviye q10. Ben diğerlerini rutinimde alıyordum zaten. Ben de temiz besleniyorum paketli gıda rafine şeker yok ortalama 2,5-3 yıldır. O 5-10 dk da pişen Market tavuğunu bile yemiyoruz. Mevsim dışı sebze meyve tüketmiyoruz. Sigarayı bırakmakla çok iyi yapmışsın.

Arkadaşlar naciZane tavsiyem evde ne kadar deterjan varsa terkedin Ve kesinlikle parfüm kullanmayın hormonları bozuyor erkekler de dahil.nano Tittanyum dioksit içeren ürünleri kullanmayın etiket okuyun, hayıt tentürü kullanın.
Sadece gıda düzeni yetmez bağırsak temiZliği yapın önce. Yumurta kalitesiLiğinden bende 2 kez iptal oldu tedavım sonrasında tedavı olayını hayatımdan çıkarmaya karar verdım zerre dr lara guvenmıyorum bu ticari sektorde ziyan olmayın lütfen işlerı bitınce ne ararlar ne sorarlar
İnanın yapabılırsınız doğal yolla hamile kalabilirsın yeterkı önce kendınızı temizleyın
Niyetınız temiz olursa akibetınızde hayır olur inanın. Bu arada ben doğal yolla hamile kaldım bir çok şeyi terkederek tabi..

Arkadaşlar naciZane tavsiyem evde ne kadar deterjan varsa terkedin Ve kesinlikle parfüm kullanmayın hormonları bozuyor erkekler de dahil.nano Tittanyum dioksit içeren ürünleri kullanmayın etiket okuyun, hayıt tentürü kullanın.
Sadece gıda düzeni yetmez bağırsak temiZliği yapın önce. Yumurta kalitesiLiğinden bende 2 kez iptal oldu tedavım sonrasında tedavı olayını hayatımdan çıkarmaya karar verdım zerre dr lara guvenmıyorum bu ticari sektorde ziyan olmayın lütfen işlerı bitınce ne ararlar ne sorarlar
İnanın yapabılırsınız doğal yolla hamile kalabilirsın yeterkı önce kendınızı temizleyın
Niyetınız temiz olursa akibetınızde hayır olur inanın. Bu arada ben doğal yolla hamile kaldım bir çok şeyi terkederek tabi..
Merhaba,sağlıkla gelsin bebeginiz,değerleriniz nasıldı acaba

Merhaba,sağlıkla gelsin bebeginiz,değerleriniz nasıldı acaba

Tşk. Değerlerimin hepsi normaldi amh dahil.
Bu arada yaşım 38
Bir sene önce beslenmemi düZeltmeye başladım , dr yeme içmeyle alakası yok dedı .inanmadım araştırdım uyguladım çok şükür sonucunu aldım inanın folık asit vitamın bile kullanmadım.isterseniz olur herkese Allah hak yoluyla hamile kalmayı nasip etsin

Tşk. Değerlerimin hepsi normaldi amh dahil.
Bu arada yaşım 38
Bir sene önce beslenmemi düZeltmeye başladım , dr yeme içmeyle alakası yok dedı .inanmadım araştırdım uyguladım çok şükür sonucunu aldım inanın folık asit vitamın bile kullanmadım.isterseniz olur herkese Allah hak yoluyla hamile kalmayı nasip etsin
Değerleriniz normalse hamile kalmanız çok normal ve kolay, benim çok az folikül çıkıyor. Bizim işimiz maalesef daha zor

Değerleriniz normalse hamile kalmanız çok normal ve kolay, benim çok az folikül çıkıyor. Bizim işimiz maalesef daha zor
Bizim durumumuz sebepsiz infertildi en zor vaka aslında çünkü ne yapılabılır dr bile bilmiyor hiç bir öneri tedavı yok.. Belki yumurta belki sperm kalitesizdir dedi çıktı işin içinden.
dicem o ki sıkıntı belkide siZin veya dr un bildiğinden farklıdır fazla dr lara bel bağlamayın kendi dr ız kendınız olun.

Bizim durumumuz sebepsiz infertildi en zor vaka aslında çünkü ne yapılabılır dr bile bilmiyor hiç bir öneri tedavı yok.. Belki yumurta belki sperm kalitesizdir dedi çıktı işin içinden.
dicem o ki sıkıntı belkide siZin veya dr un bildiğinden farklıdır fazla dr lara bel bağlamayın kendi dr ız kendınız olun.
Doğru, peki ne yediniz ne içtiniz ? Benim de yumurtalar döllenmedi kalitesiz dediler😔 vitamin kullandınız mi yada başka bir şey

Back
X