Kızlar merhaba bugün saat 13:00 te yumurtalarım genel anestezi altında toplandi çok rahattim hatta herkes rahatligima şaşırdı ben bile 28 tane yumurtam toplandı saat5 gibi embriyologum aradı 28 yumurtadan 24 tanesi olgun dedi bende bilemedim iyi mikotu mü
tekrrar merhaba arkadaşlar ben de yarın akşam çatlatma iğnesini vurulcam.anatolia tüp bebeğe gidiyorum ben ankarada bugün muayene ettiler ve akşama doğru arayıp pazar akşamı iğneneizi yapın dediler .siz de çatlatma iğnesini kendinizmi yapmıştınz?bir de araya 2 gün giriyor yani yumurtaların son boyutlarını görmeden nasıl vur diyorlar iğneyi çok kafam karıştı sizde bu süreç nasıl oldu bilgilendirirseniz çok sevinirim
masallah arkadasım ne guzel bı sayı umarım transfere kadar boyle devam eder hepsı kalıtelı olur benım 15 toplandı 7sı olgundu 4 kaldı gerıye tek kondu 3u donduruldu
Esracim sagol canım walla sana da tez vakitte nasip etsin Allahım bebisini
bugün gene embriyologum aradı 24 taneden 3 tanesi disinda diğer 21 tanesi dollenmis ama tabi bu son güne kadar böyle devam etmez dedi hayırlısı wallahi sabah telefon gelene kadar unutmuştum yumurtalarımı ama güzel bı haberdi size tek önerim hayatınızı buna göre sekillendirmeyin rahat olun öyle daha kolay gidiyo
Kızlar merhaba bugün saat 13:00 te yumurtalarım genel anestezi altında toplandi çok rahattim hatta herkes rahatligima şaşırdı ben bile 28 tane yumurtam toplandı saat5 gibi embriyologum aradı 28 yumurtadan 24 tanesi olgun dedi bende bilemedim iyi mikotu mü
walla canım bilmiyorum kaçla kaç arası iyi diye ama yarın öğrenicez inşallah umarım hepimiz iyi haberler alırız sen ne durumdasın
Arkadaslar tesekkur ederim o kadar yumurtadan sadece 1 tanesi olucak 1 tane yumurtasi olanla Ayni sansim ona bakarsaniz AMA guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim hala kimse bilmiyo hala cok yanlizim
agrim oldu dun gece AMA katlanilmayacak gibi diildi sadece ayilirken cok sancim oldu onuda tadi tuzu biberi diyorum hayirlisiyla olsun sonucumuzda
28 yumurta bencede çokmus yarın gene arar embriyolog inşallah gene guzel haberler veririm doktorumdan hastaneden ebriyologdan çok ama çok memnunum şiddetle tavsiye ederimm kızlar
Arkadaslar tesekkur ederim o kadar yumurtadan sadece 1 tanesi olucak 1 tane yumurtasi olanla Ayni sansim ona bakarsaniz AMA guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim hala kimse bilmiyo hala cok yanlizim
agrim oldu dun gece AMA katlanilmayacak gibi diildi sadece ayilirken cok sancim oldu onuda tadi tuzu biberi diyorum hayirlisiyla olsun sonucumuzda
28 yumurta bencede çokmus yarın gene arar embriyolog inşallah gene guzel haberler veririm doktorumdan hastaneden ebriyologdan çok ama çok memnunum şiddetle tavsiye ederimm kızlar
cokmu agrılı yha
canım slm senin yaş kaç??
22 yasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?