Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

masallah arkadasım ne guzel bı sayı umarım transfere kadar boyle devam eder hepsı kalıtelı olur benım 15 toplandı 7sı olgundu 4 kaldı gerıye tek kondu 3u donduruldu

canım anatolıadan memnun musun

masallah arkadasım ne guzel bı sayı umarım transfere kadar boyle devam eder hepsı kalıtelı olur benım 15 toplandı 7sı olgundu 4 kaldı gerıye tek kondu 3u donduruldu

walla canım bilmiyorum kaçla kaç arası iyi diye ama yarın öğrenicez inşallah umarım hepimiz iyi haberler alırız sen ne durumdasın

yumurta sayın maşşşşşşşşş cok gusel en az 5olması lazım dıe bılıorum
ınş melegın konuverır en gusel yumurtana :)

Esracim sagol canım walla sana da tez vakitte nasip etsin Allahım bebisini
bugün gene embriyologum aradı 24 taneden 3 tanesi disinda diğer 21 tanesi dollenmis ama tabi bu son güne kadar böyle devam etmez dedi hayırlısı wallahi sabah telefon gelene kadar unutmuştum yumurtalarımı ama güzel bı haberdi size tek önerim hayatınızı buna göre sekillendirmeyin rahat olun öyle daha kolay gidiyo

cok gusel bır haber bu
rabbım sonunuda hayırlı vede gusel etsın
amın ınşşşşşş
bzıede nasp eder canm

maşallah yumurtların çok güzel oluşmuş sonrası ağrın olmadımı bayağı çok yumurtan alınmış çünkü benim 25 taneydi çok ağrılıydı o gün o o dada yatanlardan en ağrılısı bendim .çok zor geçti sonrası
sevindim senin adına inş en kalitelisi sana evlat olur :))

walla canım bilmiyorum kaçla kaç arası iyi diye ama yarın öğrenicez inşallah umarım hepimiz iyi haberler alırız sen ne durumdasın

gercekten cok guzel hıc endıselenme bak ınsanların 1 yumurtası bıle toplanabılıyo. benım temmuzda yapıldı malesef sonuc olumsuz hayırlısı dıyorum bı baska denemeye ınsallah cok sukur atlattım kasım-aralık gıbı bı daha denıcez ınsallah bakalım senınde ıyı haberlerını alırız ınsallah

Arkadaslar tesekkur ederim o kadar yumurtadan sadece 1 tanesi olucak 1 tane yumurtasi olanla Ayni sansim ona bakarsaniz AMA guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim hala kimse bilmiyo hala cok yanlizim
agrim oldu dun gece AMA katlanilmayacak gibi diildi sadece ayilirken cok sancim oldu onuda tadi tuzu biberi diyorum hayirlisiyla olsun sonucumuzda
28 yumurta bencede çokmus yarın gene arar embriyolog inşallah gene guzel haberler veririm doktorumdan hastaneden ebriyologdan çok ama çok memnunum şiddetle tavsiye ederimm kızlar

inş yarında gusel sonucları duyarsın

canım fazla olusması kesınlıkle cok ıyı cunku dondurup sonrası deneme sansın olur hem daha zahnetsız hemde daha uygun oluyo fıyatı. agrı olmasıda cok normal 10dan fazla toplanınca agrı oluyomus dr soylemıstı bende agrıdan ınlıyerek uyanmıstım mesela. benımde kendı aılem bılmıyo soyleyemedım...hakkımızda hayırlısı

Esra sen ne zaman basliyosun okadar da agrili diil
merak etme zaten sonuca yaklaştığını bildigin için daha hafif atlatiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…