Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

kızlar dün lucrine başladım :)
adet olunca tekrar gidicem doktora ne zaman adet oluyo lucrine başladıktan sonra bilen var mı??

Slm genelde lucrin bitince (kutuda 14 şırınga olması lazım en azından benimki öyleydi) adet oluyosun zaten.Bitipte adet olmazsan muhakkak doktorunla görüşmen lazım.Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın.Bende dün transfer oldum,bekliyorum test gününü...

test gunun ne zamn

Teşekkür ederim esra8cim.test günüm ayın 25'i ama ben 6.günden itibaren evde test yapmayı düşünüyorum 2 günde bir.Maksat test günü geldiğinde şok geçirmeyim:)Sen hangi aşamadasın tedavinde?

selam kızlar

bugün yumurtalarım toplandı yumurtalarımın yarısı saatinde önce çatladığı için maalisef dr toplayamadı onları 5 tane ancak toplayabildi .Toplama öncesi 3 saat yaşadığım ağrıları çektiğim sancıyı sizlere anlatamam çok feciydi. Ağrıların sebebi çatlayan yumurtalarmış

Geçmiş olsun canım...

Teşekkür ederim esra8cim.test günüm ayın 25'i ama ben 6.günden itibaren evde test yapmayı düşünüyorum 2 günde bir.Maksat test günü geldiğinde şok geçirmeyim:)Sen hangi aşamadasın tedavinde?

bence yapma cunku yanılma payıda oluor
hamıle deılsen bıle hamıle cıkabılıor ılaclardan dolayı
canım ben ekımde ılk denemeye gıdıcem ınşşş
hayr dularını eksık etme

Kızlar yumoşlar toplandıktan sonra verilen Peridnol mide ağrısı
Progeynx iğneside kalça ağrısı yapıyor sizde de böylemi oldu?

peridnol mide ağrısı değilde içerken çok bulantı yapıyordu onu transfere kadar kullanıyorsun beni öle omuştu
iğnelere alışman lazım ecz ilaç alıp geceleri iğne bezelerinin yerine masaj yapabilirsin ben sağdan sola dönemiyordum ağlıyordum artık acıdan ama unutuyorsun sonra inş olumlu sonuç olursın

meraba arkadaşlar ben 25 yaşındayım ve 8 senellik evliyim bundan 5 yıl önce ilk tüp bebek denememi kavaklıdere tüp bebek merkezinde yaptırdım ve olumlu bir sonuç alamadım ve daha sonra anatolia tüp bebek merkezine gittim bir akrabam sayesinde doktorum hakan beydi 1 ay tedavi gördüm ve benden 9 tane yumurta topladılar ve 3 gün bekledim ama daha sonra ateşim yükseldi ve dr aradım oda bana buraya gelmemizi söledi ve gittik çok sancım ağrım vardı beni gazi ünvrstesine gönderdiler orada beni 4 kez muane ettiler çektiğim acılar çok büyüktü çünkü 40derce ateşle gittim ve beni hasatneye yatırdılar 2 saat benle kimse ilgilenmedi ve ateşimi düşürmek için hiç bi şey yapmadılar aradan 2 saat geçtikten sonra hemşilerler geldi ama doğru düzgün ilgilenmediler bile neyse daha sonra bana serum falan taktılar 10 gün falan hastanede kaldım halen ateşim yüksekti ellerim ve ayaklarım morarmaya başlamıştı ve hemşirelere haber verdik ateşimi düşürmeye çalıştılar sabaha karşı biraz düşmüştü sabahta bana transfer olacaktı ya beni çağırmazlarsa die korkuyodum ama çağırdılar ateşli olduğum halde bana transfer ettiler ama olmadı tutmadı eşim ve ben bi kaçgün sonra dr gittik konuşmaya biraz sorunlu bi konuşma oldu baya bi tartıştık çünkü beni suçluyodu neyse aradan 3 ay geçtikten sonra bana tekrar tüp bebek uygulaması yaptılar ama bu sefer toplama işlemi sonrası bana 3 tane iğne vurdular tekrar hasta olamyım die bişey olmadı rahattım aynı sorunları tekrar yaşamdım ama olmadı şimdi o kadar çok korkuyorum ki tekrar aynı şeyleri yaşayacağım şimdi 4cüyü denicem bana yardımcı olun hangi doktor ii beni bilgilendirin ne olur bu yaşadıklarım kimsenin başına gelmesin Allah hepimizin yardımcısı olsun

bahcecı klınıgınden herkes memnun
ben hıc gıtmedım ama
hakkında hayırlısı be arkadasım
rabbım yuzunu guldursun

arkadaşlar merhabalar...
ilk tüp bebek deneyimim olacak ilaçlarımı aldım ama daha kullanmaya başlamdım
sorum şu ki beni daha şimdiden yumurta toplama işleminin heyecanı sardı sanırım çok korkuyorum çünkü doktorum genel anestesi yapmayacağını söyledi biraz ağrı olacak sadece dedi ama burdan okuduğum kadarıyla herkesin çok ağrıacısı olmuş beni biraz rahatlatırmısınız ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum

toplamada anestezi iste kesinlikle diğer şekilde çok zorlanırsın çünkü ağrı oluyo sonrasında bile dr özellikle istediğini söle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…