- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
canım yaşının kıymetini en güzel yaştasın çocuk içinde stres yapma sen böyle yaparsan bizler ne yapmalıyız 40 yaşına dayandık((
ben tam 21 gün kullandım doğum kontrol hapını canım sonra da onu kullanırken lucrine başladım sonrada adet oldum ama doktor söyledi hepsini ne zaman başlamam gerektiğini
yok yok doktor söyledi zaten benim hangi doğum kontrol hapını kullanacağımı ne kadar kullanacağımı muayne edip karar verdi. zaten adetin 3. günü başlattı
cokmu agrılı yha
inşallah canım sen ne zaman başlıyosun?
biran evvel başla da bitsin zaman o kadar çabuk geçiyo ki yeterki bi başla göz açıp kapatıncaya kadar zaten yumurta toplaman geliyo esas iş ondan sonrası
yok arkadasım ıslemı zaten bılmıyosun uyuyosun cunku. sadece uyandıgında o da yumurta 10dan fazlaysa agrı oluyo o da adet sancısı gıbı(bundan daha sıddetlı adet sancıları yasamıstım) yanı onun ıcınde ıstersen agrı kesıcı verılıyo korkma ok aman kadın olmak zor dıger yasananların yanında bu sınek ısırıgı
evet ya cok zormus kadın olmak
böle olacagını bılseydım anamın evınde
curumeye razıydımmmmm
evet ya cok zormus kadın olmak
böle olacagını bılseydım anamın evınde
curumeye razıydımmmmm
yok be oyle deme yınede ınsallah anne olunca herseyı unutucaz ben ınanıyorum...kaydirigubbakcemile5
aminnnnnnn...inşallah canım....
senın durum ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?