Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

canım yaşının kıymetini en güzel yaştasın çocuk içinde stres yapma sen böyle yaparsan bizler ne yapmalıyız 40 yaşına dayandık ((

((((rabbım herkese yar vede yardımcı olsun
verecek olduktan sonra yas bahane aslında
arkadasım 20 yasında tutmadı
halası yaptırdı 42 yasında tuttuo kurban oldugum yarabbı herseyın en ıyısını bılır

ben tam 21 gün kullandım doğum kontrol hapını canım sonra da onu kullanırken lucrine başladım sonrada adet oldum ama doktor söyledi hepsini ne zaman başlamam gerektiğini

ben tam 21 gün kullandım doğum kontrol hapını canım sonra da onu kullanırken lucrine başladım sonrada adet oldum ama doktor söyledi hepsini ne zaman başlamam gerektiğini

doktor sölemıormu bu dogum kontrol hapını zaten
tedavıye basladıgımızda
yoksa tedavıye gıtmeden once kafamıza goremı yazdırıoruz

yok yok doktor söyledi zaten benim hangi doğum kontrol hapını kullanacağımı ne kadar kullanacağımı muayne edip karar verdi. zaten adetin 3. günü başlattı

pera sen hangi merkezde yaptırıyordun merak ettim ilaçlarımız kullanma şekillerimiz benziyor da ondan soruyorum :)

canım ben istanbul cerrahi hastanesinde yaptırıyorum ama doktorum lemi ibrahimoğlu kendi muaynehanıesine gidiyorum walla şuana kadar karşılaştığım en iyi doktor diyebilirim bu kadar yumurtam olmuşsa ben ona borçluyum yani o kadar iyi kontrol etti ki beni

canım daha önceden hiç tüp bebek yaptıran arkadaşım olmadı bende ilk defa yaptırdım
ilk doktora gittim kendim buldum bir ablam normal riskli gebelik için gidiyodu lemi bey'e bende kimseye haber vermeden muayneye gittim ilk muayne ücreti ödediğimden beri ki o da temmuzun 17 si başka bir ücret ödemedim doktora.
bana adetimin 21. günü gel dedi baktı sonra adet olunca ara dedi cebini verdi bi sorun olursa da ara dedi ki normal hiç bir doktorun yapmadığı birşey
adetin ilk günü aradım 2 günü geldedi
ikinci günü gittim 3 üncü günü doğum kontrol hapına başlattı tekrar 12 ağustosta çağırdı lucrine başlattı adet olunca gel dedi adetin 3 ü günü gittim merional iğne verdi
sonrasında da her gün kontrole çağırdı
her gün gittim her gün muayne etti hiç sıra beklemedim tüp bebek hastalarını hiç bekletmiyo 3 tane ultroson makinası var zaten birine hemen hemşire seni yatırıyo muayneden çıkıp 2 dkka sana bakıyo
hiç beklemiyosun
sonra en önemlisi pazar günü bile çağırdı yani yok pazar çalışmıyorum demedi
ben çok memnun kaldım yani
hemşiresinden ebriyologuna doktorundan hasta bakıcısına kadar acayip memnun kaldı şiddetle ve şiddetle tavsiye ederim
bilmiyorum bütün doktorlar bu kadar ilgili mi

bır kac gun sonrada bebegının yumurtanın ıcınde rahatca uyudugu haberını alacaz ınşşşşşşş

inşallah canım sen ne zaman başlıyosun?
biran evvel başla da bitsin zaman o kadar çabuk geçiyo ki yeterki bi başla göz açıp kapatıncaya kadar zaten yumurta toplaman geliyo esas iş ondan sonrası

cokmu agrılı yha

yok arkadasım ıslemı zaten bılmıyosun uyuyosun cunku. sadece uyandıgında o da yumurta 10dan fazlaysa agrı oluyo o da adet sancısı gıbı(bundan daha sıddetlı adet sancıları yasamıstım) yanı onun ıcınde ıstersen agrı kesıcı verılıyo korkma ok aman kadın olmak zor dıger yasananların yanında bu sınek ısırıgı

inşallah canım sen ne zaman başlıyosun?
biran evvel başla da bitsin zaman o kadar çabuk geçiyo ki yeterki bi başla göz açıp kapatıncaya kadar zaten yumurta toplaman geliyo esas iş ondan sonrası

eylul sonu semınere gıdıcem artık rabbım ne zamn nasp ederse o zamnda baslıcaz

evet ya cok zormus kadın olmak
böle olacagını bılseydım anamın evınde
curumeye razıydımmmmm

evet ya cok zormus kadın olmak
böle olacagını bılseydım anamın evınde
curumeye razıydımmmmm

ay evet herşeyi kadın çekiyooo yaaa..çok zor çok hemde..canım yumişler toplandıktan sonra öle dayanılmayacak bi sancın yok...zaten ağrı kesici iğne yapıyolar..benim adet ağrılarım daha sancılıydı diyebilirim...ama manevi olarak yıpratıcı bir süreç..moralin çok çok yüksek olsun...dilerim inşallah doğal yoldan olurda bunların hiçbirine gerek kalmaz...

senın durum ne canım

canım benim malesef başarısız bir tüp bebek denemem var..sorun sperm azlığı...3 ay önce tüp bebek denedik ama malesef..Allah biliyo çektiğim sıkıntıları..inşallah doğal yollardan gebe kalırımda bir daha denemeye gerek kalmaz..çok yıprandım canım çok....senin sorun ne canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…