Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

Merak etme atlatırsın benim bugün tam 30 gün oldu başlayalı uzun protokoldü öle geçtiki anlamadım bile stres yapma sakın kendine umutsuz olma asla korkulacak bişey değil

selam arkadaslar bugun benimde yumurtalarim toplandi sadece uyusturdular verdikleri ilacin birinden ucuyorum sandim okadar hafifledimki aci cok az hissettim okadar heyecanlandimki hemsire isleri bitip beni kaldiracagi zaman dogum tarihimi sordu agzimi actim ama ses yok uc defa konusmaya calistim heyecandan nefesim kesildi ve cocuklar gibi aglama kirizine girdim hemsire iyi oldu icine atma rahatla dedi esim yanimda telas icinde cok mu agrin var diye soruyor yok diyorum niye agliyorsun dedi bende canim istiyor dedim yani agri az ama heyecan endise sinirleri geriyor

darısı transefer vede bebegını kucagına almada.....

canım hayırlı olsun benimde dün tarnsferim oldu,ama hazırlıklı ol transferde dahada heyecanlanacaksın,çok güzel bir duygu mucize gibibirşey. bebeişini tez zamanda kucağını alırsın inşallah

psıkolojıkmen nasılsın
bende su aralar bır sakınlık var hıc takmıorum nedendır bılmıorum :)

psikolojim gayet iyi çok şükür sakinim , ama tabi artık bekleme süresine girdiğimden heyecanlanıyorum , meraklanıyorum .
Takma zaten ne kadar sakin olursan o kadar sorunsuz geçer bol bol dua et canım

psikolojim gayet iyi çok şükür sakinim , ama tabi artık bekleme süresine girdiğimden heyecanlanıyorum , meraklanıyorum .
Takma zaten ne kadar sakin olursan o kadar sorunsuz geçer bol bol dua et canım

yada o asmaya gelemedıgım ıcın sakınım bılmıorum
aman aslında kendını kasmana gerek yok söle dusunecek olsan
rabbım ztaen yaralamıs sonucunu
ondan gelen herseye razı olmak lazımmmmmm

Merhaba kizlar.
Dün sabah 16 yumurtam toplandi 15i iyiymis.
Su an karnim sis oturup yattigim zaman agrim yok aya kalktigim zaman sizim var.

arkadaşlar ,

benim OPU öncesi en büyüğü 21mm. en küçüğü 17 mm. 5 yumurtam tespit edilmişti. ama opu sonrası doktor 4 tane topladık dedi. birine neoldu diye sorunca alaylı güldü cevap bile vermedi. sonrasında 2 si kaliteli çıktı. ama neden başta 5 varken birini bırakıp 4 topladı???? kahroluyorum. onca emek... benim için o bir yumurta çok değerli, neden onuda toplamamış olabilir. sizdede oldumu???

şişkinlik kabızlık azcıkta ağrı hepsi bu...
nelere dayandık şu aşamaya gelene kadar bence en kolayı son çaremiz tüp bebeğimiz...:lepi:

selam arkadaşlar.
pure...ve meneg...kullandım.6.gün(salı) e2 horomonum1200, 9.gün(cuma) 3300 çıktı.ultrasondada gayet iyi göründü yumurtalarım,dün 23.30da çatlatma iğnemi vurundum.yarın inşaallah hayırlısıyla 11.30da yumurta toplamam var.anestezi yok.biraz korkuyorum ama hayırlı bi iş için olacak sonunda inşallahh

heralde 1hafta sora da transferim olacak çok heyecanlıyım Allah herkesin yardımcısı olsun.

allh yardımcın olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…