- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
selam arkadaslar bugun benimde yumurtalarim toplandi sadece uyusturdular verdikleri ilacin birinden ucuyorum sandim okadar hafifledimki aci cok az hissettim okadar heyecanlandimki hemsire isleri bitip beni kaldiracagi zaman dogum tarihimi sordu agzimi actim ama ses yok uc defa konusmaya calistim heyecandan nefesim kesildi ve cocuklar gibi aglama kirizine girdim hemsire iyi oldu icine atma rahatla dedi esim yanimda telas icinde cok mu agrin var diye soruyor yok diyorum niye agliyorsun dedi bende canim istiyor dedim yani agri az ama heyecan endise sinirleri geriyor
amiiiiiiiiiin RABBIM herkesin yuzunu guldursun
selam arkadaslar bugun benimde yumurtalarim toplandi sadece uyusturdular verdikleri ilacin birinden ucuyorum sandim okadar hafifledimki aci cok az hissettim okadar heyecanlandimki hemsire isleri bitip beni kaldiracagi zaman dogum tarihimi sordu agzimi actim ama ses yok uc defa konusmaya calistim heyecandan nefesim kesildi ve cocuklar gibi aglama kirizine girdim hemsire iyi oldu icine atma rahatla dedi esim yanimda telas icinde cok mu agrin var diye soruyor yok diyorum niye agliyorsun dedi bende canim istiyor dedim yani agri az ama heyecan endise sinirleri geriyor
canım hayırlı olsun benimde dün tarnsferim oldu,ama hazırlıklı ol transferde dahada heyecanlanacaksın,çok güzel bir duygu mucize gibibirşey. bebeişini tez zamanda kucağını alırsın inşallah
:)))))))) kurtuldun dense
ne bilim kurtulmak değilde garip birşey test için 9günüm kaldı geçmesin istiyorum korkuyorum çokeyvahedigeldismile
psıkolojıkmen nasılsın
bende su aralar bır sakınlık var hıc takmıorum nedendır bılmıorum :)
psikolojim gayet iyi çok şükür sakinim , ama tabi artık bekleme süresine girdiğimden heyecanlanıyorum , meraklanıyorum .
Takma zaten ne kadar sakin olursan o kadar sorunsuz geçer bol bol dua et canım
Merhaba kizlar.
Dün sabah 16 yumurtam toplandi 15i iyiymis.
Su an karnim sis oturup yattigim zaman agrim yok aya kalktigim zaman sizim var.
selam arkadaşlar.
pure...ve meneg...kullandım.6.gün(salı) e2 horomonum1200, 9.gün(cuma) 3300 çıktı.ultrasondada gayet iyi göründü yumurtalarım,dün 23.30da çatlatma iğnemi vurundum.yarın inşaallah hayırlısıyla 11.30da yumurta toplamam var.anestezi yok.biraz korkuyorum ama hayırlı bi iş için olacak sonunda inşallahh
heralde 1hafta sora da transferim olacak çok heyecanlıyım Allah herkesin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?