yumurtalık kisti patlarsa ne olur yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi rodal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eee bende çocuk tedavisi görüyorum.kistin erimesi lazım.ben klomen kullanıyorum.galiba yumurtam çatlamıyor kiste dönüşüyor.ginera veriyor.1 ay içiyorum sonra tedavime devam ediyoruz.bu ay kist olmadı.yumurtam çatlamıştı.ama gebelik olmadı.

evet cnm anladım.zaten ne geliyorsa başımıza şu yumurtaların çatlamaması yüzünden.niye çatlamıyor anlamıyorum.çatlama iğnesine rağmen.

bende bilmiyorum ya.herkesinki normal çatlar biz bide çatlatma iğnesi oluyoruz yine çatlamıyor.doktorlarda bu kistler ilaçların etkisi diyor.ne yapalım biz.normal olmuyorki.

arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var...bir kaç gün önce şiddetli karın ağrısı ile dr a giitim.doktor yumurtaık kisti dedi.daha 1 yıllık evliyim ve kistler hakkında da hiç bir bilgim yoktu agrıdan 2 buklum bi vaziyetteyken dünya başıma yıkıldı..doktor hemen amelıyat yapmam lazım dedı ve yumurtalığını da alabılırım dedi..çok korktum..daha önce böyle bir şikayetimde olmamştı.kistim 5 cm.baska bir doktora giitim adetını bekleyelım dediiibelkı kaybolu gider..sizce bu byklükteki bi kist erir mi yok olur mu.ğatlar da zarar verir ya da kötü juylu olurda diğer yumurtalıga sıçrar diyede çok korkuyorum..şu an da ağrım yok..ama patlar diye hareketlerimi kısıyorum..siz ce beklemelımıyım..ltfen acil cevap...lütfeeeeeeeeeeeennnnn....

klomen kulanıyorum yumurtalar büyüyor ama çatlamıyor drm 4.5 cm kist olştuğunu söyledi

Back
X