YUMURTALIK REZERVİ AZ OLUP HAMİLE KALAN VARMI VARSA NASIL BI TEDAVİ UYGULANDI

alice1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
550
86
103
bnm yumurta rezervim az 3 gun önce rahım fılmı cektırdım tüplerım acık cıktı 22 yasındayım sanırım yumurta tembellıgı var doktorum rahım fılmınden sonra adet olunca gel dedı yumurta rezervım az oldugu ıcın sadece tüp bebek mı denenmelı yada normal yollarla olma ıhtımalı varmı

Son düzenleme:
yumurta rezervin kaçmış canım amh tahlili yaptırdın mı benim de az hemde baya az.

evet ahm yaptırdım ve doktoru aradım sonucu ogrenmek ıcın sonuc kötu cnm ya yumurtalık rezervin azalmıs dedı dunyam basıma yıkıldı sormadım

0.5 benim.dünyan başına yıkılmasın canım.ben tüp bebek yaptırdım hemen öğrenir öğrenmez şimdi 21 haftalık hamileyim.
değerini sorsaydın keşke.çünkü 1 bile olduğunda az diyorlar.ama normal yoldan gebe kalan bile oluyo..

allah bagıslasın cnım cok sevındım allah hayırlısıyla kucagına verır ıns bı sorayım o zaman doktora degerımı ılk denemedemı oldu acaba yumurta gelıstırıcımı kullandın

tsk cnm ıns allah olmayan herkese versın özelde mı devlettemı yaptırdın benım yastan dolayı yaptıramam sanırım

ben corum özel elıt park hastanesınde tedavı göruyorum ama doktor henuz bı bılgı vermedı adet baslayınca gel dedı 3 gun önce rahım fılmı çektırdım tüplerım acık cıktı ama yumurta rezervım az

ben özelde yaptırdım.izmirde smyrna art tüp bebek merkezinde.zaten devletin karşılaması için 3 kez aşılama olması gerekiyo öncesinde ama rezerv az ise aşılama önerilmiyo..bu arada yaşının genç olması da bi avantaj rezervin az bile olsa.

22 yasıma gırcem temmuzda 3 yıllık evlıyım devlette tedavı gordum bır yıl hıc bıde yapmadılar bılmıyorum bıde sey duydum bu rahım fılmınden sonra hamıle kalan cok olmus bende ona umıtlenıyordum ahm sonucunu ögrendıkten sonra hıc ümidım kalmadı bende dırek tüp bebek merkezinemı basvursam acaba özeldede yas kısıtlaması varmıdır

asılama yapsalar bı ıse yaramaz sanırım yumurta rezerv azlıgından dolayı

rahim filminden sonra sanırım tüpleri yapışık olup da rahim filmiyle tüpleri açılanlar kalıyo kendi kendine..yaş kısıtlaması olmaz canm evli olman yeterli.evlilik cüzdanını istiolar baştan.vlla bana sorarsan zaman kaybetmeden hemen başla tedaviye.çünkü bu durumlarda zaman aleyhine işler insanın.bulunduğun yerde iyi bir tüp bebek merkezi araştır.gitmeden doktorundan da amh sonucunu öğren.orda testleri yenilerler zaten gerekli tahlillleri yaparlar.

asılama yapsalar bı ıse yaramaz sanırım yumurta rezerv azlıgından dolayı
benim gittiğim tüp bebek merkezinde bana dedikleri biz aşılamada yapıyoruz.ama senin durumunda aşılama rezervin daha da azalmasına neden olur ve zaman kaybedeeriz dediler

çok tsk cnm allah razı olsun bı arastırayım o zaman ben bıde korkuyorum ya hıc yumurtam gelısmezse dıye

ıcımı rahatlattın valla bana örnek oldun kac gundur dusunup duruyorum acaba bu ay denesek mı ılaclı rahım fılmı cektırdımya gebe kalabılırmıyım kı yumurta rezerv azlıgı var ama öyle bı ıhtımal belkı tutar

bı yöndende zaman kaybetmemek gerekıyo bu arada tüp bebek masrafların ne kadar tuttu cnm

senden de allah razı olsun canm gelişir niye gelişmesin yumurtan gelişsin die birsürü ilaç veriyolar.benim de 1 tane gelişti sadece yumurta toplama yapıldığı ay o döllendi transfer edildi.1 yumurta iş görüyor zaten

umut oldun bana gercekten ıns cnm ya olur bızımde tek sorunumuz yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…