umutsuz olma sakın herşeyin başı pozitif olmak.benim gittiğim hastanede 0.1 amh olup yaşı 40 olan bi bayan tüp bebekle hamile kalıp doğum yapmış. ve 0.1 amh la hasta kabul etmeyen hastaneler bile var.umut oldun bana gercekten ıns cnm ya olur bızımde tek sorunumuz yumurta
amin canım.öyle ama gözün görmez artık.rica ederimbaya tutmus cnm yapacak bıse yok allah yeterkı bı bebıs nasıp etsın tsk
Şimdi gördüm canm bu mji yaklaşık aynymsz ama yaş avantajin var dedigim gibi..olmaz diye bisey yok tabi.bu deger sadece bize elini çabuk tut dio okadar.ahm degerim 0.06
Bende iki defa tüp bebek yaptım rezervimin az olduğunu öğrendim mini tüp bebek daha mı başarılı hiç denemedimallah razı olsun canım.allah sana da nasip etsin inşallah ve isteyen herkese.benim ilk denemede oldu.mini tüp bebek uygulandı.yumurta kalitesini arttırıcı ilaçlar kullandım..
Merhaba, tesadüfen gördüm yazmak istedim. Benim amh:0.13 yas şuan 36. Fsh 2 sene önce 21lerdeydi. Bana erken menapoza giriyorsun acil tüp bebek yaptırmalısın dediler. Ve ondan sonra uzun cetrefilli bir yola girdim. Uzun uzadıya anlatmayayım yaş tabiki yumurta gelişiminde önemli etkenlerden. Benden 1 senede toplam 3 embriyo elde edildi ve 2.kalite. ve 3ude transfer edildi. Geçen sene. Çok şükür 2si tuttu. Şuan bebeklerim 4 aylık oldular. Bu süreçte en önemli kriterler moralin hep yüksek olacak. Her olumsuzluk da yıkılırsan süreç daha da uzar. Güvenebileceğin iyi bir doktor bulmalısın. Bu işte kendini kanıtlamış ticari kaygısı önce gelen olmayan. Birgün bu mutlu sona ulaşacağım diyerek kendini inandıracaksin allah olmayacak şeyin hayalini kurdurtmazmis. Zorlu bir infertilite grubundayiz ama hic birşey imkansız değil. Allahın izniyle güzel günler mutlaka gelecektir. Hakkınizda hayırlısı olsun inşallah.bnm yumurta rezervim az 3 gun önce rahım fılmı cektırdım tüplerım acık cıktı 22 yasındayım sanırım yumurta tembellıgı var doktorum rahım fılmınden sonra adet olunca gel dedı yumurta rezervım az oldugu ıcın sadece tüp bebek mı denenmelı yada normal yollarla olma ıhtımalı varmı
Allah sana da nasip etsin inşallah.rezerv azliginda genelde mini tüp bebek tercih ediliyor.daha az ilaç kullanarak daha kaliteli yumurta elde etmeyi amaçlayan bi yöntemBende iki defa tüp bebek yaptım rezervimin az olduğunu öğrendim mini tüp bebek daha mı başarılı hiç denemedim
Benimde rezervim az iki tüp bebek normal oldu acaba bu sefer mini mi yapsam dr hiç bahsetmedi bana insanın kafası karmakarışık oluyor her yerden bişey okuyorsun tıraşlama fln varmış aşı bahçecici Fulya'nı düşünüyorum tüp için siz nerde yaptırdınız kaçıncı denemenizdiAllah sana da nasip etsin inşallah.rezerv azliginda genelde mini tüp bebek tercih ediliyor.daha az ilaç kullanarak daha kaliteli yumurta elde etmeyi amaçlayan bi yöntem
Traşlamayı hiç duymadım.ben izmir smyrna art da yaptırdım.bana direk mini tüp bebek önerdiler.ilk seferde tuttu çok şükür.mini tüp bebeği de araştırın isterseniz netten..bilerek giderseniz ona göre konuşursunuz hastaneyle..Benimde rezervim az iki tüp bebek normal oldu acaba bu sefer mini mi yapsam dr hiç bahsetmedi bana insanın kafası karmakarışık oluyor her yerden bişey okuyorsun tıraşlama fln varmış aşı bahçecici Fulya'nı düşünüyorum tüp için siz nerde yaptırdınız kaçıncı denemenizdi
İlk seferde tüp olmayınca insan başka şeyler de denemek istiyor benim aslında birinci kalite embriyom oluyor sayı olarak az bi iki yada üç tane döllenmiyor ama hep orası muamma kalıyor yaşım da normal mini tüp bebeği araştırdım başarı ihtimali normalinkinden daha düşük bilmiyorum inş tüp bebeğe gerek kalmadan olur söylenene göre ilk üç tüp bebekte tutma ihtimali yüzde seksen beş ama çok kişinin de olmuyorTraşlamayı hiç duymadım.ben izmir smyrna art da yaptırdım.bana direk mini tüp bebek önerdiler.ilk seferde tuttu çok şükür.mini tüp bebeği de araştırın isterseniz netten..bilerek giderseniz ona göre konuşursunuz hastaneyle..
aynen dediğiniz gibi araştırdıkça da insanın kafası çok karışıyor.o yüzden hastaneye güvenmek çok önemli.benim hastane çok içime sinmişti en baştan beri ve ne dedilerse en iyisi ve doğrusu olarak kabul ettim
kalitesi çok önemli değil demişti benim doktorum..benim embriyom 2 . kalite olmuştu.genetiği düzgünse tutar.değilse 1.kalite de olsa tutmayabiliyor demişti.İlk seferde tüp olmayınca insan başka şeyler de denemek istiyor benim aslında birinci kalite embriyom oluyor sayı olarak az bi iki yada üç tane döllenmiyor ama hep orası muamma kalıyor yaşım da normal mini tüp bebeği araştırdım başarı ihtimali normalinkinden daha düşük bilmiyorum inş tüp bebeğe gerek kalmadan olur söylenene göre ilk üç tüp bebekte tutma ihtimali yüzde seksen beş ama çok kişinin de olmuyor
Dr un doğru söylüyor iki denememde de birinci kaliteydi ama biz genetik test yapmadık tüp bebeğe karar verince mi yapılıyor yoksa çok önceden mi yapmak gerekiyor bahçeci iyiymiş gibi geliyor da sanki hepsi aynı hepsi iyi kendiliğinden hamile kalabilirim ama eşimin varikoseli vardı bi ay önce ameliyat oldu inş değeri düzelmiştir onu bekliyoruz şimdi değerim 0.98 amh seninkalitesi çok önemli değil demişti benim doktorum..benim embriyom 2 . kalite olmuştu.genetiği düzgünse tutar.değilse 1.kalite de olsa tutmayabiliyor demişti.
inşallah kendiliğinden kalırsınrezervin kaç?
tutma oranları hastaneler arası ve rahatsızlığa göre değişiyor diye biliyorum..10.da tutan var.Allah yardımcınız olsun.böyle rezervi düşük olup kendiliğinden hamile kalan da çok
bizde genetik testi yaptırmadık.öyle bişey de önermedi doktor.sadece ben 2 . kalite olmasına takılınca bunu söylemişti.bir de bildiğim kadarıyla her yumurtada farklı oluyor.mesela bu ayki oluşturulan embriyonun genetiği kötü 3-5 ay sonra iyi genetikli bi embriyo gibi..Dr un doğru söylüyor iki denememde de birinci kaliteydi ama biz genetik test yapmadık tüp bebeğe karar verince mi yapılıyor yoksa çok önceden mi yapmak gerekiyor bahçeci iyiymiş gibi geliyor da sanki hepsi aynı hepsi iyi kendiliğinden hamile kalabilirim ama eşimin varikoseli vardı bi ay önce ameliyat oldu inş değeri düzelmiştir onu bekliyoruz şimdi değerim 0.98 amh senin
Can'ım bende tiroit de çıktı ilaca başladım sınırdaymışım vitamin fln alıyorum merkezede karar verdim gibi bahçeci düşünüyorum yaza Ramazan'dan sonra inş Allah'a emanet olunbizde genetik testi yaptırmadık.öyle bişey de önermedi doktor.sadece ben 2 . kalite olmasına takılınca bunu söylemişti.bir de bildiğim kadarıyla her yumurtada farklı oluyor.mesela bu ayki oluşturulan embriyonun genetiği kötü 3-5 ay sonra iyi genetikli bi embriyo gibi..
merkez araştırırken bahçeciyi bende çok duydum iyi diye.bir de aret kamer diye bir doktor var istanbul tüp bebek merkezinde sanırım.onu da bi araştır istersen.ben denizlide yaşıyorum.yaklaşık 12 sene önce aret kamer buldan ilçesindeydi.ve ozaman akın akın heryerden izmir istanbul ankara vs. bu doktora hasta geliyordu..
umarım eşinin durumu da düzelmiştir.bi arkadaşımın eşinde varikosel vardı.ameliyat olcaktı.daha ameliyat olmadan arkadaşım hamile kaldı üstelik arkadaşımda da polikistik over vardı.Allah ol der ve olur..
amh benim 0.55 di.
Dr ın kim süreçten bizi haberdar edersin üzme kendini benimde değerim düşük inş Allah izin verirse en düşükle de oluyorKızlar benimde amh değerim 0.55çıktı doktorum ne gibi bir yol izleyecek bilmiyorum çok üzüldüm.
Ben memoriale gidiyorum Gönül Özer doktorum ama Semra Kahraman önderliğinde ekip çalışması yapıyorlar.İlk defa tüp bebek bölümüne gittim ama yumurtlama zamanımda gidicem bu aydan sonra ortak karar alacaklarmış peki sizce direkt tüp mü yoksa aşılamamı derler sizceDr ın kim süreçten bizi haberdar edersin üzme kendini benimde değerim düşük inş Allah izin verirse en düşükle de oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?