YUMURTALIK REZERVİ AZ OLUP HAMİLE KALAN VARMI VARSA NASIL BI TEDAVİ UYGULANDI

Hastanen iyi Semra kahramanı çok duydum aşılama demezler sanırım düşükse rezerv ki deseler bile ben kesinlikle tüp bebek derdim bisürü ilaç alıyorsun aşılama için ihtimal çok düşük tüp bebekte ihtimal daha fazla düşünmeden bence tüp bebek yaptır insanın gözünde büyük bişey yaşamadan uzaktan işin içine girdiğin Zaman onun bile tutmadığını görünce herşey çok farklılaşıyor

Senin kaç tüp bebek yaptırdınmı

Merhaba benimde rezerv sorunum var.. amh 1.0 2 tüp bebek denemem var kaliteli yumurta çıkmadığı için transfer olmadı.. 3. Kez tedaviye başladım kaliteyi artırmak için neler yapıyorsunuz ?

Merhaba benimde rezerv sorunum var.. amh 1.0 2 tüp bebek denemem var kaliteli yumurta çıkmadığı için transfer olmadı.. 3. Kez tedaviye başladım kaliteyi artırmak için neler yapıyorsunuz ?
Ben saraçoğlundan arısütü bal polene başladım sağlıklı beslenmeye başlıyorum bi iki ay sonra başlıcam inş tüpe kendimi hazırlıyorum

Ben saraçoğlundan arısütü bal polene başladım sağlıklı beslenmeye başlıyorum bi iki ay sonra başlıcam inş tüpe kendimi hazırlıyorum
Benimde daha önceki sonucum 0.97 çıkmıştı canım yakın değerlerimiz kaç yaşındasın ?

Can'ım bende tiroit de çıktı ilaca başladım sınırdaymışım vitamin fln alıyorum merkezede karar verdim gibi bahçeci düşünüyorum yaza Ramazan'dan sonra inş Allah'a emanet olun
hayırlısı olsun inşallah canım bahçeci iyi bir merkez bi de iç sesini dinle,insanı yönlendiriyo zaten.tam olarak içine siniyorsa doğru yer orasıdır senin için..ramazan ayını iyi değerlendir bol bol dua et.çok mübarek zamanlar değerlendirmek lazım.güzel haberlerini bekliyorum inşallaahhhhhhh

Saol Can'ım benim başarı olarak orası yüksek dua ediyoruz inş Rabbim kabul eder fiili duamızı da yapmaya çalışıyoruz biz elimizden geleni yapalım da Allah yardımcımız olsun

Arkadaslar merhaba ben 23 yasındayım hormon değerlerim normal ama amh değerim 1,42 yasıma göre düşük sanırım kaç tane doktora gittiysem hepsi normal dedi sadece geçen gün gittiğim doktor yumurtalık rezervinde azalma var dedi eşim subatın 11 devarikosel ameliyatı oldu sayısı düzeldi ama hareketi daha tam düzelmiş değil geçen ay günde iki doz klomen kullandım yumurtam asırı büyümüş diğer yumurtamda küçük kalmıa buay tek doz kullanıyorum bugün son günüm yarın kontrole gideceğim sizce bosuna klomenle zamanmı kaybediyorum kendi doktorum degerlerime normal demişti gittiğimde amh ı da sorcam neden söylememiş istanbulda nerelerde asılama tüp bebek yaptırdınız ücretleri nekadar ve amh değeriniz nedir

Merhabalar. Ben de bugun tahlil sonuclarimi aldim. Amh hariç hepsi iyi çıktı. Amh 1.2 haftaya pazartesi doktor randevumuz var. Esimin sperm testleri de sınırda çıktı. Bizi tüp bebeğe mi yönlendirirler acaba? Moraller bozuk valla

Cnm benim şuan 0.76 esimde sorun yok bi deneyecegiz. Sanırım esde sorun olunca yanı aşılama için yeterli sperm olmayınca tüp bebeğe yönlendiriyorlar hakkınızda hayırlısi olsun

Canim benim amh degerim 0.26, bal corekotu kurunu bulmustum sitede gezerken. Onunla dogal yolla hamile kaldim. En son ne yaptin ne asamadasin bilmiyorum ama aklinda bulunsun

Canim benim amh degerim 0.26, bal corekotu kurunu bulmustum sitede gezerken. Onunla dogal yolla hamile kaldim. En son ne yaptin ne asamadasin bilmiyorum ama aklinda bulunsun
Bal corek otu tarçın mi ? Nasıl kullandınız acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…