Ben memoriale gidiyorum Gönül Özer doktorum ama Semra Kahraman önderliğinde ekip çalışması yapıyorlar.İlk defa tüp bebek bölümüne gittim ama yumurtlama zamanımda gidicem bu aydan sonra ortak karar alacaklarmış peki sizce direkt tüp mü yoksa aşılamamı derler sizce[/QUOTE
Senin kaç tüp bebek yaptırdınmıHastanen iyi Semra kahramanı çok duydum aşılama demezler sanırım düşükse rezerv ki deseler bile ben kesinlikle tüp bebek derdim bisürü ilaç alıyorsun aşılama için ihtimal çok düşük tüp bebekte ihtimal daha fazla düşünmeden bence tüp bebek yaptır insanın gözünde büyük bişey yaşamadan uzaktan işin içine girdiğin Zaman onun bile tutmadığını görünce herşey çok farklılaşıyor
İki defa başarısız denemem varSenin kaç tüp bebek yaptırdınmı
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda öğrendiğim ilk gün olduğu için moralim çok bozukİki defa başarısız denemem var
Üzülmekle ele bişey geçmiyor ki bir yanda gerçekler var sağlıklı olmaya çalışıp sağlıklı kararlar almak lazımHayırlısı olsun inşallah hakkımızda öğrendiğim ilk gün olduğu için moralim çok bozuk
Evet bende ilk şoku atlatınca düzelirim imşallahÜzülmekle ele bişey geçmiyor ki bir yanda gerçekler var sağlıklı olmaya çalışıp sağlıklı kararlar almak lazım
Ben saraçoğlundan arısütü bal polene başladım sağlıklı beslenmeye başlıyorum bi iki ay sonra başlıcam inş tüpe kendimi hazırlıyorumMerhaba benimde rezerv sorunum var.. amh 1.0 2 tüp bebek denemem var kaliteli yumurta çıkmadığı için transfer olmadı.. 3. Kez tedaviye başladım kaliteyi artırmak için neler yapıyorsunuz ?
Benimde daha önceki sonucum 0.97 çıkmıştı canım yakın değerlerimiz kaç yaşındasın ?Ben saraçoğlundan arısütü bal polene başladım sağlıklı beslenmeye başlıyorum bi iki ay sonra başlıcam inş tüpe kendimi hazırlıyorum
hayırlısı olsun inşallah canım bahçeci iyi bir merkez bi de iç sesini dinle,insanı yönlendiriyo zaten.tam olarak içine siniyorsa doğru yer orasıdır senin için..ramazan ayını iyi değerlendir bol bol dua et.çok mübarek zamanlar değerlendirmek lazım.güzel haberlerini bekliyorum inşallaahhhhhhhCan'ım bende tiroit de çıktı ilaca başladım sınırdaymışım vitamin fln alıyorum merkezede karar verdim gibi bahçeci düşünüyorum yaza Ramazan'dan sonra inş Allah'a emanet olun
28 buçuk diyelim:)Benimde daha önceki sonucum 0.97 çıkmıştı canım yakın değerlerimiz kaç yaşındasın ?
Saol Can'ım benim başarı olarak orası yüksek dua ediyoruz inş Rabbim kabul eder fiili duamızı da yapmaya çalışıyoruz biz elimizden geleni yapalım da Allah yardımcımız olsunhayırlısı olsun inşallah canım bahçeci iyi bir merkez bi de iç sesini dinle,insanı yönlendiriyo zaten.tam olarak içine siniyorsa doğru yer orasıdır senin için..ramazan ayını iyi değerlendir bol bol dua et.çok mübarek zamanlar değerlendirmek lazım.güzel haberlerini bekliyorum inşallaahhhhhhh
aynen canımm rabbim hep yanımızdaSaol Can'ım benim başarı olarak orası yüksek dua ediyoruz inş Rabbim kabul eder fiili duamızı da yapmaya çalışıyoruz biz elimizden geleni yapalım da Allah yardımcımız olsun
Cnm benim şuan 0.76 esimde sorun yok bi deneyecegiz. Sanırım esde sorun olunca yanı aşılama için yeterli sperm olmayınca tüp bebeğe yönlendiriyorlar hakkınızda hayırlısi olsunMerhabalar. Ben de bugun tahlil sonuclarimi aldim. Amh hariç hepsi iyi çıktı. Amh 1.2 haftaya pazartesi doktor randevumuz var. Esimin sperm testleri de sınırda çıktı. Bizi tüp bebeğe mi yönlendirirler acaba? Moraller bozuk valla
Canim benim amh degerim 0.26, bal corekotu kurunu bulmustum sitede gezerken. Onunla dogal yolla hamile kaldim. En son ne yaptin ne asamadasin bilmiyorum ama aklinda bulunsunbnm yumurta rezervim az 3 gun önce rahım fılmı cektırdım tüplerım acık cıktı 22 yasındayım sanırım yumurta tembellıgı var doktorum rahım fılmınden sonra adet olunca gel dedı yumurta rezervım az oldugu ıcın sadece tüp bebek mı denenmelı yada normal yollarla olma ıhtımalı varmı
Bal corek otu tarçın mi ? Nasıl kullandınız acaba ?Canim benim amh degerim 0.26, bal corekotu kurunu bulmustum sitede gezerken. Onunla dogal yolla hamile kaldim. En son ne yaptin ne asamadasin bilmiyorum ama aklinda bulunsun
2 corba kasigi bala, 1 cay kasigi corekotu, 1 silme cay kasigi tarcin. Adetimin 2. Gunu basladim, sabah aksam 1'er tatli kasigi 10 gun yedimBal corek otu tarçın mi ? Nasıl kullandınız acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?