kızlar birsey soracağım, yumurta olusup bebegin tutunamamasında agırlıklı etken yumurta deniyor,
beyaz , suzisko, imoje sizin drlarınızı bununla ilgili birse dedimi? embriyo olustuktan sonra tutunamamadığında bunun sebebi agrlıklı olarak yumurtamı?
yada ne yapılabilir?
beyaz canım cok uzuldum, savaşıcaz hepimiz yarıda bırakmak yok hepimiz birbirimize güc vericez.belki biraz dinlenmek gerek, saydocana katılıyorum 2010 da 4-5 adet denedim sanki artık rutinmiş gibi.Şimdi ara verdim öncelikle zayıflıycam 58 kilo basladığım tedaviden 64 olarak ayrıldım.
biraz dinlenip bol bol vitamin alıp 2011 de tekrar istanbulda deniycem insan hem maddi manevi zorlanıyor.Homeopatiye baslıycam.bakalım insallah 2011 ugurlu gelir hepimize... 2010 da sonuc bekleyenleride es geçmeyelim:)onlarada bol şans...
kızlar bügün gittim doktora benim iki tane olgun cıkan embro hücrelere ayrılamamıs nedeniyle ilgili hicbir sey demedi.sen bardagı kıran cocuga sakar dermisin dedi.buda öyle birsey dedi tekrarlarsa dersin dedi ama benim daha önce ki denemen de böyle birsey basıma gelmedi dedim .neyse aldı beni
murat berksoy aile hekimine götürdü bir sürü saglıklı yasam kısırlık tedvisinde nasıl beslenilir onlarla
birseyler anlattı .yani murat bey okey verdiginde tekrar deniyacekmisiz aynısı basımıza gelirse baska
bir tüp bebek denemesin giricez bu farklı bir yöntem mis onunlada ilgili bilgiyi o zaman veririm dedi. olmazsa acık acık daha ugrasmayın dedi.cok korku sardı simdiden beni
Allah yardımcımız olsun....bnm işim daha zor kızlar ilk denememi temmuzda yaptım....2 folikül oluştu 2 side boş çıktı.......şimdi korkuyorum 2, ye başlamayı...aranızda böyle sorun yaşayan oldumu ...nolur akıl verin bana....
canım evet halit bey dedi .evet hayvansal gıdaların zararından felan bahsetti.gitmeyi düsünmüyorum zatenDoktorun Halit Bey mi?? Oysa artık emin olcam herkesi o Murat Berksoya yönlendirdiğine ,,, Valla o Murat Beyin adını duyunca bile strese giriyorum ,, bize bi ton bitki verdi kaynatılıp içilcek ,, tüm hayvansal gıdaların çıkarıldığı bi diyet listesi verdi ,, kolestrol ve şekerimiz olmamasına rağmen ( başka uzman doktora tahlil sonuçlarımızı gösterdik ) güçlü kolestrol ve şeker ilaçları yazdı.... Dediklerini uygulamaya kalktık ama biz başaramadık ,, mütkiş mutsuz etti beni öyle kampa alınmış gibi yaşamak ,, hemde faydası olacağı kesin olmayan bişeyler ....
Senin moralini bozduğumu düşünme lütfen ,, Murat Bey bu önerilerini bize anlatmak için 250 lira almıştı ,, kontrollerini de 3 hafta sonrasına veriyodu ve her gidişte 250 yani ,, ve burda çok kişi gördüm hep aynı reçeteyi ilaçları yazmış ,, sadece dikkatli olmanı istıyorum özellikle o bitki çayı karışımlarını kullanırkan ,,, inşallah sana faydası olur canım ..
Canım benimde ilk denememde 2 yumurtam oldu ama döllenmedi ,, transfer bile yapılamamıştı ,, sonra 3 deneme daha yaptım 2 , 8 ve 3 yumurtam oluştu ve hep 1. kalite embriyolar transfer edildi ,, tutuyo gibi olup düşüyolar ...
Yani canım senin 2. denemende de kötü sonuç olacak diye bişey yok ,, tam tersi yumurtalık cevabı ilkine göre genelde daha iyi oluyor ,, korkma dene daha iyi şeyler olduğunu göreceksin inşallah :))
saydocan seninde mi öyle oldu bak benm moralim bozulmustu bu duruma ikinci deneme benimde
transfer asamasına gelemedi ya .3 icin korku sardı halit beyde moralimi bozdu
Canım benim bu denememde sadece 5 gün gonal f kullandım yumurtalar büyüdü ,, doktorum bu 4. deneme olduğu için yumurtalıkların daha çabuk cevap veriyo dedi ,, yani seninde bunda embriyo olmaması bi sonraki denemede olmayacağı anlamına gelmiyo hatta olma ihtimali daha çok . Yalnız bana jinemeddeki , umut tüp bebekteki ve şimdi memorialdaki doktorlarımn hepsi yani denemelerin arasnda çok zaman geçirme , en çok 2 ay hatta mümkünse 1 ay sonra deneki çok ilaç kullanmaya gerek kalmasın dedi ,, zaten malum yüksek doz ilaç kaliteyi biraz bozuyor ve yumurtalık rezervi zaten düşük olan bizler için bu hiç iyi bişey değil...
suziskom su acu.cu baya alengirli oluyor yaa.. simdide basima detoz cikti bana icicekler ve shake vereceklermis. yiyecek listesi felan da vereceklermis anlamadim gitti. butun vucudum temizlenecekmis.. kafamdaki yumurta fikrini nasil temizliyecekler cok merak ediyorum...
bugun anlima taktiklari igneyi cikarinca kan geldi ayni hintlilere benzemistim aynaya bakinca :)
bu arada kotu ruyalar goruyorum.. guzel ruyalar gormeyeli epey oldu... neden hep olumsuz?
edacanim tatlim sende durumlar nasil?
duscum dr. nin diyeceklerini cok merak ediyoruz....
soydacan senin nezman test gunun hayirlisiyla?
arkadaslar neredesiniz ? sizlerle sohbet etmeyi ozledim.... insallah bu gunlerimizden eser kalmaz da bebeklerimize kavusuruz...
bazen bende diyorum ki daha fazla ugrasma olmuyor iste diyip kenara cekileyim diyorum bazende bir hamile gorunce bende istiyorum devam edecegim diyorum.. okadar ikilem durumundayiz ki.. hisslerimiz karma karisik olmus durumda... Allah hayirlisi neyse onu versin bizlere...
benimde yumurta rezervim düşüktü tek yumurta döllendi 30 aralık perşembe tahlil yaptırıcam
kızlar birsey soracağım, yumurta olusup bebegin tutunamamasında agırlıklı etken yumurta deniyor,
beyaz , suzisko, imoje sizin drlarınızı bununla ilgili birse dedimi? embriyo olustuktan sonra tutunamamadığında bunun sebebi agrlıklı olarak yumurtamı?
yada ne yapılabilir?
kızlar bügün gittim doktora benim iki tane olgun cıkan embro hücrelere ayrılamamıs nedeniyle ilgili hicbir sey demedi.sen bardagı kıran cocuga sakar dermisin dedi.buda öyle birsey dedi tekrarlarsa dersin dedi ama benim daha önce ki denemen de böyle birsey basıma gelmedi dedim .neyse aldı beni
murat berksoy aile hekimine götürdü bir sürü saglıklı yasam kısırlık tedvisinde nasıl beslenilir onlarla
birseyler anlattı .yani murat bey okey verdiginde tekrar deniyacekmisiz aynısı basımıza gelirse baska
bir tüp bebek denemesin giricez bu farklı bir yöntem mis onunlada ilgili bilgiyi o zaman veririm dedi. olmazsa acık acık daha ugrasmayın dedi.cok korku sardı simdiden beni
Canım benim bu denememde sadece 5 gün gonal f kullandım yumurtalar büyüdü ,, doktorum bu 4. deneme olduğu için yumurtalıkların daha çabuk cevap veriyo dedi ,, yani seninde bunda embriyo olmaması bi sonraki denemede olmayacağı anlamına gelmiyo hatta olma ihtimali daha çok . Yalnız bana jinemeddeki , umut tüp bebekteki ve şimdi memorialdaki doktorlarımn hepsi yani denemelerin arasnda çok zaman geçirme , en çok 2 ay hatta mümkünse 1 ay sonra deneki çok ilaç kullanmaya gerek kalmasın dedi ,, zaten malum yüksek doz ilaç kaliteyi biraz bozuyor ve yumurtalık rezervi zaten düşük olan bizler için bu hiç iyi bişey değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?