Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Çok sağol canım ben de ordan alayım bundan sonra , ilaçlar şifa olsun inşallah
Aminn inşallah cnm bakalım yoldayız daha kontrolde belli olcak seninle daha önce konuşmuştuk seninde rezerv sorunun vardı değil mi.? İnşallah hepimize şifa olur sağlıkla hayırlısıyla bebeklerimizi hepimiz alırız

selam rezerv azlığınız mı var, benim amh 0,16, puregon ya da gonal f i kaçlık kullandırıyor hoca size
Evet canım benimde aynı sorun.. Bu defa o iğnelerden kullanmıyorum Şubat 12de saizen iğneye başladım. Hala günahını devam ediyorum. Fostimon ve mertinol karıştırıp kullanıyorum. İlk denememde daha çok iğne ve vitamin takviyesi olmuştu

Amin canım inşallah benim kaan beyle ilk deneme olacak kismetse, rezerv az maalesef ama kaan beye güveniyorum inşallah beşinci deneme de yüzüm güler allah hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah

benimde rezervim az amh 1.47 az önce geldim hastaneden yumurtaların erken büyüyor dedi doktor çatlama engelleyici iğne verdi 3 adet yumurta var hızlı büyüyen bugün adetin 5. günü ve yumurtalar 11,8,8mm eğer erken çatlarsa aşılamaya dönülecekmiş benim gibi yumurtası erken büyüyen var mı acaba ?

Benim de 4 idi birkaç yıl önce.. Şimdi 7 olmuş fsh. Üstelik daha 25 yaşındayım. 30 yaşına geldiğimde ne olacak bilmem

sizin rezerv az ise biz ölmüşüz :)

benim doktorum diobenim amah 1.56 ama gercektende cok fazla yumurtam oluşmadı 5- yada 6 tane sayıyo sımdılık. forumda okuyorum 20-25 yumurtası olanla rvar
amh ve foliküllere maşallahhh :) iğne ve ilaçlarla yumurta sayınız ve embriyo sayınız artabilir. elbette 20-25 yumurtası olanlarda var.. ama bana göre durumunuz gayet iyi. fsh ta normalse sorun var denemez.

sizin rezerv az ise biz ölmüşüz :)
:) hergün bişey çıkıyo valla yaşım 28 yasına göre doktor az dedi rezervin onu kabullendik şimdide erken büyüyo yumurtalar istemediğimiz bi durum dedi ama yumurta sayım az 3 adet .allah sonumuzu hayır etsin.

amh ve foliküllere maşallahhh :) iğne ve ilaçlarla yumurta sayınız ve embriyo sayınız artabilir. elbette 20-25 yumurtası olanlarda var.. ama bana göre durumunuz gayet iyi. fsh ta normalse sorun var denemez.
iğnelerimin son günlerindeyim sayının artacağını ön görmüyor doktorum. yaşıma göre az olduğunu soyluyor.herseyin hayırlısı.

1 olsun bizim olsun kaliteli olsun..elbette yaşa bakmıyor bu durum...valla tedaviye giridikten sonra her gün birşey he r yeni tedavide yeni bir şey öğreniyor insan...tabii gün aşırı 2 milim büyümesi isteniyor.hızlı giderse bu sefer kaliesi bozuluyor..mesela benim bir günde 4 milim büyümüş ve tedavim sonlanmıştı (

iğnelerimin son günlerindeyim sayının artacağını ön görmüyor doktorum. yaşıma göre az olduğunu soyluyor.herseyin hayırlısı.
Allah gönlünüze göre versin ..inşallah sonu bebek olan son tedaviniz olur..ama 5-6 gerçekten bizler düşünüldüğünde çokta kötü bir rakam değil.dr lar hep o 20-25 topladıkları kadınlarla kıyasladıkları için az geliyordur onlara doğal olarak...

reglin 2. günü mü 3 tane yoksa büyüyen mi 3 tane?

reglin 2. günü mü 3 tane yoksa büyüyen mi 3 tane?
benim şuanda reglin 5. günü 3 yumurta birbiriyle dengeli dedi büyüyen 2 tane geriden gelen minik var onları sayma dedi.bide toplanınca içi boş çıkmas sa dedi o nasıl oluyo anlamadım.

Bugün dr daydım. 2 yumurtam büyümüş sonunda biri 20mm diğeri 21mm. Progesteronu hatırlamıyorum ama e2 450 çıkmış. Bugun çatlatma iğneleri var. Sizce e2 değeri nasıl. Hemşireler uygun dediler ama sadece 2 yumurta olunca tabi endişeleniyor insan.

Kanatsizkus
2 ay saizen ve vitaminlerden sonra 3 tane yumurtam var cumartesi toplanacak bakalım hayırlısı sonrası önemli.. Kaan Bey embriyo durumuna göre değerlendirecek canım..sen ne durumdasın?
Seninkikerin boyutları nasıl peki. Bana eger kaliteli olurlarsa 5. Gun olmazsa 3. Gun transfer dedi. Ama dondurmayı tercih ettiğim için 2. Gun donfurulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…