Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Seninkikerin boyutları nasıl peki. Bana eger kaliteli olurlarsa 5. Gun olmazsa 3. Gun transfer dedi. Ama dondurmayı tercih ettiğim için 2. Gun donfurulacak
14 lerde canım..doktorum genelde dondurulmuş transfer yapıyor. Yumurtası çok olanlar genelde 5.güne gidiyor diye biliyorum..

Bilmiyorum ki perşembe günü çatlama iğnesi olcam. Hayırlısı canım 2 aydır saizen iğne ve vitaminlerden sonra hayırlısı..bnm 2.denemem sizin? Yaş 32
Benim ilk. 36 yadındayım. Daha once hıcbır tedavı olmadım. Sadece 6 ay dhea kullandım. Amh 0.2

Benim ilk. 36 yadındayım. Daha once hıcbır tedavı olmadım. Sadece 6 ay dhea kullandım. Amh 0.2
Ben fostimon +merional, femara, genotropin,gonapeptyl.. bır dolu iğne kullandım. 7 gun ılaç aldım gıttım 7mm 2 tane uzerıne tekrar4 gun ılaç 14mm sonra 4gun tekrar ve 20-21mm. Şimdi persembe toplanıyorlar.

Anladım canım hayırlısı olsun. En son 2015 Ağustos ayında amh 0,7 çıkmıştı. Bakalım bnm yumuşlar kaç mm olacak bilmiyorum 20 mm olunca mı toplanıyormuş? Ben dhea da 2 ay oldu kullanıyorum saizen ve diğer vitaminler bnm de ilk tedavide daha çok vitamin ve iğne kullanmıştım...benden önce olucak sizin hadi hayırlısı olsun hakkınızda inşallah güzel güzel embriyo olur

En az 18mm olmalıymış. Seninde vakit var ilaçlar büyütüyor endişe etme. Umarım kaliteleri de iyi olur.

Arkadaşlar merhaba, cyclo progynova bu ilacı kullanan varmı ? Tedavi süresinde sizede verildi mi ? Dr umun bana verdiği ilaçlardan biride bu. Netten araştırırken bunun adet olmayı kolaylaştırıcı bi hap olduğunu anladım. Neden bunu kullanmamı istedi ki belki normal yolla hamile kalcam bu engellemiş olmaz mı. Kullanmayı bıraksam mi bilemedim

Ben kullandım. Tup bebege uzun protololle baslayacaktım. Adetimin 21. Gunu ama ben 18. Gun adet olunca dıger aya ertelendi. Bu surecte cycloprogynova kullandım. Kesınlıkle dogumkontrol hapı degıl sadece duzenleyıcı. Bu hapla bile hamile kalanlar varmış. Hem duzenlı takip hemde ostrojen sevıyesı kontrolü için vermiş olabilir. Endişelenme bence

Daha doğrusu hamile kalabilmek için bu hapı kullanlar duydum.

Kanatsizkus
2 ay saizen ve vitaminlerden sonra 3 tane yumurtam var cumartesi toplanacak bakalım hayırlısı sonrası önemli.. Kaan Bey embriyo durumuna göre değerlendirecek canım..sen ne durumdasın?
Maşallah Hadi hayırlısı canim az kalmış senin inşallah dolu dolu yumurtaların olur hepsi, ben daha yolun başındayım saizen ve vitaminlerin ikinci ayindayim geçen muayenede solda iki tane gördü ama eşit değil dedi bu adette tekrar gidicem belki üç aya tamamlayabilirim ilaçları dedi bakalım hakkımızda hayırlısı artık

günaydın canım hayırlısı bakalım inşallah hepimizin dolu dolu olsun çok uğraşıyoruz ve zorlu gruptayız rabbim yardımcımız olsun...benim solda 1 sağda 2 tane duruma göre havuz yöntemine gidebiriz bilmiyorum tamamen haftaya belli olcak doktor bey bi toplansın durumu göre dedi...

maşallah güzel gibi

anlıyorum seni.. protokol önemli gerçekten.. ağır ilaçlara gerek yok bencede... bunu anlamak için düz mantık yeterli yani,
az yumurta ,az ilaç ,kaliteli yumurta ... ama ne yaptı benim prof.. uzun protokol,en ağır ilaç sıfır yumurta ki normalde her ay 3 yada 5 yumurtam olurdu(adamında bi bildiği vardır diyorum).... özelde denemek açısından aslında bu yazdıkların,benimde aklıma ara ara geliyor ama senin de sölediğin gibi özel pahalı olur diye çekiniyorum açıkçası.. ama rapor kolay çıkıyor.. çıkartsan keşke... evrakları hastaneye verince 10 günde çıkıyor ... bence çıkarmalısın , ilaçlarını ucuza alabilirsin...sen şehir olarak neredesin bilmiyorum ama burdaki adana başkentte bir doktor varmış bizim konularda başarılıymış ama .... kıyıda köşede kendime ait param olsaydı her hastanede denerdim .. buda paraya bakıyor ne yazıkki...hakkımızda hayırlısı be canım , verecek olan rabbim öylede veriiir böylede verir... sıkma canını .. zamanla düzelir bak gör..benim tedavim yarım kaldıktan sonra bi rahatlık geldiki sanki ikiz doğurmuşum:) diyorumki allahında bi bildiği var...

tatlım inşallah ikiz olur bir taşla iki kuş:) benim bir kızım var o yüzden rapor olmuyor :) gelecekte devlet çocuğu olmayanlara 5 bizlerede 2 deneme falan verir belki:)

tatlım inşallah ikiz olur bir taşla iki kuş:) benim bir kızım var o yüzden rapor olmuyor :) gelecekte devlet çocuğu olmayanlara 5 bizlerede 2 deneme falan verir belki:)
ne güzel maşallah bir kızınız varmış ay rabbim bizlere de nasip eder inşallah..:) benim hiç bebeğim yok olsun diye uğraşıyoruz rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

ne güzel maşallah bir kızınız varmış ay rabbim bizlere de nasip eder inşallah..:) benim hiç bebeğim yok olsun diye uğraşıyoruz rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
Amin canım çok dua ediyorum, Allah çabalarınızın karşılığını versin inşallah, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…