Onun yerine doğal kürler veya multiviraminler kullan derim. Sonucta yumurta oluşuyor kalitesini artırmaya calısıyoruz. Benim dr biz ilaçlarla sadece süreci kontrol altına alıyoruz dedi. Bence saglıklı beslenme ve duzgun bir yasam. Spor ıyı psıkoloji daha etkili. Artık buna ınanıyorum. Kac kişi duydum herseyı denemiş olmamış sonra kendikiğinden olmuş diye. Ben sadece ılerde pişmanlık yasamamak için tup bebek olayına gırdım. Bır defa yaptırıyorum bır daha simdilik denemiycem dıyorym. Bu ılaçlar beni hiç iyi etkilemedi sanırım. Giderek motıvasyonum dusuyor ınancım azalıyor. Esımle tartısmalarım artıyor. Ogçf cok sıkıldım ben bu işten. Hiç iyi degılım sanırım. Sana da içimi doktum kusura bakma ne olurBenimde amh 0.2 ydi. Doktorum tedavıye baslamadan 6 ay dhea kullanmamı istedi. Ama böyle bir durumda ben kafama göre ilaç almayı tercih etmem. Sen bilirsin tabi
Sanırım hormon ilaçları yapıyor bende aynı şeyleri yaşamıştım umarım haziranda başladığımda bunlar olmaz Allah yardımcımız olsun çok zorOnun yerine doğal kürler veya multiviraminler kullan derim. Sonucta yumurta oluşuyor kalitesini artırmaya calısıyoruz. Benim dr biz ilaçlarla sadece süreci kontrol altına alıyoruz dedi. Bence saglıklı beslenme ve duzgun bir yasam. Spor ıyı psıkoloji daha etkili. Artık buna ınanıyorum. Kac kişi duydum herseyı denemiş olmamış sonra kendikiğinden olmuş diye. Ben sadece ılerde pişmanlık yasamamak için tup bebek olayına gırdım. Bır defa yaptırıyorum bır daha simdilik denemiycem dıyorym. Bu ılaçlar beni hiç iyi etkilemedi sanırım. Giderek motıvasyonum dusuyor ınancım azalıyor. Esımle tartısmalarım artıyor. Ogçf cok sıkıldım ben bu işten. Hiç iyi degılım sanırım. Sana da içimi doktum kusura bakma ne olur
Yok canim ya ne kusuru.malesef bu aralar bende cokmus durumdayim.hic biseyden zevk almiyorum.sanki butun dunya suan cocuk uzerine kuruldu.gercekten psikoloji cok onemli diyoruz ama malesef iyi yonde biseyler yasayamadigimiz icin olumluda olamiyoruz.ben sira bekledigim icin dahada cok stres oluyorum.ve maddi sikintilardan dolayida rapora mecbur kalmak iyice sinir ediyor.offf canim off allahh hakkimizda hayirlisini eylesin.bizlerede dayanma gucu versin..Onun yerine doğal kürler veya multiviraminler kullan derim. Sonucta yumurta oluşuyor kalitesini artırmaya calısıyoruz. Benim dr biz ilaçlarla sadece süreci kontrol altına alıyoruz dedi. Bence saglıklı beslenme ve duzgun bir yasam. Spor ıyı psıkoloji daha etkili. Artık buna ınanıyorum. Kac kişi duydum herseyı denemiş olmamış sonra kendikiğinden olmuş diye. Ben sadece ılerde pişmanlık yasamamak için tup bebek olayına gırdım. Bır defa yaptırıyorum bır daha simdilik denemiycem dıyorym. Bu ılaçlar beni hiç iyi etkilemedi sanırım. Giderek motıvasyonum dusuyor ınancım azalıyor. Esımle tartısmalarım artıyor. Ogçf cok sıkıldım ben bu işten. Hiç iyi degılım sanırım. Sana da içimi doktum kusura bakma ne olur
Öyle dusunme bende araştırma hast yaptırıyorum 1. Denememı özelde yaptırdım çok pişman oldum bir arkadaşım cok iyi bilinen merkezi yaptırdı rahim yapişik ligi varken yapmışlar düşün ben bunlar yüzünden devleti istedim bu seferYok canim ya ne kusuru.malesef bu aralar bende cokmus durumdayim.hic biseyden zevk almiyorum.sanki butun dunya suan cocuk uzerine kuruldu.gercekten psikoloji cok onemli diyoruz ama malesef iyi yonde biseyler yasayamadigimiz icin olumluda olamiyoruz.ben sira bekledigim icin dahada cok stres oluyorum.ve maddi sikintilardan dolayida rapora mecbur kalmak iyice sinir ediyor.offf canim off allahh hakkimizda hayirlisini eylesin.bizlerede dayanma gucu versin..
Olumlu dusun. Iyı kı para vermiyorsun. Benım bır arkadasım duyanın parasını verdı. Ignelerını bile merkeze yaptırmıs. Merkez oyle istemiş ve her işlemde para almış. Insanların zaaflarını gorup paralarını yıyen cok yer var. Bu acıdan bak olaya. Allah herkesın gonlune gore versın.Yok canim ya ne kusuru.malesef bu aralar bende cokmus durumdayim.hic biseyden zevk almiyorum.sanki butun dunya suan cocuk uzerine kuruldu.gercekten psikoloji cok onemli diyoruz ama malesef iyi yonde biseyler yasayamadigimiz icin olumluda olamiyoruz.ben sira bekledigim icin dahada cok stres oluyorum.ve maddi sikintilardan dolayida rapora mecbur kalmak iyice sinir ediyor.offf canim off allahh hakkimizda hayirlisini eylesin.bizlerede dayanma gucu versin..
Yaa canim ilk baslarda bende bunlar yuzunden devleti sectim.ozellerde genelde yapmis olmak icinde yapiyorlar.ama ben bursadayim ve burda birtek universite hastanesi raporlu.ilk basvurdum rezervin cok az hic vakit kaybetmemen gerekiyo dediler.siraya girdim tam 9 ay sonra sira geldi.uzmanlarla konusabilmek mumkun degil.asistanlar takip ediyor hep.laboratuar konusuda ayrica muamma.yapilan.hicbiseyde bilgi alamiyosun zaten.aralikta transfer yaptirdim malesef negatif.aradilar tekrar siraya sokuyoruz dediler ama 7-8 ayi bulur gene.yani dusun doktorla bile gorusemedim hic.simdi temmuz agustos gibi sira gelir diye dusunuyorum.yani bu beklemek beni daha cok strese sokuyor.sanki bosuna vakit kaybediyorum gibi..Öyle dusunme bende araştırma hast yaptırıyorum 1. Denememı özelde yaptırdım çok pişman oldum bir arkadaşım cok iyi bilinen merkezi yaptırdı rahim yapişik ligi varken yapmışlar düşün ben bunlar yüzünden devleti istedim bu sefer
Allahtan neyin ne oldugunun farkindayim.bende hemsireyimde neler olabilecegini yapabilecegini az cok kestirebiliyorum.amin canim rabbim gonlumuzden gecenleri enkisa zamanda kabul eylesin..Olumlu dusun. Iyı kı para vermiyorsun. Benım bır arkadasım duyanın parasını verdı. Ignelerını bile merkeze yaptırmıs. Merkez oyle istemiş ve her işlemde para almış. Insanların zaaflarını gorup paralarını yıyen cok yer var. Bu acıdan bak olaya. Allah herkesın gonlune gore versın.
Hım çok uzunmuş gerçektenYaa canim ilk baslarda bende bunlar yuzunden devleti sectim.ozellerde genelde yapmis olmak icinde yapiyorlar.ama ben bursadayim ve burda birtek universite hastanesi raporlu.ilk basvurdum rezervin cok az hic vakit kaybetmemen gerekiyo dediler.siraya girdim tam 9 ay sonra sira geldi.uzmanlarla konusabilmek mumkun degil.asistanlar takip ediyor hep.laboratuar konusuda ayrica muamma.yapilan.hicbiseyde bilgi alamiyosun zaten.aralikta transfer yaptirdim malesef negatif.aradilar tekrar siraya sokuyoruz dediler ama 7-8 ayi bulur gene.yani dusun doktorla bile gorusemedim hic.simdi temmuz agustos gibi sira gelir diye dusunuyorum.yani bu beklemek beni daha cok strese sokuyor.sanki bosuna vakit kaybediyorum gibi..
Geçmiş olsun çok zor.. Allah kolaylık versin.. Sonrasında nedeniyle ilgili herhangi bir araştırma Vs bişey yaptırdınız mı..? Doktorunuzun açıklaması oldu mu? Sizi üzmek istemem aynı şeyleri yaşamışız onun için soruyorum...Benimde aynı cnm ilk denememde 3 aylıkken kalpleri durdu
Anladım canım biz havuz yöntemine gitmedik normal toplama oldu 4 yumurtadan 3 tanesi döllendi onlarda 8-6-4 e bölündü. 3.gün embriyosuydu. Bnm pgt'ye gidecek kadar olmadı doktorum da pgt yada cht için bişey söylemedi. Çok şükür Kromozomlarda sıkıntı yok dna testine göre tabi hayırlısı bende heterezigot mutasyon ve homozigot mu ne var onlar çıktı ( mf6677 diğeri f34v mi ne canım ) bana genetik doktoru pıhtılaşma olduğunu söyledi hayırlısı bakalım(kan sulandırıcı iğne de kullanmıştım ama nasip değilmiş demekki)Tşkkr ederim cnm, Havuz yaptık 11 tane yum toplandı , 5. Gune sadece 2 tane ilerledi . 6. Gune 2 tane ilerlemiş var onlar bekliyor. 5. Gun olanlarım usa gitti kapsamlı kromozom için 2 de iyi gelmedi , ben sadece 1 kere denedim daha sonra dediğim gibş sadece havuz
Aynen bizimde kanda bakıldı. Kromozomlar temiz. Ama bnm 3.gün embriyosuydu. Doktorunuz mu önerdi yumurtaların kromozomlarına bakılmasını? Bizimki öyle bişey söylememişti vardır bunda da bir hayır canım ne diyimBenımde burda bakıldı kromozomlarda birsey cıkmadı, kanda bakılmıstı... Benim yumlar döllendi , blast seviyesine geldıkten sonra abd'ye 24 ayrı kromozom var onlara bakıldı , onun sonucuda yaklaşık 1 ayı buluyo gelmesi
Aynen bizimde kanda bakıldı. Kromozomlar temiz. Ama bnm 3.gün embriyosuydu. Doktorunuz mu önerdi yumurtaların kromozomlarına bakılmasını? Bizimki öyle bişey söylememişti vardır bunda da bir hayır canım ne diyim
Anladım cnm bizde şuan yumurta geliştirici aşamasındayız bende doktoruma bi söyliyim bakalım ne diyecek tabi herşey nasip kısmet ben yine aynı doktorumda devam ediyorum.Ben herseye bakılsın sonradan aklımda kalmasın demiştim, sanırım Türkiyede bu kapsamlı tarama olmuyor , bana öyle dediler bahcecide embriyo başına 350 $aldılar , hayırlısı artık, dr bülent tıras gidicem
Ulun Bey in çok iyi bir dr olduğunu duydum...sanırım rezerv azlığında da uzman...bende İstanbulda tedaviye başlayabilirim durumu toparlarsam, Aret bey yada Emre karatekelioğlunu düşünüyorum.
bu dinlenme sürecinde umarım kendini toplarsın...hem yazda geliyor belki ufacık bir tatil bu toplanma sürecinde daha da yardımcı olur sana..Allah seninde bizimde yardımcımız olsun ...
Peki bişey daha sorayim son olsunYok Can'ım yapmadım
Bende aldım Can'ım 2 ay kullandım 3 kilo aldım iştah aynı yemem aynı hatta Dr a sordum henüz yetişkinler de yeni kullanıldığı için bilinen bir yan etkisi yok. DediPeki bişey daha sorayim son olsunsaizen kilonda herhangi bi değişiklik yaptı mi alma yada verme gibi ben 2 haftadır diyet ve spor yapıyorum iki kilo aldım acaba saizenin öyle bi etkisi var mi diye danisayım dedim çünkü kafayı yemek üzereyim birakicam diyeti sporu o olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?