inşallah cvp gelir canm... ama moralini sıkı tut benim üniverstedeki hoca 0,01 amh değeriyle hamile kalan hastam oldu dedi.. ve ayrıca şunu söyleyim sana bizim spontan olarak hamile kalma şansımız daha fazla,, her ay yumurta olmuyor evet olsada kalitesiz oluyor ama yumurtada olduğu aylar mutlaka oluyor önemli olan rutin hayatımıza devam edip denemeleri aksatmamak...arkadaşlar ben kötü rezervi olup (amh 0,4 ve altı gibi mesela) doğal ya da tüp bebekle hamiş kalanların oranını çok merak ediyorum, tüp bebek forumunda bir yetkiliye de yazdım ayrı bir tablo olsa rezerv azlığı için dedim, henüz cevap gelmedi.
tatlım ben artık bizim spermler den de şüphe etmeye başladım, 16 milyon çıkmıştı, herşey normalin az üstüydü yani, birazını dökmüş bizimki, rezerv az da olsa döllenme olabilirdi gerçektende, hem takviyeleri almışım bomba gibi hissediyorum artık, özellikle dhea devrim yarattı bende, ya da belki 3 aylık tüm takviyelerden oldu...inşallah cvp gelir canm... ama moralini sıkı tut benim üniverstedeki hoca 0,01 amh değeriyle hamile kalan hastam oldu dedi.. ve ayrıca şunu söyleyim sana bizim spontan olarak hamile kalma şansımız daha fazla,, her ay yumurta olmuyor evet olsada kalitesiz oluyor ama yumurtada olduğu aylar mutlaka oluyor önemli olan rutin hayatımıza devam edip denemeleri aksatmamak...
büyüme hormonu, dozu nasıl ayarlayacaksın tatlım?kızlar saizen nedir ? faydasını gören oldumu? Dr.a gitmeden kendim alsam olurmu?
harikasın canm tam gaz ileri hadi bakalım, arkandan geliyorum :) POZİTİF OLALIM GERİSİ ALLAHA KALMIŞtatlım ben artık bizim spermler den de şüphe etmeye başladım, 16 milyon çıkmıştı, herşey normalin az üstüydü yani, birazını dökmüş bizimki, rezerv az da olsa döllenme olabilirdi gerçektende, hem takviyeleri almışım bomba gibi hissediyorum artık, özellikle dhea devrim yarattı bende, ya da belki 3 aylık tüm takviyelerden oldu...
hmmm ben normal vitamin gibi bişey diye düşünmüştüm ... ama doz filan...olmaz yani... dr. zaten uygun görse verirdi ...büyüme hormonu, dozu nasıl ayarlayacaksın tatlım?
Canım saizen iğne dozu falan ayarlanarak yapılıyor ve çok pahalı bi ilaç kutusu 400 tl falan alıp ta çöpe atılacak birşey değil kaldı ki doz ayarlamasini doktorun yapması lazım mesela ben ve devrim kullanıyoruz ama ikimizin de dozu farklikızlar saizen nedir ? faydasını gören oldumu? Dr.a gitmeden kendim alsam olurmu?
hımmm...ben vitamin ilacı gibi sandım :) hiç duymamıştım şimdiye kadar... kullanmam doğru olmaz.. zaten dr. uygun görse verirdi .. inşallah faydasını görürsünüz ..Canım saizen iğne dozu falan ayarlanarak yapılıyor ve çok pahalı bi ilaç kutusu 400 tl falan alıp ta çöpe atılacak birşey değil kaldı ki doz ayarlamasini doktorun yapması lazım mesela ben ve devrim kullanıyoruz ama ikimizin de dozu farkli
evet canm öyleymiş ..canım bu tip ilaçları aslında sormadan kullanmamak gerekiyor kist yapabilir Allah muhafaza
günaydın canım nasılsın? tüp bebekte tedavi protokollerini okudum hakan yaralı paylaşmış, uzun protokol için yumurtalık cevabı aşırı olanlarda diyor...hımmm...ben vitamin ilacı gibi sandım :) hiç duymamıştım şimdiye kadar... kullanmam doğru olmaz.. zaten dr. uygun görse verirdi .. inşallah faydasını görürsünüz ..
çok ilginç ! tam tersi benim yumurta rezervim düşük yani neden uzun protokol uygulandıki bana acaba ?!! anlalamadım şimdi ! birde zaten çikolata kistim var ve üstelik hiç yumurta oluşmadı .!! 1250 tl . ilaçlara verdik dolapta rafta duruyor hiiiççç bi işe yaramadı ..günaydın canım nasılsın? tüp bebekte tedavi protokollerini okudum hakan yaralı paylaşmış, uzun protokol için yumurtalık cevabı aşırı olanlarda diyor...
buarada sana da tünaydın canım.. ben temizlik yapıyorum ondan daha yeni girdim ... sen ne yaptın ? nasıl gidiyor?günaydın canım nasılsın? tüp bebekte tedavi protokollerini okudum hakan yaralı paylaşmış, uzun protokol için yumurtalık cevabı aşırı olanlarda diyor...
kolay gelsin canım,vaktin olursa dr hakan yaralının yazısını oku istersen tedavi protokollerini anlatmış, gonal f merional vb ilaçları araştırırken karşıma çıktı, benim süreç kararsız gidiyor, merkez arayışına devam, maddi olarak ta ayarlamaya çalışıyorum kendimi, daha önceki gittiğim yer var centrum 5500 + ilaçlar, novaart var 5750+ilaçlar, başkent üniv. var telefonla irtibat bile kuramadım, diğerlerine göre ucuz diyorlar ama oradaki hocada çok ilaç yazıyor sanırım raporum yok daha pahalıya geliyor sanki, novaart ile bir görüşeyim sorayım bakalım hangi ilaç hangi doz gibisinden diyorum,buarada sana da tünaydın canım.. ben temizlik yapıyorum ondan daha yeni girdim ... sen ne yaptın ? nasıl gidiyor?
Canım sende sanırım kaan beyin hastasının bende onun hastasıyım ve 2.denememiz de yinekaan beyde. Saizen bende kullandım hala da kullanıyorum irenbenin karşı çaprazında bulvar eczanesi var biz ordan alıyoruz en son 220 TL'ye aldık bilgin olsun orası uygun geldi bize tabi tercih sizin. Biz il dışından geliyoruz ilaçları kontrole gelecek zamana göre ayarlıyorlarCanım saizen iğne dozu falan ayarlanarak yapılıyor ve çok pahalı bi ilaç kutusu 400 tl falan alıp ta çöpe atılacak birşey değil kaldı ki doz ayarlamasini doktorun yapması lazım mesela ben ve devrim kullanıyoruz ama ikimizin de dozu farkli
Yaa gerçekten mi canım çok sağol allah razı olsun senden üç kez aldık valla batma noktasına geldik diğer ilaçlara da indirim yapıyor mu acabaCanım sende sanırım kaan beyin hastasının bende onun hastasıyım ve 2.denememiz de yinekaan beyde. Saizen bende kullandım hala da kullanıyorum irenbenin karşı çaprazında bulvar eczanesi var biz ordan alıyoruz en son 220 TL'ye aldık bilgin olsun orası uygun geldi bize tabi tercih sizin. Biz il dışından geliyoruz ilaçları kontrole gelecek zamana göre ayarlıyorlar
İlk bizde öyle almıştık dedim bu böyle giderse tamam şimdiden bittik dedim. Bende bilmiyordum kaan beyin sayfasında okumuştum diğer ilaçlarda da yapıyorlar ama iğnelerde daha iyi geldi bana normal ilaçlarda oluyor ama iğne kadar çok olmuyor bir de biz il dışından geliyoruz dedik saizen biterse gönderirmisiniz dedik tabi göndeririz ama evde kendiniz hazırlrsınız soğuk zincir dedi tamam dedik hani o güveni de veriyorlar. Evet canım gerçekten biz şimdi yumurta gelişimindeyiz hatta kontrolümüz var yoldayız. O iğneleri de ordan aldık indirim de yaptılar saolsunlar ve senin gibi bende çok şaşırmıştım ilk aldığımızda nerdeyse yarı fiyat. Bulunduğum il bana da 400tl dedilerYaa gerçekten mi canım çok sağol allah razı olsun senden üç kez aldık valla batma noktasına geldik diğer ilaçlara da indirim yapıyor mu acaba
Çok sağol canım ben de ordan alayım bundan sonra , ilaçlar şifa olsun inşallahİlk bizde öyle almıştık dedim bu böyle giderse tamam şimdiden bittik dedim. Bende bilmiyordum kaan beyin sayfasında okumuştum diğer ilaçlarda da yapıyorlar ama iğnelerde daha iyi geldi bana normal ilaçlarda oluyor ama iğne kadar çok olmuyor bir de biz il dışından geliyoruz dedik saizen biterse gönderirmisiniz dedik tabi göndeririz ama evde kendiniz hazırlrsınız soğuk zincir dedi tamam dedik hani o güveni de veriyorlar. Evet canım gerçekten biz şimdi yumurta gelişimindeyiz hatta kontrolümüz var yoldayız. O iğneleri de ordan aldık indirim de yaptılar saolsunlar ve senin gibi bende çok şaşırmıştım ilk aldığımızda nerdeyse yarı fiyat. Bulunduğum il bana da 400tl dediler
selam rezerv azlığınız mı var, benim amh 0,16, puregon ya da gonal f i kaçlık kullandırıyor hoca sizeİlk bizde öyle almıştık dedim bu böyle giderse tamam şimdiden bittik dedim. Bende bilmiyordum kaan beyin sayfasında okumuştum diğer ilaçlarda da yapıyorlar ama iğnelerde daha iyi geldi bana normal ilaçlarda oluyor ama iğne kadar çok olmuyor bir de biz il dışından geliyoruz dedik saizen biterse gönderirmisiniz dedik tabi göndeririz ama evde kendiniz hazırlrsınız soğuk zincir dedi tamam dedik hani o güveni de veriyorlar. Evet canım gerçekten biz şimdi yumurta gelişimindeyiz hatta kontrolümüz var yoldayız. O iğneleri de ordan aldık indirim de yaptılar saolsunlar ve senin gibi bende çok şaşırmıştım ilk aldığımızda nerdeyse yarı fiyat. Bulunduğum il bana da 400tl dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?