Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canim bende haziran gibi ikinci denemeye baslicam.universitede raporlu hakkimi kullaniyorum.oyuzden biraz sikintili.tedavi disinda doktorla gorusmek mumkun degil.buyuzden bisey kullanamiyorum.sadece arisutu polen ve dvit aliyorum.buyuzden arastiriyorum kendi cabamla ne kullanabilirim acaba diyee?

canım doktoruna sormadan hareket etme bence kist falan oluşur sonra sıkıntı olmasın sana yine de sen bilirsin. kist benim kendiliğinden oluşmuştu ve tedavi bir sonraki adete kalmıştı ki hiçbir ilaç kullanmamıştım ilk denemeden sonra kürtaj oldum sonrasında temizdi ama sonra kendiliğinden kistim oluşmuştu

tatlım inşallah ikiz olur bir taşla iki kuş:) benim bir kızım var o yüzden rapor olmuyor :) gelecekte devlet çocuğu olmayanlara 5 bizlerede 2 deneme falan verir belki:)
allah uzun ömür versin canm evladına.. senin adına sevindim.. ne güzel anneliği tatmışsın.. en azından gözünde kalmamış ... ama inşallah yavruna bi kardeş olur hayırlısıyla...devletten daha geniş kapsamlı yardım için,, bizim durumumuz çok ayrıntı içeriyor.. örneğin devlet tüp bebekte kolaylık sağlıyor deniyor ama bi takım düzenlemeler yapılıyor okadar.. aslında içerik olarak hiiçç bişey değişmiyor...hem üç çocuk yapın deniyor hemde o rapora okadar şart koymuşlarki resmen çocuksuz daha iyisin der gibi yani... sinir bozucu yani...

bence bu kullandıklarına devam et canm .. benim konuştuğum kişiler tedavide ya arı sütü bal polen kullanmışlar yada çörek otu bal tarçın kullanmışlar.. allah kolaylıklar versin inşallah canm..

Dr bülent tıraşın hastası olan varmı kızlar? Nasıl? Memnun musunuz? Biraz ilgisiz ve soguk diyorlar?

Dr bülent tıraşın hastası olan varmı kızlar? Nasıl? Memnun musunuz? Biraz ilgisiz ve soguk diyorlar?
Merhaba canim ben 2. Tüp Denememi Bülent Beye yaptırdım ilk görüşmede doktoru gördün gördün birdaha göremezsin. Benim rezerv sorunum var kaliteli yumurta çıkmadı opu sonrası işlem iptal oldu. Bana adet düzenleyici kullan 2 ay dinlen gel dedi tedavinin üzerinden 1 sene geçti 1 kez bile aramadilar aşırı ilgisizler. Ha ciddi bir Problemin yoksa git konforlu güzel bi hastane.

merhaba arkadaşlar. birkaç sayfa okudum da kendimi bu sayfalarda destek güç moral ararken ki günlerimi hatırladım. o kadar zorlu yollardan geçtim ki bende sizler gibi ama en nihayetinde bir kızım ve oğlum oldu şimdi 95 günlükler. amh:0,13 fsh:21 ve tam 1 sene de elde edebildiğimiz 3 tane 2. kalite embriyo sonunda meleklerime kavuşabildim. en zor gruptayız ama ne olur umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin. inşallah sizlerde bu duyguyu tadacaksınız. tek tek de olsa yumurta üretebiliyoruz. biraz sabır ve inançla bu yoldan zaferle ayrılacaksınız. inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız. Allah yardımcınız olsun.

Merhaba kızlar. Ben de size benm hikayemi anlatayım. Yumurta rezervim az Yaşım 30 olmasına ragmen. İlk tüp denememizde yuksek doz ignelerle 2 yumurta gelisti. yurtalar erken catladi. İkinci denemede 2 yumurtam gelişti. Kalitesizdi bolunmedi. 3. Tüp denememizde 1 yumurta buyudu transfer edildi ama tutmadı. Araştırdım bziim gibi rezerv az amh dusuk hastalar için en uygun tedavi mini tüp bebek. İyi bir doktor buldum. Ay ay yumurtalar biriktirilecekti. Geçen ay tedaviye başladık. İlk hafta sadece hap kullandım ikinci hafta da sadece iki gün göbekten bir ignem vardı. Çok az ilaçla 3 yumurtam buyudu gelisti dollendi. Birkaç ay biriktirecektik ama doktorum rahim duvarının çok iyi kalinlastgni hemen taze transfer yaparsak iyi olacağını söyledi. Uç yumurta da transfer edildi. Geçen hafta olumlu sonucu aldık. Degerlerim yükseliyor. Haftaya keseyi ya da keseleri gormeye gideceğiz. Bizim.için en uygun yöntem mini tüp bebek. O kadar ilaca paray yazık gerçekten. Hastaneler herkese aynı yontemi uyguluyorlar. Araştırın bence. Doktora tedavi öncesi dedim ki hocam ne onerirsiniz incir kuru falan dedim. Onların hepsi boşuna boşver dedi. Ben birkaç ay öncesi sadece bal arisutu polen karışımı yedim her gün aç karına bir kaşık. Biraz uzun oldu. Ama insan hiç çocuğu olmayacağını zannediyor. En önemlisi de dua ve inanmak. Çok dua etmek lazım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

saol tatlım hepimizin duaları kabul olsun inşallah

maşallah size, kaç yaşındasınız, nasıl bir tedavi uygulandı, takviye kullandınız mı, en etkilisi neydi sizce?

Merhaba canım hayırlı olsun bebişin Allah tamamına erdirsin.. Doktorun kimdi nerde ? Mini tüpbebek ilacsız olan mı oluyor ?

maşallah ne güzel anlatmışsınız, Allah tamamına erdirsin inşallah, 30 yaş altı rahim kalınlığı ve tutunma açısından büyük avantajmış tüp bebekte, nerede yaptırdınız ben ankaradayım, ikinci çocuğu istiyoruz, amh 0,16 fsh 16,7 yaş 37 benim, centrum a gittim ocak sonunda puregon 300 başladı, hazır değildim ve yüksek dozla ilgili olumsuz çok şey okudum iki iğne vuruldum bıraktım, o ay 3 folikülüm vardı, rahim 6-7 mm idi moralim çok yüksekti, doğal bile olurdu belki:) size ilk iki tedavide hangi iğne kaç doz verilmişti, bir de minitüp ne kadara geldi şimdi size...

maşallah size, kaç yaşındasınız, nasıl bir tedavi uygulandı, takviye kullandınız mı, en etkilisi neydi sizce?
36 yaşındayım. 34 yaşında tedaviye başladım 1 sene tedavi ve kalan kısımda gebelik. doktorum kaan bozkurt. 4 opu ve 2 iptalim oldu. ve her tedavimde farklı yollar denedik. bana gonalf ve menapour iyi gelmedi o iğnelerle yumurtalar ya boş çıktı yada opu olamadan iptal oldu. merional ve fostimon kullandığım zamanlarda embriyo elde edebildik. ve ben bu zamanlarda incir kürü yaptım yumurtalar belli mm ulaşana kadar. ve 1 sene boyunca devamlı arı sütü bal polen yedim her sabah aç karnıma. tabi 1 sene boyunca da kullandığım bir sürü takviye antioksidan vitamin vs vardı. sağlıklı beslenip spor yaptım.

bu yoğun zamanlarınızda zaman ayırıp yazdığınız için çok teşekkürler, Allah meleklerinizi size bağışlasın, sağlıkla büyütün inşallah. bir senede 3 embriyo elde etmek için kaç opu oldunuz? maliyet daha yüksek mi oluyor yoksa ilaç kullanılmadığı için başa baş mı geliyor sizce benim bir kızım var çok şükür, izmire gitme şansım yok, tüp bir kere deneyebilirim, ankarada mini yapan da pek bir yer yok

rica ederim. amin inşalalh sizin de bir meleğiniz varmış allah bağışlasın. ben 4 opu ve 2 iptal opuyla 3 embriyo elde ettim ve her seferinde iğne vuruldum. benim için çok maliyetliydi. 35.000 civarı para gitti. borç harç bugünlere geldik. iyi bir doktor bulursanız şansınız bir deneyin. her doktorun sistemi farklı. kişiye göre tedavi eden bir doktor bulursanız hiç düşünmeyin derim. ama bazı doktorlar var rezerv sorunu olana pcos olana çikolata kisti olana vs hepsine aynı yöntemle tedavi ediyor. umarım hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

amin, çok şükür, hayırlısı bakalım, ankarada mini yapan duymadım, şimdi düşük doz ilaçla tedavi peşindeyim :)

merhabalar öncelikle hayırlı olsun bebişleriniz benim size bir sorum olacak e2 değeriniz kaçtı acaba

canım hayırlı olsun meleklerin e değerin kaç çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…