inşallah sizinde başınıza gelmez.çok üzüldüm benimde korkum bu :)
Onlar cepte kalsın diye cunku sayı az. Duyuyorum ve cogu olumsuz oluyor havuz gibi dusunebilirsin.maşallah size yanıtınız için teşekkürler ama anlamadığım neden tekrar tüp tedavisi neden dondurulmuşları transfer etmiyorsunuz
garip diil mi 150-200 olursa dolu olur diyorlar nerede yapılmıştı sizin?cnm çok sevindim yumurtaların dolu çıkmasına..e2 benimde en son gün 884 dü. 3 folikül görünüyordu biri alınmış ve oda boş çıkmış..sen tedavinde özel bişeyler yaptınmı ne yiyip içdin ? hangi ilaçlar kaç dozda kullanıldı ?
Aslında tedavim iyi gitmedi hep ıstedıgımız buyukluge ulaşmadı. Dr dozu artırdı bu surecte. Fostımon ve merıonal kullandım. Adetın 21. Gunu genotropin iğneyle basladım bir hafta femara fostımon merıonal genotropin aldım 3 gunde gonopeptyl. Olmadı dozu artırdık fostımonun. Olmadı devam. Son kontrolde catlattık. Oncesınde 6 ay dhea kullanmıstım. Bu arada hazır gıda yemem. Ambalajlı urun cok kullanmamaya calısoyorum. Sigara içtim ama gunde 2-3 tane. Akşamları salata ve proteın gıbı. Umarım saglıklı guzel sonuclar alırız hepimız. Moralınızı yuksek tutun. En cok da moral etkılıcnm çok sevindim yumurtaların dolu çıkmasına..e2 benimde en son gün 884 dü. 3 folikül görünüyordu biri alınmış ve oda boş çıkmış..sen tedavinde özel bişeyler yaptınmı ne yiyip içdin ? hangi ilaçlar kaç dozda kullanıldı ?
maşallah canım hayırlısı olsun benim de yarın toplanacakAslında tedavim iyi gitmedi hep ıstedıgımız buyukluge ulaşmadı. Dr dozu artırdı bu surecte. Fostımon ve merıonal kullandım. Adetın 21. Gunu genotropin iğneyle basladım bir hafta femara fostımon merıonal genotropin aldım 3 gunde gonopeptyl. Olmadı dozu artırdık fostımonun. Olmadı devam. Son kontrolde catlattık. Oncesınde 6 ay dhea kullanmıstım. Bu arada hazır gıda yemem. Ambalajlı urun cok kullanmamaya calısoyorum. Sigara içtim ama gunde 2-3 tane. Akşamları salata ve proteın gıbı. Umarım saglıklı guzel sonuclar alırız hepimız. Moralınızı yuksek tutun. En cok da moral etkılı
Umarım Güzel haberler duyarız sizden..maşallah canım hayırlısı olsun benim de yarın toplanacak
inşallah canım hayırlısı bakalım yarın bu saatlerde almış olurlar herhalde..akşam 11 de yapılacak olan 3 tane iğnem vardı onlar yapıldı yarın içinUmarım Güzel haberler duyarız sizden..
merhahalar kızlar..bayadır takip edemedim burayı..nasılsınız ? bende durumlar kötü..tedaviye başlamışdım,herşey iyi gidiyordu,hormonlar iyiydi,yumurta büyümüşdü opu zamanı geldi ve toplndı ama ama boş çıkdı ....3 folikül görünüyordu 1 i alınabilmiş oda boşmuş...çok üzüldüm kızlar ..tüp bebekde neredeyse bütün olumsuzlukları yaşadım..imtihanımız çok ağır..rabbim isyan ettirmesin allah hepimize yardım etsin..
denizli..bende anlamıyorum..garip diil mi 150-200 olursa dolu olur diyorlar nerede yapılmıştı sizin?
senin tedavin daha farklı erkenden başlamış adetin 21.günü..benim adette başladı hep..nerde tedavi olduğun yer ?Aslında tedavim iyi gitmedi hep ıstedıgımız buyukluge ulaşmadı. Dr dozu artırdı bu surecte. Fostımon ve merıonal kullandım. Adetın 21. Gunu genotropin iğneyle basladım bir hafta femara fostımon merıonal genotropin aldım 3 gunde gonopeptyl. Olmadı dozu artırdık fostımonun. Olmadı devam. Son kontrolde catlattık. Oncesınde 6 ay dhea kullanmıstım. Bu arada hazır gıda yemem. Ambalajlı urun cok kullanmamaya calısoyorum. Sigara içtim ama gunde 2-3 tane. Akşamları salata ve proteın gıbı. Umarım saglıklı guzel sonuclar alırız hepimız. Moralınızı yuksek tutun. En cok da moral etkılı
allah yardmcn olsun cnm.inş.dolu dolu çıkar yumurtalarn..maşallah canım hayırlısı olsun benim de yarın toplanacak
inşallah canım hayırlısı bakalım benim de 3 tane gözüktü dolu mu boş mu kısmetimizde ne varsa yarın belli olur.. sana da çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum inşallah bundan sonrakiler iyi olur dolu dolu kaliteli olur..allah yardmcn olsun cnm.inş.dolu dolu çıkar yumurtalarn..
izmir e yakınsın aslında izmir bu konuda çok iyi anladığım ben bile dün acaba izmir e mi gitsem dedim ankaradandenizli..bende anlamıyorum..
Aynı dr a beraber gıttıgım 2 arkadasım var. Onların da adetle basladı. Ben daha once hıc ıslem gormedım tedavı olmadım. Ilk onun hastası oldum. Bu bır surec mı ya da rezerv durumumuza gore verilmiş bır protokol mu bilmiyorum. Adana başknt Bülent Bey.senin tedavin daha farklı erkenden başlamış adetin 21.günü..benim adette başladı hep..nerde tedavi olduğun yer ?
yanıtınız için çok saolun, ilk seferde yeterli sayıda olur ise uyguna geliyor, ama tek tek toplanırsa örneğin 3 ay üst üste daha pahalı oluyor anladığım.. yumurta toplandıktan kaç gün sonra transfer oldu?
canım sen beni heveslendirdin kaç zamandır düşünüyorum aslında ama bulunduğum yerde iyi bir doktor daha doğrusu bizi anlayabilecek bir doktor yok bende biran evvel kararımı vermeliyimBizim yumurtalar az oldugu icin mecbur toplanmasi lazim. Uc tedavimde normal tup bebek yapildi. 1 yumurta buyudu transfer edildi.Normal tüp bebekte bile yüksek dozla benim 1, 2 yumurtam büyüyordu. Fazla ilaçtan onlar da kalitesiz oluyordu. Pahali gibi gelse de kaliteli yumurta iyi sonuç için daha mantıklı. Ust uste normal tüp bebek denesen ust uste olumsuz sonuç alirsin. Toplandıktan 3gun sonra transfer edildi. Ayrıca doktorum embriyo tutkali kullanıyoruz o yüzden rahat ol dedi. Hiç yatmadan beni tuvalete gönderdi.
cnm çok üzüldüm durumuna nasip böyleymiş ne diyelim.Rabbim toparlanma gücü versin...geçmiş olsun cnm..ay evet o dr hakkında bende hep öyle duyuyorum..hiç sevmediğim davranış.hastaya anlayışlı davranmaması..allah size tekrar sağlıklı bebek nasip etsin inş.
Canım allah işini rast getirsin inşallah herşey yolunda geçer bize güzel haberler verirsin allaha emanet ol dualarimdasininşallah canım hayırlısı bakalım yarın bu saatlerde almış olurlar herhalde..akşam 11 de yapılacak olan 3 tane iğnem vardı onlar yapıldı yarın için
Amin canım allah kucağında göstersin senin deAllahım isteyen ve hasretini çeken herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle...AMINN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?