Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

aminn canım inşallah evet toplandı ikisi de şükür döllenmiş çarşamba haber gelecek kaan beyle konuşup karar vericez sonrası için hayırlısı bakalım.. inşallah rabbim bana da isteyen herkese nasip etsin..canım kaan bey bende face de ekli seni zaten formdan takip ediyordum orda gördüm. kaan bey paylaşmış..biri kız biri erkek ahaa dedim bu kalbiminozu nün bebişleri maşallah rabbim bizlere de nasip eder inşallah ne güzel bir mutluluktur dedim. yok canım dün öğleye doğru aradılar yok yok sıkıntı etmedim canım dün aradılar çarşamba tekrar arayacaklar haber verceklermiş..dün sabah bi ağlama krizi yaşadım şükür daha iyiyim...arı sütünü içtikten sonra 10 yada 15.dak bişey yememek gerekiyormuş (ben eutrox u kahvaltıdan 30 dak.önce içiyorum sonra kahvaltı yapıyorum koştur koştur işe ) eğer ilaç kullanıyorsanız ilacın etkisini kırar diye söylediler onun için alınan yere telefon açıp sordum gece de içebilirsiniz diye söylediler hayırlısı canım bundan sonrası nasip kısmet varsa nasipte olur gelişimleri de iyi olur..

inşallah kaliteleri iyi olur kardan bebeklerinin, olmazsa da hiç takılma bak benim 2. kaliteden 2 meleğim oldu. Rabbim ol derse oluyor. cuma günü kaan beye kontrole gidiyoruz. orda olsaydın tanışırdık. nasip. face varsa özelden yazarsan seni ekleyeyim. bu arada sakın moral bozmak yok. ağlama krizlerini çook uzun bir süre ertele. zaten hamile olunca hormonlardan ister istemez duygusala bağlanıyorsun. ya öyle dedilerse arı sütüyle ilgili dedikleri gibi uygula. zaten kullandığın ilaç tiroidle ilgili. kaan bey sende sık sık tsh tahlili ister. bn sanmıyorum ilacın etkisini kırdığını. ama tüh dememek için bildiğin gibi yap canım. inşallah çarşamba güzel haberler alırız. bir kez daha yumurta toplama olmaz hayırlısıyla,

merhaba hayırlı olsun insallah bebeklerine kavusur kucagında görürsün bu yaşam hikayeleri bizlere de umut oluyor, ben de temmuzda 4. tedavime başlayacağım,bal arı sütü polen hiç kullanmadım denemeyi düşünüyorum bu ay hangi markayı kullandınız ,hiç bir fikrim yok nette araştırıyorum ama net bir bilgiye ulaşamadım.

Of ya şimdi de bir hafta erken adet oldum hem de cyclo-progynova kullanırken bu ilaç ne ise yarıyo ve daha önce kullanan var mi aranızda acil bilgiye ihtiyacım var

Of ya şimdi de bir hafta erken adet oldum hem de cyclo-progynova kullanırken bu ilaç ne ise yarıyo ve daha önce kullanan var mi aranızda acil bilgiye ihtiyacım var
Bende erken olmuştum. Dr bana da verdi. Adet düzenleyici. Dogum kontrol degıl. Yan etkileri cok fenaydı ama beyaz hapların. Kullansıktan sonra 25-26. Gunde adet olmuştum

Bende erken olmuştum. Dr bana da verdi. Adet düzenleyici. Dogum kontrol degıl. Yan etkileri cok fenaydı ama beyaz hapların. Kullansıktan sonra 25-26. Gunde adet olmuştum
Sağol canım sanki adet gibi de değil anlamadım doğrusu, doktoru aradım lekelenme tarzı normal, ilaçlara devam dedi bakalım haftaya tekrar adet olacak miyim

dün bir doktora gittim proftu.bana kıbrısı önerdi.yumurtalıkların çok küçük tüp bebekte bile şansın yüzde 1 dedi.her lafımı tersledi çok canım sıkıldı.insan psikolojisinden anlamayan, egosunu tatmin etmeye çalışan bir doktormuş.Allaha havale ediyorum...

böyle dr lara gıcık oluyorum..sen boşver canını sıkma arkadaşım allah ol dedikden sonra olur her halikarda..

Bahçeci mi yoksa

Hangi markaydi unuttum. Hakiki bal vardı zaten. Polenler sütü de aktara sorduk guvenilir bir marka aldık. Üçünü ayrı bir kavanozda birlestirdim. Allah 4. Denemenizde mutlu sona ulaştırır insallah

Hangi markaydi unuttum. Hakiki bal vardı zaten. Polenler sütü de aktara sorduk guvenilir bir marka aldık. Üçünü ayrı bir kavanozda birlestirdim. Allah 4. Denemenizde mutlu sona ulaştırır insallah

Canim merhaba. Ben de 2 asilama 2 tüp yaptirdim. 2 tüp tedavimde de 2 yumurta toplandi. 1i dollendi ve 2 tedavide de tek yumurta transfer edildi ve orta kaliteydi. Sonuc negatif.
Simdi yeni doktorla baslayacagim ve ilacsiz tüp bebek onerdi. Sadece klomen verecegim dedi.
Ben de her sabah ari sütü balpolen tuketiyorum
Esim kciboynuzu özü tüketiyor.

Umut oldun bana.baska neler yaptin? Tavsiye edebilecegin seyler var mi,besinler falan?

Aynı şeyi bana da Bülent tıraş yapmıştı yol boyu ağlamıştım Can'ım seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…