Hayırlısı olsun senindemaşallah canım hayırlısı olsun benim de yarın toplanacak
Merhaba benim de ilk tedavim başarısız malesef. 7 yumurtadan 1 dolu çıktı o da döllenme gerçekleşmedi neden olduğunu doktor da anlamadım dedi. 2 ay ara verip tekrar deneyeceyiz. beklemek çok zor olacak hayırlısı inşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin Allah ım.
Fsh 9.62 ile başladı amh yazmıyor sonuçlarda bende bilmiyorum hiç vitamin elevit kullandım ama çatlama da sorun olduğunu düşünüyor doktorAMH değerin kaçtı ki canım doktor yumurta kalitesi artırıcı vitamin kullandırmadı mı?
Hayırlısı olsun seninde
Teşekkürler kızlar 3 yumurtadan biri boşmuş. Sonra haber verecekler hayırlısı bakalım. Kaan Bey embriyo durumuna göre konuşuruz dedi bakalım hayırlısı olsun bekliycez.. Belki bir daha toplama olur bilmiyorum...
İnşallah sağlıklı bi şekilde bölünme olur bi daha toplama olsa bile hiç sorun değil bence, çok sevindim senin adına darısı başımaTeşekkürler kızlar 3 yumurtadan biri boşmuş. Sonra haber verecekler hayırlısı bakalım. Kaan Bey embriyo durumuna göre konuşuruz dedi bakalım hayırlısı olsun bekliycez.. Belki bir daha toplama olur bilmiyorum...
Aminn canım Aminnnn asıl bundan sonrası önemli embriyo oluşması hayırlısı bekleyip görcez canım.. Kısmetse seninde olur moralini bozma. Ben kendimi 3 e odaklamıştım son kontrolde öyleydi.. Ona üzüldüm sanırım olanı çok az ve hepimiz zor olan gruptayız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tek yük olan yumurtalarımız dolu dolu ve kaliteli olurda bizlere bebiş olarak döner inşallah...İnşallah sağlıklı bi şekilde bölünme olur bi daha toplama olsa bile hiç sorun değil bence, çok sevindim senin adına darısı başıma
Güzel haberler alırsın inşallah. Şimdi bekle her sabah 9 da 10 da aranmayı.Aminn canım Aminnnn asıl bundan sonrası önemli embriyo oluşması hayırlısı bekleyip görcez canım.. Kısmetse seninde olur moralini bozma. Ben kendimi 3 e odaklamıştım son kontrolde öyleydi.. Ona üzüldüm sanırım olanı çok az ve hepimiz zor olan gruptayız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tek yük olan yumurtalarımız dolu dolu ve kaliteli olurda bizlere bebiş olarak döner inşallah...
Canım haber geldi mi merkezdenAminn canım Aminnnn asıl bundan sonrası önemli embriyo oluşması hayırlısı bekleyip görcez canım.. Kısmetse seninde olur moralini bozma. Ben kendimi 3 e odaklamıştım son kontrolde öyleydi.. Ona üzüldüm sanırım olanı çok az ve hepimiz zor olan gruptayız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tek yük olan yumurtalarımız dolu dolu ve kaliteli olurda bizlere bebiş olarak döner inşallah...
Evet canım aradılar şükür 2 si de embriyo olmuş bekliycez artık kaliteleri önemliCanım haber geldi mi merkezdensanki bana haber gelecekmiş gibi heyecanlıyım valla
Çok sevindimmm hadi bakalım ınşallah bu aşamayı da sorunsuz atlatirsinizE
Evet canım aradılar şükür 2 si de embriyo olmuş bekliycez artık kaliteleri önemli
teşekkür ederim cnm..çok şükür iyiyim elhamdülillah..elden gelen bişey yok..rabbim nasit ettiyse ne mutlu bizlere..cnm çok üzüldüm durumuna nasip böyleymiş ne diyelim.Rabbim toparlanma gücü versin...
gözünaydın arkadaşım..inş.kalitelidirler..bu aşamalar çok zormuş gerçekden..E
Evet canım aradılar şükür 2 si de embriyo olmuş bekliycez artık kaliteleri önemli
embiriyo tutkalımı one yaa ilk defa duydum benBizim yumurtalar az oldugu icin mecbur toplanmasi lazim. Uc tedavimde normal tup bebek yapildi. 1 yumurta buyudu transfer edildi.Normal tüp bebekte bile yüksek dozla benim 1, 2 yumurtam büyüyordu. Fazla ilaçtan onlar da kalitesiz oluyordu. Pahali gibi gelse de kaliteli yumurta iyi sonuç için daha mantıklı. Ust uste normal tüp bebek denesen ust uste olumsuz sonuç alirsin. Toplandıktan 3gun sonra transfer edildi. Ayrıca doktorum embriyo tutkali kullanıyoruz o yüzden rahat ol dedi. Hiç yatmadan beni tuvalete gönderdi.
sağol cnm..inşallah canım hayırlısı bakalım benim de 3 tane gözüktü dolu mu boş mu kısmetimizde ne varsa yarın belli olur.. sana da çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum inşallah bundan sonrakiler iyi olur dolu dolu kaliteli olur..
ah işte ankara çok geride...Bizim yumurtalar az oldugu icin mecbur toplanmasi lazim. Uc tedavimde normal tup bebek yapildi. 1 yumurta buyudu transfer edildi.Normal tüp bebekte bile yüksek dozla benim 1, 2 yumurtam büyüyordu. Fazla ilaçtan onlar da kalitesiz oluyordu. Pahali gibi gelse de kaliteli yumurta iyi sonuç için daha mantıklı. Ust uste normal tüp bebek denesen ust uste olumsuz sonuç alirsin. Toplandıktan 3gun sonra transfer edildi. Ayrıca doktorum embriyo tutkali kullanıyoruz o yüzden rahat ol dedi. Hiç yatmadan beni tuvalete gönderdi.
Sağol canım. Beta hcg değerini mi soruyorsun canım? Eğer öyleyse 7.gün 9.88 9.gün 77 13.gün 461.2 17.gün 3361 çıkmıştı. Daha dün gibi aklımda. İnş darısı başınıza.canım hayırlı olsun meleklerin e değerin kaç çıkmıştı
Amin canım inş. Yumurtaların toplanmış sanırım 2si döllenmiş inş 2si de kaliteli olur. Sonra ikisi de annesinin rahminde can bulur inşallah. Aaaa gördün mü kuzularımı. Nasıl anladın ki?kalbiminozu canım hoşgeldin bende seni takip ediyordum maşallah ne güzel bebişlerini görmüştüm kaan beyin sayfasında..bende kaan beyin hastasıyım ve yumurta rezerv azlığı var bende de senin en son kullandığın fosimol ve merinol kullanıyorum aynı zamanda saizen kullanıyorum canım saf arı sütü de kullanıyorum canım sabah aç karnına içmem gerek ama sabah aç karnına eutrox kullanıyorum kahvaltıdan 30 dak. önce sonra kahvaltı yapıyorum koştur koştur işe geliyorum dolayısıyla arı sütünü aldığımız yeri aradım sordum ilaç kullanıyorsanız gece yatarken de alabilirsiniz etkisini yine gösterir diye söylediler bende gece yatmadan 15-20 dak. önce içiyorum acaba doğru mu yapıyorum bilemedim..dualarını bekliyorum cumartesi yumurtalarım toplanacak... embriyo durumuna göre konuşuruz dedi kaan bey hayırlısı bakalım rabbim bana ve uğraşan herkese seninkiler gibi bebişler nasip etsin canım benim için bebişlerini öp kokla ... allahım acılarını göstermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?