Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Fsh 7.00 lh 5.53 prolaktin 18. Rezervde azalma var mı arkadaşlar?

Merhaba benim de ilk tedavim başarısız malesef. 7 yumurtadan 1 dolu çıktı o da döllenme gerçekleşmedi neden olduğunu doktor da anlamadım dedi. 2 ay ara verip tekrar deneyeceyiz. beklemek çok zor olacak hayırlısı inşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin Allah ım.

AMH değerin kaçtı ki canım doktor yumurta kalitesi artırıcı vitamin kullandırmadı mı?

AMH değerin kaçtı ki canım doktor yumurta kalitesi artırıcı vitamin kullandırmadı mı?
Fsh 9.62 ile başladı amh yazmıyor sonuçlarda bende bilmiyorum hiç vitamin elevit kullandım ama çatlama da sorun olduğunu düşünüyor doktor

İnşallah sağlıklı bi şekilde bölünme olur bi daha toplama olsa bile hiç sorun değil bence, çok sevindim senin adına darısı başıma

İnşallah sağlıklı bi şekilde bölünme olur bi daha toplama olsa bile hiç sorun değil bence, çok sevindim senin adına darısı başıma
Aminn canım Aminnnn asıl bundan sonrası önemli embriyo oluşması hayırlısı bekleyip görcez canım.. Kısmetse seninde olur moralini bozma. Ben kendimi 3 e odaklamıştım son kontrolde öyleydi.. Ona üzüldüm sanırım olanı çok az ve hepimiz zor olan gruptayız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tek yük olan yumurtalarımız dolu dolu ve kaliteli olurda bizlere bebiş olarak döner inşallah...

Güzel haberler alırsın inşallah. Şimdi bekle her sabah 9 da 10 da aranmayı.

Canım haber geldi mi merkezden sanki bana haber gelecekmiş gibi heyecanlıyım valla

embiriyo tutkalımı one yaa ilk defa duydum ben

sağol cnm..

ah işte ankara çok geride...

Amin canım inş. Yumurtaların toplanmış sanırım 2si döllenmiş inş 2si de kaliteli olur. Sonra ikisi de annesinin rahminde can bulur inşallah. Aaaa gördün mü kuzularımı. Nasıl anladın ki? arı sütünü tiroid ilacından önce alabilirsin çok da fark etmez. Zaten kaşığın ucuyla alıyorsun seni tok tutmaz. Bu arada merkezden dondurduk diye sabahtan aramıyorlar beni akşam aramışlardı neden aramadılar diye sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…