- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
tamam canım hayırlı olsun yoksa hepten aynı doktora mı gidiyoruz dedim..novaart ankaradayım ben :)
canım o uyku ilacı değil antiaging etkili bir hormon aslında, doktorlar genç kalmak için kullanıyormuş, gece saat 23:00 ile 03:00 arası salgılanıyormuş sanırım, ışıkta uyuyanlarda salgılanmıyormuş, ben beş yıldır kızım yüzünden gece lambası ile uyuyor, sık sık kalkıyorum o saatlerde...bana da bu defa melatonin verdi akşam içtim 1 saat demedi uyudum. benim anlamadığım uyku ilacını niye verdi ki..melatonin uyku ilacı güzel güzel uyu dedi herhalde :) ben de biestoren,ace selenyum, melatonin, adet düzenleyici birde estofem verdi 1 ampul d-vit. bu ay dinlenmedeyim bakalım ay sonunda gittiğimizde nasıl olcak... biz karar verme aşamasındaydık eşimle kaan beyin odasında kaldık kaan bey yukarı yumurta toplamaya çıktı o ara ben ağlama krizine girdim uyku ilacını rahatla diye verdi herhalde..
valla bir ara izmir e gitmeyi düşündüm rezerv azlığı yüzünden ama çok zor olacaktı :)tamam canım hayırlı olsun yoksa hepten aynı doktora mı gidiyoruz dedim..
Bana da aynen böyle söyledi çünkü uyku konusunda masallahim var saat 22:30 dedin mi yataktayim 22:31 de uymuş olurum o derece yanicanım o uyku ilacı değil antiaging etkili bir hormon aslında, doktorlar genç kalmak için kullanıyormuş, gece saat 23:00 ile 03:00 arası salgılanıyormuş sanırım, ışıkta uyuyanlarda salgılanmıyormuş, ben beş yıldır kızım yüzünden gece lambası ile uyuyor, sık sık kalkıyorum o saatlerde...
Adet düzenleyici cyclo prognova mi yoksa çok dikkat et canım diyet yapmama rağmen 3 kilo aldım onunlabana da bu defa melatonin verdi akşam içtim 1 saat demedi uyudum. benim anlamadığım uyku ilacını niye verdi ki..melatonin uyku ilacı güzel güzel uyu dedi herhalde :) ben de biestoren,ace selenyum, melatonin, adet düzenleyici birde estofem verdi 1 ampul d-vit. bu ay dinlenmedeyim bakalım ay sonunda gittiğimizde nasıl olcak... biz karar verme aşamasındaydık eşimle kaan beyin odasında kaldık kaan bey yukarı yumurta toplamaya çıktı o ara ben ağlama krizine girdim uyku ilacını rahatla diye verdi herhalde..
Şafak bey ile mi görüşeceksin hadi hayırlısı olsun inşallah bu aylarda bir mucize olur müjdeli haberler alırız. Haziran 10 gibi orada olacağım bi değişiklik olmazsa bendeAslında o durum benm için daha iyi olur çünkü maddi olarak çok yoruyor insanı..malum bu 3. Olacak.. Bakalım bi görüşelm de pazrtesi randevum var. Ne diyecek merak edyrm. Tedavide karşılaşabilirz haziranda :)
Hayır Münire hocaya gideceğim duruma göre ya ona devam ederm yada şafak hocaya giderm tekrar. Sanırım bende o dönemlerde orda olurum Şafak beye karar kılarsam. Hayrlısı olsun Allahım güZel sonuçlar alıp güzel devam etmesini nasip etsin inşallahhŞafak bey ile mi görüşeceksin hadi hayırlısı olsun inşallah bu aylarda bir mucize olur müjdeli haberler alırız. Haziran 10 gibi orada olacağım bi değişiklik olmazsa bende
dr bana gel dedi ama bende hazır değildim..biraz ara vereyim dedim..sen şu anda hangi aşamadaydın ?İlaçların etkisinden oluyordur ilaçlar her şeyimizi etkiliyor..Tedaviye devam edeceksen doktorunla görüş. Bazı arkadaşları hemen çağırıyor bazılarına mola diyor. Ben kendimi hazır hissetmediğim için 1 ay ara verdim.Şimdi ikinciye başladım.
bu eşlerimizde olmasa napardık..ya kötü davransalardı o acı içinde nasıl katlanırdık..allah razı olsun onlardan..biliyorlarki elimizde olan birşey yok..yoksa kim bu acıları çekmek ister..kader arkadaşım sabır sabır .üzüldüm ama sabretmekten başka çaremiz yok.bizi bizden başkasıda anlayamaz.başkaları habersizce hamile kalıyor.kimileri korunurken.kimilerinde spral varken.kimileri sprali çıkarttıkları o ay hamile kalıyor.kimileride aldırıyor..bizlerse tedaviler ilaçlar iğneler neler neler...rabbim sabrımızın sonunu selamete çıkarsın inşallah..3 basarısız tup bebektan sonra doğal hamile kaldım kızlar başta kan değerim düşük ilerledi kimyasal gebelik dendi sonra ikiye katlamaya başladı kan değerlerim ,tabi ben uçuyorum bi de herkese duyurdum dün değerler düşmeye başladı ne düşeneceğimi ne yapacağımı şaşırdım gece acildeydik, eşimin hcg sonucunu alırken elleri titriyordu bu sefer hiç kendime üzülemedim gözümün önünden gitmiyor o hali bi de beni teselli etmeye çalıyor aramış şimdi akşam yemeğe götürüyüm seni dışarda güzel bi yemek yiyelim diyor , sabır sabırrr diyorum burdaki güzel hikayelerden başka tesellim kalmadı sanırım.
dr bana gel dedi ama bende hazır değildim..biraz ara vereyim dedim..sen şu anda hangi aşamadaydın ?
Canım sakin ara verme hangi yumurtan seni anne edicem bilemesin ben dile kolay 4 sene her adete mutlaka yumurta kontrolümu yaptırdım ve sonuç hayaldi gerçek oldu canım sakin ümitsiz olma eşim de bende hiç vazgeçmedik..tedavilerim için ise girdim Allaha çok sukur dualarinizi kabul etti eskiler bilir beni canım burda gözyaşları ile yazdığım günleri..Allaha zor bisey yok yeterki ol desin..dr bana gel dedi ama bende hazır değildim..biraz ara vereyim dedim..sen şu anda hangi aşamadaydın ?
Hayırlısı ve sağlıklısi inşallahYıllarca anne olmak için yanıp tutuşan ,bebek kokusuna hasret bütün kadınların anneler günü kutlu olsun. Emin olun ki hiç uğraşmadan evladı olanlanlardan bin kez daha anneyiz. Hiç anne olamasamda 13 yıldır her anneler gününde içim sizlasada anneliği her hücremde hissettim. İnşallah Allah dan diliyorum ki çocuk sahibi olmak isteyen herkez bir sonraki anneler gününe bebeği kucağında girer. Bugün yüreği buruk bütün anneler hebinizi öpüyorum.
ilaçların etkisinden de oluyur duygusal gidip gelmeler ama olumlu düşünmek lazım her şey güzel olacak inşallah.Merhaba bugün transferimin 3.günü bugün çok mutsuz uyandım..Anneler günü bugün ve içimde 4 yıldır anne olma özlemi..Biliyorum burada benim gibi binlerce insan var anne olmak isteyen..Benim bu özel günde tek duam Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin
inşallah arkadaşım inşallah cok sağol, yeni doğan sağlıkla gelen her güne şükürler olsun ,bizim bebişler de nazlı gelecek napalım ,bu eşlerimizde olmasa napardık..ya kötü davransalardı o acı içinde nasıl katlanırdık..allah razı olsun onlardan..biliyorlarki elimizde olan birşey yok..yoksa kim bu acıları çekmek ister..kader arkadaşım sabır sabır .üzüldüm ama sabretmekten başka çaremiz yok.bizi bizden başkasıda anlayamaz.başkaları habersizce hamile kalıyor.kimileri korunurken.kimilerinde spral varken.kimileri sprali çıkarttıkları o ay hamile kalıyor.kimileride aldırıyor..bizlerse tedaviler ilaçlar iğneler neler neler...rabbim sabrımızın sonunu selamete çıkarsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?