Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım o uyku ilacı değil antiaging etkili bir hormon aslında, doktorlar genç kalmak için kullanıyormuş, gece saat 23:00 ile 03:00 arası salgılanıyormuş sanırım, ışıkta uyuyanlarda salgılanmıyormuş, ben beş yıldır kızım yüzünden gece lambası ile uyuyor, sık sık kalkıyorum o saatlerde...

Bana da aynen böyle söyledi çünkü uyku konusunda masallahim var saat 22:30 dedin mi yataktayim 22:31 de uymuş olurum o derece yani

Adet düzenleyici cyclo prognova mi yoksa çok dikkat et canım diyet yapmama rağmen 3 kilo aldım onunla

Aslında o durum benm için daha iyi olur çünkü maddi olarak çok yoruyor insanı..malum bu 3. Olacak.. Bakalım bi görüşelm de pazrtesi randevum var. Ne diyecek merak edyrm. Tedavide karşılaşabilirz haziranda :)
Şafak bey ile mi görüşeceksin hadi hayırlısı olsun inşallah bu aylarda bir mucize olur müjdeli haberler alırız. Haziran 10 gibi orada olacağım bi değişiklik olmazsa bende

Şafak bey ile mi görüşeceksin hadi hayırlısı olsun inşallah bu aylarda bir mucize olur müjdeli haberler alırız. Haziran 10 gibi orada olacağım bi değişiklik olmazsa bende
Hayır Münire hocaya gideceğim duruma göre ya ona devam ederm yada şafak hocaya giderm tekrar. Sanırım bende o dönemlerde orda olurum Şafak beye karar kılarsam. Hayrlısı olsun Allahım güZel sonuçlar alıp güzel devam etmesini nasip etsin inşallahh

dr bana gel dedi ama bende hazır değildim..biraz ara vereyim dedim..sen şu anda hangi aşamadaydın ?

bu eşlerimizde olmasa napardık..ya kötü davransalardı o acı içinde nasıl katlanırdık..allah razı olsun onlardan..biliyorlarki elimizde olan birşey yok..yoksa kim bu acıları çekmek ister..kader arkadaşım sabır sabır .üzüldüm ama sabretmekten başka çaremiz yok.bizi bizden başkasıda anlayamaz.başkaları habersizce hamile kalıyor.kimileri korunurken.kimilerinde spral varken.kimileri sprali çıkarttıkları o ay hamile kalıyor.kimileride aldırıyor..bizlerse tedaviler ilaçlar iğneler neler neler...rabbim sabrımızın sonunu selamete çıkarsın inşallah..

dr bana gel dedi ama bende hazır değildim..biraz ara vereyim dedim..sen şu anda hangi aşamadaydın ?

Ben çarşamba günü gittim muayene oldum 4 bi tarafta 2 bir tarafta yumurta var dedi.İlk tedavimde Gonalf ve merional vermişti şimdi fastimon 150 ve merional 300 verdi daha iki gündür iğneleri olmaya başladım p.tesi günü muayene var. Bakalım hayırlısı aslında bende çok hazır değildim aynı şeyleri yaşamak ve sonucun negatif olması çok üzdü ama aileler çok destek oldular hem maddi hem manevi o yüzden devam etmek istedim.Bence sende kendini hazır hissettiğinde başla ama çok ara verme üzerine gitmek gerekiyormuş .

Canım sakin ara verme hangi yumurtan seni anne edicem bilemesin ben dile kolay 4 sene her adete mutlaka yumurta kontrolümu yaptırdım ve sonuç hayaldi gerçek oldu canım sakin ümitsiz olma eşim de bende hiç vazgeçmedik..tedavilerim için ise girdim Allaha çok sukur dualarinizi kabul etti eskiler bilir beni canım burda gözyaşları ile yazdığım günleri..Allaha zor bisey yok yeterki ol desin..

Bugün tüp bebek icin iğne tedavisine baslicak tim adeti. Günü olmasına rağmen yumurtalarum çok büyümüş 3.günü küçük olması gerek ben onu iğneler le Bu kadar büyütmem lazımdı muhtemelen bu ay tüp bebek olamaz dedi benim gibi yumurtası 3.günü büyüyen varmı bal polen karisimi yemis tim acaba o yapmus olabilirmi benim yumurtalik rezervi 0.12 eşimdede sperm düşüklüğü var artık şaşırdım çok bunaldim

Merhaba bugün transferimin 3.günü bugün çok mutsuz uyandım..Anneler günü bugün ve içimde 4 yıldır anne olma özlemi..Biliyorum burada benim gibi binlerce insan var anne olmak isteyen..Benim bu özel günde tek duam Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin

Yıllarca anne olmak için yanıp tutuşan ,bebek kokusuna hasret bütün kadınların anneler günü kutlu olsun. Emin olun ki hiç uğraşmadan evladı olanlanlardan bin kez daha anneyiz. Hiç anne olamasamda 13 yıldır her anneler gününde içim sizlasada anneliği her hücremde hissettim. İnşallah Allah dan diliyorum ki çocuk sahibi olmak isteyen herkez bir sonraki anneler gününe bebeği kucağında girer. Bugün yüreği buruk bütün anneler hebinizi öpüyorum.

Hayırlısı ve sağlıklısi inşallah

Yüreğinde annelik duygusunu çok derinde hisseden savaşçı anne evet sen ,belki henüz anne değilsin ama anne olmayı sonuna kadar hakediyorsun inan! günün kutlu olsun savaşında zaferine az kaldığın günlerdir dilerim..buranın eskilerindenimm savaşımı kazandım tek taşım tek yumurtam 2,5 yasında...ASLA PES ETME sizi seviyorum & kucaklıyorum...dualarımdasınız

ilaçların etkisinden de oluyur duygusal gidip gelmeler ama olumlu düşünmek lazım her şey güzel olacak inşallah.

inşallah arkadaşım inşallah cok sağol, yeni doğan sağlıkla gelen her güne şükürler olsun ,bizim bebişler de nazlı gelecek napalım ,

Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu isteyen herkes anne olsun inşallah dualarimizdasiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…