Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canım benim sende benim aklımdasın duamdasın hep sağol. Benim dr um ulun uluğ memnunum kendisinden canım görüşebilirsin

kızlar benim düşen hcg tekrar yükselmeye başladı dış gebelikten şüpheleniyor doktor bebeğim hala benimle ama tüpde mi rahimde mi belli değil dün gece yine acildeydik on beş gündür ne yediğimi ne de içtiğimi biliyorum korkuyorum bi taraftan da dış gebelik çok riskliymiş eğer öyleyse erken müdahale olacak inşallah ,değilse de 5,5 haftalığa göre çok düşük değerler ,ne zormuş yahu dış gebelik topiğinde gezerken kendi topiğimi özledim valla burası daha iç açıcı biz iyiymişiz kızlar orası daha fena sabır Yarab.

Merhaba arkadaşlar bende kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 6 yıllık evliyim amh düşüklüğü var,rezervim az.İlk tüp bebek denemem geçen yıl antalya tıp fakültesinde kimyasan gebelik oldu şuan 2.deneme Antalya memorial da oldum.Transferim 6mayıs ta yapıldı bugün 4.günüm.Benim sorum bende ağrı acı batma hiç bişey yok normal mi?Acaba tutmadı mı diye düşünüyorum.Çünkü ilk tüp bebek kimyasal olmuştu o zaman kasığımda batma olmuştu göğüslerimde aşırı hassasiyet olmuştu.Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.

Canım aynı yaştayız bende 5 yıllık evliyim ve amh düşük, sanki beni tarif ediyormussun gibi geldi bir an :) inşallah Allahın izniyle tutunmuştur bebeğin canım, aslında hiç bunlari düşünme hayatına devam et stres cok etkiliyor çünkü

Eklentiler

• image.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 54
  • image.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 41
  • image.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 46
Bence umutlu olun demek, herkes gibi oluyo moralinizi bozmayın çevremizdeki herkes bize moralinizi bozmayın demiyomu zaten

Slm arkadaşlar dün tedaviye başladım haftaya reglim başlıcak doktorum climara forte bant verdi daha önce kullanan varmı acaba

merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım ve 5 senedir adet görmüyorum ilaçlarla ancak gördüm 2 sene . 11 aylık evliyim ve etlik kadın doğum hastanesine gittim . amh testi yaptılar 0,02 sonucum bugün çıktı . malesef rezervm çok az kalmış . Rabbim nasip ederse çocuk sahibi olmayı düşünüyorum bende novaart merkezine gideceğim inşallah . Doktor arkadaşım önerdi . ve özellikle mehmet hocayı . fsh :23 lh 19 bu ay sizin fikirlerinize ihtiyacım var . Allah rızası için beni bilgilendirir misiniz. ?

Merhaba canım öncelikle hiç moralini bozma yaşın çok genç doğru bir merkez ve tecrübeli bir hekimle işinin çok kolay olduğunu dusunuyorum ben ama iyi arastir gideceğim merkezi çünkü vakit kaybetmek ve olumsuz sonuçlar tahlil sonuçlarından daha çok yikiyor insanı allah yardimcin olsun

Allah razı olsun. novaart ' a gitmeyi düşünüyorum ve gidenlerden bilgi almak istiyorum .

Allah razı olsun. novaart ' a gitmeyi düşünüyorum ve gidenlerden bilgi almak istiyorum .
Mutlaka vardır giden sana cevap vereceklerdir, hakkında hayırlısı olsun, bi de doktorun da çok önemli mutlaka yaptığı işlemleri tahlilleri not al arastir bu sitede sorularının çoğuna hatta daha fazlasına cevap bulabilirsin ben izmirdeyim bu arada

bende ankaradayım ve çok mutsuzum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Yok canım gitmedim daha eğer bi aksilik olmazsa hafta sonu adet olucam onu bekliyorum sen nasılsın neler yapıyorsun
iyi canım ne olsun işteyim çalışıyorum ara ara forma bakmaya çalışıyorum...ben de ay sonunda adet olucam kısmetse inşallah bizde başlarız 2.toplama için ayy ayyy bu ilaçları içmekten gına geldi artık

Al benden de o kadar sen gene iyisin, muhtemelen ben de iki defa toplamaya giderim daha cook yutucaz hapları şifa olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…