Canım benim sende benim aklımdasın duamdasın hep sağol. Benim dr um ulun uluğ memnunum kendisinden canım görüşebilirsinmerhaba arkadaşlar nasılsınız? uzun zamandır girmiyordum topiğe. ama yazdıklarınızı okudum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. D devrim82 canım üzüldüm takip ediyordum ama yazamadım. inşallah bndan sonraki tedavilerin olumlu geçer. bende durum aynı bir değişiklik yok. yazın iyi bir doktora gitmek istiyorum. önerebileceğiniz bir doktor var mı istanbul da ankarada
Merhaba arkadaşlar bende kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 6 yıllık evliyim amh düşüklüğü var,rezervim az.İlk tüp bebek denemem geçen yıl antalya tıp fakültesinde kimyasan gebelik oldu şuan 2.deneme Antalya memorial da oldum.Transferim 6mayıs ta yapıldı bugün 4.günüm.Benim sorum bende ağrı acı batma hiç bişey yok normal mi?Acaba tutmadı mı diye düşünüyorum.Çünkü ilk tüp bebek kimyasal olmuştu o zaman kasığımda batma olmuştu göğüslerimde aşırı hassasiyet olmuştu.Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.
Bence umutlu olun demek, herkes gibi oluyo moralinizi bozmayın çevremizdeki herkes bize moralinizi bozmayın demiyomu zatenHerkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim, kimse moralini bozmasin bence bu iste en onemli sey basta moral, moral yuksek olunca vucut daha rahat bazi seyleri yapiyor. Olumsuzluklardan uzaklasip mutlu olumlu haberler okumakta yarar var. eminim bir gun sizde burada guzel haberlerinizi paylasip baskalarina umut olacaksiniz. Dedigim gibi ben bu kadar olumsuzluklarla hamile kalabildiysem hemde normal yolla, burada herkes kalacaktir. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Evet ben kullandımSlm arkadaşlar dün tedaviye başladım haftaya reglim başlıcak doktorum climara forte bant verdi daha önce kullanan varmı acaba
Merhaba canım öncelikle hiç moralini bozma yaşın çok genç doğru bir merkez ve tecrübeli bir hekimle işinin çok kolay olduğunu dusunuyorum ben ama iyi arastir gideceğim merkezi çünkü vakit kaybetmek ve olumsuz sonuçlar tahlil sonuçlarından daha çok yikiyor insanı allah yardimcin olsunmerhaba arkadaşlar 21 yaşındayım ve 5 senedir adet görmüyorum ilaçlarla ancak gördüm 2 sene . 11 aylık evliyim ve etlik kadın doğum hastanesine gittim . amh testi yaptılar 0,02 sonucum bugün çıktı . malesef rezervm çok az kalmış . Rabbim nasip ederse çocuk sahibi olmayı düşünüyorum bende novaart merkezine gideceğim inşallah . Doktor arkadaşım önerdi . ve özellikle mehmet hocayı . fsh :23 lh 19 bu ay sizin fikirlerinize ihtiyacım var . Allah rızası için beni bilgilendirir misiniz. ?
Allah razı olsun. novaart ' a gitmeyi düşünüyorum ve gidenlerden bilgi almak istiyorum .Merhaba canım öncelikle hiç moralini bozma yaşın çok genç doğru bir merkez ve tecrübeli bir hekimle işinin çok kolay olduğunu dusunuyorum ben ama iyi arastir gideceğim merkezi çünkü vakit kaybetmek ve olumsuz sonuçlar tahlil sonuçlarından daha çok yikiyor insanı allah yardimcin olsun
Mutlaka vardır giden sana cevap vereceklerdir, hakkında hayırlısı olsun, bi de doktorun da çok önemli mutlaka yaptığı işlemleri tahlilleri not al arastir bu sitede sorularının çoğuna hatta daha fazlasına cevap bulabilirsin ben izmirdeyim bu aradaAllah razı olsun. novaart ' a gitmeyi düşünüyorum ve gidenlerden bilgi almak istiyorum .
bende ankaradayım ve çok mutsuzum ağlamamak için kendimi zor tutuyorumMutlaka vardır giden sana cevap vereceklerdir, hakkında hayırlısı olsun, bi de doktorun da çok önemli mutlaka yaptığı işlemleri tahlilleri not al arastir bu sitede sorularının çoğuna hatta daha fazlasına cevap bulabilirsin ben izmirdeyim bu arada
bende kullandım..Slm arkadaşlar dün tedaviye başladım haftaya reglim başlıcak doktorum climara forte bant verdi daha önce kullanan varmı acaba
Yok canım gitmedim daha eğer bi aksilik olmazsa hafta sonu adet olucam onu bekliyorumKanatsizkus canım gittin mi kontrole ? iğnelere ne zaman başlıyorsunuz?
Canım çok gencsin yaa hiç moralini bozma bak burda novaarta gidenler diye bi bölüm var istersen onu oku on bilgi olur sanabende ankaradayım ve çok mutsuzum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
iyi canım ne olsun işteyim çalışıyorum ara ara forma bakmaya çalışıyorum...ben de ay sonunda adet olucam kısmetse inşallah bizde başlarız 2.toplama için ayy ayyy bu ilaçları içmekten gına geldi artıkYok canım gitmedim daha eğer bi aksilik olmazsa hafta sonu adet olucam onu bekliyorumsen nasılsın neler yapıyorsun
Al benden de o kadariyi canım ne olsun işteyim çalışıyorum ara ara forma bakmaya çalışıyorum...ben de ay sonunda adet olucam kısmetse inşallah bizde başlarız 2.toplama için ayy ayyy bu ilaçları içmekten gına geldi artık
benim de 2.toplama olacak canım ilk toplama geçen ay oldu bu ay iptal..bakalım ay sonunda inşallah herşey yolunda gider de tekrar başlarız iğnelere...Al benden de o kadarsen gene iyisin, muhtemelen ben de iki defa toplamaya giderim daha cook yutucaz hapları şifa olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?