- 22 Eylül 2011
- 949
- 1.233
- 133
Amin canım inşallahbenim de 2.toplama olacak canım ilk toplama geçen ay oldu bu ay iptal..bakalım ay sonunda inşallah herşey yolunda gider de tekrar başlarız iğnelere...
canım yasın çok genç moralini bozma ben 32 yaşımda öğrendim amh 0.16 fsh24 ilk gitiğim doktorda benim moralimi bozmuştu ama ben o doktora inat hiç vazgeçmedim her ay yumurta takibi yaptırdım iki faklı merkez değiştirdim son gitiğim merkezde 5 sene tüp bebek macerası sonrası hamiş kaldım şuan 37 yaşımdayım canım inş sağlıklı devam eder kuacağımada alırım..merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım ve 5 senedir adet görmüyorum ilaçlarla ancak gördüm 2 sene . 11 aylık evliyim ve etlik kadın doğum hastanesine gittim . amh testi yaptılar 0,02 sonucum bugün çıktı . malesef rezervm çok az kalmış . Rabbim nasip ederse çocuk sahibi olmayı düşünüyorum bende novaart merkezine gideceğim inşallah . Doktor arkadaşım önerdi . ve özellikle mehmet hocayı . fsh :23 lh 19 bu ay sizin fikirlerinize ihtiyacım var . Allah rızası için beni bilgilendirir misiniz. ?
tamam canım çok teşekkür ederim . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ..Canım çok gencsin yaa hiç moralini bozma bak burda novaarta gidenler diye bi bölüm var istersen onu oku on bilgi olur sana
evet bazı doktorlar çok acımasız . ağlamaktan canım çıktı doktor hiç teselli etmedi . inşallah olumlu bir sonuç alırım bende . hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin Allahımcanım yasın çok genç moralini bozma ben 32 yaşımda öğrendim amh 0.16 fsh24 ilk gitiğim doktorda benim moralimi bozmuştu ama ben o doktora inat hiç vazgeçmedim her ay yumurta takibi yaptırdım iki faklı merkez değiştirdim son gitiğim merkezde 5 sene tüp bebek macerası sonrası hamiş kaldım şuan 37 yaşımdayım canım inş sağlıklı devam eder kuacağımada alırım..
Ne için kullanılıyo acababende kullandım..
selam canım çok sevindim inşallah sorunsuz devam eder hamileliğincanım yasın çok genç moralini bozma ben 32 yaşımda öğrendim amh 0.16 fsh24 ilk gitiğim doktorda benim moralimi bozmuştu ama ben o doktora inat hiç vazgeçmedim her ay yumurta takibi yaptırdım iki faklı merkez değiştirdim son gitiğim merkezde 5 sene tüp bebek macerası sonrası hamiş kaldım şuan 37 yaşımdayım canım inş sağlıklı devam eder kuacağımada alırım..
Canım tedavilere başlayınca incir kuru yaptım ise yaradı sonraki tedavilerimde incir bir gece saf zeytinyağında bekleyip sabah aç karnına yedim saf arı sutu kullandım saf poleni bala karıştırıp yedim vitamin hapkari verdi doktorum onları duzenli kullandim..ot mot kaynatıp içmedim canım midem hasas icemiyorum..doktorum sağolsun tedavisi ise yaradı Allahım yazmış çok sukur 5 yıl çok mücadele ettim..ALlahim dualarimi kabul etti..selam canım çok sevindim inşallah sorunsuz devam eder hamileliğin
benim gibi olanlar hamile kalınca çok daha seviniyorum
neler yaptın anlatsana
Ne güzel. Hamile misin?Canım tedavilere başlayınca incir kuru yaptım ise yaradı sonraki tedavilerimde incir bir gece saf zeytinyağında bekleyip sabah aç karnına yedim saf arı sutu kullandım saf poleni bala karıştırıp yedim vitamin hapkari verdi doktorum onları duzenli kullandim..ot mot kaynatıp içmedim canım midem hasas icemiyorum..doktorum sağolsun tedavisi ise yaradı Allahım yazmış çok sukur 5 yıl çok mücadele ettim..ALlahim dualarimi kabul etti..
senin adına çok sevindim cnm..bebeğin doğdumu kızmı oğlanmı ?allah sağlıklı,ömür,hayırlı evlat omasını nasip etsin inş.Canım sakin ara verme hangi yumurtan seni anne edicem bilemesin ben dile kolay 4 sene her adete mutlaka yumurta kontrolümu yaptırdım ve sonuç hayaldi gerçek oldu canım sakin ümitsiz olma eşim de bende hiç vazgeçmedik..tedavilerim için ise girdim Allaha çok sukur dualarinizi kabul etti eskiler bilir beni canım burda gözyaşları ile yazdığım günleri..Allaha zor bisey yok yeterki ol desin..
doktorunuz kimdi? çok sevindim işe yaradığına..allahım bizlerede nasip etsin inş.Canım tedavilere başlayınca incir kuru yaptım ise yaradı sonraki tedavilerimde incir bir gece saf zeytinyağında bekleyip sabah aç karnına yedim saf arı sutu kullandım saf poleni bala karıştırıp yedim vitamin hapkari verdi doktorum onları duzenli kullandim..ot mot kaynatıp içmedim canım midem hasas icemiyorum..doktorum sağolsun tedavisi ise yaradı Allahım yazmış çok sukur 5 yıl çok mücadele ettim..ALlahim dualarimi kabul etti..
ee hazır büyümüşken toplasalar olmuyomu ?Bugün tüp bebek icin iğne tedavisine baslicak tim adeti. Günü olmasına rağmen yumurtalarum çok büyümüş 3.günü küçük olması gerek ben onu iğneler le Bu kadar büyütmem lazımdı muhtemelen bu ay tüp bebek olamaz dedi benim gibi yumurtası 3.günü büyüyen varmı bal polen karisimi yemis tim acaba o yapmus olabilirmi benim yumurtalik rezervi 0.12 eşimdede sperm düşüklüğü var artık şaşırdım çok bunaldim
maşallah cnm 4+2 süper..inş.sağlıkla büyürler.gittinmi kontrole nasıl gidiyormuş ?Ben çarşamba günü gittim muayene oldum 4 bi tarafta 2 bir tarafta yumurta var dedi.İlk tedavimde Gonalf ve merional vermişti şimdi fastimon 150 ve merional 300 verdi daha iki gündür iğneleri olmaya başladım p.tesi günü muayene var. Bakalım hayırlısı aslında bende çok hazır değildim aynı şeyleri yaşamak ve sonucun negatif olması çok üzdü ama aileler çok destek oldular hem maddi hem manevi o yüzden devam etmek istedim.Bence sende kendini hazır hissettiğinde başla ama çok ara verme üzerine gitmek gerekiyormuş .
tedavinin kaçıncı günündesin şimdi cnmArkadaşlar merhaba,umarım herkes iyidir. benim şuan 2 tedavim birşey sormak istiyorum benim E2 bugün 1,217 çıktı Progesteron 0,852 çıktı bu sonuçlar normal mi ?
Ne güzel hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin hazırlık döneminde neler kullandınız takviye olarakMerhaba arkadaşlar bu gruba güzel bir haber yazmak banada nasip oldu çok şükür.Ben 2011 yılında evlenir evlenmez Bebek sahibi olmak istedim herşeyim normal olmasına rağmen 1 sene olmadı meğer sorun eşimdeymiş sperm sayısı az ve morfoloji düşüktü.Tüp bebek dediler peki dedik bu seferde ne öğrenelim 27 yasındayım ama amh 0.17 yumurta çıkmıyor sol tarafta hele hiç yok velhasıl kelam 6 defa bir tek yumurtanın peşinde tüp bebek yaptık tutmadı. 2 tüp bebek denemesinde yumurta döllenmedi embriyo olamadı hatta havuz bile yaptık 3 ayda toplam kalitesiz 2 yumurtam oldu vs 5 yıl uğraştım donasyonun ucundan döndüm. 4 denemeyi Memorial Cem Demirel'de 1 tane Liv Hospital de 1 tanede Zeynep Kamilde yaptım (Livdeki ve Zeynep Kamilde embriyo oluşmadı) Nisan ayında yine Cem beye gittim olacak dedim peşinizi bırakmayacağım beni en iyi siz anlarsınız dedim gittim 4 tane yumurta bize göz kırptı tabiki bu arada 2011 de normal olan fsh ımda yükseldi arkadaşlar o kadar rahat O kadar huzurluydum ki hiç bir şeyi kafama takmadım vee 2 yumurtam kaliteli bir şekilde döllendi süperdi ilk defa bu seferde prolaktin hormonum yüksek çıktı doktorum riske atmayalım donduralım mayısta transfer edelim dedi.Veeee ben hamileyim Hala inanamasamda hamileyim.Lütfen umudunuzu kaybetmeyin.Farklı olarak ne mi yaptım hiç kafama takmadım evde 1-2 gün dinlendim işe gitmedim ama gezdim tozdum misafir ağırladım herkes yapıp getirdi birşeyler kahve yaptım çay demledim vs vs evet kaygılandım korktum 1-2 gün ara ara ağladım ama eskiye oranla cooook rahattım.Dilerim rabbim herkese bu duyguyu tattırsın.Sevgilerime
Teşekkür ederim hiç birşey yapmadım Can'ım sadece folik asit kullandım birde cok kilo almıştım sağlıklı beslendim diyetisyene gittim 7 kilo verdim 75 kilodan 68 e düştüm aslında dahada vermeliydim hamilelik dönemindede diyetisyene gitmeye devam edeceğimNe güzel hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin hazırlık döneminde neler kullandınız takviye olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?