Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım yasın çok genç moralini bozma ben 32 yaşımda öğrendim amh 0.16 fsh24 ilk gitiğim doktorda benim moralimi bozmuştu ama ben o doktora inat hiç vazgeçmedim her ay yumurta takibi yaptırdım iki faklı merkez değiştirdim son gitiğim merkezde 5 sene tüp bebek macerası sonrası hamiş kaldım şuan 37 yaşımdayım canım inş sağlıklı devam eder kuacağımada alırım..

evet bazı doktorlar çok acımasız . ağlamaktan canım çıktı doktor hiç teselli etmedi . inşallah olumlu bir sonuç alırım bende . hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin Allahım

Arkadaşlar merhaba,umarım herkes iyidir. benim şuan 2 tedavim birşey sormak istiyorum benim E2 bugün 1,217 çıktı Progesteron 0,852 çıktı bu sonuçlar normal mi ?

selam canım çok sevindim inşallah sorunsuz devam eder hamileliğin
benim gibi olanlar hamile kalınca çok daha seviniyorum
neler yaptın anlatsana

selam canım çok sevindim inşallah sorunsuz devam eder hamileliğin
benim gibi olanlar hamile kalınca çok daha seviniyorum
neler yaptın anlatsana
Canım tedavilere başlayınca incir kuru yaptım ise yaradı sonraki tedavilerimde incir bir gece saf zeytinyağında bekleyip sabah aç karnına yedim saf arı sutu kullandım saf poleni bala karıştırıp yedim vitamin hapkari verdi doktorum onları duzenli kullandim..ot mot kaynatıp içmedim canım midem hasas icemiyorum..doktorum sağolsun tedavisi ise yaradı Allahım yazmış çok sukur 5 yıl çok mücadele ettim..ALlahim dualarimi kabul etti..

Ne güzel. Hamile misin?

senin adına çok sevindim cnm..bebeğin doğdumu kızmı oğlanmı ?allah sağlıklı,ömür,hayırlı evlat omasını nasip etsin inş.
ama benim yumurtam boş çıkdı .yine öyle çıkarsa diyede korkuyorum..gerçekten çok zormuş bu süreçler..1 yılı geçgindir bende sürekli gittim.önceki yılların aşılamalarını saymıyorum bile..

doktorunuz kimdi? çok sevindim işe yaradığına..allahım bizlerede nasip etsin inş.

ee hazır büyümüşken toplasalar olmuyomu ?

maşallah cnm 4+2 süper..inş.sağlıkla büyürler.gittinmi kontrole nasıl gidiyormuş ?

Herkeze günaydın şimdi muayeneden çıktım 2 bi tarafta 1 bi tarafta varmış biraz canım sıkıldı ilaçları bekliyorum iğnelere başlıcam bu gün

Merhaba arkadaşlar bu gruba güzel bir haber yazmak banada nasip oldu çok şükür.Ben 2011 yılında evlenir evlenmez Bebek sahibi olmak istedim herşeyim normal olmasına rağmen 1 sene olmadı meğer sorun eşimdeymiş sperm sayısı az ve morfoloji düşüktü.Tüp bebek dediler peki dedik bu seferde ne öğrenelim 27 yasındayım ama amh 0.17 yumurta çıkmıyor sol tarafta hele hiç yok velhasıl kelam 6 defa bir tek yumurtanın peşinde tüp bebek yaptık tutmadı. 2 tüp bebek denemesinde yumurta döllenmedi embriyo olamadı hatta havuz bile yaptık 3 ayda toplam kalitesiz 2 yumurtam oldu vs 5 yıl uğraştım donasyonun ucundan döndüm. 4 denemeyi Memorial Cem Demirel'de 1 tane Liv Hospital de 1 tanede Zeynep Kamilde yaptım (Livdeki ve Zeynep Kamilde embriyo oluşmadı) Nisan ayında yine Cem beye gittim olacak dedim peşinizi bırakmayacağım beni en iyi siz anlarsınız dedim gittim 4 tane yumurta bize göz kırptı tabiki bu arada 2011 de normal olan fsh ımda yükseldi arkadaşlar o kadar rahat O kadar huzurluydum ki hiç bir şeyi kafama takmadım vee 2 yumurtam kaliteli bir şekilde döllendi süperdi ilk defa bu seferde prolaktin hormonum yüksek çıktı doktorum riske atmayalım donduralım mayısta transfer edelim dedi.Veeee ben hamileyim Hala inanamasamda hamileyim.Lütfen umudunuzu kaybetmeyin.Farklı olarak ne mi yaptım hiç kafama takmadım evde 1-2 gün dinlendim işe gitmedim ama gezdim tozdum misafir ağırladım herkes yapıp getirdi birşeyler kahve yaptım çay demledim vs vs evet kaygılandım korktum 1-2 gün ara ara ağladım ama eskiye oranla cooook rahattım.Dilerim rabbim herkese bu duyguyu tattırsın.Sevgilerime

Ne güzel hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin hazırlık döneminde neler kullandınız takviye olarak

Merhaba arkadaşlar bu gruba güzel bir haber yazmak banada nasip oldu çok şükür.Ben 2011 yılında evlenir evlenmez Bebek sahibi olmak istedim herşeyim normal olmasına rağmen 1 sene olmadı meğer sorun eşimdeymiş sperm sayısı az ve morfoloji düşüktü.Tüp bebek dediler peki dedik bu seferde ne öğrenelim 27 yasındayım ama amh 0.17 yumurta çıkmıyor sol tarafta hele hiç yok velhasıl kelam 6 defa bir tek yumurtanın peşinde tüp bebek yaptık tutmadı. 2 tüp bebek denemesinde yumurta döllenmedi embriyo olamadı hatta havuz bile yaptık 3 ayda toplam kalitesiz 2 yumurtam oldu vs 5 yıl uğraştım donasyonun ucundan döndüm. 4 denemeyi Memorial Cem Demirel'de 1 tane Liv Hospital de 1 tanede Zeynep Kamilde yaptım (Livdeki ve Zeynep Kamilde embriyo oluşmadı) Nisan ayında yine Cem beye gittim olacak dedim peşinizi bırakmayacağım beni en iyi siz anlarsınız dedim gittim 4 tane yumurta bize göz kırptı tabiki bu arada 2011 de normal olan fsh ımda yükseldi arkadaşlar o kadar rahat O kadar huzurluydum ki hiç bir şeyi kafama takmadım vee 2 yumurtam kaliteli bir şekilde döllendi süperdi ilk defa bu seferde prolaktin hormonum yüksek çıktı doktorum riske atmayalım donduralım mayısta transfer edelim dedi.Veeee ben hamileyim Hala inanamasamda hamileyim.Lütfen umudunuzu kaybetmeyin.Farklı olarak ne mi yaptım hiç kafama takmadım evde 1-2 gün dinlendim işe gitmedim ama gezdim tozdum misafir ağırladım herkes yapıp getirdi birşeyler kahve yaptım çay demledim vs vs evet kaygılandım korktum 1-2 gün ara ara ağladım ama eskiye oranla cooook rahattım.Dilerim rabbim herkese bu duyguyu tattırsın.Sevgilerime
Ne güzel hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin hazırlık döneminde neler kullandınız takviye olarak
Teşekkür ederim hiç birşey yapmadım Can'ım sadece folik asit kullandım birde cok kilo almıştım sağlıklı beslendim diyetisyene gittim 7 kilo verdim 75 kilodan 68 e düştüm aslında dahada vermeliydim hamilelik dönemindede diyetisyene gitmeye devam edeceğim

merhaba arkadaşlar ,
28 yaşındayım 3 yıllık evliyim ..
6 yıldır çikolata kistim var 3,5 cm .. sol overde..
1 yıl 9 aydır yumurtalık rezervmin düşük olduğunu bilyordum doktorumda ısrarla tüp bebek diyordu ama ben yaptırmadım
2015 yılının kasım ayından beri 4 defa çatlatma iğnesi yaptırdım tutmadı
bu arada eşimde de sperm sayı vs sıkıntılar çıktı onu hallettik çok şükür..

bu arada ben sürekli amh vs baktırdım amh hep düşüktü fakat fsh 5,5 düzeylerindeydi fakat bu son tahlilimde fsh seviyemde yükselmiş

şimdi size son değerlerimi yazacağım
çikolata kisti 3,5 cm

amh: 0,37
fsh : 9,33
lh:9 küsürlü birşey
prolaktın : 21
estradiol : 79

en son bugün gittiğim doktorum resmen yalvardı git tüp bebek yaptır dedi ...
resmen 2 yıldır bildiğim şeyi yeni öğrenmiş gibi hissettim ..

şimdi bende düşük rezervle tüp bebek savaşına girenlerden olacağım ,
ve hemen gittiğim ermeni hastanesinin karşındaki süleymaniye kadın doğum evine koştum
tüp bebek kısmına çıktım .. rapor çıkarmak için eşime spermiogram sırası aldım ..

28 mayısta gideceğim tatili iptal ettim , çünkü tüp bebek maddi manevi zorlayacak bizi ..

şimdi rapor çıkartmak , hızlı çıkartmak için uğraşacağım ..
ne yapabilirim bilmyirum spermiyogram 21 hazirana verildi acaba dışarıda yaptırık getirsek nasıl olur diye soracağım ?

inşallah bende buraya umut dolu bir yazı yazabilirim ...

gittiğim doktor bana ARET KAMAR ı tavsiye etti sizler hangi doktorlara hangi merkezlere gidiyorsunuz

RAPORLU OLARAK İLAÇLAR+TÜP BEBEK ÜCRETLERİ NE KADAR ACABA,

her tedavi farklı deyip te lütfen fiyat vermekten çekinmeyin
lütfen ödediğiniz raporlu tüp bebek ücretlerini yazarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…