Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Selam kızlar ,ben hep buralardayım,çok şükür iyiydik bugüne kadar ama bugün kanamam oldu .Bebek iyi ama riskli dönemdeyim 1 hafta rapor verdi Dr,30.haftayı atlatsak gerekirse doğurursun Dedi.en baştada böyle bir şey yasamıştım,inşallah devam etmez,tedaviye yeni başlayan ,devam eden arkadaşlarım burda çoğu arkadaş beni biliyor yaşadıklarımı, çok uzundu benim sürecimde,1,5 yıl sürdü tedavim,çok zordu çok...amh 0,42 fsh 22 lerdeydi en son .tek tek çıkan yumurtaların peşinden gittik bizde.ama hiç vazgeçmedim,vazgeçtiğim anlar olmadı değil,defalarca yıkıldım ama tekrar kalktım önce doktorum sonra sizler çok çok destek oldunuz bana,sabahlara kadar burdaydım.naçizane tavsiyem durumunuz ne kadar zor olursa olsun (ki benimki de gerçekten öyleydi,mucize oldu resmen...)tek yumurtayla ilk denememde geldi bebeğim,önce inanın Allah'a,kendinize ve doktorunuza...çok önemli bu.hepinizi çok seviyorum.güzel haberlerle gelirim inşallah yine.

Canım geçmiş olsun inşallah tam zamanına kadar bekler, acele etmez bebisin bol bol yat dinlen sakıncalı gidalardan uzak dur mesela hurma gibi. Bizlere ve kendine bol bol dua et allaha emanet ol

ee hazır büyümüşken toplasalar olmuyomu ?
Olmuuomus doğum kontrol hapı verdi onu kullaniyorum adet düzene girmesi için 3 aydır düzgün adet göremiyorum o yüzden tüp bebek 3 aydır ertelendi çok bunaldim 2 buçuk senedir uğraşıyorum olmasi için tam bu olacak diye beklerken hüsran allah sabır versin çokça onu istiyorum hiç kolay değil insanın başına gelmeyince bilemezmis

Canim öncelikle rahat ol bende ilk önce çok uğrastım benim eşimin değerleri çok düşüktü o yüzden çok tedavi gordu gerek özel gerek fakülte hastanelerinde en sonunda bendede sorun çiktu yumurtalik rezervi yok denecek gibi capada rapor çıkardık arat kamer hastanesine gidiyorum doktorum suzan gençsoy raporlu net 2 buçuk ilaçlar hariç benim ilaçlar 1000 lira tuttu ama 3 aydır oraya gidiyorum adet düzensizliği olduğu için doğum kontrol hapı kullanıyorum arkadaşımın tavsiyesiyle gittim şimdi maşallah 1 yaşında kızı var bende bu ay umutla bekliyirum allah bolca sabırlar versin

canım allah razı olsun verdiğin bilgiler için
şimdi kafamda deli sorular raporu çapa mı yoksa süleymaniye mi daha hızlı çıkarır acaba

canım allah razı olsun verdiğin bilgiler için
şimdi kafamda deli sorular raporu çapa mı yoksa süleymaniye mi daha hızlı çıkarır acaba
Valla canım iki taraftada sorun çıkarsa hemen rapor çıkarılır ilk benim eşimin spermleri çok düşüktü o yüzden ilaç tedavisi çok uzun oldu bana yumurtalik rezervi dediler ınanmadim özel hastanelere gityim yok öyle şey düzgün herseyin çocuğun olur dediler ama gerçekten sonuç capadaki doğruymus özel hastanelere boşuna gittim aylarca hüsran onlar olur dediler 2 buçuk senedir gitmediği doktor kalmadı capaya inanmamustim rezervi az deyince birakmistim ordaki tedaviyi 2 buçuk sene olmayinca anladım ki capa doğru soyluyo yumurtalik rezervi çok rapor hemen verdiler şimdi arat kamer hastanesine gidiyorum bu adeti bekliyirum tüp bebek icin ınsallah rabbim herkese sabır versin evlat sevgisini yaşatır ınsallah bizlere hepimize

Ah canim yaaa ....
Benimde amh hormonum 0.37 ve ben bunu 2 yildir biliyorum doktorum tesadufen ivf doktoru o bana defalarca soyledi bir an once tup bebek dusunmelisin diye ama ben bekledim ..simdi cok ani bir kararla rapor cikarmaya karar verdim benimde esim de sperm problemi vardi cozuldu sukur

Senin amh kacti ?

Sence benim degerime hemen asilama yapılmadan rapor verirlermi..

Pazartesiye randevu aldim capa infertilite kliniginden..

Bende kismet olursa aret kamar a yaptiricam arkadasim

Imsallah ikimizinde vesilesi olur

Aslında bende asilama düşünüyordum ama yaşım 33 vede 2 buçuk senelik evli olunca hiç korunmadik biz onuda goz önüne aliyolar acele et dediler bana çocuk istiyosan diye infertilite randevuya gittiğinde Eşinin de androlojiden muayene olmasını isticek ler bence sen şimdiden randevu al androlojiden sperm tahlili yapıcak lar sendende tahlil isticek ler onu dwgerlendiricekler ona göre tüp bebek yada asilama yaparlar benim eşim sigorta hiç sevmiyo du özel gitti 1 sene kadar dünya para hadi para gitsin zamana üzülüyorum bi halttan anlamadı larda para tuzağı capa herkese öneriyorum biz dedik ozelde tahlil yaptık onlarida istiyolar bakmak için mutlaka kendile laboratuar da yapılmasında istiyo benim rezerv 0.12 allahtan sabır istiyorum inan en önemlisi artık isyan eder olmuştum herkese veriyorsun bana niye vermiyorsun allah affetsin inan allah ol deyince olur cok sabır istiyorum calisiyodum işten ayrıldım isimde kariyerim çok iyiydi para pul inan çok özel gittık parayla da olmuyo vakti zamanı var tabi arada sabır isyan etmeden allah şu mübarek yüzü suyu hürmetine nasip etsin sakin olma deme allah vakti zamanını çok iyi bilir

arkadaşım ben aradım üroloji reandevusu al dedi telefondaki kişi bana
sonra bana geleceksin spermiogram günü vericem dedi..
şimdi baktım pazartesi androlojiye de yer kalmamış

pazartesi ben ve eşim 1 er saat arayla muayane olucaz çapa da

ben infertilite o üroloji

ama şimdi sen androoji diyorsun eee napcaz boşuna mı izin almış olacak

Yok canim siz gidin muayene olun capadaki numarayi mi aradıniz uroliji dedi benim eşim ozelde başka hastanelerde uroloji bölümüne gidiyodu ama capa her hastalığın alanı farklı olduğu için androlojiden istediler zaten sen gityiginde senin doktor dicek eşinde spermiogran yaptıracak androlojiden diye ben ilk gittiğinde kadın doğumdan almıştım randevu o zaman infertilite bilmiyodum dalını yani orda bütun hepsini hastalıkları ayirmislar siz yine gidin ama benim bildiğim öyle ama infertilite binasıyla androloji binası karşılıklı eşim oraya gidiyodu muayene ediyodu evet sonra sperm vermek için en alt katta randevu gün veriyolar zaten oraya gittiğinizde sizede söylerler dışardaki hastanelerde androloji hiç duymadım orda duydum onlarda bana biz bütün Branşları ayırdık çocuk için androloji kadın için infertilite dediler araştırma hastanesi olduğumuz için dedi

Memorial hastanesini tavsiye ediyor musunuz dondurulmuşlarda şansı arttırıyor galiba kafam çok karışık çok şey okuyorum hangisi en iyi yöntem bilemiyorum havuz yöntemide iyi gibi hayırlı olsun bu ara Allah çabanızın karşılığını vermiş

Can'ım seni görüyordum diğer formlardada hayırlı olsun inş Allah sağlıkla kucağına Alman'ı nasip etsin kısa bi özetini yazar mısın ne tavsiye ediyorsun bende tüp yapıcam kafam çok karışık

H Hytt Canim benim demek istedigim esim bosuna gitmis olmasin biz randevuyu urolojiden aldik internetten..
Telefondaki adam da oyle dedi diye hatırlıyorum uroloji den soermiyogram icin istek yapamazlarmi acaba ???
Esim bosuna urolojiye muayane olmak icin izin almasin
Direk androlojiye mi gitsek

Evet canim aynen biz ilk önce eşimle capadan uroloji ye gittık siz yanlış geldiniz androlojiye gidin dediler esin gitmesin derim aslında boşuna gitmesin sen androlojiden al randevu esine

Canim nasil oldun,insallah hersey yolundadir, rabbim ikinizi de korusun, dinlen bol bol gerekmedikce kalkma ve guzel guzel haberler ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…