- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
canım beni bekle bnde ay sonunda ordayım ..Geçen ay bi hafta erken adet oldum bu ayda bekliyom gelmiyor patliycam nerdeyse
4 gün oldu ara ara devam ,pazartesi gitçem tekrar kontrole,evet yatıyorum devamlıCanim nasil oldun,insallah hersey yolundadir, rabbim ikinizi de korusun, dinlen bol bol gerekmedikce kalkma ve guzel guzel haberler ver :)
Memorial hastanesini tavsiye ediyor musunuz dondurulmuşlarda şansı arttırıyor galiba kafam çok karışık çok şey okuyorum hangisi en iyi yöntem bilemiyorum havuz yöntemide iyi gibi hayırlı olsun bu ara Allah çabanızın karşılığını vermiş
Dış gebelik gecirdim ama kendiliğinden olan bi dış gebelikti benimkigünaydın arkadaşlar aranızda tüp bebek yaptırıp dış gebelik yaşayan var mı?
durumum net değil ama kasık ağrım var şüpheleniyorum son durumları yazarımDış gebelik gecirdim ama kendiliğinden olan bi dış gebelikti benimki
Allah korusun canım inşallah düşündüğün gibi değildir, allaha emenet oldurumum net değil ama kasık ağrım var şüpheleniyorum son durumları yazarım
raporu nasıl çıkarıyorsunuz ve neredenraporla ilaçlar 500-900 arası+ tüp 2500
raporsuz ilaçlar 1800 civarı+ tüp bebek 5500
Ah canim yaaa ....
Benimde amh hormonum 0.37 ve ben bunu 2 yildir biliyorum doktorum tesadufen ivf doktoru o bana defalarca soyledi bir an once tup bebek dusunmelisin diye ama ben bekledim ..simdi cok ani bir kararla rapor cikarmaya karar verdim benimde esim de sperm problemi vardi cozuldu sukur
Senin amh kacti ?
Sence benim degerime hemen asilama yapılmadan rapor verirlermi..
Pazartesiye randevu aldim capa infertilite kliniginden..
Bende kismet olursa aret kamar a yaptiricam arkadasim
Imsallah ikimizinde vesilesi olur
Ne yaptın bugün doktora gidicektin canımarkadaşım ben aradım üroloji reandevusu al dedi telefondaki kişi bana
sonra bana geleceksin spermiogram günü vericem dedi..
şimdi baktım pazartesi androlojiye de yer kalmamış
pazartesi ben ve eşim 1 er saat arayla muayane olucaz çapa da
ben infertilite o üroloji
ama şimdi sen androoji diyorsuneee napcaz boşuna mı izin almış olacak
selam ,ben de su an dış gebelik geçiriyorum doğal oldu ama ne zormus temmuzda tup bebek deneyeceğiz yeniden hcg sıfırlanmasını bekliyorum şimdi.Dış gebelik gecirdim ama kendiliğinden olan bi dış gebelikti benimki
tup bebek yaptırdıktan bir adet dönemi sonrası doğal hamile kaldım ilaçların tetiklediğini söyledi doktorumuz dış gebelik geçirdim sormak istediğin varsa yardımcı olurum.günaydın arkadaşlar aranızda tüp bebek yaptırıp dış gebelik yaşayan var mı?
Çok geçmiş olsun canım, senin kendiliğinden attı herhalde ben bi de ameliyat olmak zorunda kalmıştım çok zor gerçekten allah yardimcin olsunselam ,ben de su an dış gebelik geçiriyorum doğal oldu ama ne zormus temmuzda tup bebek deneyeceğiz yeniden hcg sıfırlanmasını bekliyorum şimdi.
evet cok şükür ,iğne yaptılar kendi düşüyor şimdi sana da büyük geçmiş olsun.Çok geçmiş olsun canım, senin kendiliğinden attı herhalde ben bi de ameliyat olmak zorunda kalmıştım çok zor gerçekten allah yardimcin olsun
Beta hcg değerin düşmeden birşey yapma bence vücudun toparlanması gerek bi de zaten doktora goruneceksin onun yaptığı tahliller olacak ona göre bazı seyler yapabilirsinbetülcüm hayt tohumuna ara vermiştim bu süreçte bugün yeniden başladım yarın da incir kürüme başlıycam doğru mu yapıyorum acaba tup bebeğe odaklandım bi şey yapmadan bekleyince sıkıntı basıyo bana :)
Arkadasim esimle sabahtan gittikNe yaptın bugün doktora gidicektin canım
Devlet hastanesinden cikariyorsun oku istersen bir onceki mesajimda yazdim..raporu nasıl çıkarıyorsunuz ve nereden
MerhabaGunaydin arkadaslar benim amh 0.92 çıktı 24 yasindayim aşlamada olur direk tüp bebekde deneyelim diyolar bu halde olupda nasil bi yol izlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?