Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba öncelikle çok teşekkür ediyorum Memorial de havuz işlemi benim yumurtalarım o aylarda çok iyi gelişmediği için başarılı olmadı ama daha sonrasındada yine Memorial de dondurulmuş yumurtalarla gebe kaldım Memorial i Doc Dr Cem Demirel'i tavsiye ederim ben yılmadan ona gittim devam ettim laboratuvar da Memorial de cok iyi Hakkı'nızda hayırlısı olsun dılerim en kısa zamanda hamile kalırsınız

Gunaydin arkadaslar benim amh 0.92 çıktı 24 yasindayim aşlamada olur direk tüp bebekde deneyelim diyolar bu halde olupda nasil bi yol izlenir

Ne yaptın bugün doktora gidicektin canım

arkadaşlar kafam allak bullak oldu tup bebek merkezine karar vermeye çalışıyorum antalya kemal ozgur ile istanbul memorial semra kahraman arasında kararsızım ,semra kahramanın sorunlu gebeliklerde başarılı olduğunu öğrendik her şeye ilaçlara tedavi planına kurul karar veriyormuş, dördüncü denemem olacak tabi istanbul daha maliyetli her şeyi göze alıp oraya mı gitsem yoksa uygulanacak prosedür aynı mı olur antalya daha rahat olacak bizim için orayı mı tercih etsem bilemedim.memorial i bilen orda tedavi gören var mı aramızda?

selam ,ben de su an dış gebelik geçiriyorum doğal oldu ama ne zormus temmuzda tup bebek deneyeceğiz yeniden hcg sıfırlanmasını bekliyorum şimdi.
Çok geçmiş olsun canım, senin kendiliğinden attı herhalde ben bi de ameliyat olmak zorunda kalmıştım çok zor gerçekten allah yardimcin olsun

betülcüm hayt tohumuna ara vermiştim bu süreçte bugün yeniden başladım yarın da incir kürüme başlıycam doğru mu yapıyorum acaba tup bebeğe odaklandım bi şey yapmadan bekleyince sıkıntı basıyo bana :)

Beta hcg değerin düşmeden birşey yapma bence vücudun toparlanması gerek bi de zaten doktora goruneceksin onun yaptığı tahliller olacak ona göre bazı seyler yapabilirsin

Ne yaptın bugün doktora gidicektin canım
Arkadasim esimle sabahtan gittik
Hic dusundugum gibi olmadi
Cok hizli sira geldi zaten randevu saatinden 20 dk erken gitmistik ki saatim geldiginde muayenem bitmisti bile
Ilk ivf muayenesini yapan bayan doktor nazik ve guleryuzlu idi.
Tahlillerimi not aldi
Hsg görüntülerimin tamamini istedi
Disarda yaptirdigim amh sonucunu not oldu
Adetin 3. Gunu yapilacak fsh lh prl ve e2 hormonlarini istek kagidina yazdi ve beni ugurladi.
Garibime giden ki forumdada okumustum her tahlilin orada yapilmasini isteyen capa sirf bence pahali diye Amh tahlili yapmiyor.
Forumda okumustum birine asilana falan yaptiktan sonra amh yapmislar cok sacma bosuna zaman kaybettirmisler benim ozeldeki doktorum ilk hareketi amh tahlili idi.
Neyse benim kisim rahat gecti

Sonrasinda Esim icin hemen urolojiye ciktik
Cabucak sira geldi ..Aslinda androloji olmaliymis ama uroloji doktoru tek sefere mahsus kan ve sperm tahlilinin girisini yapti. Bida and. Randevu al gel zor olurdu neyse doktor girisleri yapti
Hemen androloji ye indik istek kagidiyla 6 haz. Spermiyogram randevusu verdiler ..

Hastaneye giris 8.20 cikis 9.55 idi ve ilk part tamamlanmis oldu cok sukur ..

Kadin dogum doktoru istedigin bor hastaneden dahiliye ve psikiyatri den sagliklidir raporu al dedi 10 tane hastane aradim kiminde psikiyatri yok kimi rapor vermiyor ise baslama raporu disinda..

Yildim resmen ...neyse artik tek gunde ikisinide yine capa da halledicem insallah..

Esimin tahlil sonucu 10 haz gibi ciksa ben zaten adetin 3. Gunu yani 3 haz da kan vericem ayni gun cikicak.. Yani biz 10 haziran cuma gunu kismetse butun verileri toplamis olucaz..

Muayene tahliiler saglik raporu vs ..
Artik is sanirim kurula kalacak...
Doktor da amh dusuk oldugu icin rapor hizlanabilir dedi ama kesinlik vermedi..

Hayirlisi rabbimden..

Iyiki suleymaniye z.burnun u beklememisim
Orada prosedur cok
Ayrica spermiyogrami bile taaaaa 21 hazirana vermislerdi dusun yani temmuzda alamazdim ben o raporu ..
Tabi kismet insallah capa da basladigi gibi hizli biter

Uzun uzun yazdim ki merak eden arkadaslara da bilgi olsun

Gunaydin arkadaslar benim amh 0.92 çıktı 24 yasindayim aşlamada olur direk tüp bebekde deneyelim diyolar bu halde olupda nasil bi yol izlenir
Merhaba
Doktor adet ikinci gunu usg de antral folikul saysin cnm
Birkac ay ama fazla uzatma yumurta takibi+catlatma ignesi ovitrelle dene
Klomem+catlatma ignesi de olur ama tutmazsa zaman kaybetme ve hemen tup bebek icin dış heyet raporu cikar ve tup yaptir

Ben de ilk 0.90 di bekledim 2 yilda 0.32 ye düştü o nedenle cok bekleme

Ben daha bugun rapor icin kosturmaya basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…