Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem

Canim ben devlet hastanesinde yaptirdum tüp bebek icin tedavi görüyorum dedim sağlık raporu istiyolar dedim oda bi kaç rest yaptı kanda troitler filan sonra verdi pskologta vardı onada aynısını söyledim tüp bebek deyince zaten biraz ılımlı oluyolar ınsallah seninde bir an önce halledersin 3.günü adetin tahlil istemisler ya erken adet olursan randevu alamasanda git sen orda tahlil yapiyolar.benimde bütün adetin 3.günü tahlilleri yaptılar amh testi yapmıyoruz dediler dışarda yaptırdım sonra birakmistim orda tedaviyi 1 sene kadar 1 sene sonra gitiginde burda yapalim amh dediler dedim burda yapilmiuo diye biliyorum yok biz yapalım dedi yani ben 1 sene önce boşuna para verdim benim rapor biraz uzun sürdü ınsallah senin hemen sonuçlanır rezervi az olanlara tüp bebek diyolar sen yinede musait olduğunda pskolog dahiliye bölümünden al oda aradan çıksın dosya ekliyor lar tahlilleri le heyete gidiyo bütün hepsi 1 haftaya ariyolar heyetten cikti diye 15 güne de ankaradan ilaç raporu bekleniyor yani en fazla 2 ayda raporun çıkar insallah

H Hytt Anlamadim canim neden 2 ay...
Simdi ben bu cuma psikolog be dahiliye gidicrm rapor alicam esim de sonuclari 10 haziranda alacak. Benim tahlillerde 3 haz gunu cikacak zaten..

Biz hep haziran sonunalmis oluruz dedik

Sen hangi hastaneden rapor cikarttin

Allah hepimize yardim etsin

Canim sonuçlar çıktıktan sonra eğer doktor senin le eşinin doktoru normal yolla hamile kalamaz sonucunu verirlerse her ikiside sonuç vericek diyelim ikiside rapor vermek istediler o zaman heyete gidecek dosya bütün doktorlar kurul dan çıkacak yani 1 hafta içinde ariyolar sonra ankaraya gidiyo dosya 15 günde öyle bekleniyor bende capada cikarttim yani benim eşimden bi kaç defa sperm tahlili istediler ben her aksilige göre söylüyorum cunki kendini şartlarsan 1 ay içinde diye sinirlerin bozuluyo ben her gittiğimde işte bu ay sonuç Diyoken sonuca yaklasmisken 3ay bekledim hayırlısı hakkında tahlillerde sonra isticek ler galiba evraklar sen yinede nüfus müdürlüğünden 2ser adet eşinin adına ve senin adına nüfus kayıt örneği al zaten 6 ay geçerli oluyo o evrak 2 tane senin vesikalık resim vede sigorta varsa hangi kuruma bağlı ysa dokümanı al imzalı olarak sen bunlarda yap ben her gittiginde taksitle istediler her gittiğimde evrak eksik diye 3 ay uzadi bunları yaptir dosyaya koyuyolar zaten tahlil sonuçları çıktığında direk heyete gitsin çalıştığım için izin zor olur hepsini bi günde yap bence kafana takılan bişey olursa cevapların canım

evet cok şükür ,iğne yaptılar kendi düşüyor şimdi sana da büyük geçmiş olsun.
İğne yaptıklarında değeriniz kaçtı ve kaç haftalikti bende dış gebelik geçiriyorum iğne yapıldı bugün 4.gün kontrole gidiyorum ve hiç ağrım sizim ve kanamam olmadi

tup bebek yaptırdıktan bir adet dönemi sonrası doğal hamile kaldım ilaçların tetiklediğini söyledi doktorumuz dış gebelik geçirdim sormak istediğin varsa yardımcı olurum.
Çok geçmiş olsun dış gebelik zor bir durum. Benim değerlerim düşük, kimyasal da olabilirim, sağ kasık ağrım iki üç gün çok uzun süreli oldu ama iki gündür yok, 13. gün 13.7, 16. gün 16,8 dün akşam bir damla kan geldi sevindim ama şimdi yok, yarın kan vereceğim, düşük değerlerle dış gebelik olanlar da var, çok yüksek değerlerle olanlar da...

canım benim 42 ile başladı 300 lere yukdeldi ama artış çok dengesizdi önce ikiye katlayarak arttı sonra düştü ve tekrar arttı , iğne olduğumda 328 di değerim sonra yavaş yavaş düşmeye başladı ,sakın ihmal etme doktor kontrolunde ol değerin daha çok düşük ama dediğin gibi kimyasal da olabilir ,çok sinsi ilerliyor değerin düşse bile sıfırlanana kadar takip etmek gerekiyor düşün ben iğne olalı 15 gün oldu hala sıfırlanmadı, çok geçmiş olsun inşallah kolayca atlatırsın arkadaşım.

biz de sanıyoruz ki tahliller çıkınca hemen karar verilecek :/

peki arkadaşım sen hangi yılda çıkardın raporu ?
yani bu prosedürler hala devam ediyordur değilmi ?

birkaç şey soracağım ?
ssk dökümü bağlı blunduğumuz sgk müdürlüğünden mi alınması gerekiyor?
yani e-devlet çıktısı yeterli olmazmı ?

fotoğraflar ne için dahiliye ve psikiatri raporları içinmi yani yanımda götüreyimmi muayene ye giderken..

ilk sorular bunlar :)

Beta hcg değerin düşmeden birşey yapma bence vücudun toparlanması gerek bi de zaten doktora goruneceksin onun yaptığı tahliller olacak ona göre bazı seyler yapabilirsin
betül80 canım hangi tahlileri istiyorlar ilçedeyim su an çok imkanım da yok ,sıfırlandığında doktoro gitmeyi düşünüyorum hatırlıyor musun tahlilleri en azından yaptırıp giderim doktora gösteririm .

evet. kimyasal ise kalitesiz yumi diyeceğim ama dış gebelikse ne düşüneceğimi bilemiyorum
üzüldüm gerçekten geçen yazkı tüp bebek denememde benimde kimyasalla sonuçlanmıştı çok iyi anlıyorum seni ama inan bu da bir gelişme böyle böyle gelecek bebişler inşallah,doktora bugün gideceksin sanırım kan verecek misin? kendini belli eder sanki kanda

kimyasal için doktorun ne demişti peki, benim yumiler başta çok küçüktü, biraz daha büyük oldukları bir ay mı denenmeliydi diye düşünüyorum, her ay kalite farklı oluyormuş, her ay takip edilip uygun bir ay seçilse sonuç daha iyi olmaz mı?

Çok aceleci gördüm seni her doktorun tahlil anlayışı farklı ne yazıkki bi de muayene edip ona göre tahlil vs istiyor acele etmeni anlıyorum ama yapacak pek bişey yok dolabı bi karistirayim bakayım bulabilirsem mesaj atarım

kimyasalda herkese olabilir dedi doktorum ankarada iyi de bir doktordu hatta sekiz hücreli kaliteli iki embriyo transfer edilmişti ikizdi önce biri sonra diğeri düştü kimyasal dendi ,uygun ay konusunda ben de senin gibi düşünüyorum çünkü bu kimyasaldan sonraki tüp bebek denemesinde ki o da bu yıl subat ayındaydı ,doktorum aynıydı ve benim o ay yumurtam çok azdı tek yumurtayla yaptı tup bebeği bizde bir öncekinden umutlanıp her şeyi doktorumuza bıraktık hiç tutunmadı bile olmadı takip edip daha uygun bir zaman kollanmalı diye düşünüyorum canım.

aynen ya sorma çok da haklısın, ama benim durumum biraz farklı ilçede öğretmenim ve burda hiç imkanım yok yaz tatili ve subat tatili dışında cok sansım olmuyor bu yaza hazırlanıyorum,hatta istanbul ya da antalyada deneyeceğim bu sefer kalacak yer ve benim hazır olmam lazım ve hiçççç rahat ve geniş biri de değilim panik oldum sanırım sen öyle yazınca bi dur dedim kendime :) önce dış gebeliği halletmem lazım.

önce birinin sonra birinin düştüğü nasıl anlaşıldı değerlerden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…