Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

önce birinin sonra birinin düştüğü nasıl anlaşıldı değerlerden mi?
evet ilk testimiz yuksekti sonra bir hafta cok yogun kanamam oldu kanama durdu , değerler normal iki kat artmaya başadı taki 6 hafta 5 günlük olana kadar,keseyi görmeye gideceğimiz gün yine kanama ve değerlerim düşmeye başladı.

Allah yaşatmasın tekrar, sağlıkla nasip etsin, çok ilginç geldi bana...

Allah yaşatmasın tekrar, sağlıkla nasip etsin, çok ilginç geldi bana...
amin inşallah hepimize sağlılklı hayırlısını nasip etsin, inan bize de çok ilginç gelmişti benimle beraber tedavi gören aynı merkezde bayanın ikizdi biri tüpde diğeri rahimdeydi neler var neler bayan hem dış gebelik geçiriyordu hem rahimde bebeği vardı bence en ilginci buydu sonra ne yaptı bilmiyorum .

haklısın Allah yardımcımız olsun... kaliteyi %80 yumurta, %20 sperm belirliyormuş galiba, benim iki küçük yumi vardı, eşimin sperm sayısı sınırdaydı 16 milyon, acaba diyorum dna hasar testi yapılsa daha mı iyi olurdu...

farklı yontemlere yönelmekte fayda var tabi yeniden aynı şekilde tüp bebek yaptırmıycam ben kromozom testi verdik şimdi mesala yeniden rahim filmi çektircem daha iyi bir merkeze gitcem ,arkadaşım senin için nasıl rahat edecekse ,hiç soru işareti kalmadan acaba yapsamıydım demeden ilerle bence ,üç defa aynı yöntemle oldu benim şimdi farklı testlerde şifa arıyacağım inşallah...

Canim bu sene Şubat ayında alfim raporu ssk dokümanı 2 ser adet alicaksin imzalı olarak nereye bağlıysa o kurumdan alicaksin resim dosyaya koyuyolar 2 tane capada.eşinin doktoruna söyleyin androloji den doktorun yazısı olmasi gerek

Canim ben sana bunu yolladım bak bunların hepsini istiyolar demek istedim buydu senin tahliller en sonra bunları isticek o yüzden Hsg filmi sonucu yazıyo ya onu fotokopisi filan zaten listede yazıyo canım capada yapılacak presedür bende tahlil den sonra oh rapor alırım derken bunlar çıktı istersen sonuçları gösterdiğini onlara sor istersen cikart ekranları zaten 6 ay geçerli oluyo evraklar yani boşuna olmaz ben senin işin hızlansin diye istiyorum tamam gusel hastane ama insanı oyaliyo gibi geliyo yani insan uzun süre bekleyin ce neticeye beklerken zaman geçmiyo allah yardım etsin hepimize

allah bin kere razı olsun arkadaşım senden.. .
ne güzel yardımcı oluyorsun valla
gönlündeki nasip olsun hayırlısı ile sana da ..

bende senin yazını okuduktan sonra sabah aradım çapa yı..
kadın bana acele etmeyin zaten tahliller çıkıp dosyan oluşturulduğunda sana evrak listesini vericez dedi ..

ayrıca ben özellikle ssgk hizmet dökümü için sgk müdürlüğüne gitmeme gerek varmı dedim
hayır yok e-devletten çıkar getir dedi
zaten evrakların hiçbirini söylemedi sen tahlilleri tamamla listeyi öyle vericez dedi ..

son olarak kurul 2 haftada bir toplanıyor muş yaz aylarında
her hafta kurul olmıcak herşeyin bitmesi 1,5 ayı bulur dedi.

ama şimdi ben bu listeye göre herşeyi hazır edicem allah razı olsun senden

Evet tahlilleri verdiğinde bunlarda ver bence direk heyete gitsin tahlilleri verdiğinde ne gerek bi daha bunları yapıp işten izin alip bi daha is zaman herseyden önce biz zamanla yarışıyoruz insan yasamayinca bilmiyo olsun hemen olsun diye bekliyo allah dağına göre kar veriyo allah çok sabır versin inşallah seninde yüzün güler

normalmi hamile kalmıştınız ?

tüp bebekmiş..3 defa ardı ardınamı denediniz ? nerede yaptrmıştınız ?

CANIM BUGÜN NÜFUS MÜDÜrlüğüne gittim ..

eşim ve kendim için vukuatlı nüfus kayıt örneği çıkrdım .. ama 2 adet vermediler..
sonra hastaneyi aradım fotokopi çekip getirirseniz olur dediler
sgk hizmet dökümü zaten internetten çıktısını alabiliyormuşum onu da çıkarttım 2 adet
evde 2 adette fotoğraf buldum ..

pazartesi günü dahiliyeden sağlıklıdır raporu almaya çapaya gidicem ../ dışarda başka işlerimde var onu da çıkarıcam aradan

yüksek ihtimalle perşembe günü adetin 3. günü olacak tahlil vermeye randevusuz gidecekmişim zten
perşembe tahlile gittiğimde psikiyatriye de randevulu gidip o raporuda halledicem inşallah ..

ve tüm evraklarım perşembe tamamlanmış olacak allahın izni ile senin listene göre...

sadece kalan ; 6 haziranda eşim spermiyogram verecek .... onun sonucu ve doktor raporu olacak..

sen hatırlıyormusun ne zaman çıktı spermiyogram yani kaç günde ?

1 gün sonra cikiuo canım eşinin sonucu hadi hayırlısı olsun bak o listede esin için 1.sırada değerlendirme yazısı onuda esin alacak doktorundan mutlaka önemli oda

1 gün sonra cikiuo canım eşinin sonucu hadi hayırlısı olsun bak o listede esin için 1.sırada değerlendirme yazısı onuda esin alacak doktorundan mutlaka önemli oda
Aa cok iyiymis 1 gunde cikmasi... Allah yardim etsin insallah tum ugrasanlara...seninle ozelden de yazisalim canim

Aa cok iyiymis 1 gunde cikmasi... Allah yardim etsin insallah tum ugrasanlara...seninle ozelden de yazisalim canim
Olur canim neden olmasın biz elimizden geleni yapıyoruz allah nasip etmedikçe olmuyo tabi nasip içimizde o sevgi çocuk evlat sevgisi çok başka mis süt kokulu evlatlarimiz isteyen herkese veriri ınsallah bende bu adeti bekliyorum tüp bebek icin 3 aydır rapor aldım doktorum uygun gormuyo allah bildiği var hep hayırlısı ni istiyoruz niye olmuyo diye artık bunaldim bunada Hayır var diyorum allah herkese hayırlı evlat bebekler versin canim

Amin amin arkadasim allah dileyen herkese nasip etsin insallah

Bir haftanın sonunda nihayet adet oldum, doktoruma da göründum 15 gün sonra tekrar göreyim dedi bu ayida pas geçtik galiba R Realist-20 sen nasılsın var mi bi gelişme

naber cnm?nasilsin? Sana bisey sorcaktim. Benim ilk defa reglimde sekme oldu ve kahverengi akintiyla beraber bir turlu sokulemedim. Zannedersem seninde oyle bisey olmustu?Tavsiye edecegin bisey varmi? Heryerim sisti ama maalesef gelen giden yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…