Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Arkadaşlar merhaba,benim ikinci tedavimde maalesef hüsranla sonuçlanmış bulunuyor Çok üzgünüm ve moralim çok bozuk.Kendimi çok kötü hissediyorum. 2 adet 8 hücreli 1 tanesi 1.kalite bi tanesi 2 kalite transfer yapıldı olmadı.Olmayınca olmuyor.

geçmiş olsun arkadaşım ,
rabbimizin bir bildiği vardır ..
nasip kısmet , hep hayırlısını ,sağlıklısını ,uzun ömürlüsünü dileyelim ..

hangi merkezde yaptırdın.?
sıkıntı neydi neden tüp bebeğe gittiniz?

Teşekkür ederim. Evet hep hayırlısını istedim. Benim yumurta rezervlerinde sıkıntı var. Tüp merkezinde değil özel hastanede yaptırdım medistate kavacıkta. İlk denemeyi mart ayında yaptırdım bir ay mola vermiştim 17 mayısta 2.transferim yapıldı. h.sonu test günümdü olmadı yine

ah canım yaaa rabbim yardımcımız olsun ..
benimde rezerv 0,37 :/
rapor çıkartmaya çalışıyorum
sonra malum tüp bebek merkezlerinin yolunu tutucam

nasip etmiş ise mevla el getirir yel getirir sel getirir...
nasip etmemiş ise mevla el götürür yel götürür sel götürür..

o yüzden nasibimiz de varsa çağırmasakta gelecektir..

rabbim içini ferahlatsın

Teşekkür ederim desteğiniz için. Allah,aynı kaderi paylaşan herkesin yardımcısı olsun.

Teşekkür ederim desteğiniz için. Allah,aynı kaderi paylaşan herkesin yardımcısı olsun.
Canım transfer öncesi vitamin hapları, rahim filmi ,hormon testi yapilmismiydi tsh bakılmışmiydi..bence merkez çok önemli canım ben başka merkezde 4 tüp bebek negatif deňemem oldu merkez degistirdim pozitifi gordum..canım Allah sabır versin ağla üzül ama yine dimdik ayakta dur dua etmekten vazgeçme..Alllah uraslarimizin mukafatini veriyor çok sukur..madi durumun varsa asla vazgeçme benim gibi canım..

Folik sürekli kullanıyorum. 1 aylık molada biosteron kullandım.Vitanin olarak başka bişi kullanmadım. Benim sol tüpüm tıkalı rahim filmi çekilmiştim. Hormon testi, tsh, fsh amh hepsi yapıldı. Teşekkür ederim desteğinizi için.İnşallah bizde gülenlerden oluruz inancımı hiç kaybetmiyorum.İnşallah sizin hamileliğiniz sorunsuz devam eder ve sağlıkla kucağınza almak nasip olur.

Canım d vitamin eksikliğinde tutnma olmuyor bunu çok araştırdım tsh transfer zamanındaki bakıldı tsh tutunma olmamasına büyük etken..ben uçy transfer öncesi benexol b12 ,elevit ,Qenzim10,devit3 kullandım..transferde tsh biraz yüksekti hap vermişti doktorum..inş dogalindan gelsin meleğin..benim rezervim yerlerdeydi ama Allahım ol deyince oluyor.doktorumada vesile oldu çok sukur..

Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.Bende bu ay takviye vitaminler kullanmayı düşünüyorum benim doktorum hiç öyle şeyler önermedi bana Siz hangi merkezde yaptırdınız.

Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.Bende bu ay takviye vitaminler kullanmayı düşünüyorum benim doktorum hiç öyle şeyler önermedi bana Siz hangi merkezde yaptırdınız.
Benim de amh 0.4 du rapor çıkartıp tüp bebek yaptirdim fakat dış gebelik oldu olumsuz olmasını tercih ederdim hala kurtulmuş değilim dış gebelikten o yüzden hiç üzülme

Canim cok ama cok gecmis olsun. Skma canini uzulme dicem ama havada kalacak biliyorum. Napalim kader boyleymis. Isimiz cok zor. Allhim hepimizin yuzune gulsun ins.

arkadaşım çok geçmiş olsun dua sabır bizler Allah a sığınıp yolumuza devam etcez ,ben üç defa denedim hep sil baştan dördüncüye hazırlanıyorum şimdi inan kendimden önce eşimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum,asla pes etmedim deli gibi spor yapıyorum iyi beslenmeye çalışıyorum her başarısız deneme bize yeni kapılar açıyor aslında,süreç zor Allah yardımcın olsun,bebeğine kavuşacaksın inşallah...

Çok geçmiş olsun Can'ım bidahakinde merkezini değiştir daha iyi olur belki bende sağlıklı beslenmeye çok önem veriyorum şimdi bol su vitamin polen yaza tekrar tüp düşünüyoruz Allah yardımcımız olsun

Desteğiniz için hepinize çok çok teşekkür ederim. Biraz dinlenmem lazım kendimi toparlamam gerekiyor sonra bakalım ne yaparım.. Allah hayırlı kapılar açsın hepimiz için.

Desteğiniz için hepinize çok çok teşekkür ederim. Biraz dinlenmem lazım kendimi toparlamam gerekiyor sonra bakalım ne yaparım.. Allah hayırlı kapılar açsın hepimiz için.
cnm cok gecmis olsun. Off insallah son negatifin olur. Nedeniyle ilgili bisey dediler mi?Hayir kaliteli hucrelermis de.Gerci benimde basima geldi. Allahim kucagimizi bos birakmasin insallah

canm geçen bende de düşük çıktı d vitamini sen neler yaptın onun için bu arada hayırlı olsun gebeliğin Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Ben devit3 kullandım canin Transfer soňrasinda solgarin d vitamini kullandirdi doktorum..pozitif sonuc alınca d vitamini kestirmisti..d vitamini eksikliğinde hamis kalmak zorlasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…