Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

cnm cok gecmis olsun. Off insallah son negatifin olur. Nedeniyle ilgili bisey dediler mi?Hayir kaliteli hucrelermis de.Gerci benimde basima geldi. Allahim kucagimizi bos birakmasin insallah
Amin inşallah Allah bu zorlu yolda herkesin yardımcısı olsun... Belli bir neden söylemiyor doktorum nedense ben soruyorum vücudumda ters giden bişiey mi var hayır yok dedi herşeyin dörtdörtlüktü. Adetin 2.günü tekrar gideceğim yüz yüze konuşacağım.

Ben devit3 kullandım canin Transfer soňrasinda solgarin d vitamini kullandirdi doktorum..pozitif sonuc alınca d vitamini kestirmisti..d vitamini eksikliğinde hamis kalmak zorlasiyor
Can'ım benimde kaliteli embriyo olmasına rağmen tutunmadı tiroit hormonum 4,5 çıktı iki ve altı olması gerekiyor hamilelik için ilaca başladım D vitamini eksikliğim var mı bilmiyorum ama kendiliğinden bu ilacı alsam kullansam olur mu acaba yaza kadar düzeltmem lazım kendimi

Canım benimde transferden 3 gun once tsh 4.,5 çıkmıştı tutmaz diye çok uzulmustum doktorum tsh için hap verdi transferden önce başladım hala kullanıyorum..tsh bakilmamismiydi transfer öncesi canım..

Canım benimde transferden 3 gun once tsh 4.,5 çıkmıştı tutmaz diye çok uzulmustum doktorum tsh için hap verdi transferden önce başladım hala kullanıyorum..tsh bakilmamismiydi transfer öncesi canım..
Bakılmıştı ama dr hiç bişe söylemedi biz tesadüfen başka bi dr a gösterdik o söyledi d vitamini de ilgimi çekti ona da başlamayı düşünüyorum

Bakılmıştı ama dr hiç bişe söylemedi biz tesadüfen başka bi dr a gösterdik o söyledi d vitamini de ilgimi çekti ona da başlamayı düşünüyorum
Canım doktorlara küçük sorunlar gibi görünüyor ama tutunmamasinin en büyük sebeplerinden biri diye düşünüyorum..sorumsuz doktorlar yüzünden hayalerimiz yıkılıyor benim baska merkezde 4 negatifim vardı benim sadece e2 ve progesteron hormonuma bakılıp transfer oluyordum..

cnm çok üzüldüm allah dayanma gücü versin.bende çok yaşadm böyle ..ayakta durmakta zorlanıyor insan.hep ağlamak istiyor..ama çare yok duadan başka .toparlanıp yeniden yoluna devam etmelisin..

cnm çok üzüldüm allah dayanma gücü versin.bende çok yaşadm böyle ..ayakta durmakta zorlanıyor insan.hep ağlamak istiyor..ama çare yok duadan başka .toparlanıp yeniden yoluna devam etmelisin..
Sanırım çok güçlü biri değilim tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum :/ o yüzden biraz molaya ihtiyacım var.
Ek takviye bişeyler yapmam lazım.Bilmiyorum beynim durmuş gibi.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Herkese merhaba ben de 3. Denememi Nisan Ayında yapmıştım maalesef tutmadı Amh çok düşük bende de, üstelik eşimin değerleri de düşük 3 Yıldır evliniz ve 1 Yıldır çocuk özlemi çekiyoruz, üstelik ailemize de söylemek istemedik. Çok üzülürler bir de onları üzmeyelim dedik . Her geçen gün bir Arkadaşımın daha hamile kaldığını öğreniyorum, onlar adına çok seviniyorum ama durumumu anlatmadığım için onların bu süreçlerinin herseyini onlarla yaşıyorum. Ve en rahatsız Olduğum konuysa genelde Büyüklerin,akrabaların hatta bazen en alakasız Kişilerin bebek yok mu? Düşünmüyor musunuz ? sorularına maruz kalarak, deyim yerindeyse kuyruğu dik tutmaya çalışmak.Umarım Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder

Canım benim seni merak etmiştim ondan girdim olumlu sonuç almayı en as senin kdar isterdim kuzum üzülme diyemem çok zor bir durum biliyorum ama allahın takdiri vakti gelmemiş demekki canım benim

Canım haberini yeni duydum senin adkna çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım :))

Canım benim seni merak etmiştim ondan girdim olumlu sonuç almayı en as senin kdar isterdim kuzum üzülme diyemem çok zor bir durum biliyorum ama allahın takdiri vakti gelmemiş demekki canım benim
biran önce toparlanıp bişeyler yapmam gerekiyor. Menopoza girerim diye korkum var.Benim işyerim çok stresli ve ben herşeyi kafaya takan biriyim olan bana oldu.En büyük etken stres diye düşünüyorum.Bilmiyorum...Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.İnşallah senden ve diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız da umudumuz devam eder.

güçlü değiliz ama güçlü olmaya çalışmalıyız..zamanımızda kısıtlı hadi zaman olsada baya bi uzaklaşsak.fsh yüksek,amh de düşük olunca hayat bize zaman bırakmıyor..düşünmemeye çalış.ek takviyeler bende kullandım tedaviye başladığımızda hormonlar süperdi.iğneleride çok düşük dozlarda kullandım.fakat olmadı yine .bu seferde yumurta boş çıkdı..ben merkez değiştiriyorum.istanbul aret kamara gidicem nasipse..bide orada şansımı denicem.beliki yine olmucak ama içimde kalmıcak .orada gitseymişim demicem..elimizden geleni yapıcaz takdir allahdan..

Kuzum iyi bak duruma bak benim daha transfer bile olamadı sen en asından transfere gidiyorsun belki rahimde sıkkmtı var ona bakılır üzülme önemli olan yumurtanın olması inşallah bu çabaların sonucunu alırız ben başlayamıyorum artık korkudan tedaviye ama allahım gğç versin yeter denemeye devam edeceğiz

o meneopoz korkusu bendede var.adetlerimde eskisine nazaran azaldı.çok korkuyorum.her adet oluşumda oh şükür diyorum..inş. menopoza girmeden sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inş.evet stresdende uzak durmalıyız mümkün olduğunca..

Evvet bayanlar, ben geldim topluluk içine karışmayi badiresiz atlattım çok şükür bu sefer soran olmadı umudu kestiler herhalde benden neyse ki çok moral bozukluğu yaşamadım darısı diğer toplanmalarin başına (sünnet, düğün vs ) Anna Karenina canım çok üzüldüm takdiri ilahi böyleymiş çok yıpratma kendini allahım bu günleri unuttursun inşallah hepimize

Ayın onunda gidicem ama saatte bi değişiklik yapmam gerekebilir sen ne zaman gidiyorsun
bende 8 haziran çarşamba öğleden sonra.. bu arada biz salı günü iğnelere başladık adetli değildim bugün kanamam geldi az az aradım sordum sıkıntı yok dediler.. kaan beyde kanaman oladabilir olmayadabilir demişti panik yapma dedi ama ağrılı oluyor..

Ay ne güzel bak ikinci tedaviye de baslamissin hayırlı olsun , ben daha baslayamadim bekliyorum

Ay ne güzel bak ikinci tedaviye de baslamissin hayırlı olsun , ben daha baslayamadim bekliyorum
saol canım hayırlısı bakalım sana da hayırlı olsun bakalım bundan kaç tane çıkıcak az gözüktü taslak ama önemli olan içinin dolu olması bebiş olarak annesine gelsin tutunsun bu defa geçen seferki iğneyle aynı değil gonaf verdi merionalle bir de pregly verdi geçen sefer bu yoktu. geçen sefer merionalle fostimon kullanmıştım. hayırlısı bakalım..sen şuan hangi ilaçları kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…