- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
Amin inşallah Allah bu zorlu yolda herkesin yardımcısı olsun... Belli bir neden söylemiyor doktorum nedense ben soruyorum vücudumda ters giden bişiey mi var hayır yok dedi herşeyin dörtdörtlüktü. Adetin 2.günü tekrar gideceğim yüz yüze konuşacağım.cnm cok gecmis olsun. Off insallah son negatifin olur. Nedeniyle ilgili bisey dediler mi?Hayir kaliteli hucrelermis de.Gerci benimde basima geldi. Allahim kucagimizi bos birakmasin insallah
Can'ım benimde kaliteli embriyo olmasına rağmen tutunmadı tiroit hormonum 4,5 çıktı iki ve altı olması gerekiyor hamilelik için ilaca başladım D vitamini eksikliğim var mı bilmiyorum ama kendiliğinden bu ilacı alsam kullansam olur mu acaba yaza kadar düzeltmem lazım kendimiBen devit3 kullandım canin Transfer soňrasinda solgarin d vitamini kullandirdi doktorum..pozitif sonuc alınca d vitamini kestirmisti..d vitamini eksikliğinde hamis kalmak zorlasiyor
Canım benimde transferden 3 gun once tsh 4.,5 çıkmıştı tutmaz diye çok uzulmustum doktorum tsh için hap verdi transferden önce başladım hala kullanıyorum..tsh bakilmamismiydi transfer öncesi canım..Can'ım benimde kaliteli embriyo olmasına rağmen tutunmadı tiroit hormonum 4,5 çıktı iki ve altı olması gerekiyor hamilelik için ilaca başladım D vitamini eksikliğim var mı bilmiyorum ama kendiliğinden bu ilacı alsam kullansam olur mu acaba yaza kadar düzeltmem lazım kendimi
Bakılmıştı ama dr hiç bişe söylemedi biz tesadüfen başka bi dr a gösterdik o söyledi d vitamini de ilgimi çekti ona da başlamayı düşünüyorumCanım benimde transferden 3 gun once tsh 4.,5 çıkmıştı tutmaz diye çok uzulmustum doktorum tsh için hap verdi transferden önce başladım hala kullanıyorum..tsh bakilmamismiydi transfer öncesi canım..
Canım doktorlara küçük sorunlar gibi görünüyor ama tutunmamasinin en büyük sebeplerinden biri diye düşünüyorum..sorumsuz doktorlar yüzünden hayalerimiz yıkılıyor benim baska merkezde 4 negatifim vardı benim sadece e2 ve progesteron hormonuma bakılıp transfer oluyordum..Bakılmıştı ama dr hiç bişe söylemedi biz tesadüfen başka bi dr a gösterdik o söyledi d vitamini de ilgimi çekti ona da başlamayı düşünüyorum
cnm çok üzüldüm allah dayanma gücü versin.bende çok yaşadm böyle ..ayakta durmakta zorlanıyor insan.hep ağlamak istiyor..ama çare yok duadan başka .toparlanıp yeniden yoluna devam etmelisin..Arkadaşlar merhaba,benim ikinci tedavimde maalesef hüsranla sonuçlanmış bulunuyorÇok üzgünüm ve moralim çok bozuk.Kendimi çok kötü hissediyorum. 2 adet 8 hücreli 1 tanesi 1.kalite bi tanesi 2 kalite transfer yapıldı olmadı.Olmayınca olmuyor.
Sanırım çok güçlü biri değilim tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum :/ o yüzden biraz molaya ihtiyacım var.cnm çok üzüldüm allah dayanma gücü versin.bende çok yaşadm böyle ..ayakta durmakta zorlanıyor insan.hep ağlamak istiyor..ama çare yok duadan başka .toparlanıp yeniden yoluna devam etmelisin..
Canım benim seni merak etmiştim ondan girdimArkadaşlar merhaba,benim ikinci tedavimde maalesef hüsranla sonuçlanmış bulunuyorÇok üzgünüm ve moralim çok bozuk.Kendimi çok kötü hissediyorum. 2 adet 8 hücreli 1 tanesi 1.kalite bi tanesi 2 kalite transfer yapıldı olmadı.Olmayınca olmuyor.
Canım haberini yeni duydum senin adkna çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım :))Canım d vitamin eksikliğinde tutnma olmuyor bunu çok araştırdım tsh transfer zamanındaki bakıldı tsh tutunma olmamasına büyük etken..ben uçy transfer öncesi benexol b12 ,elevit ,Qenzim10,devit3 kullandım..transferde tsh biraz yüksekti hap vermişti doktorum..inş dogalindan gelsin meleğin..benim rezervim yerlerdeydi ama Allahım ol deyince oluyor.doktorumada vesile oldu çok sukur..
Canım benim seni merak etmiştim ondan girdimolumlu sonuç almayı en as senin kdar isterdim kuzum üzülme diyemem çok zor bir durum biliyorum ama allahın takdiri vakti gelmemiş demekki canım benim
güçlü değiliz ama güçlü olmaya çalışmalıyız..zamanımızda kısıtlı hadi zaman olsada baya bi uzaklaşsak.fsh yüksek,amh de düşük olunca hayat bize zaman bırakmıyor..düşünmemeye çalış.ek takviyeler bende kullandım tedaviye başladığımızda hormonlar süperdi.iğneleride çok düşük dozlarda kullandım.fakat olmadı yine .bu seferde yumurta boş çıkdı..ben merkez değiştiriyorum.istanbul aret kamara gidicem nasipse..bide orada şansımı denicem.beliki yine olmucak ama içimde kalmıcak .orada gitseymişim demicem..elimizden geleni yapıcaz takdir allahdan..Sanırım çok güçlü biri değilim tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum :/ o yüzden biraz molaya ihtiyacım var.
Ek takviye bişeyler yapmam lazım.Bilmiyorum beynim durmuş gibi.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kuzum iyi bak duruma bak benim daha transfer bile olamadı sen en asından transfere gidiyorsun belki rahimde sıkkmtı var ona bakılır üzülme önemli olan yumurtanın olması inşallah bu çabaların sonucunu alırız ben başlayamıyorum artık korkudan tedaviye ama allahım gğç versin yeter denemeye devam edeceğizbiran önce toparlanıp bişeyler yapmam gerekiyor. Menopoza girerim diye korkum var.Benim işyerim çok stresli ve ben herşeyi kafaya takan biriyim olan bana oldu.En büyük etken stres diye düşünüyorum.Bilmiyorum...Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.İnşallah senden ve diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız da umudumuz devam eder.
o meneopoz korkusu bendede var.adetlerimde eskisine nazaran azaldı.çok korkuyorum.her adet oluşumda oh şükür diyorum..inş. menopoza girmeden sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inş.evet stresdende uzak durmalıyız mümkün olduğunca..biran önce toparlanıp bişeyler yapmam gerekiyor. Menopoza girerim diye korkum var.Benim işyerim çok stresli ve ben herşeyi kafaya takan biriyim olan bana oldu.En büyük etken stres diye düşünüyorum.Bilmiyorum...Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.İnşallah senden ve diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız da umudumuz devam eder.
Ayın onunda gidicem ama saatte bi değişiklik yapmam gerekebilir sen ne zaman gidiyorsunKanatsizkus canım sen irenbeye ne zaman gitceksin? hangi tarihte yani
bende 8 haziran çarşamba öğleden sonra.. bu arada biz salı günü iğnelere başladık adetli değildim bugün kanamam geldi az az aradım sordum sıkıntı yok dediler.. kaan beyde kanaman oladabilir olmayadabilir demişti panik yapma dedi ama ağrılı oluyor..Ayın onunda gidicem ama saatte bi değişiklik yapmam gerekebilir sen ne zaman gidiyorsun
Ay ne güzel bak ikinci tedaviye de baslamissin hayırlı olsunbende 8 haziran çarşamba öğleden sonra.. bu arada biz salı günü iğnelere başladık adetli değildim bugün kanamam geldi az az aradım sordum sıkıntı yok dediler.. kaan beyde kanaman oladabilir olmayadabilir demişti panik yapma dedi ama ağrılı oluyor..
saol canım hayırlısı bakalım sana da hayırlı olsun bakalım bundan kaç tane çıkıcak az gözüktü taslak ama önemli olan içinin dolu olması bebiş olarak annesine gelsin tutunsun bu defa geçen seferki iğneyle aynı değil gonaf verdi merionalle bir de pregly verdi geçen sefer bu yoktu. geçen sefer merionalle fostimon kullanmıştım. hayırlısı bakalım..sen şuan hangi ilaçları kullanıyorsun?Ay ne güzel bak ikinci tedaviye de baslamissin hayırlı olsun, ben daha baslayamadim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?