- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
Amin kuzum inşallah, bana kullandığım vitaminlere ek olarak sadece estofem yazdı günde iki kez başka da bişey yok, herhalde bu ay hicbisey yapmayacak kaan bey sadece kontrol ediyor.saol canım hayırlısı bakalım sana da hayırlı olsun bakalım bundan kaç tane çıkıcak az gözüktü taslak ama önemli olan içinin dolu olması bebiş olarak annesine gelsin tutunsun bu defa geçen seferki iğneyle aynı değil gonaf verdi merionalle bir de pregly verdi geçen sefer bu yoktu. geçen sefer merionalle fostimon kullanmıştım. hayırlısı bakalım..sen şuan hangi ilaçları kullanıyorsun?
estrofem bende kullandım günde 2 defa 10 gün sonra bıraktırdı belki sana da aynısını yaparAmin kuzum inşallah, bana kullandığım vitaminlere ek olarak sadece estofem yazdı günde iki kez başka da bişey yok, herhalde bu ay hicbisey yapmayacak kaan bey sadece kontrol ediyor.
Yaa olabilir valla peki 10 gün estofem kullandıktan sonra yumurta toplama yaptı miestrofem bende kullandım günde 2 defa 10 gün sonra bıraktırdı belki sana da aynısını yapar
Canım ben amh hiç olcturmedim ama yumurtalık rezervim düşük maalesefARKADAŞLAR HEPİNİZİN AMH - YUMURTALIK REZERVİ DÜŞÜK MÜ ?
evet benim ikisi de düşükARKADAŞLAR HEPİNİZİN AMH - YUMURTALIK REZERVİ DÜŞÜK MÜ ?
yok kız olur mu hiç vitaminlere hala devam...iğnelere başladık biz orda hemen kan değerlerimi istedi kaan bey kan değerlerine göre iğnelere başlattı...ben trasfer bayramdan sonra mı olur dedim. bana: yolumuz daha uzun bunları konuşmak için erken dediYaa olabilir valla peki 10 gün estofem kullandıktan sonra yumurta toplama yaptı mi
yok kız olur mu hiç vitaminlere hala devam...iğnelere başladık biz orda hemen kan değerlerimi istedi kaan bey kan değerlerine göre iğnelere başlattı...ben trasfer bayramdan sonra mı olur dedim. bana: yolumuz daha uzun bunları konuşmak için erken dedi
muayene etmeden bişey söylemiyor zaten..benim toplanır herhalde ama çarşamba belli olcak bizimde hakkımızda hayırlısı olsunamaaan ne bileyim bu ay yumurta toplama yapar miyiz dedim bilmiyorum iki hafta sonra tekrar bakicam dedi, ben de acaba bi ihtimal de olsa yumurta toplama yapabilir diye düşünmüştüm neyse hayırlısı artık, çok sağol canım
Canım ben amh hiç olcturmedim ama yumurtalık rezervim düşük maalesef
evet benim ikisi de düşük
Benimde düşük amh 0,98 ve tüp bebekte en zor guruba giriyoruzBenim de düşük
ultrasonda adetin 2-3 günü sağda antral 1-2 tane solda 2-3 tane çıkıyor sağ pek nadiren yumurtaya dönüşüyor genelde solda 1 tane yum oluşuyor ama solda da 3,5 cm çikolata kistim var zaten
amh 0,37
doktorunuz size nasıl tedaviler öneriyor
ben 6 aydır dhea kullanıyorum
şuanda tüp bebek raporu çıkarmaya çalışıyorum
6 aydır da deniyoruz olmuyor
3 yıllık evliyim
Canım tedavi doktordan doktora değişiyor bazı doktorlar bizim durumumuzda olan hastalara ilacsiz mini tüp bebek deniyorlar ve başarı oranı yüksek bazı doktorlar havuz yöntemi uyguluyorlar, önce yumurtaları toplayıp embriyo biriktiriyor, transferi öyle yapıyor. Allah iyi doktorlarla karsilastirsin hepimizi inşallahBenim de düşük
ultrasonda adetin 2-3 günü sağda antral 1-2 tane solda 2-3 tane çıkıyor sağ pek nadiren yumurtaya dönüşüyor genelde solda 1 tane yum oluşuyor ama solda da 3,5 cm çikolata kistim var zaten
amh 0,37
doktorunuz size nasıl tedaviler öneriyor
ben 6 aydır dhea kullanıyorum
şuanda tüp bebek raporu çıkarmaya çalışıyorum
6 aydır da deniyoruz olmuyor
3 yıllık evliyim
Amin Can'ım bir Zaman sonra insan kendi kendinin doktoru oluyor olmak zorunda kalıyor suistimale çok açık bir alanCanım tedavi doktordan doktora değişiyor bazı doktorlar bizim durumumuzda olan hastalara ilacsiz mini tüp bebek deniyorlar ve başarı oranı yüksek bazı doktorlar havuz yöntemi uyguluyorlar, önce yumurtaları toplayıp embriyo biriktiriyor, transferi öyle yapıyor. Allah iyi doktorlarla karsilastirsin hepimizi inşallah
Canim rapor 2 ay kadar surede cikiyor ozellikle amh dusuk olanlara hemen veriyorlarmizcanım benim de amh sana yakın yüksek değil sağ taraftan nedense benim olmuyor solda oluyor...bende 1 sene oldu bitiron dhea kullanıyorum biz rapor çıkartmadık özel gidiyoruz ünv.hastaneleri çok bekletiyor...biz 3,5 yıllık evliyiz...biz 1 senedir tüp bebekle uğraşıyoruz onun öncesi de normal doktorlar vs..hayırlısı olsun
Oncelikle amh tahlilini tekrarlamasnizi tavsiye ederim tek bir tahlile bagli kalmayin belki hir hata vardirKizlar selam. Bilgisi olan bana yazarsa sevinirim. ben en son amh imi olcturdugumde 0.19 du. Bu da gecen sene eylul ayi gibiydi. Simdi sormak istedigim gecen aydan bu yana regli olamiyorum. Acaba menopoza mi girdim. Hemen mi giriliyor. Bi de kahverengi akintim cok uzun surdu. Sanki sokulemiyormus gibiyim. Ben yurtdisindayim. Bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Korkularim endilerim artiyor. Arttikca da heryerime agrilar giriyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?