Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hepinize tek tek teşekkür ederim verdiğiniz destek ve moral için. Allah razı olsun hepinizden. Kendim için ne kadar çok istiyorsam sizler içinde o kadar çok istiyorum ve dua ediyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Güzel sonuçlar almamızı nasip etsin.

Amin kuzum inşallah, bana kullandığım vitaminlere ek olarak sadece estofem yazdı günde iki kez başka da bişey yok, herhalde bu ay hicbisey yapmayacak kaan bey sadece kontrol ediyor.

Amin kuzum inşallah, bana kullandığım vitaminlere ek olarak sadece estofem yazdı günde iki kez başka da bişey yok, herhalde bu ay hicbisey yapmayacak kaan bey sadece kontrol ediyor.
estrofem bende kullandım günde 2 defa 10 gün sonra bıraktırdı belki sana da aynısını yapar

Yaa olabilir valla peki 10 gün estofem kullandıktan sonra yumurta toplama yaptı mi
yok kız olur mu hiç vitaminlere hala devam...iğnelere başladık biz orda hemen kan değerlerimi istedi kaan bey kan değerlerine göre iğnelere başlattı...ben trasfer bayramdan sonra mı olur dedim. bana: yolumuz daha uzun bunları konuşmak için erken dedi

amaaan ne bileyim bu ay yumurta toplama yapar miyiz dedim bilmiyorum iki hafta sonra tekrar bakicam dedi, ben de acaba bi ihtimal de olsa yumurta toplama yapabilir diye düşünmüştüm neyse hayırlısı artık, çok sağol canım

muayene etmeden bişey söylemiyor zaten..benim toplanır herhalde ama çarşamba belli olcak bizimde hakkımızda hayırlısı olsun

Canım ben amh hiç olcturmedim ama yumurtalık rezervim düşük maalesef

evet benim ikisi de düşük

Benim de düşük
ultrasonda adetin 2-3 günü sağda antral 1-2 tane solda 2-3 tane çıkıyor sağ pek nadiren yumurtaya dönüşüyor genelde solda 1 tane yum oluşuyor ama solda da 3,5 cm çikolata kistim var zaten

amh 0,37
doktorunuz size nasıl tedaviler öneriyor

ben 6 aydır dhea kullanıyorum
şuanda tüp bebek raporu çıkarmaya çalışıyorum
6 aydır da deniyoruz olmuyor
3 yıllık evliyim

canım benim de amh sana yakın yüksek değil sağ taraftan nedense benim olmuyor solda oluyor...bende 1 sene oldu bitiron dhea kullanıyorum biz rapor çıkartmadık özel gidiyoruz ünv.hastaneleri çok bekletiyor...biz 3,5 yıllık evliyiz...biz 1 senedir tüp bebekle uğraşıyoruz onun öncesi de normal doktorlar vs..hayırlısı olsun

Benimde düşük amh 0,98 ve tüp bebekte en zor guruba giriyoruz

Canım tedavi doktordan doktora değişiyor bazı doktorlar bizim durumumuzda olan hastalara ilacsiz mini tüp bebek deniyorlar ve başarı oranı yüksek bazı doktorlar havuz yöntemi uyguluyorlar, önce yumurtaları toplayıp embriyo biriktiriyor, transferi öyle yapıyor. Allah iyi doktorlarla karsilastirsin hepimizi inşallah

Amin Can'ım bir Zaman sonra insan kendi kendinin doktoru oluyor olmak zorunda kalıyor suistimale çok açık bir alan

Kizlar selam. Bilgisi olan bana yazarsa sevinirim. ben en son amh imi olcturdugumde 0.19 du. Bu da gecen sene eylul ayi gibiydi. Simdi sormak istedigim gecen aydan bu yana regli olamiyorum. Acaba menopoza mi girdim. Hemen mi giriliyor. Bi de kahverengi akintim cok uzun surdu. Sanki sokulemiyormus gibiyim. Ben yurtdisindayim. Bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Korkularim endilerim artiyor. Arttikca da heryerime agrilar giriyor valla

Canim rapor 2 ay kadar surede cikiyor ozellikle amh dusuk olanlara hemen veriyorlarmiz

Canim benimde çok düşük amh bende 3 aydir dediğin gibi kahverengi akinti gibi oluyodu bu ay doğum kontrol hapı verdi biraz bu adetim düzenli oldu gibi ama 4 gün sürdü önceden 9 gunu bile buluyodu adetim

Oncelikle amh tahlilini tekrarlamasnizi tavsiye ederim tek bir tahlile bagli kalmayin belki hir hata vardir

0.19 la hemen menepoza girmezsiniz sanmam
Belki kist vs olusmustur
Belkide hamilesinizdir ve yerlesme kanamasidir
Ilac kullanmayin ve test yapin isterseniz gebelik icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…