Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Selam kızlar. Mübarek cuma hürmetine birbirimize dua edelim hepimizin derdi aynı dağlar kadar büyük Rabbim bizlere de mis kokulu evlatlar nasip etsin. Ben tüp bebek yaptırdım pazartesi transfer oldum inşallah tutmuştur kuzularim beni. Dua edin bana da nolir

Hayırlı olsun canım inşallah tutunmustur bebisin sana sımsıkı cuma nin hürmetine rabbim yüzünü guldursun güzel haberlerini bekliyoruz

Hayırlı olsun canım inşallah tutunmustur bebisin sana sımsıkı cuma nin hürmetine rabbim yüzünü guldursun güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım Allah razı olsun hepimize nasip etsin anne olmayı . Perşembe test günüm inşallah yavrularim beni bırakmamıştır. Çok korkuyorum . Bizim durumumuz çok zor kimse anlamaz bizim derdimizi . Biz bize dua edelim Rabbim guldursun hepimizin yüzünü

Dularımız seninle arkadaşım inşallah güzel sonuç alırsın haberlerini bekliyoruz

Canim benim doktorun soyledigi oyle hemen pat diye menopoza girilmez dedi. Mesela 1 sene surer. Adtelerin duzensilsir bi olur bi olmaz dengen bozukur anlarsin dedi. Bence seninki psikolojik eger gebelik yoksa. Bide eger kist varsa yumurtaliginda ve o kist ostrojen uretiyosa adet olmuyosun yada cok az akinti seklinde oluyo. Benim bu ay oyle oldu. Iki kistim var bi kan tahlili yaptim adetin ikinci gunu e2 500 kusurlerde cikti doktor bu ayi iptal etti ve nerdeyse hic adet olmadim

Amin canim, allah hepimizin yardimcisi olsun. Coook zor bi surec bizimkisi. Ins yavrularin seninle beraberdir. Sonucunu bize bildir mutlaka ins pozitif olurda bize umut olursun

Bide sizinle bsy paylasmak istiyorum umudumuz olsun. Ben yurt disinda yasiyorum burada online grupta rastladihim bi kadin var. bayadir takip ediyorum kadincazi. 38 yasinda, yillardir cocuk icin ugrasiyo. iki sene once iki tup bebek yapiyo transfer asamasina bile gelemiuo. Amh cok dusuk. tek care donor diyo dokotrlar( burada cok yaygin donor kullanimi) oda arkadasinin yumurtasiyla hamile kaldi ve dogurdu kizini. Kizi simdi 13 aylik. Ne bilim ara ara bakardim kadinin kanalina cok uzulurudum aglayarak yapmisti donorlu tup bebek tedavisini. Icimi acitirdi konusmalari sonucta donore karar vermek ne bilim en son asama hani. Noldu tahmin edin bugun bi video koymus kadin hamile dogal yoldan hemde kendi yumurtasi ve esinin spermiyle. vede 38 yasinda. Dha bi kac saat once koymus ve binlerce kez izlenmis. hatta son videosunda diyoki kizimi yalniz birakmak istemiyorum maddi olarak belimizi dogrultunca ki o zaman 40 yaslarima gelmis olacagim, evlatlik almak icin islemleri baslatacgiz diyo, kabullendim artik kendi genlerimden vazgectim diyor. Ve bamm hamile. Sonunda da agayarak mucizelere inanin nolur diyo. (Az ck yabanci diliniz varsaseyredin kanalini youtubedan kanalin adi ttclisamarie). Velhasili arkadaslar kun fe yekun. Rabbim ol derse olacak. Ne amh ne fsh ne rezerv. Ben bu dersi cikardim. Rabbim gozyaslarimizin ve eemeklerimizin karsiligini su mubarek ramazan ayinin hurmetine gani gani versin hepimize. Bu arada kiz kardesimin hamile oldugunu ogrendim dun. Benim rezerv durumum ortaya cikinca oda korkup korunmayi birakmisti belki bende de olur genetiktir diye. Ne mutluk hemen hamile kaldi. Onun adina cok ama cok sevindim benim canim o ne mutlu ona benim gectigim yollardan gecmeyecek. Ama bilemiyorum bi yanim da cok buruk tarif edemiyorum.. Hepinizi allaha emanet ediyor dualarinizi bekliyorum

Rabbim nasip ettikten sonra canım hiç bişey engel olamaz. İnşallah bizleri de müjdeler

Rabbim nasip ettikten sonra canım hiç bişey engel olamaz. İnşallah bizleri de müjdeler
arkadaşalar kromozom testi yaptırmıştım sonucun bir kısmını bugün öğrendik kan pıhtılaşması çıktı kafam allak bullak iki kere aynı doktora ankarada tup bebek yaptırdım yaaa insan hiç mi bakmaz bu da düşüklere neden oluyormuş iki düşüğüm var benim de kan pıhhtılaşma sorunu olan var mı aramızda sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bi şey daha öğrenmiş olduk şakınımmmm çok şaşkın

Arkadaslar bu kan pihtilasmasi olayini cook duyuyorum.. Bu test hamile olmadan da yapilabilir mi ve ne sekilde yapiliyor ..
Pahali bir testmi biraz bilgi verebilirmisiniz

Arkadaslar bu kan pihtilasmasi olayini cook duyuyorum.. Bu test hamile olmadan da yapilabilir mi ve ne sekilde yapiliyor ..
Pahali bir testmi biraz bilgi verebilirmisiniz
Tabi canım kandan bakılıyor saten ben kartal devlet hastanesşnde yapmıştım birde özel bir lab da yaptırdım.:

inş.tutunmuşlardır cnm..kaç embiriyo kondu ? nerede yaptırdınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…