Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bu dediğin online gurub ne? evet rabbim ol derse olcak herşey..ama o donor işi doğru değil islama göre..rabbim hepimize sağlıklı,hayrlı evlatlar versin inş.senin yaşın kaç ? kardesinin adınada çok sevindim.allah tamamınada erdrsin inş.

insallah oyledir cnm cok korkamaya basladim. Ilk defa bu surece girdim. Bu duzensiz adet olayi cok kotuymus. herseyin allak bullak oluyor. Ne cekiyoruz biz valla

Onun ustune ben de tupler de yok arkadasim
yokluklar bizi yıldıramaz arkadaşım olacak inşallah ama doktorlarıma cok kızgınım üç tup bebek yaptırdım yaaa birininde mi aklına gelmez ,bunu da telefonda görüştüğüm bir doktorun tavsiyesiyle yaptırmıştım.kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir tedavi gördün mü?

Can'ım Diyarbakır'daki tüp bebek merkezine güveniyor Musun İstanbul şubeleri çok daha iyi değil mi
Yok canım diyarbakirdaki bahceciyi hiç bir yere değişmem harika bi doktor ve çok başarılı bi personel ekipleri var kişiyle birebir ilgileniyorlar ve istanbukdaki şubelerine göre diyarbakır daha başarılı :) ben çok memnun kaldım

Şaşırdım doğrusu İstanbul fulyadan daha iyi diyorsun başarı yüzdesini biliyor musun senin transfer başarılı oldu mu

Şaşırdım doğrusu İstanbul fulyadan daha iyi diyorsun başarı yüzdesini biliyor musun senin transfer başarılı oldu mu
Henüz test yaptırmadım . Evet daha başarılı olduğunu biliyorum çünkü hasta sayısı az daha çok ilgileniyorlar . Hatta istanbuldan uçakla gelip tedavi olaninida gördüm ardarda transfer olduk. Tutup tutmaması nasip işi öncelikle buna inanırsak daha iyi olur. Kıyaslama yapılacaksa dünyadaki tüm bahcecilerde teknoloji aynı hangisi olursa olsun çok titiz davranılıyor illa istanbula gitmeye gerek yok ki ve bölgenin en iyi doktoru bahcecide su an diyarbakır diye küçük görme milyonluk şehir ve çevrede tek bi bahceci var. Doktorum başarısına guvenilmese koca merkezin başına konulmazdi. Benim tedavim negatif de olsa gene aynı doktorla devam edeceğim. Çünkü eğer tutmadiysa nasip olmadigindandir eksik yada yanlış bişey olduğundan değil

Evet ya ben de sana katılıyorum bu konuda başarı oranı neye göre yapılıyor insanlar onu bilmiyor bazı hastaları geri çevirip tutma ihtimali yüksek hastayi kliniğe kabul etmek değildir başarı, aklındaki soru işaretlerine cevap bulmak, seni doğru yönlendiren doktora guvenmektir başarı. Arkadaşlar şunu unutmayalım allah istedikten sonra hepsi fasa fiso boş yani biraz da tevekkul etmek lazım hiçbir doktor ben yüzde yuz yaparım bu işi demez diyenden de ben uzaklasirim.

Eyw dedikleriniz doğru Allah'ın izin vermesi ol demesi zaten herşeyden önce gelir tevekkül diyeceksen tevekkül edersin ama onun şartı önce elinden geleni yapmaktır zaten nasibinde varsa Türkiye'nin en kötü dr una da gitsen olur yada bu açıdan bakarsak doğal da olur bir de gerçekleri de görmek lazım evet başarılı dr vardır başarısız da dr vardır Türkiye'nin doğusu ile batısındaki hastaneler de koşullar da dr lar da farklıdır tabiki bAtı çok çok çok daha iyidir ve dr un başarı oranı da vardır operasyonlarında az hata yapması doğru teşhisler yapması vs Böyle bir gerçeklik varsada çaba gösterip işinin ehlini bulmak da tevekkülün bir parçası olur çünkü Allah senin bu konuda çabalamanı istiyordur bu da senin bir imtihanındadır Dr un yüzde yüz başarı vermesini tabikide aklı salim herkes kabul etmez Herkese HAyırlı Ramazanlar

Bu mantıkla bakınca yurtdışında tüp bebek başarı oraninin yuzde yuz olması gerek ayrıca burda cabalamayan hiç kimse tanimiyorum çabalıyoruz ki en ufak bi umut isisgi arıyoruz, burda hiç tanımadığımız insanlara yardımcı olmaya çalışıyor onların da bize yardımcı olması için yazisiyoruz, aslında bakış açımız aynı ama şu hayatta sadece bir tek doğru yok ne yazıkki benim arkadaşım istanbul lara kadar gitti 7 kez tüp bebek yaptırdı ama gel gör ki tutunan bebek izmir de benim hiç tercih etmeyeceğim (o zamanlar ) bi doktorda oldu. Bu da herşeyin bi zamanının olduğunu gösterir, demem o ki evet bizler elimizden geleni yapıyoruz ama kabul edelim ki bizim elimizde olmayan seyler de var hayatta allah hakkımizda hayırlı olanı basıp etsin inşallah

Ben isyanbuldaki bahceci ile diyarbakirdaki bahceci arasında zerre farklılık olmadığından adım gibi eminim.ha tutar yada tutmaz o nasiptir. Lakin herkes elinden geleni yapıyordur bu doğu yada batı diye farklılık göstermez. Ben çok memnunum. Hatta istanbul dan bi çok ünlü isimden randevu almıştım.aret kamar.bülent traş beyefendiden. En pahalı hastanelerden hepsiyle de görüştüm ve beni en iyi anlayan in diyarbakirdaki doktor olduğunu farkettim ve onu tercih ettim bu işin ekonomik boyutu hiç umrumda olmadan hemde. Haa bu arada ne diyarbakirliyim nede diyarbakirda yaşıyorum . Sırf oradaki güveni hissettiğim için tedaviye oralara gidiyorum. Ve nasıl aret kamar in ismini duyup istanbula gittiysem zeki Akkum un da ismini duyarak diyatbakira gittim . Ve cok ta memnunum. Ve sunu da ekleyeyim eğer negatif sonuç alırsam ben gene yollara düşüp zeki beyle devam edeceğim. Ona güveniyorum ! Allah hakkımızda hayirlisini versin hepimizinde

Y
Yanlış anlaşılmasın burda amacımız muhalefet olmak yada tartışmak değil birbirimize yardımcı olmak nice arkadaş varki hamile kalıyo sorunu da yok ama sırf insanlara yardımcı olmak için tecrübelerini paylaşıyor evet bi tane doğru yoktur her şey Zaman'ını bekliyor benim kanaatim sadece diyorum ki elimden geleni yapayım sonra keşke demiyim ama Allah nasip eder belki etmez pozitif olalım karamsar olmayalım bu işte inançlı olan kazanıyor Allah dualarımızı kabul etsin bu güzel günlerin hatrına

Hikayenizi 3 negatif sonuc almis birisi olarak aglayarak okudum. Umarim hersey yolundadir, insaAllah hamileliginiz saglicakla devam eder ve saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim. İnsaAllah evlat hasreti ceken bizlerede nasip olur bu guzel ani yasamak ve paylasabilmek...

Herkese merhaba,

Benim yaşım 38 ve amh 0.08 ve erken menapoz teşhisi koyuldu ve benimde ümidim malesef az
Merhaba arkadaşım, bu işler yasa bakmıyor maalesef, o yüzden ümidini asla kaybetme. Elinden geleni yap, allahım bu güzel günlerin hürmetine yüzümüzü guldursun inşallah

Allahımdan ümidimi kesmiyorum. Bu ay sonunda doktorlar %5 şans verse bile tedaviye başlayacağım.
Bu ay kist olmasaydı 3 yumurtam vardı. kistten dolayı başlayamadım üstelik doğum kontrol hapı içmem gerekiyor.
Allah herkesin yardımcısı olsun.. çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…