Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Herkese merhaba,

Benim yaşım 38 ve amh 0.08 ve erken menapoz teşhisi koyuldu ve benimde ümidim malesef az

Canım aynı yaştayız. Benim amh 1 yıl önce 0,88 di. Bir ay önce 1,20 civarı çıktı. Ve 4. tüp tedavisine bu ay başlayaktık fakat yumurta sayısı az olduğundan ve biri diğerlerinden önce gittiği için doğum kontrol hapı kullanıp adet olunca başlayacağız. Benim de ümidim azalıyor bazen sonra da diyorum ki Rabbim imkan veriyorsa ihtimal var demektir. Ümidini kaybetme canım. Evladımızın olması için vaktimiz var demek ki. İyi düşünelim iyi olsun inşaAllah

İnanmıyorummmmm canım benimm aynı şeyleri yaşamışız bu ay tevafukun böylesi İnşaAllah ikimizin de yüzü güler. Hangi merkezde tedavidesin canım? Bende de kist olduğu söylendi

şu mübarek günler hurmetine Allahım dualarımızı kabul etsin, bizi ve evlatlarımızı kadir kıymet bilenlerden eylesin...Birbirimize dua edelim... Rabbim ya versin hayırlı evlatları ya da aklımızdan gönlümüzden çıkarsın bu hasreti...Âmin

İnanmıyorummmmm canım benimm aynı şeyleri yaşamışız bu ay tevafukun böylesi İnşaAllah ikimizin de yüzü güler. Hangi merkezde tedavidesin canım? Bende de kist olduğu söylendi
Canım ben GOP hastanesine gittim ama tedaviye Aret beyde başlamak istiyorum yaşımda dolayı çok korkularım var ve bu kist doğum kontrol hapı ile gidecek mi bilmiyorum. Senin tedavinn nerede canım? Birde hangi hapı verdi doktorun?

Tüp bebek tedavisinde klomen verdi benim doktorum adetin 3 günü gityim klomen 5 gün sabah aksam kullan defi yumurta büyütmek için dedi 1 hafta sonra kontrole gityim büyümüş dedi 2 gün sonra opu yapılacak dedi yani yumurta toplanacak defi benim aldığım 1 çanta ilaç var sadece çatlatma iğnesi ni oldum aldığım o pahali ilaçları kunllandirmadi benim gibi sadece klomen kullanıp tüp bebek yaptıran varmı lütfen cevap yazin

Ben tüp bebek tedavisinde igne kullanmıştım

Ben varim mini tup bebek yapiyorum. Ve her seferinde sadece clomen( burdaki adi clomid) kullandim. Hatta bi tedavi sirasinda klomenjn de yarisini kullandim. 25 mg yani. Bende sok olmistum bu doktor benimle dalga mi geciyo diye dusunmustum. Endiselnmeyin ck sukur benim o siklustan iki embryom donduruldu. Doktorunu fsh ye gore hareket ediyo demekki. Fsh degeri ne kadar yuksekse kullanilan ilac dozajida az olmali dedi dok
Bana. Cunku butun ilaclar klomen de dahil butun igneler gonal f menopour vs.. Yapay fsh iceriyor ( dha fazla folikul uretmek icin) eger vucut kendi uretiyosa bu ilaclari almak var olan foilikulleri de islemsiz hale getirir. Benim doktorun izledigi yontem bu. bilemiyorum doktorlar tabiki daha iyi bilir. Ins sende de ise yarar.

Merhaba canım bende şuan klomenle tedavi görüyorum
Ne ilaçlar kullandım yumurtam hep boş büyüdü fsh yüksek olunca iğneler iyi gelmiyor bunu 4 kez denedim anladım bu sefer böyle yapalım dedi dr um bakalım yarın kontrol

Ben de merak ediyordum naaptin diye, hayırlı olsun tedavin inşallah herşey yolunda gider

benim 10,30 da canım biraz erken gel tanışırız olmaz mı? tekrar geri dönmem gerek. yarın eşimin işleri yoğun izin alamadı ben otobüsle geri gelicem doğru mesaiye tabii
Çok iyi olur ben de tanışmak isterim söz vermeyeyim ama gelmeye çalışırım

Allah razı olsun canım biraz içim rahat etti 3 tane yum toplandı klomen kullandim yarın aricaklar inşallah bu mübarek aylarda bütün hepimizin hayırlı sonuçlar aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…