Herkese merhaba,
Benim yaşım 38 ve amh 0.08 ve erken menapoz teşhisi koyuldu ve benimde ümidim malesef az
İnanmıyorummmmm canım benimm aynı şeyleri yaşamışız bu ay tevafukun böylesiAllahımdan ümidimi kesmiyorum. Bu ay sonunda doktorlar %5 şans verse bile tedaviye başlayacağım.
Bu ay kist olmasaydı 3 yumurtam vardı. kistten dolayı başlayamadım üstelik doğum kontrol hapı içmem gerekiyor.
Allah herkesin yardımcısı olsun.. çok zor..
Canım ben GOP hastanesine gittim ama tedaviye Aret beyde başlamak istiyorumİnanmıyorummmmm canım benimm aynı şeyleri yaşamışız bu ay tevafukun böylesiİnşaAllah ikimizin de yüzü güler. Hangi merkezde tedavidesin canım? Bende de kist olduğu söylendi
Ben tüp bebek tedavisinde igne kullanmıştımTüp bebek tedavisinde klomen verdi benim doktorum adetin 3 günü gityim klomen 5 gün sabah aksam kullan defi yumurta büyütmek için dedi 1 hafta sonra kontrole gityim büyümüş dedi 2 gün sonra opu yapılacak dedi yani yumurta toplanacak defi benim aldığım 1 çanta ilaç var sadece çatlatma iğnesi ni oldum aldığım o pahali ilaçları kunllandirmadi benim gibi sadece klomen kullanıp tüp bebek yaptıran varmı lütfen cevap yazin
Ben varim mini tup bebek yapiyorum. Ve her seferinde sadece clomen( burdaki adi clomid) kullandim. Hatta bi tedavi sirasinda klomenjn de yarisini kullandim. 25 mg yani. Bende sok olmistum bu doktor benimle dalga mi geciyo diye dusunmustum. Endiselnmeyin ck sukur benim o siklustan iki embryom donduruldu. Doktorunu fsh ye gore hareket ediyo demekki. Fsh degeri ne kadar yuksekse kullanilan ilac dozajida az olmali dedi dokTüp bebek tedavisinde klomen verdi benim doktorum adetin 3 günü gityim klomen 5 gün sabah aksam kullan defi yumurta büyütmek için dedi 1 hafta sonra kontrole gityim büyümüş dedi 2 gün sonra opu yapılacak dedi yani yumurta toplanacak defi benim aldığım 1 çanta ilaç var sadece çatlatma iğnesi ni oldum aldığım o pahali ilaçları kunllandirmadi benim gibi sadece klomen kullanıp tüp bebek yaptıran varmı lütfen cevap yazin
Merhaba canım bende şuan klomenle tedavi görüyorumTüp bebek tedavisinde klomen verdi benim doktorum adetin 3 günü gityim klomen 5 gün sabah aksam kullan defi yumurta büyütmek için dedi 1 hafta sonra kontrole gityim büyümüş dedi 2 gün sonra opu yapılacak dedi yani yumurta toplanacak defi benim aldığım 1 çanta ilaç var sadece çatlatma iğnesi ni oldum aldığım o pahali ilaçları kunllandirmadi benim gibi sadece klomen kullanıp tüp bebek yaptıran varmı lütfen cevap yazin
Yarın gidicem bakalım ne diyecek? Sen nasılsın neler yaptinKanatsizkus canım kontrole gittin mi?
Ben de merak ediyordum naaptin diye, hayırlı olsun tedavin inşallah herşey yolunda giderMerhaba canım bende şuan klomenle tedavi görüyorum
Ne ilaçlar kullandım yumurtam hep boş büyüdü fsh yüksek olunca iğneler iyi gelmiyor bunu 4 kez denedim anladım bu sefer böyle yapalım dedi dr um bakalım yarın kontrol
aaa hadi ya kaçta ordasın? dün kontrolüm vardı yarın da varYarın gidicem bakalım ne diyecek? Sen nasılsın neler yaptin
Saat 11:40 ta orda olucam senin kaçtaaaa hadi ya kaçta ordasın? dün kontrolüm vardı yarın da var
benim 10,30 da canım biraz erken gel tanışırız olmaz mı? tekrar geri dönmem gerek. yarın eşimin işleri yoğun izin alamadı ben otobüsle geri gelicem doğru mesaiye tabiiSaat 11:40 ta orda olucam senin kaçta
Çok iyi olur ben de tanışmak isterim söz vermeyeyim ama gelmeye çalışırımbenim 10,30 da canım biraz erken gel tanışırız olmaz mı? tekrar geri dönmem gerek. yarın eşimin işleri yoğun izin alamadı ben otobüsle geri gelicem doğru mesaiye tabii
Sağol canım ben takip ediyorum seni :) hiç aklımda yoktu kontrole diye gittim klomen verdi çıktım :)Ben de merak ediyordum naaptin diye, hayırlı olsun tedavin inşallah herşey yolunda gider
siz de mi kaan beyin hastasısınız?Sağol canım ben takip ediyorum seni :) hiç aklımda yoktu kontrole diye gittim klomen verdi çıktım :)
yok canım değilimsiz de mi kaan beyin hastasısınız?
Allah razı olsun canım biraz içim rahat etti 3 tane yum toplandı klomen kullandim yarın aricaklar inşallah bu mübarek aylarda bütün hepimizin hayırlı sonuçlar alirizBen varim mini tup bebek yapiyorum. Ve her seferinde sadece clomen( burdaki adi clomid) kullandim. Hatta bi tedavi sirasinda klomenjn de yarisini kullandim. 25 mg yani. Bende sok olmistum bu doktor benimle dalga mi geciyo diye dusunmustum. Endiselnmeyin ck sukur benim o siklustan iki embryom donduruldu. Doktorunu fsh ye gore hareket ediyo demekki. Fsh degeri ne kadar yuksekse kullanilan ilac dozajida az olmali dedi dok
Bana. Cunku butun ilaclar klomen de dahil butun igneler gonal f menopour vs.. Yapay fsh iceriyor ( dha fazla folikul uretmek icin) eger vucut kendi uretiyosa bu ilaclari almak var olan foilikulleri de islemsiz hale getirir. Benim doktorun izledigi yontem bu. bilemiyorum doktorlar tabiki daha iyi bilir. Ins sende de ise yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?