Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Bana klomen verince bu doktor bilmiyo dedim bir torba ilaç alfim 1 milyar para verdim kullanmadım doğru diyosun her hastaya farklı veriyolar tedavi arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim arkadaşıma 12 gün iğne tadavisi vermiş ınsallah hayırlısı olur bugün 3 yum.toplandı klomen le hayırlı haberler alırız ınsallah burda ki herkese dua ediyorum rabbim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine meleklerim iz gelir bizde annelik duygusunu yaşarız

Allah razı olsun canım biraz içim rahat etti 3 tane yum toplandı klomen kullandim yarın aricaklar inşallah bu mübarek aylarda bütün hepimizin hayırlı sonuçlar aliriz
aa benimde 3 yum toplanmisti. Ins gonlunu ferah tut canim. Guzel haberler yazarsin bize ins

Allah razi olsun canim. Bu dedigim youtube kanali. Benim yasim 33. Yakinda 34 olcam. Bi tane cocugum var nerdeyse 1 yildir ugrasiyorum bu problemle . rabbim hepimizin gonlune gore versin amin

Arkadaşlar bugün tedavime başladım. Amh 0.35
İlaçlarım
Gonalf 450IU
Menapur 75Iu
Gonapepty
Femara
Cetrotide
Ovitrelle verdi inşallah istediğimiz sayıda yumurta elde ederim dua edin bana da

İlaçlarım
Gonalf 450IU
Menapur 75Iu
Gonapepty
Femara
Cetrotide
Ovitrelle verdi inşallah istediğimiz sayıda yumurta elde ederim dua edin bana da
Hayırlı olsun tedavin canım allah yardimcin olsun inşallah güzel haberler verirsin bize allaha emanet ol

İlaçlarım
Gonalf 450IU
Menapur 75Iu
Gonapepty
Femara
Cetrotide
Hayırlı olsun tedavin. Güzel sonuçlar alırsın inşAllah canım aramıza hoşgeldin :)

Amin canım benim çok güzel maşallah benimde üç yımurta saydı bugün dr ama bakalım yarın yine girceğim allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah gelişmeleri yaz mutlaka

Amin canım benim çok güzel maşallah benimde üç yımurta saydı bugün dr ama bakalım yarın yine girceğim allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah gelişmeleri yaz mutlaka
Canım bu sefer incir kuru yapsana belki ise yarar

Bugün aradılar canım 3 tane yum toplandı opu dan 1 tanesi gelişmemiş 2 tanesi iyi dedi pazartesi transfer olucam ben anlamadım bi tek klomen kullandim bide yum çatlatma başka bişey yok onunla yum toplandı yinede kafam karisik guvenemiyorum ne kadar sağlıklı olur pazartesiye kadar durumu yum aslında yarın olması gerekti transferin doktor yarın yok dediler pazartesiye kaldı anlicagin nasip te ne varsa onu yasicaz bizim gibi rezervi az olanlar yum çoğaltmak için havuz diyolar her ay yum toplanıyor benim ne ciktiysa o bilmiyorum çok canım sikkin korkuyorum da şimdi benim canım hastanede pazartesiye kadar beni beklicekmi çok zor strese girmemek elimde değil

Merhaba kızlar.
Benimde rezervlerim az 0.48
Ben 24 yaşında evlendim 8 ay korundum sonra doktora rutin kontrol için gittik dedik çocuk düşunuyoruz yüzeysel baktılar folik asit verdiler ve 1 yil olmazsa gelin dediler olmadı tabi ve tekrar gittik rahim filmi yapıldı bazı testler yapıldı ben temiz ciktim esimde varikosel çıktı birkaç doktordan fikir aldık kimi ilerler dedi kimi bişey olmaz dedi sonunda eşim ameliyat olmaya karar verdi tek taraflı oldu değerler yükselsin diye 6 ay bekledik normale döndü ve biz bir yıl klomen çatlama iğnesi tedavisi gördük maalesef sonuç alamadık. Bu arada ben doktoru sıkıştırıp duruyorum neden olmuyor diye oda dedi siz artık sebepsiz gruptasiniz.benim İsrarimla aşılama yapıldı ve tuttu ama 6. Haftada bir gittik boş gebelik. 9.haftanın sonuna kadar bekledik sonuç alamayınca kürtaj oldum. Ama ben bu süreçte öyle bir yıpranmısim ki kürtaj dan çıkınca hastane koridorunda anestezininde etkisiyle galiba böğüre böğüre ağladım. Neyse eve geldik toparlanınca araştırdım kalitesiz yumurta en büyük etkenmis boş gebeliğe doktora diyorum benim yumurtalar mi kötü niye böyle oldu oda diyor olabilir normal. İkinci aşılama için ısrar ediyor onuda yaptık tutmadı. Doktor ve eşimin ısrarı yüzünden 3. Ve 4. Aşılamada yapıldı tabi negatif. Eşimi tüp bebege ikna edemiyorum birşey var içime sinmiyor. Evde tartistiyoruz o aşılama tuttu birdaha tutar diyor ben birşeyler eksik diyorum derken evde huzursuzluk bende bir deprasyon hallleri yemeden içmeden kesildim öyle bir haldeyim ki geceleri kalkıp kalkip ağlıyordum eşim benim en anlayışlı ve mülayim insanlardan biridir onu taniyamiyordum. Baya bir zaman geçti eşim kıyamadı bana gittık tüp bebek merkezine biri dedi tek vajınal muayene de senin rezervin az, başka çaren yok tüp bebek olacak oda olursa, öbür merkez dedi olur olur çok iyi. İlk merkeze kızdım yıllarca doktor anlamadı sen mi anladin dedim para için yapıyor dedim pembe tablo çizene gittim. Tedaviye başladık bu arada rezerv testi sonucu geldi anam benim rezervler yerde. Tabi yumurtalar cevap vermiyor tedaviye.sanki aşılamada doğruysa olan 5-6 ve daha fazla olan yumurtalarım yok oldu. doktor dedi 1 yumurta var veriyor yuksek yuksek dozları diğer kontrolde dedi 3 yumurta olmuş ama biri 10 mm se öbürü 3 mm. anlayacağınız biri anya öbürü konya. ben ddiyorum neye göre toplanacak bu yumurta doktor kendince yapıyor bir açıklama.neyse toplandı yumurtalar dedıler bir tanesınde sekıl bozukluğu var dejenere olmuş diğer ıkısı dollendı transfer gunu verdıler ogun gittik aldılar bızı odaya dedıler transferı ıptal edelım gerekce yumurtalar 3. gun olmasına ragmen gereklı ekılde bolunmemıs ve 2. gun sevıyesınde ımış, yapsakta tutma ıhtımali %5 mış. bıde dıyorlarkı 500 liranızı geri öderız. ben o hastaneye bılınmeze yatırmışım 5000 lira dıyor gerı verecez 500 lira. yapın dedım vazgecmedım. neyse yaptılar 2 tane embrıyo transferı. ama sonuç negatif. sonucu aldığım gunde berbattı. esimle kan testı vermeye gittik ben sonucu almaya bıle gıtmedım o kadar emınım olmadığına.esim aradı çığlık çığlığa sonuç pozıtıf 900 çıkmış dıye. ağlasam mı gulsemmı ne yapacağımı bılemedım. sustum uzun uzun sonra vatsaptan at dedım sonucu attı meger bızımkı nasıl olduysa görmemış vırgulden önceki sayıyı 0,900 sonucunu 1 bıle değil okumuş 900. kosa kosa geldı eve. açıkladım durumu. o an yıkılışını, benım ayakta durmaya çalışmamı dusunun. görmedım nasıl görmedım yedı bıtırdı kendını. sessızce cıktım evden yurudum yurudum gittim bir parka evlenınce sıgarayı bırakmıstim yaktım bir arka arkaya izledim etrafı anlayamadım nedense. Bir süre sonra eşim buldu beni gittik eve sarıldık uyuduk. O günden sonra açılmadı konu.tatile çıktık gezdik dolaştık. Ben kendimi hazır hissedince yeniden başladık tedaviye.bu arada ise başladimi bende. Birgün işyerinde toplantı var öncesinde basit sohbetler 10 kadar kişiyiz. Müdür laf arasında beni sordu kısacık olmadı dedim geçtim arkasından ne dedi biliyor musunuz artık esin yeniden evlenir ve güldü. Herkesin gözleri fırladı yuvasından. Benim beynimden aşağı kaymar sular mi dökülmedi, kulaklarımdan ateş mi cikmadi. Meğer gozlerimden yaşlar dökülmüş ki ben sinirden titriyorum ağzımdan tek kelime çıksa ardı arkası kesilmeyecek. Çıktım odadan gittim Tufalete yıkadım elimi yüzümü. Titremem geçmiyor aldım çantamı terkettigi orayı. Ağlaya ağlaya eve geldim girdim duşa. O laf kulaklarımı hep tıkladığım, çocuk yok mu sorun kimde vs. Gibi baskıları yüzüme çarpmıştı tokat gibi.zorla ayakta tuttuğum psikolojimi cignemislerdi.hicbirsey bilmedikleri halde dillere düşmüştüm. Evde anlattım eşime yumurtalar böyle iken ne yapacağız biz. Eşim işi gereği daha önce araştırıp emin olduğu arı sütü bal polen 3 lusunu teklif etwitter bana.bu kocakarı ilaçları gibi değil dedi, onun bunun önerdiği otların sularını bile içtin ne var bunlarda yesen. İyi dedim getir yiyelim. 3 ay kullandım ama önce alerjim varmı onu öğrendik. 3 ay sonra biz el mahkum ilk merkeze gittik e adam bildiğin ben kabul etmedim.ama bende varsa yoksa korku bacaklarım titriyor sabahların köründe kalktık bir ilden diğerine defalarca gittik. Topladılar yine 3 yumurta aradılar 3. Gün gel dediler.uyku yok bende gittik.aldılar odaya.herşey ilki gibi. Şimdi diyorum içimden yine kötü diyecekler.dediler 2 tane döllendi ama çok çok iyi biz sizin rezerve göre böyle birşey asla beklemiyorduk.risk alalım 5. Güne gidelim tutunma ihtimali artar.ben karar veremedim.eşim gözünü kararttı kısmet dedi tamam dedi yine bize 2 gün uyku yok. Ve mucize gibi en iyi 5. Gün kalitede 2 tane embriyom oldu.ısrar ettik 2 tane için ama kabul etmediler bir tane verdiler 1 ini dondurdular. Test günü geldi sabah idrar testi yaptım pozitif ise gittim eminim hersey den rahatım öğleden sonra kan testi vericem hamileliği ispatliycam. Zaten merkezde çok umutlu. Ama 2 saat sonra bende bir kanama başladı öyle böyle değil apar topar gittik hastaneye sonuç 52 ama kimyasal yüksek ihtimalle. 1 hafta sürdü kanama değer 65 ten düşmeye başladı.oda gitti tüm hayatım ve umutlarla. Yapcak birsey yok kader .Allah nasip etmedi.açtım kurani okudum günlerce. Ağladım dua ettim.okuttum herkese yasin, taha ve Ali İmran süresini kendimde meryem.sığındım Allah a. Yine bir 3 ay geçti çırpınan çırpınan yürek yana yana.bebekler gördüm kucağımda ağlaya ağlaya uyandım. Her dönemde olduğu gibi arkası kesilmeyen hamile haberlerine sevindim ama içim cız ederdi Anne olacak miyim acaba diye.tektarafından toparlandim kendime kararlar aldım. Son tedavimdiki ve daha fazla dayanamayacktim zorlamanın anlamı yoktu.olmazsa ayrılacaktır. Ne kadar salak misim kafamda tayin istedim ev tuttum eşimin yolunu açtım güya. Yeni hayat kurdum kendime.dondurulmus kondu. 3 gün ankarada kaldım sonra yaşadığımız yere döndüm bol su içtim.nette dolanmadim. Ananas yedim, deli gibi kabak çekirdeği çitledim. Kabız olmamak için kayısı yedim.süt yogurt yedim.1 hafta sonra ise başladım. Yine belirti yok bende dedim tutmadı eşime. Test getirdi 7. Gun yap dedi.kırmadım yaptım pozitif. Ertesi gün birdaha sonra birdaha 12. Güne kadar hep yaptım. Sonra kan testi 255.tutmuş çok şükür. Ama ben inanamıyorum.yine bana uyku yok.ikinci test olmuş 500. Kimyasal değil.2 hafta sonra gittik Keseyi gördük dış gebelik değil. Bana yine uyku yok.ah o uykusuz geceler. Ya boş gebelik sen 2 hafta sonrada kalp atışı ama ne korku ne telaş. Çok şükür veren Rabbime onuda duyduk. Şimdi hersey yolunda. Yöğün bulantı ve uyku. Bildiğiniz hamilelik halleri.çok uzun yazdım hakkınızı helal edin.çok zor bir süreç biliyorum ben böyle okur motive etmeye çalısirdim kendimi. Yer gök dua ile.dua edin allah hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsin.kimsenin kucagi boş kalmasın.bu arada benim yaş oldu 28.

Allah kucağında göstersin canım darısı benim ve tüm isteyenlerin başına olsun ınşallah allaha emanet ol

Dr dan gelip yine ilaçlara cevap vermeyen yunurtalarımın ğzerine yazını okumak ilaç gibi geldi arkadaşım ... Maşallah sana be bebeğine allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun

Canım ne kadar az ilaç o kadar güzel yumurta demek bizim için ne güzel klomene cevap vermiş yumırta bak.. Benim biri çabuk büyüdğ biri yerinde kaldı ne olacağı belli değil. Adet dönemi yumırtam oluyor ya herkes şaşkın bakalım çarş yine gideceğim. Stres yapmakta haklısın en zoru bekleyiş ama moralini bozma iyi düşün inşallah güzel haberler gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…