Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kuzum benim erken çatlıyor yumurtalar şncir daha da çabuk çatlatmazmı? Adetken hızlı büyüyor 15 16 mm de çatlamış sanırım yine uff normal değil ki yumurtalar da benim gibi
Yok canım benim de erken çatlıyo yumurtalar forumlarda okuduğum kadarıyla içine havuç koyarsan catlamasina yardımcı oluyor ama sadece incirle yaparsan catlamayi önlüyor sadece gelişmesine yardımcı oluyor bence bi dene eğer bi dahaki adet te tekrar kontrole gideceksen adetin ikinci ya da üçüncü günü başla derim ben

Şimdi başlamayım mı adetle mi başlamak lazım öncesen daha iyi etki etmezmi acaba

Şimdi başlamayım mı adetle mi başlamak lazım öncesen daha iyi etki etmezmi acaba
Saracoğlu iki ay üst üste yapılırsa daha etkili olur diyo ama senin yumurtalar şu an çatlamış anladığım kadarıyla doktorun bi dahaki adette tekrar görecekse seni ışte o zaman doktor muayeneni ol sonra eğer doktorun bu ay tekrar klomen kullan takip edelim derse başla hem yumurta takipli incir kuru yapmış olursun

Anlaşıldı hocam hadi bakalım bşrde onu deneyelim bakalım

Ah o büyümeyen yumurtalar. Büyüyecek inşallah. Moralini iyi tutmaya çalış. Rabbim emeklerinizin karşılığını versin

Ah o büyümeyen yumurtalar. Büyüyecek inşallah. Moralini iyi tutmaya çalış. Rabbim emeklerinizin karşılığını versin
Amin canım inşallahh.. 3 deneme hiç transfer yok malesef birgün yakalarız bizde dolu yumurtayı ve bebişimizi.. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Amin canım inşallahh.. 3 deneme hiç transfer yok malesef birgün yakalarız bizde dolu yumurtayı ve bebişimizi.. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Amin canım inşallah. Bide arı sütü, bal ve polen kullanmayı mi denesen acaba? Belki işe yarar zaten netten oku en fazla bağışıklık sistemini guclendirir zararı yok neredeyse. Bir sürü etkisi var vücuda iyi anlamda. Bakarsın yumurtanı etkiler

Can'ım çok güzel yazmışsın Allah sana bağışlasın zevkle okudum hepimiz mücadele içindeyiz Allah yardımcımız olsun

Bende arı sütü bal polene başladım aktarlara güvenemedim saraçoğlundan aldım inş yararı olur tabi zararı olmaz sanırım vitamine başladım bide dikkatimi çeken şey dondurulmuş embriyo tutunmuş inş bende bir ay sonra yapıcam bu sefer tutar inş

TSK ederim canım inşallah sizede en kısa zamanda nasip olur. Evet iki tane 5. Gün embriyonun taze olanı tutmadı ama dondurulmuş ve %10 bozulma olmasına rağmen o tuttu. Sanki dondurulmuş daha iyi tutuyor mu ne bilemedim. Polenide bira kaç gün yedikten sonra vücudunda kasinti kabarma olmuyorsa yiyebilirsin. Öteki türlü alerji yapabiliyormus

Merhaba bayanlar. Yaşım genç olsa da rezervim az. İlk uç tüp denememde az yumurta oluştu. Bir kere transfer edildi tutmadı. Yüksek dozda ilaca rağmen iki yumurtam oluşuyordu. 4. Denemem mart ayında oldu. Mini tüp bebek yptrdk. Az ilaçla 3 yumurtam buyudu. Yumurtlar toplanackti ama rahim iyi kalinlasinca transfer etti doktor. 3 tane transfer. Sonucu öğrendik hamileydim. İki kese vardı. Sonra biri boş çıktı. Diğerinde kalp atışları vardı büyüyordu. 10 hafta olduk doktor muayenesinde kalbinin durduğunu öğrendik. Bir hafta sonra bebek düştü. Uç hafta önceydi yani. Sonra rahimde kucuk bir parca kalmis kurtaj olmak zorunda kaldim.O kadar zordu ki Allah kimseye yasatmasin. İnanın hiç tutmaması bu acıları yaşamaktan daha iyi. Dünyan başına yıkılıyor. Tekrar tedaviye başlayacağız. Allah ol dedikten sonra mutlaka olur. Çok yiprandim ama asla umidimi kesmedim

Çok geçmiş olsun canim o korku bendede var kürtaj olma dis gebelik gibi mini tup bebek aşamasında 2 yum iyi dediler yarın transfer olacak 1 tanesi tabi beni cuma günü aradılar iyi diye 2.günüydü cuma günü hep dusunuyirum hala yaşıyomu tutacakmi düşüncelerim beni strese sokuyo allahım yardım etsin bütün anne olmak isteyene ınsallah rabbim yüzümüz güler insan yasamayinca başına gelmeyince bilmiyo allahım acisin bize

Çok geçmiş olsun

Ramazanda nasıl kullanılıyor acaba arı sütü, bal polen?

Merhaba, coenzimq10+omega3 ,arginmax, multivitamin, dhea, folibol.. bunları doktorunuz mu verdi, yoksa siz kendiniz mi başladınız? gittiğim doktorların hiçbir faydasını göremedim. tüpbebek için bir merkezle görüşeceğiz ama öncesinde birşeyler yapmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. soğan kürü yapmıştım ama faydası oldu mu anlayamadım. arı sütü bal polen e başladım. Testeredişli aslan pençesi yaptım ama Fsh ım düşmek yerine yükseldi..

Can'ım geçmiş olsun insan umudunu kaybedince ozaman asıl kaybediyor tutmaması ayrı sıkıntı düşükler daha fena insan sonuçta illaki hayal kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…