Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Su mübarek ramazan hurmetine Allahım inşallah dualarimizi kabul etsin. Cektigimiz bu acilari unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize.
Arı sütü bal polenin çok faydasını görmüştüm ben.

Kızlar arı sütü bal ve polen ayrıca diğer bitkisel ürünlerin önce size alerji yapıp yapmadığına emin olun sonrasında mutlaka doktor tavsiyesi alın birşey olmaz derse kullanın. Örnek olarak vereyim ben prolaktin hormonundan çok çektim. Bunu bilmeden önce incir kuru yaptim dediler diye bilenler bilir prolaktin süt horminudur ve incirde süt yapar ben ye, kaynat iç incirler prolaktin ide iyice fırlat o gunden sonra doktora sormadan yapmadım. Mesela benim doktor arı sütü bal poleni duyunca ye ama ben bu işin o kadar basit olduğunu düşünmüyorum sen bilirsin demişti o yüzden icimi rahat kullandim

arkadaşlar embriyoya genetik test yaptıran var mı aramızda, doktorumla telefonda ön görüşme yaptık ben üç başarısız tüp bebek deyince o da genetik test yaptırmak lazım , embriyo bozuksa sizi boş yere umutlandırmanın anlamı yok dedi , malyerli de bir test yine karıştı aklım benim gerek var mı bilemedim

en son kromozom testi de yaptırdık sıkıntı çıkmadı kan pıhtılaşması çıktı sadece bi de genetik teste gerek var mı ?

Günaydın, beni geçmişe götürdü yapılan alıntı :) ben o zamanlar tüm bunları yaptığımda kaliteli yumilerim olacak sanıyordum :) herkese etkisi farklı olabilir tabii, tüm bunların sonunda yaptığım tüp bebek kimyasal gebelikle sonuçlandı ve değer çok düşüktü, en son tüp bebek doktoru olmayan biri ile görüştüm bana dna hasarının beslenme ile düzeltilebilecek birşey olduğuna inanıyor musunuz gerçekten dedi, moral motivasyona inanıyorum ama artık beslenme ile çok bağdaştıramıyorum, yine de bundan sonrası için dvit içiyorum (yoğurt ve yeşillik yedikten sonra zeytinyağı ile içmek gerekiyormuş yeni öğrendim, ben dikkat etmemiştim belki ondan depolanmıyordu bilemiyorum), b12 ve multivitamin alıyorum, coenzim bitmek üzere tekrar alır mıyım bilmiyorum, soğan kürü yaptım rahim incelmedi pek bir fark yaratmadı, şimdi incir kürü yapıcam iki ay, hayıt içiyorum gece yatmadan evdekiler bitsin diye bir de hormonlar yüksek olunca sinirli oluyorum sanki...
Allah isterse olur ama işte, bir tarafım diyor bırak bu işin peşini, bir tarafım diyor mini tüp yapan bir yer bul embriyo biriktir onlar pgt ye gitsin ve hormon tahlillerine bakıldıktan sonra uygun ise transfer edilsin, bir tarafım diyor senin yumurtalarınla bu iş olmaz nakil olursa olur...

canım asla vazgeçme her ay yumurta takibi yaptır mutlaka ve inan birgün o altın yumoşla hamiş kalıcaksın Allahım ol dedikten sonra..canım benim fsh üç sene önce 60 görmüştü amh 0.16 çıkmıştı 4 yıl önce..iyi bir tüp bebk merkezi bul labartuvarda çok önemli emriyolar için..ben tedaviye başladığımda kullandıklarımı yazayım arı sutu kullandım 3 ay sonrası biraz pahalı olduğu için ecazanede satılan bal polen arı sutu propolis karısımı kullandım..elevit,benexol,Qenzim10 kullandım d vitamini baktır düşükse devit 3 kullan..bu vitamin haplarını benim gitiğim tüp bebk merkezide önermişti..ben asla vazgeçmedim bütün olumsuzluklara ramen 5 tüp bebkte hamiş kaldım çook şükr darısı başınıza canım..dua etmekten istemekten madi gücün el verdiği sürece asla tedavini bırakma canı..yumurta büyütme aşamasında zeytınyag incir kullandım unutmadan onuda yazayım şansın bol olsun Allahım yar ve yardımcın olsun..inş bende sağlıklı alırım kucağıma meleğimi..

çok saol Allah bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin, hayırlısı artık

arkadaşlar burada mıydı biri yazmıştı sanırım adana başkent üniv. hastasıydı, hani anestezisiz opu olmuştu, iki yumim var gayet kaliteli demişti, foruma göz gezdirdim bulamadım, sanırım mini tüp yapılmıştı ona hatırlayan var mı nick ini?

Sıkma canını Allah sabredenlerle beraberdir

ben de eşinde yumurta yetmezliği olan bir doktorla görüştüm sağlık ocağına gitmiştim aslında o doktordan bilerek sıra aldım arkadaşım söyledi pek çok kez tup bebek denemişler bi git istersen diye anlattım durumumu güldü , biz de aynı durumdayız dedi ,eşinden ve soğan küründen bahsetti ben de güldüm ve inanılmaz bi şey bu soğan kürü dedi ,eşinin incir kürü yaptığını söyledi ,iyi yumurtalar kullanıldığı için geriye elimizde sizin de bizim de bu var dedi ve yeniden antep e gidip tup bebek yaptıracaklarını söyledi ,içlerinden bir tane iyi yumurta denk gelir mi gelir ,aynen bunları söyledi onlar doktor ve aynı yoldayız umut var arkadaşım denk gelir mi gelirrr neden gelmesin ,bu bahsettiğim doktorun eşi mol gebelik ve kimyasal gebelik geçirmiş , evet beslenmeyle ben de ilgili olduğunu düşünmüyorum ama şifa Allah tan yaaa Şafi deyip şifa buluruz inşallah,bunları yaparken aslında olacağına dair inancımıızı enerjimizi arttırıyoruz aslında bu da önemli sanırım.

fsh2 mini tup bebek ve embiyo biriktirme maliyeti ve uygulaması nasıl? ilgimi çekti bizim durumumuzda da mantıklı gibi

fsh2 mini tup bebek ve embiyo biriktirme maliyeti ve uygulaması nasıl? ilgimi çekti bizim durumumuzda da mantıklı gibi
Ah canım bende bilmiyorum ki, bu forumda yapan kişiler var sanırım bizi aydınlatsalar keşke. Okuduklarımdan anladığım kadarı ile hiç ilaç uygulamadan, hapla, hap ve iğne ile o ay elde edilen yumilere opu yapılıyor, donduruluyor, bir sene içinde 10 tane yumi toplanıp döllenip dondurulursa bunlara pgt yapılıp özürlü olmayanlar transfer ediliyor, bununla başarılı olanlar da var olamayanlar da, çünkü senin de önceki mesajda belirttiğin gibi iyi yumiler önce kullanılmış geride kalanlar kalitesi düşük olanlar, Allah büyük onların içinde de iyisi muhakkak vardır...

Durumunuz da bir gelişme oldu mu?

Canım ben sizi aydinlamak amaçlı yazıyorum başımdan geçenleri ben mini tüp bebek demedim ama benim dondurulmadi hiç taze transfer oldum 4 tüp demedim bâska merkezde..gitigin i merkezin dokttorumda yüksek doz yumurtaları kalitesiz yapıyor dedi hep ama bir kere bile pozitif gormedim o merkezde..sonra merkez değiştirdin erbil bey sayesinde 5 tüp bebekte pozitifi gordum com yüksek doz uygulamadi yumurta büyütme aşamasında merionel iğne yumos büyütü kendisi emriyo biriktirip dondurulup cilkolata kistim olduğu içinde önce geçici menopoz sonrası transferle pozitifi gordum..en önemli bence iyi bir merkez bularak her ay yumurta takibi yaptırmak ve ısınin ehli bir doktora guvenmek

..

tesekkür ederim cevabın için,araştırmak lazım maliyet daha düşükmüş ama zamanla beraber sabır da istiyor .

tesekkür ederim cevabın için,araştırmak lazım maliyet daha düşükmüş ama zamanla beraber sabır da istiyor .
aslında daha pahalıya geliyor her seferinde opu ücreti ödeniyor keşke bu gruptakilere opu ücreti daha uygun alınsa ama... bu süreçte bir kadının her ay aynı kalitede yumurtası olmadığı felsefesiyle kaliteli yumi yakalanmaya çalışılıyor gibi geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…