Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

embriyo kalitesi belirliyor tutunmayı sanki ama ben antep fıstığı, kabak çekirdeği transfer öncesi ve sonrası, ince dilim ananası da sadece transfer sonrası yemiştim benim kimyasal oldu kalite problemine bağlıyorum

Kizlar bende ikinci icin start verdim bugun insallh.estrofemi sahurda ve iftarda icsem problem olurmu.doktor sabah aksam dedi ama ona sormayi unuttum.

geçen ay tahlil için doktora gittim, doktor ultrasonda bir hastaya bebeğini gösteriyordu, elleri oluşmuş, bak parmakları filan diyordu. ağlamamak için kendimi zor tuttum..
Benim eşim de beni pek anlamıyor, genç yaşta erken menopoz olur mu diyor hala. ben kendimi ikna ettim artık kabul ettim durumu, lakin o tam olarak kabul etmiş değil. çok bunalıyorum artık. Rabbim bir an önce hepimizi feraha çıkarsın inşallah..

Hayirli ramazanlar canim bende tup bebek yaptirmak için dr gittim muayene etti yumurtan gözükmüyor erken menopoza girmisin acil tup bebek yapilacak didi bizde o şoku atlattik tedaviye başladık ilaç tedavisi ile üç yumurta toplandi kalitesizdi olmadi dr'um bana her kadin iki ayda bir yumurtlar seninkide ikinci ayina denk gelmisiz ondan kalitesizdi dedi bende iki ay ara verdim adet ayini sayarak birinci aya denk getirttim yumurtam kaliteli olsun diye tabi bu iki ay surecinde ari polenle hayit otunu kullandim sabah aksam ikisinide içtim opu islemine kadar birde havuc ve nar suyunu siktim ictim bol bol dua tevekkül ederek.bu bitkisel ilaclarin faydasi olduguna inanıyorum ve dr da daha fazla ilacimi dozunu artirdi 6 tane yumurtam olusmustu ve kaliteli embriyo oldu malesef nasipte yokmuş tutunmadi yumoslarim şok olduk o kadar herşey yolunda idi.daha zamani varmis olmadi.sindide tek sorunum kilo bi 20 kilo verebilsem hersey yolina girecek sanki uzerime yapisti bu kiloolar gitmiyor sabirla beklicegim ard arda iki tupten sonra zor..rabbim nasp ederse eylül ekim gibi 4 cuyu denicegiz artik sabrim kalmıyor ama dua etmekten baskada carem yok.

Bende Bebek muhabbetlerinin tam ortasındayım insanları susturamazsın ki devir çok farklı her şey çocuklar üzerinden gidiyor ahir Zaman alametleri çocuk partileri yok diş buğdayı doğmadan önce daha başlıyor sohbetler hep çocuk üzerine ünlüler de bile çocuk yapma Moda'sı var eskiden böyle miydi millet vücudu bozulmasın diye yapmazdı en beğenmediğn mankenlerin dansçıların çocuğu var ve uğraşıyorlar kimisi diyor belki yaran var dikkati çekiyo ama ben objektif söylüyorum ailelerde bile çocuğun sözü geçiyor artık nerdeyse istediğin her an çocuk olmuyor devrin hastalığı imtihan sebebi çok dertliyiz galiba ne kadar yazsam yetinemiyorum

Doğru sayfa
Doğru sayfadasın hepimiz aynı dertten muzdaripiz aynı şeyleri yapıyoruz sabır o kadar zor ki her gün gün sayıyorsun hastalanacağn tarihler ezberinde hele tüp bebek süreci onbeş gün yıl oluyor başka çaremiz de yok

Saol canım şimdiden yemeye başlayım inşallah tutar ahmet hocaya emriyoları sordum iki tanesi fena deyil dedi biri geri dedi allahtan umutkesilmez inşallah tutar bu sefer

Selam arkadaşlar kaç gündür yazmıyorum yazamıyorum daha doğrusu bende tüp bebek yaptım bu pazartesi transferim oldu 4.gün embriyo ilk tüp bebek deneyimim yum toplajirken çok ağrım olmuştu transfer günü bile ağrım geçmemiş ti neyse hani transfer olduğundaki ağrı tutunma ağrısı diyolar ya benim de vardı ama yum toplama sırasında kalan ağrı dün 4.günüm sabah bi kalktım ne ağrı ne sizi kalmamış acaba bebis gittimi çok uzuldum ağladım kendimi teselli ediyodum olmazsa nasip bi daha yaparım diye ama öyle olmuyo işte bugün 5.gün yine tık yok agridan vucudumda hiç bi değişiklik te yok.tutmadi diuorum ama iğnelerime yine devam ediyorum eğilip kalkmiyo dum şimdi sanki eski ben iyiyim normal mi bu evreleri yaşayanlar varmı benim gibi 3 yum toplandı 2si döllenme çok iyi kalite dediler 1.tanesi transfer oldu ilk günler Karnım da şişiyor du şimdi dümdüz

Selam Can'ım benim de transferim 1 temmuzda. Senin transfer edilen embriyon kaçıncı kaliteydi merak ettim embriyo kalitesine bağlıyorum diyince.

Merhaba canım hayırlı olsun tranferin inşallah bebeğin seninledir. Kendini dinleme normal hayatına devam et kuzum.. Transferden sonra bebek yarım saat içinde tutunuyormuş haberin olsun ondan agrı sızı olmaması normal yavrum dua et içini ferah tut inşalalh güzel haberler vereceksşn

Allah senden bin kere razı olsun soylediklerin morel verdi canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin çok acılar çekiyoruz çok umutlarla cabaliyiruz burda herkesin hayatı hemen hemen aynı bizimde Rabbimin sınavı

Allah senden bin kere razı olsun soylediklerin morel verdi canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin çok acılar çekiyoruz çok umutlarla cabaliyiruz burda herkesin hayatı hemen hemen aynı bizimde Rabbimin sınavı
Allah senden de razı olsun canım sakın stres yapma inan elini koy üzerine konuş bebeğinle :) orada o duyacaktır seni kuzum

Lütfen stres yapmayın bu süreçte rahat ve morali düzgün olmanız çok önemli inşallah Mevlam hayirla nasip eder kendinizi dinlemeyin bişeyler ile meşgul olun Allah gönlünüzce versin

Lütfen stres yapmayın bu süreçte rahat ve morali düzgün olmanız çok önemli inşallah Mevlam hayirla nasip eder kendinizi dinlemeyin bişeyler ile meşgul olun Allah gönlünüzce versin
İnşallah bebisim benledir bizim sinavimizda bu allahım banada nasip etsin istiyorum anneler ne şanslı canları var inşallah benimde canım olur yikilmaktan korkuyorum çok

Bu ay yumurta toplanacak tup bebek aşamalarını anlatabilirmisiniz cok korkuyorum

Perimasali3737 hiçbir şey senin sagligindan onemli değil hic kendini strese sokma herşey hallonur ben bunu cok yaptim kendime bir kere tedaviye baslicaksan pozitif dusunmeye calis aksi gibi bu donemde daha cok stres oluyor ama daha sonra pişman olmaman için tedavi olurken basta kimseye deme kafan daha rahat eder inan bana, sen ve esin bu donemde cok hassas olursunuz heleki biz kadinlar alinganliklarimizda cok olur hormonlar yuzunden onun icin basta güçlü olacaksin hep pozitif dusunmeye tevekkül etmeye gayret et.tedavi surecinde tup bebekte en çok 3-4 defa dr gitmiş olursun hic korkulacak birşey yok igne ilaçların kullanirsin yumurtan buyudumu buyumedimi dr ultrasonla bakar seni yonlendirir opu isleminde yani yumurta toplama islemi en fazla 10 dk surer onada zaten uyutacaklari icin hic bişey hissetmezsin uyandiginda adet sancisi gibi hafif agrin olur eger yumurtan 20-25 gibi olursa agrin biraz fazla olur onada zaten agri kesici yapiyorlar yani korkulacak bisey yok canim.transfer gunune kadar muhakkak dinlen ki rahim dinlenmis tutunmaya hazirlasin kendini. Transferde uyutmazlar oo çok basit islem ultrasonla bakiyor gibi iki dk bişey ama size tavsiyem idrara cok sıkışık olmayin transfer olduktan sonra muhakkak 30 dk idrarinizi tutun bu önemli o kadar emek veriliyor.eve gittiginizde dr yatmayin gezin deseler bile yatin siz 10 gün en az zaten adi ustunde tup bebek yapiliyor normal bi hamilelik degilki drlar kafanizi takmayin diye bence kan dolasiminiz hizlansin diye yatormiyorlar bir de normal hamile gibi davranin diyor bu dogru ama tehlike gidene kadar dinlenin inşallah rabbim bizlerede nasip eder bizlerede tattirsin.(opu işlemi olduktan sonra muhakkak protein li beslenin ki agrinizi karninizin sisi insin bebeginizin tutunmasida kolaylaştırır takiii gebelik testinede kadar..)
Birde transferden sonra belirti hic aramayin hepsi yanilticidir yok ağrı var yada hic ağrı yok batmalar bunlarin hepsini yaşadım kendinizi dinlememeye calisin sadece o anin bile tadını cikarmaya calisin bol bol dua salavatlar getirelim inşallah. .rabbim bizlerede ver allahimmm

Çok sağol canm benim korkum narkoz bünye narkoz dayanamıyorum hemen ayıklama 10 d kk aya ayıran Dylan bi kaç saate zor ayikiym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…