Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Bende çok bunalimlardayim maddi manevi
Canim bak ben 12yilim bitti 13 cu yila girdim sindiyece hep tedavi gordum bebek icin rabbim yar ve yardimcimiz olsun oluryorda sindyece çocuk tedavisine harcadigim 25 bin abartmiyorum elimden gelen bu egerki ev borcumuz olmasa heral 9-10 defa tüp bebek yaptirirdim .. ama diyecegim sindiyece gordugum tedavide güzel yanitlar ve sonuclar almadim taki en son tupte herşey dört dortluktu yumurtalarim kaliteliydi embriyom kaliteliydi transfer olduk test günü geldi heycanliydik kimseye demedik tüp yaptirdigimizi herkese supriz yapariz diye iyikide demedik milletten geçmiş olsunlar su dr gidin falan ebeye gidin benim sikintim bana yeter allah allah neyse test yaptirdik koskocaman negatif o kadar umitliydik hersey yolunda idi sasirdik demekki sen cabalicaksin kurban oldugum mevlam nasip edecek verecek haa dusundum cok agladim cok uzuldum hala icim ciss ediyor ama anladimki rabbime çok sinicagiz kimseyi kafaya takmiyacagiz kendini ferah tutacaksin rabbim nasip ettiyse verecek bizede onun için rabbim hakkimizda hayirli olan evladi versin.bende eylül ayı gibi yaptirmayi düşünüyorum maddi yondende toparlanmaya çalışıyorum allah herkesin yardimcisi olsun.. kusura bakmayin cok uzun yazdim icimm dolduki öyle

Estağfurullah canım ne demek her zaman dinlerim derdiniz sadece bi muane 350 lira bide kastamonI dan gidiyorZ tedavi için ankaraya eşime askeri personel izin alırken zorlaniyoruz kimseye bişey diyemYrz yaşım daha 23 3 senelik evliyim eşime azospermde dediler tedaviye başladık şükür sperm sayisi çok ada olsa arttı snra bende fshm yükseldi 12.3 yumurta rezervi azalms çok üzüldüm bu yaşta tek carem tup bebek murat sönmezer gidiyorz çok iyi dediler inşaallah bizde nasip olur canm

Çok sağol canm benim korkum narkoz bünye narkoz dayanamıyorum hemen ayıklama 10 d kk aya ayıran Dylan bi kaç saate zor ayikiym
Narkozu çok vermiyorlar merak etmeyin sizin bunyeye gore verirler az uyutacaklari kadar verirler dr isin uzmani guvenin onlara sindiden dusunupte strese sokmayin ben 8 defa narkoz almış biri olarak söylüyorum:))

Bi kere ameliyat oldum 5 saat boyunca ayıkamadim o yüzden korkuyorum narkoza karşı bu korkum yenemiyrm haftaya yumurta toplanacak ve ben hala korkuym

Tedaviye hemenmi basliyorrsunuz Perimasali3737 eger bi iki ay sureniz varsa sana bitkisel hayit tohumu ve polenini kullanmani oneririm esinede kecibuynuzu kullansin hic olmasa kaliteli embriyo olur bunlari biz kullandik faydasinida gorduk canim.gerci tedaviye baslamisiniz hayırlı olsun yeni gördüm

Canm hayit otu nu kullanydm bugün bıraktım ters etki yapar dediler korktum eşime yüzde 0 di promote klomen kullandı artış var sperm de keçiboynuzu kuru kullanıyorum ek olarakta

Tatlim ameliyatla yumurta toplama arasinda fark var kendini serin tut allah yardim ediyor..bende senin gibi korkkuyordum ayikamazsam die tam tersi hemen ayiktim diger aldim narkozlarda 6-7-8 saat uyudum yani bunu çok hafif veriyorlar

Tatlim ameliyatla yumurta toplama arasinda fark var kendini serin tut allah yardim ediyor..bende senin gibi korkkuyordum ayikamazsam die tam tersi hemen ayiktim diger aldim narkozlarda 6-7-8 saat uyudum yani bunu çok hafif veriyorlar
Ins canım ya murat sönmezer duydun mu hic

[QUOkaysperimasalo37, post: 46986709, member: 767235"]Ins canım ya murat sönmezer duydun mu hic[/QUOTE]
Ben kayseri Acıbadem Hastanesi turgut aydina yaptirdim duymadım canım

Ankarada profosör Türkiye 1.ligine oynuyor dediler herkes çok memnun bu bilgilere güvenip gdyrm valla inşaallah iyi olur bana hemen tup bebek dedi szin sorununuz neydi canm

Canim dr sadece ilacini ayarlicak en onemlisi laboratuvar embriyoloklar önemli olan tup bebekte hastane daha on planda ve tabiki drun iyi olmasida ama ameliyat gibi durumda dr en iyisi tupte ise embriyoloklar onemli ..
Allah doktorumuzu ilacimizi rast getirsin.@Perimasali3737

Bnde o yüzden istedim zaten laboratuarı çok iyiymiş 6 milyar civarı para istedi tek olanda paradan önemli değil canm inş cümle aleme Rabbim evlat nasip eder ya

Aksam yaziyim canim sorunumu iki saat uyuyum ki 5:30 da tarla isimiz var çalışacağız hayirli sahurlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…