- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- 123
Testere disli aslan pencesimi?Yan etki yapar diye korkym
23 bide otlarin yan etkisi olur dediler hayit otu kullaniydm geri biraktimO testide yaptir bence. Yasin kac
Ay sen cok gencsin canim. Düzelir. Bence fsh stressten yüksek olabilir. Benim yasim 36. Gec kaldim artik cocukta olmuyor. Ama testere disli aslan pencesi cidden iyi. Hayitta iyi ama hayitta yan etki daha cok olabilir. Adet dönemlerin normalmiBen o testi bu sitede ogrendm yoksa coktan yaptrrdm ya
YıllardırBen cok kiloluydum. 15 kilo verdim. Ama bi 15 daha vermem lazim. Fakat stress is güc cok yememe sebeb oluyor. Bendeki kilo sorunu oldugumu sanmiyorum yinede. Gerci bellide olmaz. Sen kac yildir deniyorsun hamile kalmayi
Nasıl zayifladinBen cok kiloluydum. 15 kilo verdim. Ama bi 15 daha vermem lazim. Fakat stress is güc cok yememe sebeb oluyor. Bendeki kilo sorunu oldugumu sanmiyorum yinede. Gerci bellide olmaz. Sen kac yildir deniyorsun hamile kalmayi
Kalori ve az yagli yemekle. Yagda bitaz saydim. Cikolata cips abur cubur hic yemedim pirincden uzak durdum.Yıllardır
Ben 64 kiloydum simdi 48 kiloyum sade soda zayiflatti beni bu kadar arkadslar sodayi oneririmNasıl zayifladin
Tansiyonu düşürüyor. Düşük tansiyonlular dikkat etmeliYan etki yapar diye korkym
Nasil soda? Icine birsey kattinmiBen 64 kiloydum simdi 48 kiloyum sade soda zayiflatti beni bu kadar arkadslar sodayi oneririm
Bizim tup bebekteki asil sebebimiz esim canim azospermdi butun degerler 0 di bizim tek caremiz tup bebek 3 senedir cocgmz bu yuzden olmamis bunu yeni ogrendim gec bile kalmissinz gbisine seyler soylediler inan var ya ne yapcagimi bilmiyorum fshda artmaya baslams bnm bide o eklendiTansiyonu düşürüyor. Düşük tansiyonlular dikkat etmeli
Fsh artmasi üzüntü bence. Canim ben sade sodayi su yerine iciyorum hic zayiflamiyorum. Bizde sorun bende. Reservim bitik. 48 kilo az degilmiBizim tup bebekteki asil sebebimiz esim canim azospermdi butun degerler 0 di bizim tek caremiz tup bebek 3 senedir cocgmz bu yuzden olmamis bunu yeni ogrendim gec bile kalmissinz gbisine seyler soylediler inan var ya ne yapcagimi bilmiyorum fshda artmaya baslams bnm bide o eklendi
Kocana bol bol keçiboynuzu pekmezi yedir. Cerez bol yesin. Ama sürekli yemeli. 1 ay sonunda test yaptir bak..sonuca inanmazsinBizim tup bebekteki asil sebebimiz esim canim azospermdi butun degerler 0 di bizim tek caremiz tup bebek 3 senedir cocgmz bu yuzden olmamis bunu yeni ogrendim gec bile kalmissinz gbisine seyler soylediler inan var ya ne yapcagimi bilmiyorum fshda artmaya baslams bnm bide o eklendi
Yok valla ya ben asiri yiyodum ozellikle kola cikolata duramiyordm bagirsaklarimda asiri tembelli hc calismydu sade sodaya alistim gunluk 3 tane ne iciydm sonra istahim kapandi bi tartildim 48 kiloydm 2 senedirde bu kilodayim canm istedgmi yiyorum ve kilo almiyorm metabolizmam cok hizli simdide bide ekmegi kesin bir lokmada olsa yemeyinNasil soda? Icine birsey kattinmi
Yok valla ya ben asiri yiyodum ozellikle kola cikolata duramiyordm bagirsaklarimda asiri tembelli hc calismydu sade sodaya alistim gunluk 3 tane ne iciydm sonra istahim kapandi bi tartildim 48 kiloydm 2 senedirde bu kilodayim canm istedgmi yiyorum ve kilo almiyorm metabolizmam cok hizli simdide bide ekmegi kesin bir lokmada olsa yemeyin
Az canim ama doktorlar 3 4 kilo alabilirsn dedi sagligim cok iyi sukur sorun etmediler kiloma gayet iyi dedileeFsh artmasi üzüntü bence. Canim ben sade sodayi su yerine iciyorum hic zayiflamiyorum. Bizde sorun bende. Reservim bitik. 48 kilo az degilmi
Amin insaallah canmmOf of..herkesin bir sorunu var. Inşallah bu sorunlar düzelir. Herkesin ve benim sağlıkli ve hayirli çocuklarımiz olur inşallah. Amin
Amin insallah canim. Hepimize Allah nasip etsin. Ilk önce saglik. Ben birkac ay daha ugrasayacagim sonra bu konuyu kapatmam lazim. Hayatimi buna harcamak istemiyorum. Faydasi yokOf of..herkesin bir sorunu var. Inşallah bu sorunlar düzelir. Herkesin ve benim sağlıkli ve hayirli çocuklarımiz olur inşallah. Amin
Simdi kaynattim ac tok farkedermiKocana bol bol keçiboynuzu pekmezi yedir. Cerez bol yesin. Ama sürekli yemeli. 1 ay sonunda test yaptir bak..sonuca inanmazsin
Bilmiyorum ama ac herzaman iyi isler benceSimdi kaynattim ac tok farkedermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?