- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Bal-tarcin-cörek otu karisimi ye sürekliBenim rezervde yok sayilacak kadar :-(
Bal polen vs. Yedim. Bikezde cörek otu karisimi yedim. Sürekli yemedim bikez 2.den 12 gününe kadar. Ama o kürle hamile kalanlar cok biliyorumBal-tarcin-cörek otu karisimi ye sürekli
Sürekli yemek gerek. Bende kadınlardan okudumBal polen vs. Yedim. Bikezde cörek otu karisimi yedim. Sürekli yemedim bikez 2.den 12 gününe kadar. Ama o kürle hamile kalanlar cok biliyorum
Adı ne ilaçların. ?Yiyeyim yine ozaman. 10nca kürler var. Gerci suan tüp merkezi ilac verdi 2 ay kullanacakmisin fshyi biraz düsürsün diye. Bakalim onu kullaniyorum. 21 gün bir 21 bir. Toplam iki ay
Cyclo progynovaAdı ne ilaçların. ?
Bide kortison verdi ama cok düsük doz.Cyclo progynova
Fsh cok mu yüksek? Menepoza yakın olanlara veriliyor. Hem adet hem fsh düzenlesin diyeCyclo progynova
Adetim düzgün aslinda. Fsh 14 de. Amh 0.14. Biraz yardimci oluyormus düsmesine. Vallaha herbiseyi denedik. Bide bunu deneyim. Birde kist olusmus onuda yok edebilyiormus bu ilacFsh cok mu yüksek? Menepoza yakın olanlara veriliyor. Hem adet hem fsh düzenlesin diye
Kilo nasıl. ? Kilolu olmak üreme hormonları icin engelmis.Adetim düzgün aslinda. Fsh 14 de. Amh 0.14. Biraz yardimci oluyormus düsmesine. Vallaha herbiseyi denedik. Bide bunu deneyim. Birde kist olusmus onuda yok edebilyiormus bu ilac
Bende zayıflamak istiyorum. Ama cok iştahlı olduğum icin basaramiyorum. Gittikce enine gidiyorum
Ben cok kiloluydum. 15 kilo verdim. Ama bi 15 daha vermem lazim. Fakat stress is güc cok yememe sebeb oluyor. Bendeki kilo sorunu oldugumu sanmiyorum yinede. Gerci bellide olmaz. Sen kac yildir deniyorsun hamile kalmayiBende zayıflamak istiyorum. Ama cok iştahlı olduğum icin basaramiyorum. Gittikce enine gidiyorum
Benimde fshm 12.3 hc bi ulac vermedi direk tup bebek dediBen cok kiloluydum. 15 kilo verdim. Ama bi 15 daha vermem lazim. Fakat stress is güc cok yememe sebeb oluyor. Bendeki kilo sorunu oldugumu sanmiyorum yinede. Gerci bellide olmaz. Sen kac yildir deniyorsun hamile kalmayi
Bende tüp bebek merkezindeyim ancak yumurta olusmadi 3 aydir. Bizde bu sekil deeyelim dedi.Benimde fshm 12.3 hc bi ulac vermedi direk tup bebek dedi
Off ya hc kastamonudan tahliilleri yaptrp ankaraya gittim fshim 12.3 dedi bi muane etti 350 lirayi sadece ultrasyn icin verdim adet olunca gel dedi hc bi ilac yazmadi bisey yapmadi nasil bu deger dusecek blmBende tüp bebek merkezindeyim ancak yumurta olusmadi 3 aydir. Bizde bu sekil deeyelim dedi.
O testi hc yapmadi canmCanim 12 cokta yüksek degil. Amh nekadar. O bende berbat düsük. Fshi testere disli aslan pencesiyle belki düsürürsün
O testide yaptir bence. Yasin kacO testi hc yapmadi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?