Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Yiyeyim yine ozaman. 10nca kürler var. Gerci suan tüp merkezi ilac verdi 2 ay kullanacakmisin fshyi biraz düsürsün diye. Bakalim onu kullaniyorum. 21 gün bir 21 bir. Toplam iki ay

Bende zayıflamak istiyorum. Ama cok iştahlı olduğum icin basaramiyorum. Gittikce enine gidiyorum
Ben cok kiloluydum. 15 kilo verdim. Ama bi 15 daha vermem lazim. Fakat stress is güc cok yememe sebeb oluyor. Bendeki kilo sorunu oldugumu sanmiyorum yinede. Gerci bellide olmaz. Sen kac yildir deniyorsun hamile kalmayi

Bende tüp bebek merkezindeyim ancak yumurta olusmadi 3 aydir. Bizde bu sekil deeyelim dedi.
Off ya hc kastamonudan tahliilleri yaptrp ankaraya gittim fshim 12.3 dedi bi muane etti 350 lirayi sadece ultrasyn icin verdim adet olunca gel dedi hc bi ilac yazmadi bisey yapmadi nasil bu deger dusecek blm

Canim 12 cokta yüksek degil. Amh nekadar. O bende berbat düsük. Fshi testere disli aslan pencesiyle belki düsürürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…