canım ben beslenmeme hiç dikkat etmezdim sigara kullanıyordum günde 4 tane hamiş kalınca bıraktım..abur cuburum vardı mesella çokta özen göstermezdim canım ne istersen yerdim..diğer tedavilerimde çalışmıyordum çokta kaliteli emriyom olmamıştı 3 tüp bebek negatifim vardı birazda kilom vardı o tedavilerimde.. ben olumsuz tedavilerimden sonra çalışmaya başladım yeni tüp bebek merkeze tedavime devam etmek için kiloda verdim çok hareketli işim vardı sonrası üç tane güzel emriyom oldu doktorum vitamin hapları başlatmıştı tedaviye başlayınca onlarda iyi geldi herhalde..
Merhaba Can'ım umutsuz konuşmuyorlar yaştan dolayı ama en zor hasta tipiyiz bi an önce başla Can'ım tedavine ve duayı da eksik etmeMerhaba kızlar ben de bu ay öğrendim amh 0,544 fsh 10 tüp bebeğe başlıcam ama öncesinde histereskopi olucam bu ay olabilirsem çok moralim bozuk şansım nedir bilemiyorum doktorum çok umutsuz konuşmadı yaşım 27 ama internette okuduklarım canımı çok sıktı
canım iki yumarta büyümeside güzel neden üzülüyorsun benim 2 yumurtam büyüyodu bazen bazen bir yumoş oluyordu bazen hiç olmuyordu yumoş..canım mücadele etiğin sürece inan bir gün dileğin gerçekleşicek ama öncelikle güzel bir merkez bul labartuvarda çok önemli emriyologta..canım akşamdan zeytınyağ bir gece bekletilmiş incir sabah aç karınla ye hurma ye inş yumoşlar dölencek sonrada sağlıklı hayırlı evlat olucaklar..Merhaba arkadaslar.bende tedaviye başladım.cuma günü adetimin 3. Gunuydu ve 4 tane folikul görmüştü doktorum.başlayalım dedi.bugün kontrole gittim sadece 2 tanesi büyümüş.çok üzüldüm.devam etsemmi iptal mi etsek bilemiyorum.cuma tekrar gel orantılı büyümüş se devam edelim dedi.3 aydır yemedigim icmedigim kalmadı hiçbir ise yaramadı.sinirlerim bozuldu resmen.Bu 3. Olacak ne yapacağımı şaşırdım.2 tane ye şans versemmi
İnşallah İnşallah canım.iyi dileklerin için sağol.Bu 3. Denemem olacak. İki deneme az ve kalitesiz yumurta sebebiyle negatif sonuçlandı. Bu kez 3 ay önceden hazirlanayim dedim.soğan arkasından incir kuru yaptım. Corokotu yağı ictim.arı sütü bal polen karışımı yedim.doktorun verdiği vitaminlerde vardı ayrıca biesteron.geçen ay baktı 2 yumos var baslamadik. Bu ayda zeytinyaginda incir yedim.ve adetimin 2.gününden itibaren corekotu bal tarçın yiyorum.4 yumurtanın 4 ude büyür diye düşünmüştüm.sanki onca şeyi ben yemedimcanım iki yumarta büyümeside güzel neden üzülüyorsun benim 2 yumurtam büyüyodu bazen bazen bir yumoş oluyordu bazen hiç olmuyordu yumoş..canım mücadele etiğin sürece inan bir gün dileğin gerçekleşicek ama öncelikle güzel bir merkez bul labartuvarda çok önemli emriyologta..canım akşamdan zeytınyağ bir gece bekletilmiş incir sabah aç karınla ye hurma ye inş yumoşlar dölencek sonrada sağlıklı hayırlı evlat olucaklar..
hiç canını sıkma canım anladığım kadarıyla aynı hasta grubundayız.. bizde şubatın ilk haftası başladık 2.tedaviye hala trasfer olamadım malesef embriyo havuzu oluşturuyoruz... hemen opu vs olmadı senin gibi 3 ay önceden arı sütü, bal polen karışımı vs yemediğim içmediğim şey kalmadı ilk opu nisan ayında oldu 3 yumurta ve 2 si olgunlaştı orta kalite ona da şükür hiç oluşmayabilirdi.. sonra bir iptal ve geçen hafta 2.opu oldum senin gibi 4 folikul ile iğnelere başladık 2 si embriyo oluştu o da orta kalite hayırlısı bakalım ama senin de dedeğin gibi yemediğim denemediğim bişey kalmadı... bende çok üzüldüm ama yapacak bişey yok demekki bizim vücudumuz farklı tepki veriyor.. herşeyde vardır hayır hiç canını sıkma, moralini bozma eğer iğnelere başladıysan hayırlısı olsun olumsuz düşünme pozitif ol..inşallah hepimizin tedavisi güzel sonuçlanır ve bizlerde bebişlerimizi kucaklarımaza alırız rahat olmaya çalış.. hakkında hayırlısıMerhaba arkadaslar.bende tedaviye başladım.cuma günü adetimin 3. Gunuydu ve 4 tane folikul görmüştü doktorum.başlayalım dedi.bugün kontrole gittim sadece 2 tanesi büyümüş.çok üzüldüm.devam etsemmi iptal mi etsek bilemiyorum.cuma tekrar gel orantılı büyümüş se devam edelim dedi.3 aydır yemedigim icmedigim kalmadı hiçbir ise yaramadı.sinirlerim bozuldu resmen.Bu 3. Olacak ne yapacağımı şaşırdım.2 tane ye şans versemmi
Canım ne güzel ikinci aşamayı da atlatmissin çok sevindim, ben de pazartesini bekliyom kontrol için ama bayram girecek araya bakalım nasıl olacakhiç canını sıkma canım anladığım kadarıyla aynı hasta grubundayız.. bizde şubatın ilk haftası başladık 2.tedaviye hala trasfer olamadım malesef embriyo havuzu oluşturuyoruz... hemen opu vs olmadı senin gibi 3 ay önceden arı sütü, bal polen karışımı vs yemediğim içmediğim şey kalmadı ilk opu nisan ayında oldu 3 yumurta ve 2 si olgunlaştı orta kalite ona da şükür hiç oluşmayabilirdi.. sonra bir iptal ve geçen hafta 2.opu oldum senin gibi 4 folikul ile iğnelere başladık 2 si embriyo oluştu o da orta kalite hayırlısı bakalım ama senin de dedeğin gibi yemediğim denemediğim bişey kalmadı... bende çok üzüldüm ama yapacak bişey yok demekki bizim vücudumuz farklı tepki veriyor.. herşeyde vardır hayır hiç canını sıkma, moralini bozma eğer iğnelere başladıysan hayırlısı olsun olumsuz düşünme pozitif ol..inşallah hepimizin tedavisi güzel sonuçlanır ve bizlerde bebişlerimizi kucaklarımaza alırız rahat olmaya çalış.. hakkında hayırlısı
evet şükür canım hayırlısı bakalım...inşallah sende güzel haberler alırsın..bende adette gitcem kaan bey gelsin demiş ilaçları şuan kesti bişey kullanmıyorum..bende tam o ara adet olacak gibiyim bilemiyorum nasıl olcak bayram önü olur bayramda olur bilmiyorum valla nasıl olcak tabi ne zaman adet olucam orası da var..bekleyip görücez hayırlısıyla inşallah bakalım..Canım ne güzel ikinci aşamayı da atlatmissin çok sevindim, ben de pazartesini bekliyom kontrol için ama bayram girecek araya bakalım nasıl olacak
nasılsınız hocam ben bu hsg çekindim dolum defektleri diye birşey yazıyordu konyada ki doktorum normal demişti fakat ben bahçeci kliniğine gösterdim güvenç karlıkaya normal olmadığını söyledi allahım herkese nasip etsinCanm bende rezerv azlığı var. martta mini tüp bebeğe başladık. yumurtaları toplayacaktık. 3 yumurta buyudu dollendi. doktor rahım kalınlığın çok ıyı taze transfer yapalım dedi. 3 yumurta transfer edildi. 2 kese vardı biri boştu. diğeri buyudu baya. 10. haftada kalbi durdu. tekrar mini tup yaptıracagm. bizim icin en uygun tedavi bu. Yuksek doz ilaçlara rağmen 1 yumurtam buyuyordu. cok az ilaçla 3 tane buyudu. 3 tedavimi normal tüp yaptırdım. 4. denemem mini tüp bebekti. kesinlikle mini tüp öneririm. iyi bir doktor bul. 3 tedaviye çok para verdik. onların yerine birkaç ay mini yapıp yumurta toplasaydık daha fazla yol katedecektik bence. parayı da geçtim çok iğne yedim. boşuna çok hormon. fazla ilaç yumurtayı kalitesiz yapıyor. bu sefer 2 ya da 3 ay yumurta toplatmayı düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı
çıkar canım çıkar kanda baktır hadi hayırlı haberlerle gel...Yarın test günüm bugün Karnım çok agriyo adet olucak gibi sinirde basiyo adet olucam zaman böyle oluyodu yarın 11.günum doktorum 12.gün demisti ama çıkar heralde sonuç
Kaç çıkmasi lazım normalde varsa ay allahım ya dün gece bi türlü uyuyamadim keşke dün yaptırsa ydim çıkmaz 10.gün diye cumayi bekledim şimdi sabah nasıl olacakçıkar canım çıkar kanda baktır hadi hayırlı haberlerle gel...
Çok iyi yapmışsın beklemekle canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah tutunmustur bebeğin sanaKaç çıkmasi lazım normalde varsa ay allahım ya dün gece bi türlü uyuyamadim keşke dün yaptırsa ydim çıkmaz 10.gün diye cumayi bekledim şimdi sabah nasıl olacak
canım herkesin bünyesi farklı tepkiler veriyor bilemem ki sonuç çıktığında doktorunla ve burda bizimle paylaşırsın inşallah güzel haberlerle gelirsin hep birlikte seviniriz..rahat ol sakin iyi düşün iyi olsun..Kaç çıkmasi lazım normalde varsa ay allahım ya dün gece bi türlü uyuyamadim keşke dün yaptırsa ydim çıkmaz 10.gün diye cumayi bekledim şimdi sabah nasıl olacak
canım günaydın yarın kontrole gidiyoruz ...Çok iyi yapmışsın beklemekle canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah tutunmustur bebeğin sanaben de heyecanlandım şimdi
canım idrar testi yapma. kan testi yaptır. kanda daha net çıkar idrarda çıkmayabilir moralin bozulur üzülürsün boş yere...hem kendini hem bebişini üzme heycan yaptım bende sonucu bekliyoruz...Kaç çıkmasi lazım normalde varsa ay allahım ya dün gece bi türlü uyuyamadim keşke dün yaptırsa ydim çıkmaz 10.gün diye cumayi bekledim şimdi sabah nasıl olacak
kişiden kişiye değişiyor ama 30 üzeri değerler iyi kabul ediliyormuş diye okumuştum... Allah sağlıkla nasip etsin inşallah..Kaç çıkmasi lazım normalde varsa ay allahım ya dün gece bi türlü uyuyamadim keşke dün yaptırsa ydim çıkmaz 10.gün diye cumayi bekledim şimdi sabah nasıl olacak
Büyük gün yaklaştı desene bi karsilasamadik seninle ama olsun gönüller bircanım günaydın yarın kontrole gidiyoruz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?