Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba kızlar ben de bu ay öğrendim amh 0,544 fsh 10 tüp bebeğe başlıcam ama öncesinde histereskopi olucam bu ay olabilirsem çok moralim bozuk şansım nedir bilemiyorum doktorum çok umutsuz konuşmadı yaşım 27 ama internette okuduklarım canımı çok sıktı

belki daha önce okumuşsundur durumumu ama yine yazayım ilk ocak ayında başlamıştım takviyelere 3 yumim vardı sağ overde, sol sönmüş denmişti yüksek doz uygulanıyor diye iki iğne vurulup bıraktım tedaviyi, bir de takviyelere yeni başladım daha etki etmemiştir 2-3 ay olsun demiştim... nisan ayında düşük doz uygulayan bir yere başladım 2 yumi çok küçük dedi, iğnelerle büyüdüler, döllendiler, 2. gün transfer edildi, kimyasal gebelik oldu...
yumurtaları kaliteli yapmak mümkün değil herhalde ama her ay da aynı kalitede yumurta olmuyor sanırım eğer denk gelirse kaliteliye ve Allah ol derse gebelik oluyor...

Merhaba Can'ım umutsuz konuşmuyorlar yaştan dolayı ama en zor hasta tipiyiz bi an önce başla Can'ım tedavine ve duayı da eksik etme

Merhaba arkadaslar.bende tedaviye başladım.cuma günü adetimin 3. Gunuydu ve 4 tane folikul görmüştü doktorum.başlayalım dedi.bugün kontrole gittim sadece 2 tanesi büyümüş.çok üzüldüm.devam etsemmi iptal mi etsek bilemiyorum.cuma tekrar gel orantılı büyümüş se devam edelim dedi.3 aydır yemedigim icmedigim kalmadı hiçbir ise yaramadı.sinirlerim bozuldu resmen.Bu 3. Olacak ne yapacağımı şaşırdım.2 tane ye şans versemmi

Yok sanırım ben çocuk falan doguramiyacagim.olsaydı 13 yıldır olurdu zaten. Boşuna uğraşıyorum sanki. Buda olmazsa bırakacağım. Millet ilk geceden hamile kalabiliyor. Biz bir yumurta iki yumurta, kaliteli mi, dollendimi tuttu mu. Allah im sen büyük sun

canım iki yumarta büyümeside güzel neden üzülüyorsun benim 2 yumurtam büyüyodu bazen bazen bir yumoş oluyordu bazen hiç olmuyordu yumoş..canım mücadele etiğin sürece inan bir gün dileğin gerçekleşicek ama öncelikle güzel bir merkez bul labartuvarda çok önemli emriyologta..canım akşamdan zeytınyağ bir gece bekletilmiş incir sabah aç karınla ye hurma ye inş yumoşlar dölencek sonrada sağlıklı hayırlı evlat olucaklar..

İnşallah İnşallah canım.iyi dileklerin için sağol.Bu 3. Denemem olacak. İki deneme az ve kalitesiz yumurta sebebiyle negatif sonuçlandı. Bu kez 3 ay önceden hazirlanayim dedim.soğan arkasından incir kuru yaptım. Corokotu yağı ictim.arı sütü bal polen karışımı yedim.doktorun verdiği vitaminlerde vardı ayrıca biesteron.geçen ay baktı 2 yumos var baslamadik. Bu ayda zeytinyaginda incir yedim.ve adetimin 2.gününden itibaren corekotu bal tarçın yiyorum.4 yumurtanın 4 ude büyür diye düşünmüştüm.sanki onca şeyi ben yemedim

hiç canını sıkma canım anladığım kadarıyla aynı hasta grubundayız.. bizde şubatın ilk haftası başladık 2.tedaviye hala trasfer olamadım malesef embriyo havuzu oluşturuyoruz... hemen opu vs olmadı senin gibi 3 ay önceden arı sütü, bal polen karışımı vs yemediğim içmediğim şey kalmadı ilk opu nisan ayında oldu 3 yumurta ve 2 si olgunlaştı orta kalite ona da şükür hiç oluşmayabilirdi.. sonra bir iptal ve geçen hafta 2.opu oldum senin gibi 4 folikul ile iğnelere başladık 2 si embriyo oluştu o da orta kalite hayırlısı bakalım ama senin de dedeğin gibi yemediğim denemediğim bişey kalmadı... bende çok üzüldüm ama yapacak bişey yok demekki bizim vücudumuz farklı tepki veriyor.. herşeyde vardır hayır hiç canını sıkma, moralini bozma eğer iğnelere başladıysan hayırlısı olsun olumsuz düşünme pozitif ol..inşallah hepimizin tedavisi güzel sonuçlanır ve bizlerde bebişlerimizi kucaklarımaza alırız rahat olmaya çalış.. hakkında hayırlısı

Canım ne güzel ikinci aşamayı da atlatmissin çok sevindim, ben de pazartesini bekliyom kontrol için ama bayram girecek araya bakalım nasıl olacak

Canım ne güzel ikinci aşamayı da atlatmissin çok sevindim, ben de pazartesini bekliyom kontrol için ama bayram girecek araya bakalım nasıl olacak
evet şükür canım hayırlısı bakalım...inşallah sende güzel haberler alırsın..bende adette gitcem kaan bey gelsin demiş ilaçları şuan kesti bişey kullanmıyorum..bende tam o ara adet olacak gibiyim bilemiyorum nasıl olcak bayram önü olur bayramda olur bilmiyorum valla nasıl olcak tabi ne zaman adet olucam orası da var..bekleyip görücez hayırlısıyla inşallah bakalım..

nasılsınız hocam ben bu hsg çekindim dolum defektleri diye birşey yazıyordu konyada ki doktorum normal demişti fakat ben bahçeci kliniğine gösterdim güvenç karlıkaya normal olmadığını söyledi allahım herkese nasip etsin

Yarın test günüm bugün Karnım çok agriyo adet olucak gibi sinirde basiyo adet olucam zaman böyle oluyodu yarın 11.günum doktorum 12.gün demisti ama çıkar heralde sonuç

Kaç çıkmasi lazım normalde varsa ay allahım ya dün gece bi türlü uyuyamadim keşke dün yaptırsa ydim çıkmaz 10.gün diye cumayi bekledim şimdi sabah nasıl olacak
Çok iyi yapmışsın beklemekle canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah tutunmustur bebeğin sana ben de heyecanlandım şimdi

Kaç çıkmasi lazım normalde varsa ay allahım ya dün gece bi türlü uyuyamadim keşke dün yaptırsa ydim çıkmaz 10.gün diye cumayi bekledim şimdi sabah nasıl olacak
canım herkesin bünyesi farklı tepkiler veriyor bilemem ki sonuç çıktığında doktorunla ve burda bizimle paylaşırsın inşallah güzel haberlerle gelirsin hep birlikte seviniriz..rahat ol sakin iyi düşün iyi olsun..

canım idrar testi yapma. kan testi yaptır. kanda daha net çıkar idrarda çıkmayabilir moralin bozulur üzülürsün boş yere...hem kendini hem bebişini üzme heycan yaptım bende sonucu bekliyoruz...

kişiden kişiye değişiyor ama 30 üzeri değerler iyi kabul ediliyormuş diye okumuştum... Allah sağlıkla nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…