Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

rica ederim sizinde tedaviniz hayırlı olsun benim 2.denemem ilk denemede tuttu ama 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum.. bende tedaviye başka il den izmir e gidiyorum
cok geçmiş olsun ama ne kadar da yaklaşmıssın , kalbinin durmasıyla ilgili bir neden söylediler mi? başka bir yerden gitmek de zor Allah hepimize kolaylıklar versin insallah .

mücadelene sabrına hayran oldum doğrusu vazgeçmemişsin ne güzel , mutlaka sen de okumusssundur burda daha düşük amh lerle çocuk sahibi olanlar olmuş ben vakit buldukça geçmiş yılları da okumaya çalışıyorum , eşime dedim ki ne zaman ki bir doktor bana artık hiç umut yok derse o zaman vazgeçerim , eşim de sen başka doktora daha sorarsın diyor en doğal hakkımız sorarız en güzel şekilde de mücadelemizi veririz napalım ağlayıp evde mi oturalım ağlıyorum sızlıyorum duamı edip Allah tan dileyip mucizemi bekliyorum ama vazgeçmiyorum ,sen de geçmemişsin ,mucizelerimiz bir gün gelecek inşallah.

Mucizen en kısa zamanda gobusunde sonrada kucağında olsun İnşallah. Aglasakda sizlasakda anne olma özlemi mücadele ye devam etmemizi sağlıyor.herkes için dua ediyorum.isteyen herkes o duyguyu yaşasın.Dua edeceğiz elimizden geleni yapacağız. Bu yol uzun ve yıpratıcı bir yol.arada vazgecsekde aglasak cildirsakda düşe kalka devam umudumuz bitene kadar.

Bana Umut verende o yeniden denemek ınsallah yeniden başlıcam tup bebeğe ıkinciyi ınsallah olumlu olur rabbim ınsallah hepimizin olur pozitif

İnsan bu konudan vazgeçer mi hiç en ufak bir umudu olsa yine peşinden koşar çocuktan bahsediyoruz ne araba ne de ev Hayatımızın dünyamızın anlamından Rabbim bizi sınamasın çocuksuzlukla insanların bakışı nı geçtim işte bunlar kısır acıyarak bakmalarını bisürü şey sanki bebeğim olmadan her şey eksik bekliyoruz Can'ımız eksik

Bir ay daha bekliycem bugün doktorum öyle söyledi önümüzdeki adette bir iki demiycem tedaviye basliycam dedi e benim de artık sabrım kalmadi zaten gene cyclo prognova verdi en sevmediğim ilaç bakalım bi ay sonra neler olacak, bu arada aranızda aloe vera suyu içen var mi bu ay onu denemek istiyorum

Valla cnm ben doktora gittim smear testi yaptilar kan aldilar bakicaklar. Allah bullak oldum bir aydir masallah regliyim.Gelsin diye hep ediyorum.Simdide gitsin diye dua ediyorum

Okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam canım.Rabbim kucağına almayı nasib etsin.Hayırlı uğurlu olsun..

Okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam canım.Rabbim kucağına almayı nasib etsin.Hayırlı uğurlu olsun..

Millstone nabersin cnm?Uzun zaman oldu gormeyeli seni buralarda? Mucadeleye devammi? Son gelismelerin nasil?
Insallah hersey gonlunce olsun...

Kızlar aranızda rezerv düşüklüğünden dolayı klomenle ya da az ilaçla mini tüp bebek deneyen var mı??
Ben varim canim. 3 mini tup bebek yaptim 7 ayda. Toplamda 7 embryo olustu donduruldu. Bu ctesi ilk transferim var. yani cok iyi kalite degiller. Cok umutlu degilim acikcasi bilemiyorum yinede rabbim bilir. Bnm amh cok dusuk fsh coook yuksek oldugu icin sadece clomen verdi doktor. Ben yurt disindayim. Burada bi kac yer beni kabul etmedi imkansiz dediler. Bide basari oranlarini dusurmek istemediler. Simdiki gittgm doktoru buldum. Oda sadece naturel ve mini tup yapiyo baska bsy yapmiyo. Ama cok hatta asiri yogun bi klinik bole ne bilim cok ilgilenemiyolar cok bilgi vermiyolar kafam karisik moralim bozuk acikcasi. Elim mahkum oldugu icin buraya gidiyorum ama icimden bi his bu transferin gumburtiye gideceginisoyluyor. Zaten bu rakamlarla benim sansim normal tuple imkansiz. Eger basari elde edemezsem baska beni kabul edecek yer yok yine bu klinige devam etmek istemiyorum. Yasim 34 olacak yakinda. Bi cocugum var 5 yasnda. Ama kardessiz kalacaga benziyo. Bilemiyorum henuz basari elde etmedim ben mini tuple ama inan nirmal tuplede cok bi sans yok. Bari mini tup yapayimda ilac ve extra masraftan kacayi diye dusundum. Normal tuplede en fazla 4-5 yumurta cikiyo inan mini ile de ole cikiyo yani bnm en azindan oyle oldu. Allah yolunu acik etsin ins iyi tecrubeli bi doktora denk gelirsin.

Dualarinizi bekliyorum arkadaslar bu ctesi ilk embryo transferim var. bilemiyorum ck umutlu degilim. Ilk seferde pozitif gormek ck zor ama yine de allahtan umit kesilmez biliyorum. Bi taraftanda kendimi negatife de hazirliyorum umutumu yuksek tutmuyorum ki birden sok olmayayim. Her neyse allaha emanet olun aklimiza gelirsem duaninda beni de unutmayin

Ben 2 tedavi gördüm gonal f ler menegonlar ilkinde 7 diğerinde 4 yumurta toplandı ikisinde de 5. Gün emriyosu transfer edildi ilkinde kimyasal ikincisinde 7. Haftada düşük oldu.. Doktrumu değitrdm bu daha düşük dozda ilaç kullanıcaz yanında da klomen dedi. Daha kaliteli yumrta elde etmeye çlışıcaz dedi. Ama havuz sistemi düşünmüyor bir iki ne çıkrsa onunla devam edicez yola.. Çok ümitsizsn lütfen böyle yapma o kadar emeğine yazık. Allah büyük ne imkansz gördüklerimizi nasip ediyor.. Fsh kaç acaba sizin?? Benim yaş 28 fsh 12.4.. İnşallahh bu son tedavilerimiz olur yavrularımıza kavuşuruz

Yasim 33 fsh 16 canim. 7 ile baslamistim 16 ya kadar devamli olarak artti.oyle rabbime guveniyorum elbet vardir bi plani diyorum ama iste zor be gulum bizim durum cok zor.

Benmkilerde 5.gun embryosu . Ama bilemiyorum klinige doktora guvenemiyorum kafadan soyluyolar bence benmkini. Hatta 5 gun embryosu oldunda bile supheliyim. Bilemiyorum canim bi bakiyorum tevekkul ediyorum umitleniyorum bi bakiyorum bole cokmusum. Benmki umutsuzluktan cok korku!. Onumu gorememenin verdigi korku. Olmazsa benim icin devami olur mu bilmiyorum. Maddi olarak herseyimizi verdik hem daha israr edemem esime.sadece 3 mini tip bebege 20.000 e yakin verdik. Halada su gibi gidiyo yok ultrason yok tahlil.. Bi progestron 200$. Hadi baska bi doktora gideyim deyim, ben abd deyim bi cok doktor beni geri cvirecek adim gibi eminim. Turkiyeye gelim orda yapim diyorum gelsem gelsem en fazla bi aylina gelirim bi sefer tup yapabilirim oda en yuksek ilacla. Turkiyede havuz yapacak kadar kalamam. Anlican kafam mesgul canim. Bide tabi burada yapayalniz bunlari goguslemek uzerine tuz biber..

Estf canim al benden de o kadar. Inan senden farkim yok. Bundan sonrasi icin ne yapacagima dair en ufak bi planim fikrim yok. Allahu alem.

Arkadaşlar dün opum vardı iki yumurta toplandı.bugün aradılar ve biri döllenmiş oda erken ve hızlı bolunuyormus yumurta kalitesi de kötü dediler.Yarin tekrar ariyacaklar ama büyük ihtimal iplal olacak.üzgünüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…