Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Büyük gün yaklaştı desene bi karsilasamadik seninle ama olsun gönüller bir hadi inşallah hayırlı haberlerle gel
evet yaklaşıyor ....malesef öyle oldu ama kontrollerde falan karşılaşırız diyorum.. anlamadım ya opu 13 Haziranda, 10 gün sonra adet oldum erken oldu normalde ay sonu olması gerekirken 1 hafta erken oldum ve kürtajdan sonra herhalde en yoğun adetimi şimdi görüyorum. kürtajdan sonra çok az oluyordu..

Valla benim de adetlerim şaştı iyice önce erken oldum sonra bi hafta gecikti şimdi de ilaç vermişti dr geçiksin diye (dr bu hafta yok bildiğim kadarıyla gelene kadar geciktirdi adetimi) gene bi hafta geç olmak zorunda kaldım anlayacağın üç aydır anormal. belki de seninki sicaklardandir mevsimsel de olabilir sıkma canını

Kanatsizkus sen ne yaptin cnm?Nasil gidiyor tedavin? Benim de reglim sasti. Enteresan bir sekilde 15-20 gundur regliyim.Orucumu tutamadim bu yuzden. Hep boyle az az geliyor. Hic boyle bisey yasadinmi?

Cevabın için teşekkür ederim canım.İnşallah sende kucağına alırsın. Bugün kontrole gittim bir tanesi daha büyük. Sanırım tek yumurtaya kaldım.İnşallah o dollenir.benimde toplanıp doldurulacak birkac kez.artık ne yapacağımı bende şaşırdım. Hakkımızda hayirlisi diyorum. Yiyebilecegim ise yarayabilecek başka birşey varmı arkadaşlar.

Kanatsizkus sen ne yaptin cnm?Nasil gidiyor tedavin? Benim de reglim sasti. Enteresan bir sekilde 15-20 gundur regliyim.Orucumu tutamadim bu yuzden. Hep boyle az az geliyor. Hic boyle bisey yasadinmi?
Reglin her çeşidini yaşadım canım az geldi erken geldi bazen geç kaldı olabiliyor yani sıkma canını hava degisimindendir ama bi gorunseydin keşke doktora, aslında yediklerimiz de etkiliyo bi keresinde her allahın günü bi tane nar yedim bi hafta boyunca o ay adetim bitmek bilmedi ilaçla ancak kesildi, ben naapayim canım adet olmayı bekliyom pazartesi kontrolümüzde var bayrama denk gelmesin diye dua ediyom sen nasılsın

merhaba ecring ve betül 80 ,embriyo biriktirme sürecinde bekliyor musunuz arka arkaya aylarda mı oluyor ,bi de normal tüp bebek tedavisi gibi gonal -f le mi büyütülüyor yumurtalar cok merak ettim süreci

hocam embriyo havuzu oluşturma sürecinde merkeziniz fiyat konusunda herhengi bir kolaylık sağlıyor mu yoksa her şey sil baştan mı oluyor?

iki yumurta kötü değil , aylarca tek yumurta bekleyenler var .cidden teselli için söylemiyorum sen de doğuracaksın bir gün insallah ,ben iki yıl hiç hamile bile kalamamıstım taş doğurur ben doguramam derken bir yıl içinde iki gebeliğim oldu kaybettim üzüldüm ama yol katetdim , yaklaştığımı hissediyorum adım adım bebişlerimize yaklaşıyoruz yüklenme kendine .

İnşallah canım çok sağol.Bu sözlere ihtiyacım var bu aralar. Ben 13 yıldır hiç hamile kalamadim.yani hiç yol katedemedim malesef. Aynı yerde dönüp duruyorum. İmtihan diyorum sadece. Elimden geleni yapmak zorundayım. Tabiki azda olsa umudum var. Ama bazen hiç olmiyacak gibi geliyor.eminim hepimize oluyordur.emriyo havuzunda her ay takip ediyor sanırım.gerekirse tek tek topliyacagiz dedi doktorum.gonal f ve menapurla başladık .5 günde famera kullandım iğnelerle birlikte.benim havuzda henüz birşey yok.daha yeni başladık.İnşallah toplanıp dollenirse olacak.Allah yardımcımız olsun.isteyen herkezin kucagi dolsun.

İlk tüp bebek serüveni bitti negatif gördük ama allahima sukur ediyorum kalbime huzur verdi üzüldüm eşim hele nasıl ağladı ikimiz aynı anda baktık sonuca normalde biraz ben duygusal olurum ama kendini çok sartlamisti olucak diye iyi kalite demişlerdi çünkü. Vardır bunda hayır diyorum allah bi defa nasip etti rabbim ınsallah yine nasip eder kurban olduğum allahım yureklerimizi söndür evlat sevgisini nasip et umutlu yum Tevekküldeyim allah kabul edicek inanıyorum bütün kalbimle yola devam

merhaba ecring ve betül 80 ,embriyo biriktirme sürecinde bekliyor musunuz arka arkaya aylarda mı oluyor ,bi de normal tüp bebek tedavisi gibi gonal -f le mi büyütülüyor yumurtalar cok merak ettim süreci
Canım ben daha önce biriktirdigimde arka arkaya olmuştu ama şu an başka bi merkezdeyim burda nasıl yapılacak bilmiyorum haftaya kontrolum var bakalım nasıl olacak, ilaç tercihi de doktordan doktora bi de tedavinin özelliğine bağli

Canim umut etmekten baska caremiz yok galiba.kucagimiza alana kadarda allah umutlarimizi hayallerimizi kaybettirmesin.ilkinde negatif olunca insan bi sok yasiyo galiba farkina varamiyo bazi seylerin.bende oyleydim uzuldum ama sanki cabuk kabullendim.simdi ikinciye basliyorum.ama bu sefer negatif olursa galiba ozaman daha cok uzulurum gibime geliyor..

hocam embriyo havuzu oluşturma sürecinde merkeziniz fiyat konusunda herhengi bir kolaylık sağlıyor mu yoksa her şey sil baştan mı oluyor?
yarı fiyatı şuan merkezde tüp bebek ücreti 5,500 bin tl. rapor geçmiyor tamamen özel normal fiyatı 2.750 ama ben eski hasta olduğumdan 2.500 aldılar tabi ilaçlar iğneler sil baştan başlıyorsun. benim toplama olduktan sonraki ay işlem yapılmadı daha sonra başladık.. sizin probleminiz nedir? sizin de mi rezerv az? şimdi doktordan geldim yine ertelenen bir tedavi maşallah sağ tarafta 23mm kist var ...

bende şimdi doktordan geldim benimde bu ay ertelendi malesef.. kist oluşmuş sağ tarafta

yumurta yetmezliği benim de canım üç denemem oldu ,bu hafta ankaraya gidiyoruz önce rapor alcaz sonraki ay da tup bebek zor bir yaz bekliyor beni de ,iki pozitif kimyasal gebelik bir negatif gördüm geçen ayda doğal dış gebeliğim oldu , hacettepe de alacağız raporu doktorum da ordaydı bakalım , senin kist de hallolur merak etme bende de olmustu bir ay doğum kontrol hapı kullanmıstım süreci uzatıyor haklısın ama yapacak bir şey yok , fiyat konusunda bilgilendirmen için tesekkür ederim.

peki bu onüç yıl tedaviyle mi geçti? amh kaç ?

rica ederim sizinde tedaviniz hayırlı olsun benim 2.denemem ilk denemede tuttu ama 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum.. bende tedaviye başka il den izmir e gidiyorum

peki bu onüç yıl tedaviyle mi geçti? amh kaç ?
İlk 2 yıl düşünmedik aslında.sonra normal Tedaviye başladık bir süre .esimin sperm sayısı düşük çıktı.varikosel ameliyatı oldu .bir sürede öyle geçti.sonra 3 aşılama yapıldı olmadı.tabi bu arada bana sen dede sorun var denmedi malesef.ilaç tedavisiydi asilamalardi derken bana zaman kaybettirmisler. Tüp bebege başladık ve bende 4 yumurta gelişti ve doktorum çok şaşırdı.yasin genç nasıl olur diye.malesef tutmadı. Ve sonra dediler ki senin senin yumurtalık 10 sene ileride.boşuna bana aşılama yapılmış. Bu şekilde baya uzun zaman kaybettim.ikinci deneme 3 yumurta 1 emriyo oluştu yine negatif.sonra ben ara vermek istedim.psikolojik olarak çok yipranmistim.ilaç tedavileri ,yumurtlama takipleri,asilamalar , tüp bebekler derken sadece çocuk sahibi olmak için yaşıyordum sanki.uzak kaldım birkaç yil. Yine düşüncem den cikaramasamda.artık dedim ki tamamdir tedaviye başlayayım.Bu seferde durum dahada kotulesmis sanırım.amh birkaç yıl önce 0.7 di.fsh falan hepsi normal.şimdiki doktorum amh yenilemek istemedi.durum belli moral bozmaya gerek yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…