- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
evet yaklaşıyor ....malesef öyle oldu ama kontrollerde falan karşılaşırız diyorum.. anlamadım ya opu 13 Haziranda, 10 gün sonra adet oldum erken oldu normalde ay sonu olması gerekirken 1 hafta erken oldum ve kürtajdan sonra herhalde en yoğun adetimi şimdi görüyorum. kürtajdan sonra çok az oluyordu..Büyük gün yaklaştı desene bi karsilasamadik seninle ama olsun gönüller birhadi inşallah hayırlı haberlerle gel
Valla benim de adetlerim şaştı iyice önce erken oldum sonra bi hafta gecikti şimdi de ilaç vermişti dr geçiksin diye (dr bu hafta yok bildiğim kadarıyla gelene kadar geciktirdi adetimi) gene bi hafta geç olmak zorunda kaldım anlayacağın üç aydır anormal. belki de seninki sicaklardandir mevsimsel de olabilir sıkma canınıevet yaklaşıyor ....malesef öyle oldu ama kontrollerde falan karşılaşırız diyorum.. anlamadım ya opu 13 Haziranda, 10 gün sonra adet oldum erken oldu normalde ay sonu olması gerekirken 1 hafta erken oldum ve kürtajdan sonra herhalde en yoğun adetimi şimdi görüyorum. kürtajdan sonra çok az oluyordu..
Cevabın için teşekkür ederim canım.İnşallah sende kucağına alırsın. Bugün kontrole gittim bir tanesi daha büyük. Sanırım tek yumurtaya kaldım.İnşallah o dollenir.benimde toplanıp doldurulacak birkac kez.artık ne yapacağımı bende şaşırdım. Hakkımızda hayirlisi diyorum. Yiyebilecegim ise yarayabilecek başka birşey varmı arkadaşlar.hiç canını sıkma canım anladığım kadarıyla aynı hasta grubundayız.. bizde şubatın ilk haftası başladık 2.tedaviye hala trasfer olamadım malesef embriyo havuzu oluşturuyoruz... hemen opu vs olmadı senin gibi 3 ay önceden arı sütü, bal polen karışımı vs yemediğim içmediğim şey kalmadı ilk opu nisan ayında oldu 3 yumurta ve 2 si olgunlaştı orta kalite ona da şükür hiç oluşmayabilirdi.. sonra bir iptal ve geçen hafta 2.opu oldum senin gibi 4 folikul ile iğnelere başladık 2 si embriyo oluştu o da orta kalite hayırlısı bakalım ama senin de dedeğin gibi yemediğim denemediğim bişey kalmadı... bende çok üzüldüm ama yapacak bişey yok demekki bizim vücudumuz farklı tepki veriyor.. herşeyde vardır hayır hiç canını sıkma, moralini bozma eğer iğnelere başladıysan hayırlısı olsun olumsuz düşünme pozitif ol..inşallah hepimizin tedavisi güzel sonuçlanır ve bizlerde bebişlerimizi kucaklarımaza alırız rahat olmaya çalış.. hakkında hayırlısı
Reglin her çeşidini yaşadım canımKanatsizkus sen ne yaptin cnm?Nasil gidiyor tedavin? Benim de reglim sasti. Enteresan bir sekilde 15-20 gundur regliyim.Orucumu tutamadim bu yuzden. Hep boyle az az geliyor. Hic boyle bisey yasadinmi?
merhaba ecring ve betül 80 ,embriyo biriktirme sürecinde bekliyor musunuz arka arkaya aylarda mı oluyor ,bi de normal tüp bebek tedavisi gibi gonal -f le mi büyütülüyor yumurtalar cok merak ettim süreciCevabın için teşekkür ederim canım.İnşallah sende kucağına alırsın. Bugün kontrole gittim bir tanesi daha büyük. Sanırım tek yumurtaya kaldım.İnşallah o dollenir.benimde toplanıp doldurulacak birkac kez.artık ne yapacağımı bende şaşırdım. Hakkımızda hayirlisi diyorum. Yiyebilecegim ise yarayabilecek başka birşey varmı arkadaşlar.
hocam embriyo havuzu oluşturma sürecinde merkeziniz fiyat konusunda herhengi bir kolaylık sağlıyor mu yoksa her şey sil baştan mı oluyor?hiç canını sıkma canım anladığım kadarıyla aynı hasta grubundayız.. bizde şubatın ilk haftası başladık 2.tedaviye hala trasfer olamadım malesef embriyo havuzu oluşturuyoruz... hemen opu vs olmadı senin gibi 3 ay önceden arı sütü, bal polen karışımı vs yemediğim içmediğim şey kalmadı ilk opu nisan ayında oldu 3 yumurta ve 2 si olgunlaştı orta kalite ona da şükür hiç oluşmayabilirdi.. sonra bir iptal ve geçen hafta 2.opu oldum senin gibi 4 folikul ile iğnelere başladık 2 si embriyo oluştu o da orta kalite hayırlısı bakalım ama senin de dedeğin gibi yemediğim denemediğim bişey kalmadı... bende çok üzüldüm ama yapacak bişey yok demekki bizim vücudumuz farklı tepki veriyor.. herşeyde vardır hayır hiç canını sıkma, moralini bozma eğer iğnelere başladıysan hayırlısı olsun olumsuz düşünme pozitif ol..inşallah hepimizin tedavisi güzel sonuçlanır ve bizlerde bebişlerimizi kucaklarımaza alırız rahat olmaya çalış.. hakkında hayırlısı
ne desem ne yazsam gerçekten bilemedim ama iki gün sonra tekrarlamakta fayda var sanki arkadaşım ,ama sonuc ne olursa olsun senin canın sağ olsun ,ne hissettiğini anlıyorum ,umudunu sakın kaybetme .Bugün 11.günüm sonuç 2.54
iki yumurta kötü değil , aylarca tek yumurta bekleyenler var .cidden teselli için söylemiyorum sen de doğuracaksın bir gün insallah ,ben iki yıl hiç hamile bile kalamamıstım taş doğurur ben doguramam derken bir yıl içinde iki gebeliğim oldu kaybettim üzüldüm ama yol katetdim , yaklaştığımı hissediyorum adım adım bebişlerimize yaklaşıyoruz yüklenme kendine .Yok sanırım ben çocuk falan doguramiyacagim.olsaydı 13 yıldır olurdu zaten. Boşuna uğraşıyorum sanki. Buda olmazsa bırakacağım. Millet ilk geceden hamile kalabiliyor. Biz bir yumurta iki yumurta, kaliteli mi, dollendimi tuttu mu. Allah im sen büyük sun
İnşallah canım çok sağol.Bu sözlere ihtiyacım var bu aralar. Ben 13 yıldır hiç hamile kalamadim.yani hiç yol katedemedim malesef. Aynı yerde dönüp duruyorum. İmtihan diyorum sadece. Elimden geleni yapmak zorundayım. Tabiki azda olsa umudum var. Ama bazen hiç olmiyacak gibi geliyor.eminim hepimize oluyordur.emriyo havuzunda her ay takip ediyor sanırım.gerekirse tek tek topliyacagiz dedi doktorum.gonal f ve menapurla başladık .5 günde famera kullandım iğnelerle birlikte.benim havuzda henüz birşey yok.daha yeni başladık.İnşallah toplanıp dollenirse olacak.Allah yardımcımız olsun.isteyen herkezin kucagi dolsun.iki yumurta kötü değil , aylarca tek yumurta bekleyenler var .cidden teselli için söylemiyorum sen de doğuracaksın bir gün insallah ,ben iki yıl hiç hamile bile kalamamıstım taş doğurur ben doguramam derken bir yıl içinde iki gebeliğim oldu kaybettim üzüldüm ama yol katetdim , yaklaştığımı hissediyorum adım adım bebişlerimize yaklaşıyoruz yüklenme kendine .
Canım ben daha önce biriktirdigimde arka arkaya olmuştu ama şu an başka bi merkezdeyim burda nasıl yapılacak bilmiyorum haftaya kontrolum var bakalım nasıl olacak, ilaç tercihi de doktordan doktora bi de tedavinin özelliğine bağlimerhaba ecring ve betül 80 ,embriyo biriktirme sürecinde bekliyor musunuz arka arkaya aylarda mı oluyor ,bi de normal tüp bebek tedavisi gibi gonal -f le mi büyütülüyor yumurtalar cok merak ettim süreci
Canim umut etmekten baska caremiz yok galiba.kucagimiza alana kadarda allah umutlarimizi hayallerimizi kaybettirmesin.ilkinde negatif olunca insan bi sok yasiyo galiba farkina varamiyo bazi seylerin.bende oyleydim uzuldum ama sanki cabuk kabullendim.simdi ikinciye basliyorum.ama bu sefer negatif olursa galiba ozaman daha cok uzulurum gibime geliyor..İlk tüp bebek serüveni bitti negatif gördük ama allahima sukur ediyorum kalbime huzur verdi üzüldüm eşim hele nasıl ağladı ikimiz aynı anda baktık sonuca normalde biraz ben duygusal olurum ama kendini çok sartlamisti olucak diye iyi kalite demişlerdi çünkü. Vardır bunda hayır diyorum allah bi defa nasip etti rabbim ınsallah yine nasip eder kurban olduğum allahım yureklerimizi söndür evlat sevgisini nasip et umutlu yum Tevekküldeyim allah kabul edicek inanıyorum bütün kalbimle yola devam
yarı fiyatı şuan merkezde tüp bebek ücreti 5,500 bin tl. rapor geçmiyor tamamen özel normal fiyatı 2.750 ama ben eski hasta olduğumdan 2.500 aldılar tabi ilaçlar iğneler sil baştan başlıyorsun. benim toplama olduktan sonraki ay işlem yapılmadı daha sonra başladık.. sizin probleminiz nedir? sizin de mi rezerv az? şimdi doktordan geldim yine ertelenen bir tedavi maşallah sağ tarafta 23mm kist var ...hocam embriyo havuzu oluşturma sürecinde merkeziniz fiyat konusunda herhengi bir kolaylık sağlıyor mu yoksa her şey sil baştan mı oluyor?
bende şimdi doktordan geldim benimde bu ay ertelendi malesef.. kist oluşmuş sağ taraftaCevabın için teşekkür ederim canım.İnşallah sende kucağına alırsın. Bugün kontrole gittim bir tanesi daha büyük. Sanırım tek yumurtaya kaldım.İnşallah o dollenir.benimde toplanıp doldurulacak birkac kez.artık ne yapacağımı bende şaşırdım. Hakkımızda hayirlisi diyorum. Yiyebilecegim ise yarayabilecek başka birşey varmı arkadaşlar.
yumurta yetmezliği benim de canım üç denemem oldu ,bu hafta ankaraya gidiyoruz önce rapor alcaz sonraki ay da tup bebek zor bir yaz bekliyor beni de ,iki pozitif kimyasal gebelik bir negatif gördüm geçen ayda doğal dış gebeliğim oldu , hacettepe de alacağız raporu doktorum da ordaydı bakalım , senin kist de hallolur merak etme bende de olmustu bir ay doğum kontrol hapı kullanmıstım süreci uzatıyor haklısın ama yapacak bir şey yok , fiyat konusunda bilgilendirmen için tesekkür ederim.yarı fiyatı şuan merkezde tüp bebek ücreti 5,500 bin tl. rapor geçmiyor tamamen özel normal fiyatı 2.750 ama ben eski hasta olduğumdan 2.500 aldılar tabi ilaçlar iğneler sil baştan başlıyorsun. benim toplama olduktan sonraki ay işlem yapılmadı daha sonra başladık.. sizin probleminiz nedir? sizin de mi rezerv az? şimdi doktordan geldim yine ertelenen bir tedavi maşallah sağ tarafta 23mm kist var ...
peki bu onüç yıl tedaviyle mi geçti? amh kaç ?İnşallah canım çok sağol.Bu sözlere ihtiyacım var bu aralar. Ben 13 yıldır hiç hamile kalamadim.yani hiç yol katedemedim malesef. Aynı yerde dönüp duruyorum. İmtihan diyorum sadece. Elimden geleni yapmak zorundayım. Tabiki azda olsa umudum var. Ama bazen hiç olmiyacak gibi geliyor.eminim hepimize oluyordur.emriyo havuzunda her ay takip ediyor sanırım.gerekirse tek tek topliyacagiz dedi doktorum.gonal f ve menapurla başladık .5 günde famera kullandım iğnelerle birlikte.benim havuzda henüz birşey yok.daha yeni başladık.İnşallah toplanıp dollenirse olacak.Allah yardımcımız olsun.isteyen herkezin kucagi dolsun.
rica ederim sizinde tedaviniz hayırlı olsun benim 2.denemem ilk denemede tuttu ama 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum.. bende tedaviye başka il den izmir e gidiyorumyumurta yetmezliği benim de canım üç denemem oldu ,bu hafta ankaraya gidiyoruz önce rapor alcaz sonraki ay da tup bebek zor bir yaz bekliyor beni de ,iki pozitif kimyasal gebelik bir negatif gördüm geçen ayda doğal dış gebeliğim oldu , hacettepe de alacağız raporu doktorum da ordaydı bakalım , senin kist de hallolur merak etme bende de olmustu bir ay doğum kontrol hapı kullanmıstım süreci uzatıyor haklısın ama yapacak bir şey yok , fiyat konusunda bilgilendirmen için tesekkür ederim.
İlk 2 yıl düşünmedik aslında.sonra normal Tedaviye başladık bir süre .esimin sperm sayısı düşük çıktı.varikosel ameliyatı oldu .bir sürede öyle geçti.sonra 3 aşılama yapıldı olmadı.tabi bu arada bana sen dede sorun var denmedi malesef.ilaç tedavisiydi asilamalardi derken bana zaman kaybettirmisler. Tüp bebege başladık ve bende 4 yumurta gelişti ve doktorum çok şaşırdı.yasin genç nasıl olur diye.malesef tutmadı. Ve sonra dediler ki senin senin yumurtalık 10 sene ileride.boşuna bana aşılama yapılmış. Bu şekilde baya uzun zaman kaybettim.ikinci deneme 3 yumurta 1 emriyo oluştu yine negatif.sonra ben ara vermek istedim.psikolojik olarak çok yipranmistim.ilaç tedavileri ,yumurtlama takipleri,asilamalar , tüp bebekler derken sadece çocuk sahibi olmak için yaşıyordum sanki.uzak kaldım birkaç yil. Yine düşüncem den cikaramasamda.artık dedim ki tamamdir tedaviye başlayayım.Bu seferde durum dahada kotulesmis sanırım.amh birkaç yıl önce 0.7 di.fsh falan hepsi normal.şimdiki doktorum amh yenilemek istemedi.durum belli moral bozmaya gerek yok dedi.peki bu onüç yıl tedaviyle mi geçti? amh kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?