Merhaba canım bu mübarek günde dualarım seninle, Allah sana sağlıklı bir bebek nasip eylesin... Tedavin de bizim durumumuzdakilere yapılması gereken bir tedavi diye düşünüyorum...Ben varim canim. 3 mini tup bebek yaptim 7 ayda. Toplamda 7 embryo olustu donduruldu. Bu ctesi ilk transferim var. yani cok iyi kalite degiller. Cok umutlu degilim acikcasi bilemiyorum yinede rabbim bilir. Bnm amh cok dusuk fsh coook yuksek oldugu icin sadece clomen verdi doktor. Ben yurt disindayim. Burada bi kac yer beni kabul etmedi imkansiz dediler. Bide basari oranlarini dusurmek istemediler. Simdiki gittgm doktoru buldum. Oda sadece naturel ve mini tup yapiyo baska bsy yapmiyo. Ama cok hatta asiri yogun bi klinik bole ne bilim cok ilgilenemiyolar cok bilgi vermiyolar kafam karisik moralim bozuk acikcasi. Elim mahkum oldugu icin buraya gidiyorum ama icimden bi his bu transferin gumburtiye gideceginisoyluyor. Zaten bu rakamlarla benim sansim normal tuple imkansiz. Eger basari elde edemezsem baska beni kabul edecek yer yok yine bu klinige devam etmek istemiyorum. Yasim 34 olacak yakinda. Bi cocugum var 5 yasnda. Ama kardessiz kalacaga benziyo. Bilemiyorum henuz basari elde etmedim ben mini tuple ama inan nirmal tuplede cok bi sans yok. Bari mini tup yapayimda ilac ve extra masraftan kacayi diye dusundum. Normal tuplede en fazla 4-5 yumurta cikiyo inan mini ile de ole cikiyo yani bnm en azindan oyle oldu. Allah yolunu acik etsin ins iyi tecrubeli bi doktora denk gelirsin.
Cok tesekkur ederim. Sizede hepimizede nasip etsin insMerhaba canım bu mübarek günde dualarım seninle, Allah sana sağlıklı bir bebek nasip eylesin... Tedavin de bizim durumumuzdakilere yapılması gereken bir tedavi diye düşünüyorum...
Merhaba. Benimde fsh cok iyidi anxak amh xok düsünktü fakat sindi fsh da cikti pek indigi yok. Bence fsh gormon ilaclarindan dolayi yükseltti. Düzgün olan fshyida bozdum. Bazen bende düsünüyorun keske bukadar acele etmeseydim. Hic yumurta olusmuyor artk. Ben sadece tek cocuk istiyordum ve istiyorum aslinda. Bitanecik. Allah verirse. Ama bu sekil devam ederse bu konuyu kapatacagim. Hayat sirf cocuktan ibaret degil. Kolay degil tabiki ama saglik olsunArkadaslar konu cok daginik uzun zamandir bu topikte olanlara soruyorum bildiginiz kac kisi var yum rezervi dusuk olup olumlu sonuca giden?
Bende dusuk olanlardanim ve ilk defa bu ay fsh 14 cikmis
Maalesef yukselmeye basladi
2 yildir amh dusuk benim ama fsh im hem 5.5 du once 8 e cikti bu ay da 14 olmus ... Neden oldu anlamadim
Arisutu kullaniyorum acaba o mu yukseltti..
Ama bildigim kadariyla yuksek fsh rezervin tukenmeye yakinligini gosteriyor
Yani ornegin prolaktin gibi yuksek oldugunda gebelige engel degil...
Aslinda belirtec bir deger...
Arkadasim ben 2 yildir amh dusuk oldugunu billiyorum tahlillerde hep fsh degerum cok guzel cikardi ama son 2 aydir yukseldiMerhaba. Benimde fsh cok iyidi anxak amh xok düsünktü fakat sindi fsh da cikti pek indigi yok. Bence fsh gormon ilaclarindan dolayi yükseltti. Düzgün olan fshyida bozdum. Bazen bende düsünüyorun keske bukadar acele etmeseydim. Hic yumurta olusmuyor artk. Ben sadece tek cocuk istiyordum ve istiyorum aslinda. Bitanecik. Allah verirse. Ama bu sekil devam ederse bu konuyu kapatacagim. Hayat sirf cocuktan ibaret degil. Kolay degil tabiki ama saglik olsun
Dhea erkeklik hormonu yükseltiyormus sanirim dimi? Benim erkeklik hormonum normal düzeyde aslindaArkadasim ben 2 yildir amh dusuk oldugunu billiyorum tahlillerde hep fsh degerum cok guzel cikardi ama son 2 aydir yukseldi
Ben sadece dhea kullaniyirum baska kullandigim birsey yok
Neden yukseldigini anlamis degilim
Ama artik eskiden daha az antral folikul cikiyor zaten azdi iyice azaldi
Kismetse bu ay tup bebege basliyiruz hayirlisi
Rabbim nasip edecekse saglikli ve hayirli benden uzun yasayacak bir evlat versin
Vermeyecekse de insallah ic soguklugunu nasip etsin
Hep boyle diyorum
Sağol cnm iyiyim sen nasılsın? Hiç bbiiiir değişiklik yok bende maalesef.Uzun süredirde doktora bile gitmiyorum..Tekrardan başlasammı diye düşüncelerdeyim sadece..Millstone nabersin cnm?Uzun zaman oldu gormeyeli seni buralarda? Mucadeleye devammi? Son gelismelerin nasil?
Insallah hersey gonlunce olsun...
Kızlar merhaba. Yeni uye oldum. İlk defa tüp bebek yaptım, sadece 3 yumurta alındı, 2 embrio oluştu, birtanesi da zayiftı, ama yine de transfer edildi 2 ğünluk miniciklerim... Hafta sonunda testim var, ama hiç umudum yok... Acaba yalnış hastaneyi mı seçtım duşuncelere kapıldım. İstanbulda az rezerve ile tüp bebek yapan doktorlar kimler acaba, bilgilerınızı paylaşırsanız, çok sevinirim.
Amin canım inşallah benimde amh çok düşük tüp bebek yaptım 1 ay oldu tutmadi ikinci için kolları sivadim bu seferde fsh 15 leri buldu daha doktora gistermedim acaba tüp bebekte iğne kullandim o ilaçlardan mi öyle çiktu cunki hemen test yaptım tutmayın ca hormon tahlili adetin 2.günü 15 çıktı fsh rabbim hayırlısı ni versin gönlümüzce tez zamanda insallahAllah tüm bebiş isteyenlere nasip etsin inşallah
Yaşın kaç? FSH kaç? Eşinin morfolojisi iyi mi?Kizlar benimde amh 0.44 cikti :-(
Hangi takviyeler yapiorsunuz yumurta cogalmasi icin? Ari sütü bal polen karisimi cok okudum.. Bi bilginiz var mi?
Yasim 30 canim..Yaşın kaç? FSH kaç? Eşinin morfolojisi iyi mi?
Kac gunluk embriyo transfer edildi? 5 gunluk ise kan testi yapabiliriniz 10cu gunde, o tarihte belli olur artikSelam yeni üye 1.5 senelik evliyim yaş 41. 2 ay once normal yolla hamile kaldim ama 6 haftalik dusuk yaptim. Ardindan hemen tup bebek tedavisine basladim. Yaş ve yumurta sayimin azligindan. Tedavide yumurtalarim 18-15.5 -15.5 degerleri en son alindi zaten eetesi gun tekrardan gobekten ignrlerim ve gecesindede catlatma ignesini kullandım. Yumurta toplama isleminde 3 yumurtadan 1 tanesi boş cikti. Diger 2 yumurta transfer edildi. Bugun 8 ci gunum cikmayacagini bildigim halde idrar testi denedim tabiiki negatifti. Cok dikkate almadim forumlardada belirtiliyor zaten. Ama dayanamadik tseti yaptik :)) Ayin 25 inde test yapmam gerek. Su an bekliyorum. Hayırlısıyla bekliyoruz.
Herkes farkli belirtilerden bahsetmis kimindede yok. Asiri derecede göğüs agrisi ve hassaslik var zaten igneler zamanindada vardi. Alt karinda ara ara sızı seklinde agri oluyor ama cok rahatsiz etmiyor. Fitil kullandigimdan dolayi akinti olusuyor. Aşırı derece şişlik var karinda zaten mide rahatsizligiminda etkisiyle bazen dayanilmaz oluyor.
Tesekkurler
Kac gunluk embriyo transfer edildi? 5 gunluk ise kan testi yapabiliriniz 10cu gunde, o tarihte belli olur artikhangi hastanede yaptirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?