Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba canım bu mübarek günde dualarım seninle, Allah sana sağlıklı bir bebek nasip eylesin... Tedavin de bizim durumumuzdakilere yapılması gereken bir tedavi diye düşünüyorum...
 
Arkadaslar konu cok daginik uzun zamandir bu topikte olanlara soruyorum bildiginiz kac kisi var yum rezervi dusuk olup olumlu sonuca giden?

Bende dusuk olanlardanim ve ilk defa bu ay fsh 14 cikmis
Maalesef yukselmeye basladi
2 yildir amh dusuk benim ama fsh im hem 5.5 du once 8 e cikti bu ay da 14 olmus ... Neden oldu anlamadim
Arisutu kullaniyorum acaba o mu yukseltti..

Ama bildigim kadariyla yuksek fsh rezervin tukenmeye yakinligini gosteriyor
Yani ornegin prolaktin gibi yuksek oldugunda gebelige engel degil...
Aslinda belirtec bir deger...
 
Merhaba. Benimde fsh cok iyidi anxak amh xok düsünktü fakat sindi fsh da cikti pek indigi yok. Bence fsh gormon ilaclarindan dolayi yükseltti. Düzgün olan fshyida bozdum. Bazen bende düsünüyorun keske bukadar acele etmeseydim. Hic yumurta olusmuyor artk. Ben sadece tek cocuk istiyordum ve istiyorum aslinda. Bitanecik. Allah verirse. Ama bu sekil devam ederse bu konuyu kapatacagim. Hayat sirf cocuktan ibaret degil. Kolay degil tabiki ama saglik olsun
 
Arkadasim ben 2 yildir amh dusuk oldugunu billiyorum tahlillerde hep fsh degerum cok guzel cikardi ama son 2 aydir yukseldi
Ben sadece dhea kullaniyirum baska kullandigim birsey yok
Neden yukseldigini anlamis degilim
Ama artik eskiden daha az antral folikul cikiyor zaten azdi iyice azaldi
Kismetse bu ay tup bebege basliyiruz hayirlisi
Rabbim nasip edecekse saglikli ve hayirli benden uzun yasayacak bir evlat versin

Vermeyecekse de insallah ic soguklugunu nasip etsin
Hep boyle diyorum
 
Dhea erkeklik hormonu yükseltiyormus sanirim dimi? Benim erkeklik hormonum normal düzeyde aslinda
 
Millstone nabersin cnm?Uzun zaman oldu gormeyeli seni buralarda? Mucadeleye devammi? Son gelismelerin nasil?
Insallah hersey gonlunce olsun...
Sağol cnm iyiyim sen nasılsın? Hiç bbiiiir değişiklik yok bende maalesef.Uzun süredirde doktora bile gitmiyorum..Tekrardan başlasammı diye düşüncelerdeyim sadece..
 
Kızlar merhaba. Yeni uye oldum. İlk defa tüp bebek yaptım, sadece 3 yumurta alındı, 2 embrio oluştu, birtanesi da zayiftı, ama yine de transfer edildi 2 ğünluk miniciklerim... Hafta sonunda testim var, ama hiç umudum yok... Acaba yalnış hastaneyi mı seçtım duşuncelere kapıldım. İstanbulda az rezerve ile tüp bebek yapan doktorlar kimler acaba, bilgilerınızı paylaşırsanız, çok sevinirim.
 


rabbım gonlune göre vern ınsallah cnm
 
bnmde fsh 9 9,15 cıvarnda ınsaallah dahada yukselmeden tupbebege faln gerk kalmadan saglkl bı ewlar verr mevlam
 
Allah tüm bebiş isteyenlere nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah benimde amh çok düşük tüp bebek yaptım 1 ay oldu tutmadi ikinci için kolları sivadim bu seferde fsh 15 leri buldu daha doktora gistermedim acaba tüp bebekte iğne kullandim o ilaçlardan mi öyle çiktu cunki hemen test yaptım tutmayın ca hormon tahlili adetin 2.günü 15 çıktı fsh rabbim hayırlısı ni versin gönlümüzce tez zamanda insallah
 
Kizlar benimde amh 0.44 cikti :-(
Hangi takviyeler yapiorsunuz yumurta cogalmasi icin? Ari sütü bal polen karisimi cok okudum.. Bi bilginiz var mi?
 
Selam yeni üye 1.5 senelik evliyim yaş 41. 2 ay once normal yolla hamile kaldim ama 6 haftalik dusuk yaptim. Ardindan hemen tup bebek tedavisine basladim. Yaş ve yumurta sayimin azligindan. Tedavide yumurtalarim 18-15.5 -15.5 degerleri en son alindi zaten eetesi gun tekrardan gobekten ignrlerim ve gecesindede catlatma ignesini kullandım. Yumurta toplama isleminde 3 yumurtadan 1 tanesi boş cikti. Diger 2 yumurta transfer edildi. Bugun 8 ci gunum cikmayacagini bildigim halde idrar testi denedim tabiiki negatifti. Cok dikkate almadim forumlardada belirtiliyor zaten. Ama dayanamadik tseti yaptik :)) Ayin 25 inde test yapmam gerek. Su an bekliyorum. Hayırlısıyla bekliyoruz.
Herkes farkli belirtilerden bahsetmis kimindede yok. Asiri derecede göğüs agrisi ve hassaslik var zaten igneler zamanindada vardi. Alt karinda ara ara sızı seklinde agri oluyor ama cok rahatsiz etmiyor. Fitil kullandigimdan dolayi akinti olusuyor. Aşırı derece şişlik var karinda zaten mide rahatsizligiminda etkisiyle bazen dayanilmaz oluyor.
Tesekkurler
 
Pembelokum, benim de o civarda. O yuzden FSH sordum. Asil ognemli olan folikullerin sayisi yumartaliklarda.
 
Kac gunluk embriyo transfer edildi? 5 gunluk ise kan testi yapabiliriniz 10cu gunde, o tarihte belli olur artik hangi hastanede yaptirdiniz?
 
Kac gunluk embriyo transfer edildi? 5 gunluk ise kan testi yapabiliriniz 10cu gunde, o tarihte belli olur artik hangi hastanede yaptirdiniz?

2 günlük embri transferi yapildi. Pazartesi yumurta toplandi (2 tane vardi) çarşamba 2 embriyo transfer edildi. Çamlıca medicana da yaptirdim. Cok yakin bir kardesimde orda yapmisti ve allah bağışlasın 1.5 yasinda dunya tatlisi kızı kucağında :) onun tavsiyesine gittim.
 
Mezza, embriyo sadece 7ci günde rahimin içine yerleşiyor ve sonra kanda hormon çikmaya başlıyor. Oyle ise sizin bugun 4 gün yerleştıkten sonra. Ben olsaydım, bi yarın, sonra da pazartesi gün kan verırdım :) artıyorsa, 100% olmuştur demek
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…