Selam yeni üye 1.5 senelik evliyim yaş 41. 2 ay once normal yolla hamile kaldim ama 6 haftalik dusuk yaptim. Ardindan hemen tup bebek tedavisine basladim. Yaş ve yumurta sayimin azligindan. Tedavide yumurtalarim 18-15.5 -15.5 degerleri en son alindi zaten eetesi gun tekrardan gobekten ignrlerim ve gecesindede catlatma ignesini kullandım. Yumurta toplama isleminde 3 yumurtadan 1 tanesi boş cikti. Diger 2 yumurta transfer edildi. Bugun 8 ci gunum cikmayacagini bildigim halde idrar testi denedim tabiiki negatifti. Cok dikkate almadim forumlardada belirtiliyor zaten. Ama dayanamadik tseti yaptik :)) Ayin 25 inde test yapmam gerek. Su an bekliyorum. Hayırlısıyla bekliyoruz.
Herkes farkli belirtilerden bahsetmis kimindede yok. Asiri derecede göğüs agrisi ve hassaslik var zaten igneler zamanindada vardi. Alt karinda ara ara sızı seklinde agri oluyor ama cok rahatsiz etmiyor. Fitil kullandigimdan dolayi akinti olusuyor. Aşırı derece şişlik var karinda zaten mide rahatsizligiminda etkisiyle bazen dayanilmaz oluyor.
Tesekkurler
Ayin 13 unde transfer oldu zaten doktorda ayin 25 inde kan testini istiyor artik pazartesine kadar sabredecekMezza, embriyo sadece 7ci günde rahimin içine yerleşiyor ve sonra kanda hormon çikmaya başlıyor. Oyle ise sizin bugun 4 gün yerleştıkten sonra. Ben olsaydım, bi yarın, sonra da pazartesi gün kan verırdım :) artıyorsa, 100% olmuştur demek
Amin hepimizemerhaba arkadaşım ben 6. denememde olumlu sonuç aldım. internette yazan belirtilerin hiç biri yoktu bu sefer de olmadı diyordum 12. gün test yaptık sonuç 500 yani yüksek bi değer ama ne belirti ne bişey yani diyeceğim sııkntı stres yapma bunlar en büyük düşmanlarımız test de yapma zaten öğreneceksin sonucu negatif çıkınca üzülmedin mi oda etkiliyor belki tutundu yavrucak . bu benim şahsi kanaatim ama zamanı gelmeden test yapma taraftarı değilim. inşallah yavrucaklar tutunmuş ve sağlıklı bir şekilde gelişiyorlardır her zaman olumlu düşün Rabbm herşeyin hayırlısını versin
merhaba arkadaşım ben 6. denememde olumlu sonuç aldım. internette yazan belirtilerin hiç biri yoktu bu sefer de olmadı diyordum 12. gün test yaptık sonuç 500 yani yüksek bi değer ama ne belirti ne bişey yani diyeceğim sııkntı stres yapma bunlar en büyük düşmanlarımız test de yapma zaten öğreneceksin sonucu negatif çıkınca üzülmedin mi oda etkiliyor belki tutundu yavrucak . bu benim şahsi kanaatim ama zamanı gelmeden test yapma taraftarı değilim. inşallah yavrucaklar tutunmuş ve sağlıklı bir şekilde gelişiyorlardır her zaman olumlu düşün Rabbm herşeyin hayırlısını versin
Hangi hastane, hangi doktor, kaçinci defa deniyorsunuz, az bilgi verir misiniz?Oo yeni arkadaşlar gelmiş, herkese selam ben eskilerdenim bilen bilir yeni arkadaşlardan tedavisi devam edenlere allah kolaylık versin, transfer olupta bekleyenlere de pozitifleri görmek nasip etsin allah. Ben de bugün doktordan geldim hemen yazayım dedim biz de başladık ignelere bugün saizen yapicam pazar gunu de merionel ve puregona basliycam bi de klomen tablet verdi ona da bugün başladım. Bakalım hakkımızda hayırlısı artık allaha emanet olun kizlar
Hangi hastane, hangi doktor, kaçinci defa deniyorsunuz, az bilgi verir misiniz?
Yaff, bu rezerve işini nasıl çozeceğiz biz? Arı sutu çok faydalı olduğunu duyudum, denedınız mı? Bende sonraki denememden once neler kullanmak gerektığını araştırmaktayim, vitamin bomba gibi olup sonraki tüpe geçecemValla hikayem çok uzun kısaca 4 negatif transfer,biri iptal 6 (7 de olabilir) opu, ilk transfer pozitif ama düşük, bir tupun alınmasına neden olan spontan dış gebelik, diğer tüpte sıvı geçişi tespiti ve diğer tupunde alınması. Düzgün anlatabilmişimdir umarım izmirdeyim ben su an Kaan Bozkurt'ta ilk deneme olacak hayırlısıyla bu arada sıkıntı sadece bende (rezerv azlığı ) eşimle ilgili bi sıkıntı yok çok şükür
Rezerv işi maalesef çok zor arttiramiyorsun ama kaliteli olmasını bi nebze saglayabiliyorsun, o kadar çok vitamin kullanıyorum ki şu an omegasindan d vitaminine, selenyumundan arı sutune ama cevap vermiyor yarından itibaren de incir kuru ne basliycam ben bi tek ondan fayda gördüm o da arttırması ama erken catlamasini önledi, bu arada geçen bi konuda rastlamistim erkekler için nohut kuru diye istersen bi bak belki işinize yarar artık taş yarıyor deseler yutacak hale geldim. Bi de kızlar kurutulmuş deve eti duyan yiyen varsa bi iki şey sorucam nasıl pişirilip yendigine dair, zehirlenmesem iyiYaff, bu rezerve işini nasıl çozeceğiz biz? Arı sutu çok faydalı olduğunu duyudum, denedınız mı? Bende sonraki denememden once neler kullanmak gerektığını araştırmaktayim, vitamin bomba gibi olup sonraki tüpe geçecem
Ben sadece bi kere denedım, ama olmadı... Biz eşimle ikimiz genç yaşta çop oldukBenim rezervem bitti, onun da morfoloji 1%. Nerde bulduk birbirimize be... 6 yil evliyiz, tık yok
Yok o kur olmuyor maalesef valla ben kendi yaptığım gibi anlatayım tabii ama asli bu değil, adetin ikinci ya da üçüncü günü başlıyorum küre, sabah 7-8 kuru inciri yıkayıp ikiye boluyorum bi taraftan da ikibuçuk su bardağı suyu ağzı kapalı kaynatamaya bırakıyorum kaynayinca içine incirleri atıp yirmi dakika ağzı kapalı kaynatiyorum soguduktan sonra süzüp ikiye bölüp sabah aç akşam aç karnına içiyorum ama dikkat prolaktin yükseltme gibi bi etkisi de varBenim eşim de geçen aldım vitaminlere bakarken dedı kı: bi deli sana tavuk gübrenın bu işe faydalı olduğunu soyledikten sonra, onu da yedığını gorursem hiç şaşirmam
Nohut kuru neymiş bakacam. Şu inci kuru nasıl birşey anlatır mısınız? Ben geçen taze incir aldım, her gün 1 tüketiyorum, doğru mu bu?
Öncelikle hoşgeldin aramıza, melek olan bebeğin için çok üzüldüm diyecek hiç birşey yok ama kendiliğinden gebe kalman bile olumlu bişey, tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini okuruz burdanMerhaba arkadaslar. Ben de artik tup bebek tedavisini dusunenlerdenim. Yas 40, AMH 1.83 tabi bu deger 1 sene onceki deger. Benim AMH ya baktirma nedenim gecen sene bir ara FSH 10 ve uzerindeydi panik oldum hemen kostum AMH degerime baktirdim 1.83 oldugunu gorunce henuz cok kotulerde olmadigima inanarak bu FSH dusurme yollarina giristim ve cok arastirip okuduklarim arasinda her defasinda Hayit'in buna bir care oldugunu cok kez okudum . Yurtdisinda yasadigim icin hayit otunu bulamadim ama Agnucaston diye Hayit ozlu bitkisel bir ilaci buldum. Kutusubda 30 tane var , adetin ilk gunu gunde 1 hap almaya basladim, bir sonraki adetimin 2ci gunu gittim FSH ve Prolaktin e ikisine birden baktirdigimda FSH 7 olmustu . Prospektusunde en az 3 ay kullanin yaziyor bende birakmadim 3 veya 4 ay kullandim. Gecen yil ramazan ayi basladiginda hem hayit hapina decam ettim hemde icinde incir bulunan hosaf ictim hergun ve ben o ay hamile kaldim, 13 haftalikken kalbi durdu o badka ama sonucta hamile kalmayi basardim. Neyse , kurtaj olduktan sonra 6 ay bekledim hamilelik olmadi ve artik biz de cok yakinda tup bebek tedavisine baslayacagiz. Paylasmak istedigim konu Hayit FSH seviyesini dusuruyor kesinlikle ama AMH degeri neyse odur artma olmaz . AMH degerinize mutlaka baktiriniz , FSH in uzerinde durup takinti yapmayiniz
Canım ben yedim deve eti bi tanıdığım hacdan beni düşünüp getirmişti küp şeklinde kurutulmuş etti hap gibi yutuyosunRezerv işi maalesef çok zor arttiramiyorsun ama kaliteli olmasını bi nebze saglayabiliyorsun, o kadar çok vitamin kullanıyorum ki şu an omegasindan d vitaminine, selenyumundan arı sutune ama cevap vermiyor yarından itibaren de incir kuru ne basliycam ben bi tek ondan fayda gördüm o da arttırması ama erken catlamasini önledi, bu arada geçen bi konuda rastlamistim erkekler için nohut kuru diye istersen bi bak belki işinize yarar artık taş yarıyor deseler yutacak hale geldim. Bi de kızlar kurutulmuş deve eti duyan yiyen varsa bi iki şey sorucam nasıl pişirilip yendigine dair, zehirlenmesem iyi
Canımsın ya çok sağol, evde o bana bakıyo ben onaCanım ben yedim deve eti bi tanıdığım hacdan beni düşünüp getirmişti küp şeklinde kurutulmuş etti hap gibi yutuyosun
Acnucaston için geç kaldım sanırım tüp bebek ilaçlarına başladık bileBu arada Incir kuru uygulayanlar bence Agnucastonu mutlaka kullanmali cunku incir kuru cogu zaman yukseltir. Prolaktini frenlemek adina incir kurune vasladiginizda Hayit tan destek alin , emekleriniz bosa cikmasin
Ben de istiyorum da sağ olsun cevrem 2 ye bölündü kimi yap kimi zamanını bekle diye özellikle eşim pazartesini bekle diyor bizde bekliyoruzMezza, embriyo sadece 7ci günde rahimin içine yerleşiyor ve sonra kanda hormon çikmaya başlıyor. Oyle ise sizin bugun 4 gün yerleştıkten sonra. Ben olsaydım, bi yarın, sonra da pazartesi gün kan verırdım :) artıyorsa, 100% olmuştur demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?