Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba arkadaşım ben 6. denememde olumlu sonuç aldım. internette yazan belirtilerin hiç biri yoktu bu sefer de olmadı diyordum 12. gün test yaptık sonuç 500 yani yüksek bi değer ama ne belirti ne bişey yani diyeceğim sııkntı stres yapma bunlar en büyük düşmanlarımız test de yapma zaten öğreneceksin sonucu negatif çıkınca üzülmedin mi oda etkiliyor belki tutundu yavrucak . bu benim şahsi kanaatim ama zamanı gelmeden test yapma taraftarı değilim. inşallah yavrucaklar tutunmuş ve sağlıklı bir şekilde gelişiyorlardır her zaman olumlu düşün Rabbm herşeyin hayırlısını versin

Ayin 13 unde transfer oldu zaten doktorda ayin 25 inde kan testini istiyor artik pazartesine kadar sabredecek

Amin hepimize

Hayirli olsun canim.. Suanda hamilemisin? Sendede rezerve azligimi vardi? Kac yumurtan toplandi az bilgi veririmisin

Oo yeni arkadaşlar gelmiş, herkese selam ben eskilerdenim bilen bilir yeni arkadaşlardan tedavisi devam edenlere allah kolaylık versin, transfer olupta bekleyenlere de pozitifleri görmek nasip etsin allah. Ben de bugün doktordan geldim hemen yazayım dedim biz de başladık ignelere bugün saizen yapicam pazar gunu de merionel ve puregona basliycam bi de klomen tablet verdi ona da bugün başladım. Bakalım hakkımızda hayırlısı artık allaha emanet olun kizlar

Hangi hastane, hangi doktor, kaçinci defa deniyorsunuz, az bilgi verir misiniz?

Hangi hastane, hangi doktor, kaçinci defa deniyorsunuz, az bilgi verir misiniz?
Valla hikayem çok uzun kısaca 4 negatif transfer,biri iptal 6 (7 de olabilir) opu, ilk transfer pozitif ama düşük, bir tupun alınmasına neden olan spontan dış gebelik, diğer tüpte sıvı geçişi tespiti ve diğer tupunde alınması. Düzgün anlatabilmişimdir umarım izmirdeyim ben su an Kaan Bozkurt'ta ilk deneme olacak hayırlısıyla bu arada sıkıntı sadece bende (rezerv azlığı )eşimle ilgili bi sıkıntı yok çok şükür

Yaff, bu rezerve işini nasıl çozeceğiz biz? Arı sutu çok faydalı olduğunu duyudum, denedınız mı? Bende sonraki denememden once neler kullanmak gerektığını araştırmaktayim, vitamin bomba gibi olup sonraki tüpe geçecem
Ben sadece bi kere denedım, ama olmadı... Biz eşimle ikimiz genç yaşta çop olduk Benim rezervem bitti, onun da morfoloji 1%. Nerde bulduk birbirimize be... 6 yil evliyiz, tık yok

Rezerv işi maalesef çok zor arttiramiyorsun ama kaliteli olmasını bi nebze saglayabiliyorsun, o kadar çok vitamin kullanıyorum ki şu an omegasindan d vitaminine, selenyumundan arı sutune ama cevap vermiyor yarından itibaren de incir kuru ne basliycam ben bi tek ondan fayda gördüm o da arttırması ama erken catlamasini önledi, bu arada geçen bi konuda rastlamistim erkekler için nohut kuru diye istersen bi bak belki işinize yarar artık taş yarıyor deseler yutacak hale geldim. Bi de kızlar kurutulmuş deve eti duyan yiyen varsa bi iki şey sorucam nasıl pişirilip yendigine dair, zehirlenmesem iyi

Benim eşim de geçen aldım vitaminlere bakarken dedı kı: bi deli sana tavuk gübrenın bu işe faydalı olduğunu soyledikten sonra, onu da yedığını gorursem hiç şaşirmam
Nohut kuru neymiş bakacam. Şu inci kuru nasıl birşey anlatır mısınız? Ben geçen taze incir aldım, her gün 1 tüketiyorum, doğru mu bu?

Yok o kur olmuyor maalesef valla ben kendi yaptığım gibi anlatayım tabii ama asli bu değil, adetin ikinci ya da üçüncü günü başlıyorum küre, sabah 7-8 kuru inciri yıkayıp ikiye boluyorum bi taraftan da ikibuçuk su bardağı suyu ağzı kapalı kaynatamaya bırakıyorum kaynayinca içine incirleri atıp yirmi dakika ağzı kapalı kaynatiyorum soguduktan sonra süzüp ikiye bölüp sabah aç akşam aç karnına içiyorum ama dikkat prolaktin yükseltme gibi bi etkisi de var

Merhaba arkadaslar. Ben de artik tup bebek tedavisini dusunenlerdenim. Yas 40, AMH 1.83 tabi bu deger 1 sene onceki deger. Benim AMH ya baktirma nedenim gecen sene bir ara FSH 10 ve uzerindeydi panik oldum hemen kostum AMH degerime baktirdim 1.83 oldugunu gorunce henuz cok kotulerde olmadigima inanarak bu FSH dusurme yollarina giristim ve cok arastirip okuduklarim arasinda her defasinda Hayit'in buna bir care oldugunu cok kez okudum . Yurtdisinda yasadigim icin hayit otunu bulamadim ama Agnucaston diye Hayit ozlu bitkisel bir ilaci buldum. Kutusubda 30 tane var , adetin ilk gunu gunde 1 hap almaya basladim, bir sonraki adetimin 2ci gunu gittim FSH ve Prolaktin e ikisine birden baktirdigimda FSH 7 olmustu . Prospektusunde en az 3 ay kullanin yaziyor bende birakmadim 3 veya 4 ay kullandim. Gecen yil ramazan ayi basladiginda hem hayit hapina decam ettim hemde icinde incir bulunan hosaf ictim hergun ve ben o ay hamile kaldim, 13 haftalikken kalbi durdu o badka ama sonucta hamile kalmayi basardim. Neyse , kurtaj olduktan sonra 6 ay bekledim hamilelik olmadi ve artik biz de cok yakinda tup bebek tedavisine baslayacagiz. Paylasmak istedigim konu Hayit FSH seviyesini dusuruyor kesinlikle ama AMH degeri neyse odur artma olmaz . AMH degerinize mutlaka baktiriniz , FSH in uzerinde durup takinti yapmayiniz

Bu arada Incir kuru uygulayanlar bence Agnucastonu mutlaka kullanmali cunku incir kuru cogu zaman Prolaktini yukseltir. Prolaktini frenlemek adina incir kurune vasladiginizda Hayit tan destek alin , emekleriniz bosa cikmasin

Öncelikle hoşgeldin aramıza, melek olan bebeğin için çok üzüldüm diyecek hiç birşey yok ama kendiliğinden gebe kalman bile olumlu bişey, tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini okuruz burdan

Canım ben yedim deve eti bi tanıdığım hacdan beni düşünüp getirmişti küp şeklinde kurutulmuş etti hap gibi yutuyosun

Canım ben yedim deve eti bi tanıdığım hacdan beni düşünüp getirmişti küp şeklinde kurutulmuş etti hap gibi yutuyosun
Canımsın ya çok sağol, evde o bana bakıyo ben ona bi de bana haşlanacak demişlerdi neyse ki yapmamıştım allah razı olsun çok çok teşekkürler

Bu arada Incir kuru uygulayanlar bence Agnucastonu mutlaka kullanmali cunku incir kuru cogu zaman yukseltir. Prolaktini frenlemek adina incir kurune vasladiginizda Hayit tan destek alin , emekleriniz bosa cikmasin
Acnucaston için geç kaldım sanırım tüp bebek ilaçlarına başladık bile acaba beraber kullansam bi sorun olur mu bide benim tahlillerde bi sıkıntım yok yani prolaktin fsh normal, anormal bi etki yapma ihtimali var mı ne dersin

Ben de istiyorum da sağ olsun cevrem 2 ye bölündü kimi yap kimi zamanını bekle diye özellikle eşim pazartesini bekle diyor bizde bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…