Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Bu arada Incir kuru uygulayanlar bence Agnucastonu mutlaka kullanmali cunku incir kuru cogu zaman Prolaktini yukseltir. Prolaktini frenlemek adina incir kurune vasladiginizda Hayit tan destek alin , emekleriniz bosa cikmasin

Ayyy simdi nasil yapalim.. Nasil kullanicaz bu bahsettigini canim..aciklarmisin..

Betül öncelikle tedavin hayirli ve bol yumoslu olsun.. Incir kürünü bende yapmistim fakat adetimi sasirtti sanki korkuyom bida yapmayi .. Sen kac gün uyguladin? Gün ve gün yazabilirmisin detayli :-D

Sağol canım allah razı olsun, ben adetin ikinci günü doktora gittiğim zaman bana tamam şimdi tüp bebeğe başlıyoruz diyip ilaçları elime tutusturunca doğru incir almaya koşuyorum yumurtalarımin erken catlamasini onlemek ve kaliteli olmasını sağlamak için yapıyorum incir kurunu bu arada zaten kontrol altında olduğum için sorun olmuyor yumurta toplama zamanına kadar yapıyorum yumurta toplaninca bırakıyorum, bi keresinde iki ay üst üste yapayım belki çalışmasını hizlandiririm demiştim ama ise yaramadı maalesef aynı çalışma temposuna (ya da çalışmama ) geri döndü, sende ne gibi bi sıkıntı var tüp bebek aşamasında misin

Bende kismetse 11 ayda düsünüyorum tüp bebek.. Amh 0.44 benim canim cok korkuyom

Bende kismetse 11 ayda düsünüyorum tüp bebek.. Amh 0.44 benim canim cok korkuyom
Allah iyi doktorlarla karşılaştırsin canım, daha zamanin var belli mi olur belki kendiliğinden olur hiç sıkıntı yapma. Burdan aklına takılan herşeyi sor çekinme ben bilemezsem bir başkası muhakkak biliyordur

Ay insaAllah öyle olur canim ya .. Ama kafaya taktikca hic olmuyo be arkadasim.. yani öyle hemende unut aklindan cikar moduna gecemiyor. Incir kürünü yapayim dedim ama tirsiyom yine. Kist falan yapmaz dimi bu kür? Bi kere adetimi sasirrtida ondan beri korkar oldum..

Yapabilir tabiki gecikme yapabilir prolaktini yükseltebilir sonuçta hiçbirşeyin garantisi yok maalesef

bugün test yapacak bi arkadaş vardi ismini hatırlayamadım, canım inşallah testin pozitiftir bize güzel haberler verirsin allaha emanet ol

bugün test yapacak bi arkadaş vardi ismini hatırlayamadım, canım inşallah testin pozitiftir bize güzel haberler verirsin allaha emanet ol
Maalesef negatif çıktı. Kanamam olmadı 12 gün boyunca. Sürekli ince pet kullandım olaki lekelenme veya bir şey olursa görmek için. doktor 2 yumurtanında 1.ci sınıf kalitede olduğunu söylemişti transfer sırasında. Diagnostik histereskopi de yapılmıştı rahime 2 çizik atılmıştı tutunmayı artırmak için. Her tuvalete gittiğimdede kontrol etmiştim. Çünkü 2 ay önceki düşükte hiç ağrım sızım yoktu wc ye gittim ve bir anda kanamam başlamıştı o zamandan kalan korkuyla sürekli kontrol ediyordum. Doktorum la görüştük. Kanamam olmadığını sordu yok dedim. Bu ay dinlendirecekmiş. Bir sonraki adetimde kontrol edip ona göre planlayalım dedi. Sinirlerim bozuldu. Neden tutmamış olabilir diye. Normal hamile kalabiliyorum onu 2 ay önce deneyim ettik ve 6 haftalık düşük yaptım. Tüp bebeğe başlamamın sebebi rezerve azlığı ve yaşdan dolayıydı. Bir sonraki hamilelikle iyi bir yumurtaya denk gelip gelemeyeceğim ve zaman lüksümün olmamasıydı. 3 yumurtam var. 1 tanesi boş çıkmıştı diğer 2 sini transfer etmişlerdi. Benim gibi durumda olan varmı sebep ne olabilir. 2 gün yat demişti doktor ben 12 gün yattım. Onun dışında rahim kalınlığı olsun, rahim içinde tüplerimden tut minyon polip hiç bir şey yoktu. Bir tek rahmin küçük ama sınırlar içinde demişti doktor. Eğer sınırda olmasaydı traşlama yapacaktım ama sınırda olduğundan yapmadım dedi. Düşünmekten kafayı kırdım şu anda ben çok umutluydum

Can'ım benim çok üzüldüm gerçekten söyleyebilecek hiç bir şey yok aslında çoğumuz senin gibiyiz bende de rezerv azlığı var ve inan ben daha kötü durumdayım sen en azından kendiliğinden gebe kalabiliyorsun bende o da maalesef yok tüplerim kapalı daha zamanı gelmemiş demek ki öyle düşün, negatif tup Bebek transferinden hemen sonra gebe kalanlar var bence bu ayı iyi değerlendir ve sakın üzülme çünkü üzülünce hiçbirşey hallolmuyor

Hayirli olsun canim.. Suanda hamilemisin? Sendede rezerve azligimi vardi? Kac yumurtan toplandi az bilgi veririmisin
teşekkür ederim. amh ın düşük dediler.( 0,79 ) 4-5 tane toplanıyor fakat 3 tane dölleniyor 2 tane kalıyordu elimize .eşimdede morfolojik sorun vardı.hele ilk tedavmde tek yumurta toplandı tek transfer olmuştu.6. denememde tuttu.

Seni cok iyi anliyorum, Mezza. Bende senin gibi bu ay tup bebek denemede negatif sonuc aldim. Rezervem az. Rezerve az olunca, pilimiz bitiyor demektir. Pil bitmek uzereyken yumurtanin kalitesi cok dusuyor. Dusuk rezerve ile dogal yolla hamile kalanlar - mucizedir, olasiligi yuzde bir, o da esinin kusursuz spermiyle. Bizim yapabilecegimiz tek sey var bu tehsis konduktan sonra: yumurtanin kaliteyi arttirmak. Cogu doktor bunun imkansiz oldugunu soyluyor. Ama biz biliyoruz ki, imkansiz - cok zor elde edilen imkandir umudunu asla kaybetme, yumurtan oldu surece. Ve unutma, artik bizim icin vakit herseyden degerlidir...

üzüldüm gerçekten.vakti zamanı gelmemiş demek ki.umudunuzu kaybetmeyin.yine olur inşallah.ben 6-7 kere ilaç tedavisine başladım.hiç transfer aşamasına bile gelemedim.pes etmedim ama tekrar başladım tedaviye.inşallah bu sefer güzel şeyler yaşarız...

Kizlar, tedavi protokolde Saizen kullananlar var mi aramizda? Yumurtaya nasil etkiledi? Istanbulda onu yugulayan doktor var mi acaba?

Kizlar, tedavi protokolde Saizen kullananlar var mi aramizda? Yumurtaya nasil etkiledi? Istanbulda onu yugulayan doktor var mi acaba?
ben kullandım canım yanlış hatırlamıyorsam 1 adet falan geçtikten sonra saizen iğne kullanmaya başladım gün aşırı. önce vitamin takviyesi yaptı bi sürü ilaç kullandım vs... saf arı sütü de kullandım ama 2 opu oldum ve her toplamada 2 şer tane yumurtam orta kalite embriyo oldu.(1.toplamada 3 taneyle girdik 2 taneyle çıktık ve döllendi şükür, 2.opu da 4 taneyle girdik 2 tane embriyo oluştu) şükür buna da hiç döllenme olmayadabilirdi inşallah şimdi sıkı sıkı tutunmasında kaldı rabbim nasip eder hepimize inşallah....şimdi gördüm ben izmirde tedavi görüyorum istanbul diye sormuşsunuz çok pardon..

ben kullanmadım ama kullanıp da faydasını görenleri duydum.fayda görmeyenleri de duydum.ulun uluğ vermişti sanırım bir arkadaşıma ama bugün mesaj atıp öğrenirim yeniden.

Canım merhaba çok üzüldüm inşallah son negatifin olur umudunu kaybetme mücadeleye devam et. Seninle sorunlarımız aynı nerdeyse birebir. Benimde iki normal yolla düşük dört başarısız tüp bebek var rezerv azlığı ve rahimdeki perde haricinde sorunum yok iki hafta önce negatif aldım seni çok iyi anlıyorum mücadeleyi bırakma herşey allahtan ol demeyince olmuyo rabbim bizede bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Yine de çok teşekkür ederim, tecrübeleri paylaştınız için

ben kullanmadım ama kullanıp da faydasını görenleri duydum.fayda görmeyenleri de duydum.ulun uluğ vermişti sanırım bir arkadaşıma ama bugün mesaj atıp öğrenirim yeniden.
Çok sağol, bekliyorum.
Anladım ki, bizim durumlarda standart tedavi yaramıyor fazla. Farkli yolları deneneyen, kişisel yaklaşan dokoru bulmak çok çok oğnemli. Çunku standart tedaviler dolu yumurtalar için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…