7 tane çıktı biri küçüktü işlem yapılmadı 5 tanesi döllendi
Hayır 5.gün transfer oldu 1 tane gerisi çöp oldu dondurulacak kalitede değil diyeCok iyi canim.
5 yumisten dondurdugunuz olmadi mi?
Hayır 5.gün transfer oldu 1 tane gerisi çöp oldu dondurulacak kalitede değil diye
İnşallah hayırlısı olsun bu tedavide kac ml gonal f kullandinHimmmm.
5.gune gitmesi guzel canim.
Benim hep 2.gun transferiydi.
Bu defa ikimiz icin de hayirlisi olsun.
İnşallah hayırlısı olsun bu tedavide kac ml gonal f kullandin
Benim kısa protokol oldu 300 gonalf 1 bir doz cetrotide225 gonal 75 menopur / menogon kullandim.
Sabah aksam da lucrin.
Ayrica tedavi oncesi 2.5ay biosteron ve omepa q10 kullandim ve hayit,aslanpencesi,civanpercemi,corekotu yagi tukettim.
Bir de akupunktura gittim.
Baya hazirlandim 3 ayda. Insallah faydasi olur.
Senin kac doz?
Bence öyle dusunme bizim problemimiz de 1 tane yumurta yeterli bence önce biesteron q10 bal polen arı sütü karısımi ve civan percemi aslan pençesi gibi bitkiler var onları tüket en az 3 ay kullanman gerek belki amh artmaz ama en azından kaliteli yumurta gelişiirsin bu arada 0.01 ile hamile kalan okudum o yüzden sakın canını sıkma en büyük düşmanımız stresSelam arkadaşlar amh testim çok kötü 0,04. moralim çok bozuk. doktorumun ilaç vermemesine şaşırdım.acaba hiç uğraşma, bizi de uğraştırma mı demek. Anlamadım sadece çok kötüyüm.
Bence öyle dusunme bizim problemimiz de 1 tane yumurta yeterli bence önce biesteron q10 bal polen arı sütü karısımi ve civan percemi aslan pençesi gibi bitkiler var onları tüket en az 3 ay kullanman gerek belki amh artmaz ama en azından kaliteli yumurta gelişiirsin bu arada 0.01 ile hamile kalan okudum o yüzden sakın canını sıkma en büyük düşmanımız stres
Benim kısa protokol oldu 300 gonalf 1 bir doz cetrotide
15 gün incir kürü yaptım şimdi aslanpençesine başladım. yarın da arı sütü polen alayım. Umut dünyası işte...
iki yumurtam oluyordu ilk tüp basarsiz oldu ikincisi tuttu.3. gün emb.beslenme konusundanda saglikli beslenme ve spor yaptim kur falan yapmadim
Bence öyle dusunme bizim problemimiz de 1 tane yumurta yeterli bence önce biesteron q10 bal polen arı sütü karısımi ve civan percemi aslan pençesi gibi bitkiler var onları tüket en az 3 ay kullanman gerek belki amh artmaz ama en azından kaliteli yumurta gelişiirsin bu arada 0.01 ile hamile kalan okudum o yüzden sakın canını sıkma en büyük düşmanımız stres
Yumurtam geçen ay 1 taneydi şimdi görünmedi.Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.bahçeciyi düşünüyorum ben.gölcükte yaşıyorum. Gidip gelebilir miyim bilmiyorum. Belki de tedavimi kabul etmeyecekler
Bursada prof.Murat Arslanı duydum ancak hakkında forum yok. Kafam karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?